ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Χαστούκι από την Τρόικα: Εισπράξατε μόνο το 0.5% των χρεών από τους μεγαλοκαρχαρίες



Διαβάστε ολη την έκθεση

Λίγες ημέρες προτού προσγειωθούν εκ νέου στην Αθήνα οι επικεφαλής της Τρόικας δείχνουν τις άγριες διαθέσεις τους, καθώς η έκθεση – καταπέλτης που συνέταξαν η Κομισιόν και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο «κουνάει το δάχτυλο» με έντονο τρόπο....

Οι περίεργοι θάνατοι των αρχαίων σοφών μας

ΑΙΣΧΥΛΟΣ: Ο θρύλος ισχυρίζεται ότι ένας αετός πέρασε τη φαλάκρα του ποιητή για βράχο, και άφησε να πέσει πάνω στη φαλάκρα του μια χελώνα (έτσι σκοτώνει τις χελώνες ο αετός και μετά τις τρώει). Ο θρύλος προσθέτει ότι κάποιος χρησμός του είχε προειπεί: "Ουράνιον σε βέλος κατακτενεί". Αυτήν την εκδοχή πολλοί δεν την παραδέχονται.

ΑΙΣΩΠΟΣ: Τον Αίσωπο τον έστειλε ο βασιλιάς Κροίσος για να πάρει κάποιον χρησμό από το Μαντείο των Δελφών. Συκοφαντήθηκε όμως από τους παρευρισκόμενους στο μαντείο, ότι έκλεψε την ασημένια φιάλη του Θεού Απόλλωνα. Έτσι καταδικάστηκε να γκρεμιστεί από τους κατοίκους από την κορυφή του Παρνασσού Υάμπεια, πράγμα που έγινε.

ΑΝΑΚΡΕΩΝ: Κι εδώ ο θρύλος δίνει και παίρνει. Λέγεται, λοιπόν ότι ο...

Σε ολλανδούς αρχιτέκτονες η ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας

Έτσι πρέπει! Μπράβο Αντώνη! Αυτό θα πει καταπολέμηση της ανεργίας, και στην Ολλανδία υπάρχει κάποιο μικρό ποσοστό ανεργίας. Πρέπει να δείξουμε στους Ευρωπαίους την ανωτερότητα των Ελλήνων πολιτικών , αρχίζουμε την πάταξη της ανεργίας απο την Ολλανδία.

Η ηρωϊκή Γαλλίδα βουλευτής: Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ… ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ!

Η ηρωΐδα Valerie Boyer, παρά τις απειλές που δέχεται η ίδια και η οικογένεια της, τόλμησε.


Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Νέο σοκ στην Τουρκία από την γνωστή Γαλλίδα βουλευτίνα της Μασσαλίας, Valerie Boyer, η οποία πρόσφατα είχε πρωτοστατήσει στην ποινικοποίηση από το γαλλικό κοινοβούλιο της αρμενικής γενοκτονίας. Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, η Valerie Boyer σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με το ζήτημα της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, (που έχει επανέλθει στην επικαιρότητα με γερμανική πρωτοβουλία), ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Τουρκιά δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη, αλλά η Κωνσταντινούπολη και όχι η Ιστανμπούλ και εδώ οι Τούρκοι έγιναν… Τούρκοι, ανήκει στην Ευρώπη.

Να και η δικαίωση...!! Έρχεται από την Guardian: ''Η Ελλάδα έσωσε τη Γερμανία... Και η Γερμανία καταστρέφει την Ελλάδα...!!!


"Στη διαγραφή του χρέους της Γερμανίας από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, πριν από 60 χρόνια, και στις «εγκληματικές» πρακτικές που ακολουθούνται σήμερα για την Ελλάδα και τον ευρωπαϊκό Νότο, αναφέρετι δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Guardian».


