ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΡΟΔΟΣ: ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ!!! (Βιντεο+φώτος)


Αυτεπάγγελτα το {Ελληνικό κράτος} έπρεπε να υποστηρίξει την υπήκοο του, αν είχαμε κράτος εννοώ!!! αλλά που....
Αν είχαμε κράτος και έθνος "ένα" Ελληνικό τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για τους θρασύτατους αλλοδαπούς που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και την ανθρωπιά των Ελλήνων.
Τώρα πρέπει να συμπαρασταθούν στην θαρραλέα Ελληνίδα που κακοποιήθηκε για να υπερασπιστεί το ορθό και το δίκαιο του τόπου της.
Αξίζει να αναφέρω πως η ψυχική κατάσταση της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ Ιωάννας είναι σε
μαύρη κατάσταση γιορτιάτικα.
Εκτός όμως την ψυχική και σωματική βία που υπέστη,τώρα έχει να αντιμετωπίσει και την μόλυνση από τα σαγόνια της κυνοειδούς Κινέζας!!

Διαγνώστηκε φλεγμονή μόλυνσης !!!!! Λυσσασμένη η κινέζα, να επέμβει ο μπόγιας αν δεν μπορεί ο εισαγγελέας.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΑΣ:

Δεσμεύεται το μισό «Καραϊσκάκη» λόγω… του Λαυρεντιάδη!



Την συντηρητική κατάσχεση του 50% του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» διέταξε η ανακρίτρια Ι. Χατζάκη που χειρίζεται την υπόθεση της Proton Bank.

Πρόκειται για το ποσοστό που είχε στην κατοχή του ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και εκμεταλλευόταν εμπορικά το γήπεδο του Ολυμπιακού.

Ο επιχειρηματίας που βρίσκεται στην φυλακή, είχε το 50% του φαληρικού γηπέδου, έπειτα από συμφωνία με τον πρώην πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Σωκράτη Κόκκαλη, που είχε φτάσει τα 25.000.000 ευρώ.

Η κατάσχεση ήταν αναμενόμενη, λόγω του ύψους της υπεξαίρεσης κατά .....

Υπόνοιες για "άλλη" λίστα από το ΒΗΜΑ - Στον αέρα το πολιτικό τοπίο!



Εντατικούς ελέγχους μεταξύ των δύο καταλόγων που έχουν στα χέρια τους οι οικονομικοί εισαγγελείς (Λίστα Λαγκάρντ)πραγματοποιούν στο ΣΔΟΕ με τον συντονισμό και την επίβλεψη των κ.κ. Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες το υλικό που έφτασε στη χώρα μας την περασμένη Πέμπτη, όπως αποκάλυψε «Το Βήμα», και παρελήφθη από τριμελή επιτροπή(ΣΔΟΕ, υπουργείο Οικονομικών, τμήμα οικονομικών εισαγγελέων), είναι σε εντελώς διαφορετική μορφή από αυτήν που παραδόθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο ΣΔΟΕ. 

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ... ΕΠΕΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΝΤΣΑΡΕΙ...!!!



Ομολόγησε τελικά, όπως επιβεβαιώνεται από πηγές της Ασφαλείας, ο δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας της 34χρονης Ζωής, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο 35χρονος Χρήστος Παπάζογλου προσήχθη και ομολόγησε το έγκλημα ενώ λίγο πριν τις 10 και ενώ είχε μεταφερθεί στο σπίτι του για τη συλλογή στοιχείων και πειστηρίων, ο κόσμος αντιλήφθηκε την παρουσία του και κατά την αποχώρηση όρμηξε να τον λιντσάρει. Ισχυρή αστυνομική δύναμη είχε αποκλείσει την πολυκατοικία που μένει στην οδό Περικλέους.

Δεν θα περιμένουμε να θρηνήσουμε άλλα Ελληνόπουλα πουσταρια.

