ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

300 ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΙΤΙΣΗΣ!

Τις τραγικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης και της κοινωνικής... εξαθλίωσης βιώνει καθημερινά και η πόλη της Ξάνθης, με 300 περίπου μαθητές, που φοιτούν στις σχολικές μονάδες του Νομού, να αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης.

Τόσο η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όσο και το Σωματείο Αρτοποιών, σε συνεργασία με άλλους κοινωνικούς φορείς της Ξάνθης, κινητοποιήθηκαν άμεσα και αφού ολοκληρώθηκε μια πρώτη καταγραφή των μαθητών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης το Σωματείο Αρτοποιών προχώρησε, εδώ και έναν περίπου μήνα, στη δωρεάν διάθεση πρωινού σε όσους μαθητές το έχουν ανάγκη.

Λίγες χρήσιμες σκέψεις πάνω στον "περίεργο" εκλογικό νόμο....



Φίλοι αναγνώστες,
Τελευταία έχουν κατακλείσει το διαδίκτυο γνώμες, συμβουλές και θεωρίες με πολύπλοκους μαθηματικούς τύπους για το πως θα καταμετρηθούν οι ψήφοι στις επερχόμενες εκλογές σύμφωνα με τον τελευταίο εκλογικό νόμο "Παυλόπουλου" όπως συνηθίζεται να λέγεται...

Αποφάσισα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας κάποιες απλές σκέψεις για να καταλάβουμε όλοι τι θα συμβεί το βράδυ της 6ης Μαίου.
Θα σας τα πω χωρίς τύπους και μαθηματικούς όρους αλλά δεν μπορώ να αποφύγω λίγους αριθμούς....
Ελπίζω να τα καταλάβετε ώστε να εξηγήσετε και σε άλλους συμπολίτες μας πάνω κάτω πως θα ψηφίσουμε.

Λοιπόν το πρώτο κόμμα σε ποσοστό παίρνει δώρο 50 εδρες..... να ναι καλά ο Παυλόπουλος .... (ο οποίος αν φυσικά τον ρωτήσεις θα πει "μα το έκανα για να υπαρχει ισχυρή κυβέρνηση για το καλο του τόπου..." Τι τον νοιάζει αν η κυβέρνηση αυτή δεν θα έχει σε καμιά περίπτωση την πλειοψηφία του λαού!!!!)
Κλείνουμε την παρένθεση και συνεχίζουμε....

Ν.Παπανδρέου: «Υπογράψαμε το μνημόνιο χωρίς να ξέρουμε τι υπογράφαμε»


Σχόλιο του blog: Τώρα αν πούμε κάτι για κρεμάλες, θα είμαστε υπερβολικοί?


Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου σύμφωνα με τον οποίο η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε με το ΔΝΤ χωρίς τα κατάλληλα στελέχη. Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Ν. Παπανδρέου στην «Οικονομική Επιθεώρηση» Μαΐου 2012, η Τρόικα είχε στείλει στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση οικονομολόγους και εμείς διαπραγματευτήκαμε με… δικηγόρους.
Ουσιαστικά από αυτά που αναφέρει ο Ν. Παπανδρέου η κυβέρνηση του αδελφού του, παρέδωσε την χώρα αμαχητί στην ΤΡΟΙΚΑ αφού δεν υπήρχαν τα κατάλληλα στελέχη από ελληνικής πλευράς για να διαπραγματευτούν προς όφελος των ελληνικών συμφερόντων. Και συνεχίζει ο Ν. Παπανδρέου, «δεν υπήρξαν οι άνθρωποι εκείνοι που θα μπορούσαν να απαντούν με στοιχεία και να αντιπαρατίθενται, όταν προκύπτει η ανάγκη, προς τις ξένες ομάδες οικονομολόγων από το ΔΝΤ και την Ευρώπη, που μας ‘‘επισκέπτονται’’».

ΜΑΝΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ ΤΗ 12ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ

astynomia3


ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ
Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη συνέβη πριν από λίγη ώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr η 35χρονη μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού 12 ετών η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, στραγγάλισε το ίδιο της το παιδί και στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στην ίδια της τη ζωή.

"Πάρτε τα λεφτά από τις τράπεζες πριν τα αρπάξει η τρόϊκα"!