ΝΑ! Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Άτακτες Φωνές: Ένα ακόμα έκτρωμα του Γαλαξία που κατέληξε στην άμοιρη χώρα μας και  απειλεί  ανοιχτά με φυλάκιση χρεωμένους Έλληνες. Ένα να θυμάσαι γουρούνι , δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα! Εσύ στο ελικόπτερο δεν θα προλάβεις να ανέβεις.


Αυτός είναι ο κύριος Χάρης ΘεοχάρηςΑυτός είναι ο κύριος Χάρης Θεοχάρης
“ Το πρώην στέλεχος της Lehman Brothers που βάζει τη “θηλιά” στο λαιμό του μέσου φορολογούμενου ”
Αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη χώρα, της κυβέρνησης των γερμανοτσολιάδων δεν έχει προηγούμενο.


Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...

vouli-koridalos
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Πρόταση άρσης ασυλίας για Ταμήλο-Κυριαζίδη



Πρόταση άρσης ασυλίας για Ταμήλο-Κυριαζίδη

Την άρση ασυλίας των βουλευτών της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου και Δημήτρη Κυριαζίδη αποφάσισε ομόφωνα η Επιτροπή Δεοντολογίας να προτείνει στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο Μ. Ταμήλος κατηγορείται για μη απόδοση ασφαλιστικών εισφορών σε ...

Ξένες εταιρείες παζαρεύουν τα ελληνικά δάνεια απο 5% έως 50% της αξίας τους


Διαπραγματεύσεις για την αγορά σε χαμηλή τιμή δανείων από τις ελληνικές τράπεζες βρίσκονται ξένες εταιρείες που ειδικεύονται στις πτωχεύσεις. Παζαρεύουν τα δάνεια στο 5 έως 50% της αξίας τους για να εισπράξουν στη συνέχεια το 100% πιέζοντας με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.
Στην ιδιοκτησία ξένων εταιρειών, των λεγόμενων “distress fund” που ειδικεύονται στην αγορά «κοψοχρονιά» προβληματικών δανείων και περιουσιακών στοιχείων από πτωχεύσεις, θα περάσουν χιλιάδες δάνεια Ελλήνων δανειοληπτών το προσεχές διάστημα.

Στελέχη ξένων εταιρειών του είδους αυτού βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και...

Αν ήσασταν αστυνομικός και συλλαμβάνεται αυτά τα κτήνη, τι θα κάνατε; (βίντεο)


Ξεχάστε όλες τις άλλες ειδήσεις και συγκεντρωθείτε για λίγο στην είδηση της ημέρας από τη Θεσσαλονίκη: Ένα ζευγάρι συνταξιούχων, ζούσε στην οδό Φαιάκων στη Τούμπα.

Το ζευγάρι ευτύχησε να έχει ένα παιδί, αλλά ατύχησε...

να είναι το παιδί κινητικά ανάπηρο.

Ο συνταξιούχος πατέρας το έβγαζε με το αναπηρικό καροτσάκι, ο πατέρας το πήγαινε βόλτες, ο πατέρας το έτρεχε στους γιατρούς.

Ένα παιδί που έγινε άντρας, ανάπηρος, που περνά όλη του τη ζωή σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.

Και είχε μόνο τον πατέρα του να τον φροντίζει και τη μάνα του, που έπρεπε να φροντίζει και τους δυό.

ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΜΕΣΑ....

Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ...

ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ 200.000 ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!!!!ΒΙΝΤΕΟ


Πάντα θὰ ὑπάρχουν ἄνθρωποι μὲ συνείδηση! Ἠθοποιός, ἐνῶ ἀντιμετωπίζει οἰκονομικὰ προβλήματα, ἀρνήθηκε πρόταση 200.000 εὐρὼ γιὰ νὰ συμμετέχει σὲ διαφημιστικὸ μήνυμα τράπεζας!