Τέρμα προδότες, μετά το σημερινό στη Ξάνθη τελείωσε η θητεία σας, ο κάθε πατέρας έβαλε τον εαυτό του στη θέση του τραγικού πατέρα της κοπέλας και το πήρε απόφαση, κάποιες ώρες ίσως σας απέμειναν να την κοπανήσετε ....σε λίγο δεν θα μείνουν ούτε τα αυτιά σας για αναγνώριση, γαμώ το σπίτι σας ....και λίγα είπα.

«Mίνι» Ελληνοτουρκική ναυμαχία στα Ιμια


«Mίνι» Ελληνοτουρκική ναυμαχία στα Ιμια
Δεύτερο επεισόδιο μέσα σε τρεις μήνες είχαμε στην περιοχή των Ιμίων μετά από τον εμβολισμό της ακταιωρού του Λιμενικού από σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής τον περασμένο Σεπτέμβριο. Χθες το πρωί 26 Δεκεμβρίου, όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές της ΛΣ/Ακτοφυλακής στο defencenet.gr μία «μίνι» ναυμαχία στήθηκε δίπλα από τις βραχονησίδες μεταξύ ελληνικής ακταιωρού και τουρκικών σκαφών.
Ελληνικά αλιευτικά σκάφη από την Κάλυμνο και Λέρο είχαν ρίξει αλιευτικά εργαλεία στην περιοχή, όταν ξαφνικά.....

Σοκ στην Ξάνθη-Την βίασαν και την έκαψαν ζωντανή




Σοκ στην Ξάνθη-Την βίασαν και την έκαψαν ζωντανή

Η είδηση του εντοπισμού απανθρακωμένου πτώματος σε ακάλυπτο χώρο οικοδομής στην Ξάνθη προκαλεί σοκ και φρίκη.
Η άτυχη γυναίκα, ηλικίας 32 ετών, ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης και είχε επισκεφτεί το πατρικό της στην Ξάνθη για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Σήμερα, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, η 32χρονη επέστρεφε στο διαμέρισμα της μετά από διασκέδαση με μια φίλη της.

6 εκ λαθρο-μουτζαχεντίν στη χώρα: το κοινό μυστικό "κάποιων"


Μᾶς ἐνημερώνουν γιά σμίκρυνσι τῆς Ἑλλάδος μέ πίεσι ἀπό τό Ἰσλάμ;Muslim-Greece-in-Canadian-school-mapsΜᾶς ἐνημερώνουν γιά σμίκρυνσι τῆς Ἑλλάδος μέ πίεσι ἀπό τό Ἰσλάμ; 
  Φιλονόη  Ἡμέρα ποὺ εἶναι σκέφθηκα νὰ τὸ ἀποφύγω…  Νὰ μὴν παρουσιάσω τόσο σοβαρὰ ζητήματα Μὰ δὲν γίνεται.

Γιὰ τὰ δύο θέματα, διότι σήμερα παρουσιάζονται δύο θέματα, καὶ τὰ δύο ἰδιαιτέρας σοβαρότητος, ἔχουμε ἤδη ἀντιληφθῇ πὼς κάτι ἄσχημο, πολὺ ἄσχημο, μᾶς ἔχουν προγραμματίσῃ. Ἀφορμὴ ὅμως σήμερα στέκεται ἕνα βιβλίο στὸν Καναδᾶ, ποὺ παρουσιάζει μίαν Ἑλλάδα κατὰ πολὺ μικρότερη.

Γιατί; Πῶς; Ποῦ βασίζονται αὐτοί πού συνέγραψαν κι ἐξέδωσαν τό βιβλίο;

Γενικός Συναγερμός της Αεράμυνας....Τώρα !(αποκλειστικό )


images.jpg Με εντολή Αρχηγού ΓΕΕΘΑ! Εντολή A/ΓΕΕΘΑ : ΓΕΜΙΣΤΕ- ΟΠΛΙΣΤΕ -ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ …¨Ολοι και όταν λέμε …¨Ολοι εννοούμε όλη η Αεράμυνα της Χώρας !