Σε μία 100% αντισυνταγματική απόφαση προχωρά η τρόϊκα με το να δώσει εντολή στο υπουργείο Οκονομικών να δεσμεύει τους τραπεζικούς λογαρισμούς των πολιτών σε περίπτωση που κριθεί από την εφορία ότι ότι φορολογούμενος φοροδιαφεύγει!
Το αντισυνταγματικό έγκειται στο ότι δεν θα ενημερώνεται καν ο φορολογούμενος, αλλά θα κατάσχονται αυτόματα οι τραπεζικοί του λογαριασμοί. Πρόκειται για μια απόφαση που καθαρά παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, αφού για πρώτη φορά το κράτος ανεξέλεγκτα θα μπορεί να δεσμεύει τις τραπεζικές καταθέσεις των πολιτών χωρίς καν να τους ενημερώνει.
Και όταν μιλάμε για κράτος και την ποιότητα του κράτους της τρόϊκας, είναι εύκολα αντιληπτό το τι εννοούμε "Να εντοπιστεί φοροδιαφυγή": Θα αρπάζουν όσα τους λείπουν.

ΝΕΟΛΑΙΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ: "ΠΥΡΡΟ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ..."


Αναλυτικά το κείμενο που δημοσιεύεται στο blog της βορειοηπειρώτικης νεολαίας :

"Όταν ρώτησαν τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο, γιατί άφησε την ακαδημαϊκή καριέρα και έγινε πολιτικός, εκείνος τους απάντησε αφοπλιστικά «από φιλοδοξία» για να συνεχίσει και να πει πως «δεν υπάρχει ανώτερη καταξίωση για κάποιον άνθρωπο, από την πολιτική. Η οικονομική, η κοινωνική και η επιστημονική καταξίωση είναι σημαντικές αλλά η ανώτερη είναι όταν οι συμπατριώτες σου αποφασίζουν να τους εκπροσωπείς»

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρης αγοράζει προϊόντα από έγχρωμο πλανόδιο μικροπωλητή (φωτογραφίες)


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης που κατά την προεκλογική του εκστρατεία προαννήγγειλε ότι θα καταπολεμούσε το παρεμπόριο και θα έδιωχνε τους παράνομους πλανόδιους μικροπωλητές από τους δρόμους της πόλης "συλλαμβάνεται" από τον φωτογραφικό φακό να αγοράζει προϊόντα από ένας από αυτούς. 


Δείτε τις φωτογραφίες 

Απλά, μία γιγάντια αράχνη τρώει ένα φίδι! (video & photos)


Αν βλέπαμε τα δύο ζώα το ένα δίπλα στο άλλο και θα έπρεπε να ποντάρουμε σε κάποιον νικητή, λίγοι ως ελάχιστοι θα επέλεγαν την αράχνη. Κι όμως στο βίντεο που θα δείτε μία δεντρογαλιά γίνεται το γεύμα αυτής της τεράστιας αράχνης. Αξιοσημείωτη είναι και η αντίδραση αυτού του άντρα που είχε την ψυχραιμία να καταγράψει αυτό το συμβάν στην κάμερα του. Δείτε αυτό το coolαριστό βίντεο...

Ψωροκώσταινα: Κι όμως, υπήρξε πραγματικό πρόσωπο της ελληνικής ιστορίας


Ψωροκώσταινα: «Δεν έχω τίποτα άλλο από αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι κι αυτό το γρόσι. Αυτά τα τιποτένια προσφέρω στο Μεσολόγγι».
Το όνομα «Ψωροκώσταινα» το χρησιμοποιούμε σήμερα, όταν θέλουμε να περιγράψουμε την ανέχεια και τη φτώχεια και ειδικότερα όταν θέλουμε να καταδείξουμε κάποιον ή κάτι ως τον «φτωχό συγγενή» ενός συνόλου, ή με άλλα λόγια τον «τελευταίο τροχό της αμάξης». Στις μέρες μας, συνήθως χρησιμοποιούμε απαξιωτικά αυτή τη λέξη όταν πρόκειται να στηλιτευθεί μια κακομοιριά, υποχωρητικότητα, ανοργανωσιά, αδυναμία και φτώχια που κάποιοι θεωρούν ότι χαρακτηρίζει την Ελλάδα της νεότερης ιστορίας.
Όμως, η Ψαροκώσταινα ή Ψωροκώσταινα, ήταν ένα υπαρκτό πρόσωπο της νεοελληνικής ιστορίας και μάλιστα μια ηρωική και αξιέπαινη γυναίκα στα χρόνια της Επανάστασης του 1821.