"Θεωρῶ ὅτι οἱ τράπεζες ἔχουν κάνει πάρα πολὺ μεγάλο κακὸ στὴν
ἑλληνικὴ κοινωνία καὶ δὲν μποροῦσα νὰ βάλω τὸν ἑαυτό μου
νὰ φοράει ἕνα χαμόγελο γιὰ νὰ πουλήσω τὸ προϊὸν τους"

Ο…πόνος του φασίστα, όταν η ίδια η κρατική τηλεόραση της Τουρκίας μιλάει για Πομάκους που δεν είναι Τούρκοι!!!


Το μελοδραματικό ξέσπασμα του φανατικού τουρκοπράκτορα Τζεγκίζ Ομέρ ενάντια στο τουρκικό κανάλι TRT που παρουσίασε τους Πομάκους ως σλαβογενείς και όχι ως…Τούρκους! 
«Άλλαξε γνώμη για εμάς η μητέρα πατρίδα;» αναρωτιέται η διαβόητη αρχιπρακτοράντζα που ακούει στο όνομα Τζεγκίζ Ομέρ. Μιλάμε βέβαια για τον διευθυντή της φασιστικής φυλλάδας της Ξάνθης«Μιλλέτ» και μόνιμο συνοδό του Τούρκου προξένου σε όλες τις μετακινήσεις του εντός της ελληνικής Θράκης (όπως π.χ. στη 2η φωτογραφία, όπου τον βλέπετε σε κάποιο τζαμί μειονοτικού χωριού δίπλα σε πρόξενο και υποπρόξενο), αλλά πολύ συχνά βέβαια και εκτός αυτής(βλ. την 3η φωτογραφία από το προ 2 μηνών ταξιδάκι αναψυχής στην Αίνο).

Αν αναρωτιέστε πάντως πού οφείλεται το ανωτέρω απεγνωσμένο υπαρξιακό ερώτημα, η απάντηση είναι απλή.

ΣΟΚ! Δείτε τι μισθούς ενέκρινε ο Στουρνάρας στους συμβούλους του υπουργείου οικονομικών!

                     

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..

ΤΕΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ
ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ Αρ. Φύλλου 35

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παρουσιάζουν ως “επενδυτές” τις πολυεθνικές που ρήμαξαν την Ελληνική παραγωγή!


Θα φέρουν “ανάπτυξη” αυτοί που εκβίαζαν κάθε Ελληνική επιχείρηση με πρόσχημα το “Greek Exit”;

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός οικονομικών συναντήθηκαν με εκπροσώπους πολυεθνικών, υπό τον μανδύα της “ανάπτυξης” και των “επενδύσεων”, προκειμένου να τους διαβεβαιώσουν ότι η απειλή του Grexit δεν υφίσταται.


ΕΚΤΑΚΤΟ: Στον εισαγγελέα το βίντεο με τις καταγγελίες Καμμένου για Προβόπουλο. ΒΙΝΤΕΟ


 

Η καταγγελία ειναι σοβαρότατη και ο διοικητής της ΤτΕ δεν καλύπτεται από κάποιου είδους “ασυλία” όπως στην περίπτωση του PSI. 

Αφορά δάνεια που δόθηκαν από την Proton προ Λαυρεντιάδη, τα οποία έπρεπε να ελέγξει η ΤτΕ του Προβόπουλου ως ελεγκτική αρχή. 

Οι Τούρκοι βγήκαν στο Αιγαίο ενώ τα κοράκια των εξοπλισμών τρέχουν ...για το ''Μπαξίσι'' !



Φύκια για μεταξωτές κορδέλεςΠληθαίνουν οι ψίθυροι στο Μέγαρο Μαξίμου για ανορθόδοξες κινήσεις κυβερνητικών στελεχών στον χώρο των εξοπλισμών.
Συγκεκριμένα εμφανίζονται ως... μεσίτες για την πώληση των αμυντικών βιομηχανιών και συνομιλούν (ως ντίλερ) με ξένους οίκους που εκδηλώνουν ενδιαφέρον κυρίως για την ΕΑΒ και τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.

Τρόικα: Σφίξτε τα λουριά στους Έλληνες! Αντέχουν…(ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΜΑΛΑΚΑ...λέμε εμείς..)




«Σφίξτε τα λουριά» είναι η εντολή της τρόικας στην ελληνική κυβέρνηση όσον αφορά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές!  Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από τις χθεσινές  συζητήσεις που είχαν οι εμπειρογνώμονες των τεχνικών κλιμακίων από την Ε.Ε., το ΔΝΤ και την ΕΚΤ με υπηρεσιακούς παράγοντες.



H MEΓΙΣΤΗ ΠΟΙΝΗ Ισόβια για τον Β.Παπαγεωργόπουλο! - Οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ γιατί γλιτώνουν ακόμα;


Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης καταδίκασε το δικαστήριο τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, ενώ ένοχοι για υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του δήμου κρίθηκαν  επίσης οι συνεργάτες του Λεμούσιας και Σαξώνης.
Όπως είχε γράψει το defencenet.gr o B.Παπαγεωργόπουλος είναι ο πρώτος "γαλάζιος" που θα οδηγηθεί στις φυλακές, αλλά είναι να απορεί κάποιος πως τόσοι υπουργοί, δήμαρχοι και στελέχη του του ΠΑΣΟΚ που αποδεδειγμένα έχουν κλέψει είναι ακόμα ελεύθεροι...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ!!! ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΘΙΜΟ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΠΟΥ «ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!



ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ» ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ PURIM;;;
Γράψαμε πρόσφατα πως τα σύγχρονα Καρναβάλια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ και τον ένδοξο αρχαιοελληνικό πολιτισμό: Κάποιοι μας λοιδώρησαν, αλλά με τη σημερινή μας αποκάλυψη θα...βουλώσουν πολλά στόματα και θα μάθει ο κόσμος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την αλήθεια!


Φτωχός και επίσημα 1 στους 3 Έλληνες



ftoxiaΑντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού είναι το 31% του πληθυσμού στην Ελλάδα και το ποσοστό αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερο για παιδιά που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat για το 2011, που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα. Την ίδια ώρα στην ΕΕ εκτιμάται ότι το 24,2% του γενικού πληθυσμού αντιμετωπίζει αυτό τον κίνδυνο.

ΞΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ Οι φονιάδες της Blackwater βρίσκονται στην Ελλάδα για την προστασία της κυβέρνησης – Φοβούνται εξέγερση


Ακόμα ένα δημοσίευμα αυτή τη φορά από το εξωτερικό αναφέρεται στην ύπαρξη και τη δράση της Blackwater στην Ελλάδα, με σκοπό την προστασία της κυβέρνησης και του κοινοβουλίου σε περίπτωση εξέγερσης λόγω της εξαθλίωσης των Ελλήνων.
Συγκεκριμένα πρόκειται για την ινδική ιστοσελίδα darkernet.in στην οποία αναφέρεται ο φόβος μιας εξέγερσης λόγω της οικονομικής κρίσης.

Το τέλος των Βορειοηπειρωτών: Ελλάδα και Αλβανία συνεργοί στον φόνο της πιο δοξασμένης μειονότητας


Flag_of_Autonomous_Epirus

Η Ελλάδα τους κόβει τις συντάξεις και η Αλβανία παρουσιάζει απογραφή μαϊμού για να αφανίσει της μειονότητα μια και καλή.

Όχι δεν είναι ένας τίτλος εθνικού θρίλερ, είναι εθνικό θρίλερ και μάλιστα με μια εν ψυχρώ δολοφονία μιας δοξασμένης μειονότητας, της μειονότητας εκείνης που… ότι και αν της έκανε το ελληνικό κράτος φώναζε με περηφάνια  ‘’ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ‘’

Βόρειο Σέλας: Μα κανείς δεν διάβαζε Αριστοτέλη;

Στιγμιότυπο 2013-02-25, 7.44.50 μ.μ.

Βόρειο Σέλας (Aurora Borealis): Πρώτος επιστημονικά παρατηρητής του φαινομένου φέρεται ο Αριστοτέλης που όπως αναφέρει στα “Μετεωρολογικά” του (Α’,5): “Φαίνεται δέ ποτε συνιστάμενα νύκτωρ αἰθρίας οὔσης πολλὰ φάσματα ἐν τῷ οὐρανῷ…, ἡμέρας μὲν οὖν ὁ ἥλιος κωλύει, νυκτὸς δ’ ἔξω τοῦ φοινικοῦ, (δηλαδή του ιώδους), τὰ ἄλλα δι’ ὁμόχροιαν οὐ φαίνεται” που σημαίνει ότι πρέπει να είχε παρατηρήσει έντονα το φαινόμενο του …Σέλαος κατά την διάρκεια αίθριας νύκτας.

Τέρενς Κουίκ: Η κυβέρνηση παραδίδει τα νησιά του Βορείου Αιγαίου στην Άγκυρα!

Τέρενς Κουίκ: Η κυβέρνηση παραδίδει τα νησιά του Βορείου Αιγαίου στην Άγκυρα!

kouik_aigaio

Η Τουρκία άνοιξε γραφείο στη Μυτιλήνη που προωθεί ασθενείς από τη Λέσβο σε νοσοκομεία στα τουρκικά παράλια!!!

«Η άμυνα της Τουρκίας σε κίνδυνο»

«Η Ρωσία έχει δημιουργήσει ένα ειδικό αεροσκάφος που είναι ικανό να καταστρέψει τα αντιπυραυλικά συστήματα Patriot, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

Πρόκειται για αναφορά της ρωσικής εφημερίδας Ισβέστια για τη δημιουργία από τη Ρωσική Πολεμική Αεροπορία ενός ειδικού αεροσκάφους που μπορεί να ανιχνεύσει και τα καταστρέψει τα αμερικανικά αντιπυραυλικά συστήματα Patriot.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης έχουν δώσει τον τίτλο στο νέο αεροσκάφος «δολοφόνος του Πάτριοτ».

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Λευκός μαθητής 9 χρονών αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεχε το ρατσιστικό εκφοβισμό και τις απειλές από Ασιάτες συμμαθητές του



ΚΟ: Δεν θα την ακούσετε αυτήν την ιστορία. Δεν θα εμφανιστεί το προσωπάκι του σε καμία δακρύβρεχτη «αντιρατσιστική» καμπάνια. Δεν θα διαβάσετε άρθρα επί άρθρων στα ΝΕΑ και στο ΕΘΝΟΣ, ούτε θα δείτε "αποκαλυπτικά ρεπορτάζ" γνωστών δημοσιογράφων για την «ανησυχητική άνοδο του ρατσισμού» στα σχολεία. Δεν θα μοιραστεί από το Υπουργείο εκπαιδευτικό υλικό για τον «ρατσισμό στα σχολεία». Δεν θα ιδρυθεί κανένας φορέας «καταγραφής των ρατσιστικών περιστατικών» και «ευαισθητοποίησης και κατάρτισης των γονέων». Δεν θα έρθει κανένας επίτροπος για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» να μας κάνει αντιρατσιστικά μαθήματα. Δεν θα βγάλει ανακοίνωση κανένα «Παρατηρητήριο».

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Παίρνει την Γερουσία η δεξιά στην Ιταλία; - Το ιταλικό "τσουνάμι" έρχεται και στην Ελλάδα


Nέα ανατροπή στην Ιταλία, όπου τα τελευταία εκλογικά τμήματα του Βορρά μάλλον έδιναν στην δεξιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι την πλειοψηφία στην Γερουσία, ενώ μέχρι και το μεσημέρι την Γερουσία την κέρδιζε, χωρίς να την ελέγχει, πάντως ο κεντροαριστερός συνασπισμός του Μπερσάνι!
Ο συνασπισμός της κεντροαριστεράς στην Ιταλία εξασφάλισε την πλειοψηφία των εδρών μόνο στη Βουλή των Αντιπροσώπων χάρη στο εκλογικό σύστημα που για μόλις 0,37% πήρε την πρώτη θέση από την κεντροδεξιά, σύμφωνα με τα εκλογικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν μετά την καταμέτρηση του 99,9% των ψήφων.
Ο κεντροαριστερός συνασπισμός εξασφαλίζει 29,55% των ψήφων, έναντι

Αυτά είναι λεφτά!



         

230.000 βασικός μισθός Επιτρόπου... 50.000 Ευρώ έξοδα κίνησης... 3.390 Ευρώ Βουλευτική Σύνταξη...

Ετοιμάζεται η μεγάλη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς το μνημόνιο, το “σύστημα” και τον ρεαλισμό

syriza

Γενικώς, η κόντρα της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ για τα λεγόμενα του Γ. Δραγασάκη περί χαρατσιών, μνημονίου και οικονομικής πολιτικής, πέρασε στα ψιλά. Δεν έγινε και τίποτε, αν και θα έπρεπε κανονικά να «πέσουν τα τσιμέντα». Όχι γιατί μίλησε μετά από καιρό ο «εξαφανισμένος» Γ. Δραγασάκης, αλλά για τα όσα είπε και στη συνέχεια για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ότι το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης διαστρεβλώνει τα λεγόμενά του.
Δεν έχει νόημα να μπούμε στο πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά στα

«Θαύμα»: 60.000 ιδιοκτήτες θα πάρουν πίσω το «χαράτσι» της ΔΕΗ

                     Όχι, το «αφεντικό» δεν τρελάθηκε. Απλώς τώρα ήρθε στα… λογικά του. Το υπουργείο Οικονομικών, ύστερα ενάμιση χρόνο αποφάσισε να επιστρέψει σε 60.000 ιδιοκτήτες το χαράτσι της ΔΕΗ που τους είχε χρεώσει χωρίς να το χρωστούν. Μην βιαστείτε να ρωτήσετε πότε θα μπουν τα χρήματα στην τσέπη σας. Πρώτα να ψηφιστεί η σχετική νομοθετική διάταξη που απαιτείται και… βλέπουμε.

Το 2011, όταν για πρώτη φορά είχε επιβληθεί το τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών, χιλιάδες πολίτες είχαν βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να πληρώσουν περισσότερα από αυτά που τους αναλογούν. Ο λόγος;

Πίνετε από πλαστικά μπουκάλια; Διαβάστε αυτό και ξανασκεφτείτε το!

                  
Υποθέσατε ότι είναι για την ανακύκλωση; Λοιπόν κάνετε λάθος.
Ο αριθμός φανερώνει τη χημική ουσία από την οποία αποτελείται το πλαστικό:

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟΣ. ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!

Ο Δ. Σαρατσιώτης, Πρόεδρος του Ινστιτούτου «Ίωνας Δραγούμης» που ίδρυσε ο Γ. Καρατζαφέρης υπέβαλε την παραίτησή του από τη συγκεκριμένη θέση!

Εν τω μεταξύ εκτός ΛΑΟΣ πρέπει να θεωρείται και ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος , ο οποίος μετά τη δημοσιοποίηση επιστολής του και της μη προσέλευσής του στον πρωινό καφέ της Δευτέρας, ο Γ. Καρατζαφέρης ενοχλήθηκε και τον αντικατέστησε με τον Όθωνα Φλωράτο!

Η επιστολή παραίτησης του κ. Σαρατσιώτη έχει ως εξής:

«Το νέο Δ.Σ. του Ινστιτούτου Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών "ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ" και εγώ προσωπικά καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε στους σκοπούς του Ινστιτούτου και προφανώς στην υλοποίηση των στόχων.

Οι δραστηριότητες, βάσει του θεματικού άξονα που είχε συνταχθεί από εμένα, είχαν γίνει ομόφωνα αποδεκτές από το Δ.Σ.