Πριν από λίγο όλες οι μονάδες όλων των αντιαεροπορικών συστημάτων της Χώρας μπήκαν σε γενικό συναγερμό …Από τον Έβρο έως την Κρήτη και από το Καστελόριζο έως το δυτικό άκρο της Ελλάδος όλες οι μονάδες της Αεράμυνας τελούν σε κόκκινο γενικό Συναγερμό !

Η τρόικα το έχει τούμπανο



Τα είχαν όλα προβλέψει στα μνημόνια (και στα τρία…). Οι τροϊκανοί το έχουν τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι! Οι αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος αποτελούν «δεσμεύσεις» (όπως μας λένε οι φιλομνημονιακοί) της χώρας μας έναντι των δανειστών μας.
Όσοι, λοιπόν, είχαν διαβάσει τα σχετικά αποσπάσματα των μνημονίων, που αναφέρονται στις διαρθρωτικές αλλαγές στην ενεργειακή αγορά, δεν τους εξέπληξε η πρόταση της ΔΕΗ για αυξήσεις στα τιμολόγια χαμηλής τάσης, που αφορούν τη μεγάλη πλειονότητα των νοικοκυριών και των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.

MΗΠΩΣ ΕΙΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ???


ΣΕ ΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ  Τ.V. ???
Δώστε τουλάχιστον το χαράτσι της ΕΡΤ  στον ΕΟΠΠΥ βρε αληταριά, για να’χει ο κοσμάκης  καλλύτερο σύστημα υγείας, αντί να το παντελονιάζουν κάποιοι χαραμοφάηδες στα κρατικά βοθροκάναλα…
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Κυριε Μειμαρακη μας δινετε μια διαφανη απαντηση σε μια διαφανη ερωτηση;



Διαφανης ερωτηση:
Για ποιο λογο δεν ανακοινωνετε στη βουλη την μηνυση κατα ΓΑΠ και Παπακωνσταντινου που σας εχει διαβιβασει ο εισαγγελεας του Αρειου Παγου απο τις 10 Οκτωβρη?
Διαφανης απαντηση = ?

Πολεμική Αεροπορία, ώρα μηδέν: Τα στοιχεία για την ΤHK που ανησυχούν


Εξαιρετικά αποκαλυπτικά είναι τα αριθμητικά δεδομένα που περιέχει το πρόσφατο αφιέρωμα στις αεροπορικές δυνάμεις του κόσμου, της έγκυρης αγγλικής εβδομαδιαίας επιθεώρησης «Flight International». Με βάση τα αριθμητικά δεδομένα και τα στατιστικά που εξάγονται από αυτά η Τουρκία για το 2012-2013 αποτελεί μία από τις πρώτες δέκα αεροπορικές δυνάμεις παγκοσμίως.
Σαφώς τα αριθμητικά δεδομένα αποτελούν μόνο μία από τις παραμέτρους της εξίσωσης της αεροπορικής ισχύος, και συνεπώς η αναφορά και ο υπολογισμός τους συνιστά μονο-επίπεδη προσέγγιση. Θα υπενθυμίσουμε όμως τη ρήση ότι η ποσότητα έχει τη δικιά της ποιότητα.

Προσπάθεια της κυβέρνησης για είσπραξη 4 δισ.ευρώ για το 2013

Τρόικα: Εισπράξετε χρέη κατευθείαν από τις καταθέσεις.









Η απάντησή μας και στους δύο;

                                                  >>>>>>>>>
                                             

Εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας η Τουρκία ανήγγειλε έρευνες για υδρογονάνθρακες


Ενώ στην Ελλάδα η συζήτηση για την ΑΟΖ έχει λάβει πλέον καθαρά βερμπαλιστικό χαρακτήρα, η Άγκυρα προχώρησε παραμονή Χριστουγένων σε μία αναμενόμενη μεν, αλλά "εκρηκτική" κίνηση που θέτει ολόκληρη την περιοχή από το Αιγαίο μέχρι τις εσχατιές του ελληνικού FIR  σε κατάσταση συναγερμού δεδομένης της αμφισβήτησης των ελληνικών δικαιωμάτων από την Τουρκία σε αυτή την περιοχή: Ανήγγειλε την έναρξη ερευνών για υδρογονάνθρακες στην Α.Μεσόγειο, επί των περιοχών της ελληνικής υφαλοκρηπίδας! 