Γέροντας Παΐσιος: Ὅποιος ψηφίζει ἰδιοτελῶς, θά ἐπιτρέψει ἡ θεία δικαιοσύνη νά τό πληρώσει



 Ὅταν πλησίαζε ὁ καιρός γιά τίς ἐθνικές ἐκλογές, πολλοί προσκυνητές ἐρχόντουσαν καί τόν ρωτοῦσαν τόν Γέροντα ποιά ἦταν ἡ γνώμη του καί ποιόν ἐκεῖνος θεωροῦσε ἄξιο γιά νά ψηφίσουν. Ὁ Γέροντας ἔλεγε:
 -Νά ψηφίσετε ὅποιον βλέπετε ὅτι εἶναι καλύτερος, ὅποιον ἀγαπᾶ πιό πολύ τό Θεό καί τήν πατρίδα μας. Αὐτόν νά ψηφίσετε!
Τότε ἐκεῖνοι ἐπί μονίμου βάσεως τοῦ ἀπαντοῦσαν
- Γέροντα ὅλοι τό ἴδιο εἶναι.
Κι ἐκεῖνος τούς ἔλεγε:
-Βρέ παιδιά, κοιτάξτε ἐδῶ πέρα. Ὅλες οἱ ἐλιές ἴδιες εἶναι καί ὅλες ἔχουν δάκο. Ἄλλες ὅμως ἔχουν ἑκατό τοῖς ἑκατό, ἄλλες ὀγδόντα τοῖς ἑκατό, ἐνῶ ἄλλες πενήντα τοῖς ἑκατό. Ἐμεῖς, λοιπόν, ἐφόσον ἔχουμε ἀνάγκη ἀπό ἐλιές πρέπει νά κοιτάξουμε ποιές ἔχουν τό λιγότερο δάκο γιατί διαφορετικά δέν γίνεται.
Καί πάντα πρέπει νά ψηφίζουμε μέ δύο κριτήρια: α) μέ τό πόσο ἀγαπᾶ ὁ ὑποψήφιος τό Θεό καί εἶναι συνειδητό μέλος τῆς Ἐκκλησίας καί β) μέ τό πόσο ἀγαπᾶ τήν πατρίδα καί ἀποβλέπει στό γενικό καλό του τόπου κι ὄχι....
 στό δικό του συμφέρον. Ἐάν κάποιος χρησιμοποιήσει κάποιο ἄλλο κριτήριο, ἐκτός ἀπό αὐτά τά δύο, τότε κινεῖται ἰδιοτελῶς καί δέν εἶναι αὐτό πού κάνει χριστιανικό. Ἀργότερα θά ἐπιτρέψει ἡ θεία δικαιοσύνη νά τό πληρώσει.


πηγη

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΡΑΓΚΑ: "ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ"!

Απίστευτες καταγγελίες έκανε στην σημερινή του εκπομπή ο Γιώργος Τράγκας στον RealFM που ενδεχομένως να σταματήσουν μετά τις εκλογές… Αποκάλυψε ότι δέχεται προειδοποιήσεις από επιχειρηματίες να ρίξει τους τόνους, αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα στην ρευστότητα του σταθμού. 
Δεν έμεινε όμως εκεί και κατήγγειλε επώνυμα τον Αντώνη Σαμαρά ότι έχει ζητήσει κατ’ επανάληψη και αυτός και οι συνεργάτες του ή να χαμηλώσει ο Γιώργος Τράγκας τους τόνους και την κριτική τού ή να απομακρυνθεί από τα μικρόφωνα του Real αλλά και στο Extra! Παρόμοια πίεση ασκούσε όπως είπε και ο Παπανδρέου, ο οποίος έβαζε υπουργούς και συνεργάτες του να τον εκβιάζουν… Το θέμα όμως χοντραίνει καθώς, όπως είπε ο ίδιος ο Τράγκας έχει προωθήσει σε συμβολαιογράφο ηχητικά ντοκουμέντα… Κι ο νοών νοήτω!
                 

ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, έτσι  νομίζετε πως θα κερδίσετε την ψήφο του λαού; Με τραμπουκισμούς και απειλές σε όσους σας ξεβρακώνουν;

Επίθεση του Ριζοσπάστη στους «Ράδιο Αρβύλα»



Καθώς πλησιάζουμε προς τις
εκλογές, οι του ράδιο-Αρβύλα σχεδόν κάθε μέρα όλο και κάτι θα πουν για το ΚΚΕ. Με το γνωστό τους στιλ συμβάλλουν και
αναπαράγουν τα κύρια σημεία της αντι-ΚΚΕ προπαγάνδας. Εκαστος στο είδος του…
Οι Αρβύλα το κάνουν μέσα από τις σάχλες που τις πουλάνε και για αστεία… Οι ίδιοι βέβαια μπορεί να πουν ότι απλά κάνουν χιούμορ και ότι το ΚΚΕ το πιάνει πάλι «μανία καταδίωξης». Αλλά τα πράγματα είναι απλά.
Πριν μερικές μέρες ανακάτεψαν σε μια σούπα το ΚΚΕ, το facebook, τον «Ριζοσπάστη» σε έναν καταιγισμό ασυναρτησίας που δυσκολεύεσαι να σχολιάσεις στα σοβαρά…

Στην Αμερική απαγορεύεται η χρήση του βρόχινου νερού! Σύντομα και εδώ (βίντεο)


 Στην Αμερική απαγορεύεται να συλλέγεται το νερό της βροχής, που θεωρείται μεταβατικό ύδωρ και καταλήγει στον υδροφόρο ορίζοντα και ως εκ τούτου, θα πρέπει να πληρώσεις στο κράτος για να το χρησιμοποιήσεις και κυρίως για να το πιεις.

Έτσι όποιος συλλέγει σε κουβά, βαρέλι, ή δεξαμενή το βρόχινο νερό είναι εγκληματίας.Αν δε μας πιστεύετε δείτε το βίντεο. Οσο για τη χώρα μας είναι αργά να ανησυχήσετε τα πράγματα είναι ήδη δρομολογημένα.Δείτε την παρακάτω ανακοίνωση:

Νέα απόφαση του Ειρηνοδικείου Χρυσούπολης υπέρ δανειοληπτών



Κατά 66,32% μείωσε το χρέος ζεύγους καταναλωτών, με απόφασή του, το Ειρηνοδικείο Χρυσούπολης, προτείνοντας να πληρώσει 38.400 ευρώ σε μια τετραετία, έναντι οφειλών ύψους 114.000 ευρώ.

Ο σύζυγος καλείται να πληρώσει ποσό 500 ευρώ μηνιαίως και η σύζυγος 300. Οι ίδιοι οι καταναλωτές είχαν προτείνει στις τράπεζες να πληρώνουν ποσό 800 ευρώ επί μία 20ετία, προκειμένου να αποπληρώσουν το σύνολο των οφειλών τους, πρόταση η οποία απερρίφθη.

Με αφορμή και αυτές τις αποφάσεις του Ειρηνοδικείου Χρυσούπολης, ή Ένωση Καταναλωτών Καβάλας καλεί τους καταναλωτές να έχουν εμπιστοσύνη στην εφαρμογή του Νόμου 3869/2010, να έχουν εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και επιπλέον να έχουν εμπιστοσύνη στην Ένωση, η οποία προσπαθεί επί 17 χρόνια, να προασπίσει τα συμφέροντα των καταναλωτών στον βαθμό που μπορεί ανάλογα με τα μέσα που διαθέτει.
πηγη

Προφυλακιστέα κρίθηκε και η Αρετή Τσοχατζοπούλου


  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )



Αθήνα
Προφυλακιστέα κρίθηκε η κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου, Αρετή, μετά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή.

Ενώπιον του ανακριτή θα απολογηθούν στη συνέχεια η θεία και ο αδελφός της συζύγου του πρώην υπουργού, Β.Σταμάτη.

Η Αρετή Τσοχατζοπούλου παρέδωσε απολογητικό υπόμνημα στον ανακριτή της υπόθεσης, στο οποίο διατυπώνονται οι θέσεις της για την κατηγορία που αντιμετωπίζει.

Ξενοδοχεία στο σφυρί για... ψίχουλα στην Κρήτη


του Σωτήρη Μεταξά
Στο σφυρί αναγκάζονται να βγάλουν πολλοί ξενοδόχοι τις τουριστικές τους επιχειρήσεις καθώς αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά, ενόψει μιας σεζόν όπου ο κλάδος αναμένεται να καταγράψει μεγάλες απώλειες.
Περισσότερα από 400 ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα, μεταξύ αυτών και πολλά στη Κρήτη πωλούνται μέσω αγγελιών σε sites και μεσιτικά γραφεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, όμως το ενδιαφέρον υποψηφίων αγοραστών είναι ακόμα χαμηλό, ενώ παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι το μειωμένο ενδιαφέρον οφείλεται στις υψηλές τιμές πώλησης.

