ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Προεδρικές εκλογές Κύπρου. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΣΗΜΙΤΗ ΟΙ ΑΝΑΝΙΣΤΕΣ!


ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟ 2000 ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ 1996!
Με την ευχάριστη οσμή των τσουκατομαντέληδων πάνε να επιβάλλουν Ανανιστή υποψήφιο στις Κυπριακές εκλογές τα πολιτικά απόβλητα που θα έπρεπε να βρίσκονται στις φυλακές.

Το σχέδιο είναι απλό. Στον επόμενο γύρο θα πρέπει οπωσδήποτε να περάσουν ο υποψήφιος του…ΔΗΣΥ (που προηγείται στις δημοσκοπήσεις) με τον αντίστοιχο του ΑΚΕΛ (που κονταροχτυπιέται με τον Λιλληκα). Σε περίπτωση που ο Λιλλήκας περάσει στον επόμενο γύρο, η επικράτηση του θεωρείται δεδομένη.
Τι θα κάνουν; Το αλάνθαστο σύστημα που έδωσε την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στον Σημίτη,
βυθίζοντας τον Ελληνισμό στην καταστροφική δίνη της μειοδοσίας και της υποδούλωσης. Όπως ο αρχιερέας της διαπλοκής είχε κρατήσει “καβάντζα” από τους δικούς του για να ψηφίσουν Τσοχατζόπουλο πετώντας έξω τον Αρσένη από τον δεύτερο γύρο, έτσι και τώρα, οι Ανανιστές του ΔΗΣΥ εκμεταλλευόμενοι το δημοσκοπικό προβάδισμα, έχουν κρατήσει εφεδρείες κατευθυνόμενων ψηφοφόρων, που ανάλογα με τα Exit Polls θα κληθούν να ενισχύσουν τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ ώστε να πάρει κεφάλι για τον δεύτερο γύρο!
Που θα βρεθούν τόσοι ασυνείδητοι για να παίξουν αυτό το βρώμικο παιχνίδι; Εκτός από τα κομματικά οικόσιτα, δεν πρέπει να ξεχνάμε τις μνήμες του 2000. Όπου τηλεμεταφερόμενοι τσετσένοι κατέφθαναν ως “Έλληνες” από την Κύπρο ώστε να στηρίξουν την επανεκλογή Σημίτη. Εκείνη την εκλογή που έφερε στην Ελλάδα τον όλεθρο. Μέσω Κύπρου ήλθε ο κύριος όγκος που έριξε την Ελλάδα στην δίνη της εξαθλίωσης. Αναμένουμε πασίγνωστο βουλευτή της κυβέρνησης που συμμετείχε τότε στο βρώμικο παιχνίδι, να μας …διαψεύσει.
Σε κάθε περίπτωση, κάθε λαός κρίνεται από τις επιλογές του. Όπως κριθήκαμε και εμείς από την ψήφο μας στον Σημίτη των Ιμίων, στον Σημίτη του χρηματιστηρίου το 2000, στον Παπανδρέου του ΔΝΤ το 2009.
Δεν χρειάζεται να πάθετε για να μάθετε αδελφοί μας. Έχει πάθει τόσα ο Ελληνισμός που δεν δικαιολογεί λάθος επιλογές.
Καλή ψήφο!


πηγη

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/kypros-cyprus-anan-anastasiadhs-disi.html#ixzz2L94ZRRcm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου