ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΥΠΕΡ ΤΟ ΔΕΟΝ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας «βλέπει» τον Μπόμπολα.


Μετά τους Αλαφούζο και Ψυχάρη τώρα και στα γραφεία του «Πήγασου» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Eπιβεβαιώνεται η πληροφορία που είχε δημοσιεύσει το περασμένο Σάββατο, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για επικείμενο ραντεβού μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Γιώργου Μπόμπολα.

Σε λίγη ώρα ο Αλέξης Τσίπρα θα συναντηθεί με κ. Μπόμπολα στα γραφεία του «Πήγασου»

Ήδη, έχει συναντηθεί με την οικογένεια Αλαφούζου, τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη, ενώ την προηγούμενη βδομάδα βρέθηκε στα γραφεία της...

Απίστευτη προφητεία: "Τη χρονιά που θα πέφτει Πάσχα 5 Μαΐου θα γίνουν τα γεγονότα για την Πόλη"


Ποιες χρονιές πέφτει το Πάσχα 5 Μαϊου
«Τη χρονιά που θα πέφτει Πάσχα 5 Μαΐου θα γίνουν τα γεγονότα για να πάρουμε την Πόλη. Θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης για να γλιτώσουμε από την ταυτότητα»

Είχα την τιμή και την τύχη να συνομιλήσω πριν λίγο με άνθρωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος του παπά-Γιάννη Καλαΐδη, το οποίο όλως «τυχαίως» όλα αυτά τα χρόνια είναι πελάτης μου, χωρίς όμως να γνωρίζω την συγγένειά του με τον άγιο εκείνο άνθρωπο.
(Η ίδια η συγκυρία της γνωριμίας ήταν θαυμαστή αφού την ίδια στιγμή – κατά μία απίστευτη διπλή σύμπτωση: Ο ένας έψαχνε τον άλλο!)

Επί του θέματος :

Το 80% των Τούρκων στη Γερμανία δεν δουλεύει, αλλά ζει άνετα με τα επιδόματα του κράτους

FrontPage Mag / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Οι Τούρκοι ήρθαν στη Γερμανία ως «προσκεκλημένοι εργάτες». Ο σκοπός τους ήταν να παρέχουν κάποια «αναγκαία φθηνή εργασία» και μετά να φύγουν. Αλλά το σύστημα δεν λειτούργησε έτσι.

Και τα πράγματα οδηγήθηκαν εκεί που οδηγούνται σε όλες τις «ανοικτές» πολυπολιτισμικές δυτικές κοινωνίες, όπου οι μη-εργαζόμενοι βυθίζουν σε χρεοκοπία το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας.

Τρία εκατομμύρια Τούρκοι ζουν ήδη στη Γερμανία, ενώ 2,5 εκατομμύρια από

ΣΟΚ – 25% βουτιά στα κρατικά έσοδα. Πώς θα καλυφθούν;


fall
Βουτιά 25% στα κρατικά καθαρά έσοδα σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα και παρά την οριακή αύξηση των εισπράξεων από τα τελωνεία αποκαλύπτει σήμερα η Capital και ο Σπύρος Δημητρέλης στο ρεπορτάζ του.

Mας καθησυχάζουν οι παπαγάλοι των ΜΜΕ πως οι τραπεζικές μας καταθέσεις δεν κινδυνεύουν! Η αλήθεια είναι ακριβώς το ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!




Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΦΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ : ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ “ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ” ΟΛΑ ΚΙ Ο ΣΩΣΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΕΙΤΩ.

ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ “ΟΠΛΑ” ….  ΛΟΙΠΟΝ?, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ: “Όταν δεν επιτυγχάνονται οι στόχοι, θα κουρεύονται οι καταθέσεις.”

 ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

Οι δυο «κινήσεις» που περιμένει η Τουρκία να μας επιτεθεί !



Χρήστος Μαντζιάρης
1. Ο Οτσαλάν, επειδή γνωρίζει, όπως άλλωστε και οι τούρκοι ηγέτες, ότι το Κουρδιστάν θα ιδρυθεί, διέταξε τους Κούρδους να καταπαύσουν το πυρ με τους τούρκους, απελευθερώνοντας έτσι πολλές τουρκικές δυνάμεις που ήταν μπλοκαρισμένες στις ανατολικές περιοχές της Τουρκίας και παράλληλα εκλείπει πλέον ο κίνδυνος αντεπίθεσης των Κούρδων στη περίπτωση επίθεσης της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος.

Η τηλεόραση που σε βλέπει τι κάνεις


Η νέα γενιά των τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας (HDTV) και των καλωδιακών που πωλούνται στο κοινό περιέχει δυνατότητες που δεν έχουν πολύ γίνει γνωστές από τις εταιρείες τεχνολογίας: κάμερες, μικρόφωνα και αισθητήρες που έχουν την ικανότητα καταγραφής του κάθε τι που συμβαίνει στο σαλόνι (ή στην κρεβατοκάμαρα). ¨όχι πολύ διαφορετικά από τις τηλε-οθόνες στο μυθιστόρημα του George Orwell «1984», η τηλεόραση θα είναι σύντομα σε θέση να παρακολουθεί ακόμα και να αναλύει διεξοδικά όλα τα άτομα που θα βρίσκονται στην περιοχή των
τηλεοπτικών συσκευών.

ΜΕ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΒΑΓΔΑΤΗ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

stratopedakratis
Το ίδιο έργο σε επανάληψη...
Με απεργίες πείνας και απόπειρες αυτοκτονίας φαίνεται πως προσπαθούν να «εκβιάσουν» για άλλη μια φορά τις καταστάσεις και την κυβέρνηση, οι αλλοδαποί κρατούμενοι στα στρατόπεδα κράτησης. Φαίνεται πως έχουν καλούς «δασκάλους» που τους υποκινούν με αποτέλεσμα να βγαίνουν όλοι κερδισμένοι. Οι λαθραίοι με τα δικαιώματά τους και οι εξωκοινοβουλευτικοί με μια «λαβωμένη» κυβέρνηση. Όσο για τον λαό... Ποιος νοιάζεται;
Σαφώς και είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι τα στρατόπεδα κράτησης έχουν

ΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΣΟΚ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ: ΝΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΚΑΪΝΤΑ! (βιντεο)


Στα πρόθυρα διάλυσης το ΚΚΕ...!! Κι άργησε, βρωμάει από καιρό το ψοφίμι...


Κοντεύει η έναρξη του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, κι όσο περνάνε οι μέρες τόσο αυξάνονται τα… χτυποκάρδια στον Περισσό, γι’ αυτό που ’ρχεται (διάσπαση).


Έτσι, μετά τις αντιηγετικές ρουκέτες που έριξε ο… σωσίας του Λένιν Μπογιόπουλος, ήρθε η σειρά του συντρόφου Χαλβατζή. Όχι του πατρός Σπύρου, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος των νοσταλγών του… πατερούλη, αλλά του υιού Αλέκου. Ο οποίος, στο προσωπικό μπλογκ που δημιούργησε προ καιρού, επιτίθεται με σφοδρότητα στην Αλέκα και την

Το (αναμενόμενο) δώρο του Κασιδιάρη στον Βενιζέλο


Μάνος Χωριανόπουλος
Η ευγενική χορηγία του Ηλία Κασιδιάρη στον Ευάγγελο Βενιζέλο και το ερώτημα που πρέπει να θέτει στον εαυτό του, όποιος ψήφισε το κόμμα της Χρυσής Αυγής

Όποιος θυμάται τι κατέθεσε την Πέμπτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην Προανακριτική για τον Διώτη και τον Παπακωνσταντίνου, να σηκώσει το χέρι του. Κανείς;
Ας ρωτήσω κάτι πιο εύκολο. Τι πρόβλημα υπάρχει στην Προανακριτική και...
ποιο κακό παιδί αποβλήθηκε;
Είμαι βέβαιος ότι όλοι γνωρίζετε την απάντηση. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα τεστοστερόνης και αποβλήθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, σαν να ήταν παιδάκι δημοτικού, ασχολήθηκε με το βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αντί για να προσπαθήσει να τον «στριμώξει» με ερωτήσεις.

ΗΠΑ: Με νόμο ονομάζουν την παιδοφιλία «σεξουαλικό προσανατολισμό»


Η Δημοκρατική Γερουσιαστής της Καλιφόρνια, Jackie Speier*, θέλει να γίνει ομοσπονδιακός ένας πολιτειακός νόμος που απαγορεύει την παροχή συμβουλών προκειμένου να αλλάξει ο «σεξουαλικός προσανατολισμός» ενός ατόμου. Αυτό μπορεί σε κάποιους να μην ακούγεται και πολύ ακραίο, αλλά η παιδοφιλία θεωρείται και αυτή ένας «σεξουαλικός προσανατολισμός» σύμφωνα με αυτό το νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με τη γλώσσα του νομοσχεδίου, ένας σύμβουλος ψυχικής υγείας

ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ!


Την ώρα που οι στρατιές ανέργων Ελλήνων αυξάνουν…
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
μαζί με τη visa παραμονής ( από 6 μήνες έως ένα χρόνο), η χώρα μας θα δίνει και εργασία στους παράνομους αλλοδαπούς από τρίτες χώρες!
  Δικαιώνεται το ρεπορτάζ της «Ε.Ω.» για τον αφελληνισμό της Πατρίδος μας και την εξόντωση του ελληνικού γένους

του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Την ώρα που 1,5 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες στενάζουν κάτω από την ανεργία, παρακαλώντας για εργασία, η κυβέρνηση όχι μόνον δεν κάνει τίποτε προς αυτή την κατεύθυνση αλλά αντιθέτως, δημιουργεί θέσεις

Αλβανοί χτύπησαν, σκότωσαν, βίασαν (την ώρα που ξεψυχούσε!) και λήστεψαν γυναίκα - Ισόβια ο ένας, στα μαλακά ο άλλος!!!



Σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 18 χρόνια, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης 40χρονος Αλβανός, ο οποίος πριν από πέντε χρόνια βίασε και σκότωσε 47χρονη γυναίκα.

Για την ίδια υπόθεση καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών, από 17 που του επιβλήθηκε πρωτοδίκως, 35χρονος συμπατριώτης του, που κρίθηκε ένοχος για συνέργεια στο βιασμό.

Το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε το Νοέμβριο του 2008 στη