Η Κρήτη στον ...αστερισμό της κρίσης

Βίντεο-σοκ!Δείτε πως και πόσο γρήγορα έφθασε η ραδιενέργεια του Τσέρνομπιλ στην Ελλάδα!

Όποιος πιστεύει ότι η χώρα μας ήταν σχετικά ασφαλής από το ραδιενεργό νέφος, λόγω απόστασης, από την έκρηξη στο Τσερνομπίλ, πλανάται. Η χώρα μας δέχτηκε ποσότητες ραδιενέργειας η οποίες μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις στην κλίμακα μέτρησης, άγγιζαν και το κόκκινο.
Το onalert σας παρουσιάζει σήμερα ένα διαδραστικό χάρτη που εξέδωσε το Ινστιτούτο Προστασίας Ραδιενέργειας και Πυρηνικής Ασφάλειας της Γαλλίας,(IRSN) ο οποίος δείχνει μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, πώς εξαπλώθηκε η ραδιενέργεια πάνω από την Ευρώπη. Ο χάρτης καταγράφει...

ΦΡΙΚΗ > Ο Έλληνας φορολογούμενος πλήρωσε κι από πάνω Ιρακινό λαθρομετανάστη βιαστή με απόφαση του Δικαστήριου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Νέα καταδίκη της Ελλάδας από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αυτή τη φορά για το γεγονός ότι η ελληνική νομοθεσία δεν προβλέπει ανώτερο όριο κράτησης για αλλοδαπούς που πρόκειται να απελαθούν, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για την παραβίαση από πλευράς Ελλάδας του δικαιώματος στην ελευθερία και στην ασφάλεια, πάρθηκε με αφορμή…

Δέσμευση περιουσιακών στοιχείων χωρίς ακρόαση για τους φοροοφειλέτες!


Με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου και για να μην μπαίνει στις καλένδες η υπόθεση με προσφυγές και νομικά παράθυρα όταν το ΣΔΟΕ ή η εφορία εντοπίζει παραβάσεις πριν καν κληθεί σε ακρόαση όπως προβλέπεται, ο φορολογούμενος, θα δεσμεύονται λογαριασμοί, καταθέσεις και όλα τα περιουσιακά του στοιχεία μέχρι την τελική έκδοση απόφασης.

Σύμφωνα με τη “Ναυτεμπορική” για να μην εκδίδονται όμως απορριπτικές για τον τυπικό αυτό λόγο (της μη προηγούμενης ακρόασης) δικαστικές αποφάσεις, η αρμόδια για την εφαρμογή των μέτρων φορολογική αρχή οφείλει να επιδίδει...

Προσβλητικό μήνυμα για την Ελλάδα στις γαλλικές εκλογές Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Προσβλητικό μήνυμα για την Ελλάδα στις γαλλικές εκλογές




Γαλλικές εκλογές: Απίστευτο μήνυμα φοιτητών - Με τον Ολάντ θα γίνουμε Ελλάδα!



''Με τον Ολάντ θα γίνουμε Ελλάδα'',αναφέρει το προεκλογικό μήνυμα που έχουν τυπώσει και κολλήσει - και όχι μόνο σε πανεπιστημιακούς χώρους - φοιτητές, μέλη της UNI, ένωσης φοιτητών και υποστηρικτών του Σαρκοζί.
mediagate.gr

Τι να πει κανείς...και οι βρομύλοι Γάλλοι μας εμπαίζουν.

Χάσαμε 25% του μισθού και θέλουν και άλλα μέτρα τον Ιούνιο

















- 5.000 ευρώ έχασε κάθε Έλληνας πέρυσι

- “Αυξήστε φόρους – μειώστε μισθούς” η συνταγή που... σκοτώνει την οικονομία
- Η ύφεση βαθαίνει και η τρόικα επιβάλει νέα μέτρα.....






Με λένε Σπύρο και είμαι μαλάκας!

My name is Spyros and I am a MALAKAS!

Ανοίγει… τρύπα στη συνθήκη Σέγκεν! Ξεκινούν έλεγχοι στα σύνορα...



Σύμφωνα με κείμενο που ψηφίστηκε σήμερα από την Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι χώρες που ανήκουν στον χώρο Σένγκεν θα μπορούν να επαναφέρουν τους ελέγχους στα εθνικά τους σύνορα, αλλά μόνο σε περίπτωση .....
απειλής για την ασφάλειά τους και για διάστημα που δεν θα ξεπερνά τις δέκα ημέρες.



Η ΤΑΙΝΙΑ "ΕΛΕΝΗ"(ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ) ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΛΑ,ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑ Π@@ΣΤΟΚΑΝΑΛΑ.




ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Εδώ η Ελλάδα "καίγεται" και αυτοί προαναγγέλλουν το "τσιπάρισμα" των παιδιών μας


  • Όχι, δεν είναι σενάριο απο ταινία επιστημονικής φαντασίας.
  • Είναι αναγγελία της εφαρμογής μιας δαιμονικής φαντασίας.
Μιλάμε για αυτό που ανακοίνωσαν οι"ερευνητές" του Ινστιτούτου βιώσιμης κινητικότητας και δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ),στο πανευρωπαϊκό συνέδριο "TRA 2012 - Transport Research Arena Conference" (βλ. εδώ) και του οποίου οι "εργασίες" άρχισαν χθές στην Αθήνα και θα τελειώσουν αύριο.

Τι μας είπαν λοιπόν τα επικουρικά επιτελεία της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (ηλεκτρονικής δικτατορίας);

Ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα διατίθεται και στην ελληνική αγορά ένα τσιπάκι που θα εμφυτεύεται στα παιδιά των οποίων οι γονείς επιθυμούν να τα παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο και διαρκώς ακόμα και απο το κινητό τους τηλέφωνο.
Με λίγα λόγια θα αρχίσει με αυτόν τον δόλιο και σοκαριστικό τρόπο η prova generale για το.......

Κατάσκοποι του Βατικανού..


kataskopoi_vaticanouCIA, NSA, KGB, Στάζι, ΜΙΤ, Μοσάντ, NKVD… Ονόματα μυστικών υπηρεσιών που έσπερναν -και σε κάποιες περιπτώσεις συνεχίζουν να το κάνουν- τον φόβο στους απανταχού αντιπάλους των κυβερνήσεων που υπηρετούσαν. Μεταξύ των υπηρεσιών πληροφοριών που κατά καιρούς έχουν καθορίσει τις τύχες εθνών, υπάρχουν κάποιες οι οποίες είναι πρακτικά άγνωστες: χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι μυστικές υπηρεσίες ενός εκ των αρχαιοτέρων πόλων ισχύος του κόσμου, του Βατικανού.

ΑΓΡΙΟΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ video



  Κάθε χρόνο τον Απρίλιο, οι Αρμένιοι οργανώνουν πορείες διαμαρτυρίας προς τις τουρκικές πρεσβείες όλων των χωρών όπου υπάρχουν αρμενικές κοινότητες. Οι πορείες αυτές είναι ειρηνικές και σκοπό έχουν να αποδώσουν ένα ανεκπλήρωτο χρέος τιμήςστους 1.500.000 εκατομμύριο Αρμένιους που σφαγιάστηκαν από την Τουρκία το 1915.

 Κατά τη διάρκεια της καθόλα ειρηνικής και ελεγχόμενης πορείας μας στην Αθήνα, χθες 23 Απριλίου, προσπαθήσαμε να επιδώσουμε υπόμνημα προς την τουρκική πρεσβεία, για να εκφράσουμε στους εκπροσώπους της τα δίκαια αιτήματα του Αρμενικού λαού.

H ΤΟΥΡΚΟΛΙΓΟΥΡΑ ΑΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ

του Μάνου Ηλιάδη*

Το Ουζμπεκιστάν παίρνει δραστικά μέτρα εναντίον του Γκιουλέν και της διείσδυσης που κάνει η Τουρκία μέσω επιχειρήσεων και άλλων μηχανισμών.

Σε αντίθεση με την χαρακτηριστική αδράνεια των ελληνικών κυβερνήσεων των τελευταίων ετών στην αντιμετώπιση της τουρκικής διεισδύσεως στην Ελλάδα με την εφαρμογή της γνωστής στρατηγικής της «ηπίας ισχύος» (βλ. «Κυριακάτικη Δημοκρατία» 29.1.2012 και 25.3.2012 και βιβλίο μου “Η Μυστική Δράση των Τούρκων στην Ελλάδα και η Σύγχρονη ΜΙΤ”), η «συγγενική» με την Τουρκία κεντρασιατική δημοκρατία του Ουζμπεκιστάν, συνεχίζει να λαμβάνει δραστικά μέτρα εναντίον των προσπαθειών των Τούρκων να διεισδύσουν στην χώρα, μέσω επενδύσεων, εμπορικών σχέσεων, δημιουργίας σχολείων του Γκιουλέν, υποτροφιών σε Ουζμπέκους φοιτητές κ.λπ.