Έρχεται με πρόταση για το όνομα ο Νίμιτς.



Συγκεκριμένη πρόταση για το θέμα της ονομασίας προτίθεται να κομίσει στις αρχές Ιανουαρίου σε Σκόπια και Αθήνα ο μεσολαβητής Μάθιου Νίμιτς, υποχρεώνοντας έτσι τις δύο κυβερνήσεις να ...


λάβουν κρίσιμες αποφάσεις προκειμένου να απαλλαγούν από την ευθύνη ενδεχόμενου αδιεξόδου, που θα είχε σοβαρές παρενέργειες τόσο στην ΕΕ όσο και στο ΝΑΤΟ.

Οι κολοσσοί που… βούλιαξαν το 2012


ΑΡΘΡΟ 99: Ένα άρθρο του πτωχευτικού κώδικα, το οποίο μέχρι στιγμής αποτελεί μεν λίρα εκατό για όσους χρωστάνε αφού τους προστατεύει, όμως την ίδια στιγμή πνίγει τις υγιείς και συνεπείς εταιρείες που υποχρεώνονται σε μια σειρά παροχής ελαφρύνσεων προς τους μπαταχτσήδες. Κάπως έτσι και αυτοί που χρωστάνε δεν κατορθώνουν να γλιτώσουν (καθώς ελάχιστα είναι τα παραδείγματα τέτοιων επιχειρήσεων) και αυτοί που έχουν να λαμβάνουν τελικά δεν παίρνουν πίσω τα λεφτά τους.

ΑΓΝΟ

Σωτηρία στο άρθρο 99 αναζητά η γαλακτοβιομηχανία τηςΘεσσαλονίκης Αγνό. Την περασμένη εβδομάδα κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η αίτηση για την ένταξη της εταιρείας στη διαδικασία συνδιαλλαγής με τους πιστωτές της όπως προβλέπει τοάρθρο 99 του Ν.3588/2007. Παράλληλα, κατέθεσε και αίτηση προσωρινών μέτρων προστασίας από τους πιστωτές, αίτημα, που φέρεται να απορρίφθηκε από το Δικαστήριο.

Ξάνθη:Ισχυρή έκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ


Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τις 10, χθες το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης λόγω της ισχυρότατης έκρηξης που σημειώθηκε σε υπόγειο υποσταθμό της ΔΕΗ.
Η έκρηξη που σημειώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία (οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για βλάβη στις ασφάλειες ρεύματος) τάραξε τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι βγήκαν έντρομοι στους δρόμους αναζητώντας την πηγή του εκκωφαντικού ήχου. Ο υποσταθμός βρίσκεται κάτω από υποκατάστημα τράπεζας στην πόλη της Ξάνθης καθώς και από πρακτορείο του ΟΠΑΠ χωρίς ωστόσο να προκληθούν ζημιές σε αυτά.
Άμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης η οποία και κατέφτασε στο σημείο για προληπτικούς ελέγχους καθώς και η Αστυνομία. Από την έκρηξη....

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ


Το χιλιάρμενο τού Πατροκοσμά είναι εδώ! Φαίνεται πως τελικά θα ζήσουμε συνταρακτικά γεγονότα...


πηγη
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Ελληνικές ονομασίες παντού - Σε όλο τον πλανήτη !

      
Όχι δεν είναι στην Ελλάδα! Που είναι; Στα νησιά Φερόες,πάνω από την Αλβιώνα (Αγγλία)! Ναι, αλλά από εκεί είχε περάσει ο Πυθεύς,στο ταξίδι του προς τον Βόρειο Πόλο!Ναι,αλλά μόνο αυτός;

Στο ταξίδι του ο Πυθεύς,ξεκινώντας από τη Μασσαλία το 347 π.χ.χ.,έφτασε και στη Θούλη!
Που είναι;Στη Γροιλανδία και συγκεκριμένα:στις 76 μοίρες, 32' 15.98" Βόρεια και στις 68 μοίρες,50' 32.46" Δυτικά!
Για να δούμε και κάποια άλλα ονόματα νησιών πάνω στον πλανήτη!

ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΡΑΦΑΗΛ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ: «ΠΕΘΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ»

Προς τα τέλη Αυγούστου, η κ. Άλκηστις, από τη Μύκονο τηλεφώνησε στην Ιερά Μονή του Αγίου Ραφαήλ στο Άνω Σούλι του Μαραθώνος και ρώτησε πληροφορίες για την πρόσβαση και τη διαμονή στην περιοχή, προκειμένου να παραστεί στη Χάρη του Αγίου Ραφαήλ, στην Ιερά Πανήγυρη του Μοναστηριού της 2ας Σεπτεμβρίου. Μιλώντας στο τηλέφωνο με κάποιον από τους πατέρες, του ζήτησε να ανάψει ένα κεράκι στον Άγιο Ραφαήλ, για τον αδελφό της γυναίκας που είχε στο σπίτι της για να τη βοηθάει στις δουλειές, ο οποίος είχε πάθει εγκεφαλικό και είχε πέσει τελικά σε κώμα.

Είχε μάθει ότι οι γιατροί είχαν πει ότι είναι σχεδόν αδύνατο να επανέλθει ο ασθενής και είχαν συστήσει στους συγγενείς να ετοιμάζονται για το μοιραίο. Είχαν δε επισημάνει ότι ακόμα και να επανέλθει, πράγμα εντελώς απίθανο, δεν θα μπορεί ούτε να κουνάει χέρια και πόδια, αλλά και ούτε να μιλήσει καλά-καλά και να συντονίσει τη σκέψη του, λόγω της εκτεταμένης εγκεφαλικής βλάβης....

ΦΙΑΣΚΟ Ο ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ: Μόλις το 6,42% των αλλοδαπών συλλαμβάνεται!


Σε 231 προσαγωγές και πέντε συλλήψεις αλλοδαπών προχώρησε τη Δευτέρα, παραμονή Χριστουγέννων, η ΕΛ.ΑΣ., στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Δίας» που συνεχίζεται. Συνολικά, ο αριθμός των αλλοδαπών που έχουν προσαχθεί μέχρι σήμερα ανέρχεται στους...
65.071, ενώ ο αριθμός των συλληφθέντων στους 4.183. δηλαδή μόλις το 6,42% των αλλοδαπών συλλαμβάνεται και προωθείται για απέλαση!!!

Από το σύνολο των συλληφθέντων, οι 4.133 δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα και οι 50 άτομα (αλλοδαποί και ημεδαποί, που όμως συνελήφθησαν στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης) για παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών,

Ένας Καταλανός γράφει τις ειδήσεις στα Αρχαία Ελληνικά!




Εμείς πια τα αγνοούμε. Στο σχολείο τα θεωρούσαμε περιττό βάρος και κάναμε τα πάντα για να τα αποφύγουμε.
Παρόλα αυτά στο εξωτερικό φαίνεται ότι τα εκτιμούν και με το παραπάνω…

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ (Η ΦΑΤΝΗ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ)

Νότια της Ιερουσαλήμ και σε απόσταση 9 χιλιομέτρων περίπου, πάνω σ' ένα λοφίσκο κατάφυτο από αμπέλια, συκιές και ελιές βρίσκεται η Βηθλεέμ, μια κωμόπολη της Παλαιστίνης.

Το όνομά της σημαίνει τόπος άρτων, τόπος γόνιμος.

Σήμερα οι Άραβες τη λένε Μπέιτ-Λαχμ, δηλαδή τόπος κρέατος, γιατί εκτρέφει πολλά πρόβατα. Η Βηθλεέμ ήταν διάσημη για τους Εβραίους, γιατί εκεί σταμάτησε ο Αβραάμ κατεβαίνοντας για τη Μεσοποταμία αλλά και γιατί εκεί γεννήθηκαν γνωστοί άνδρες της Παλιάς Διαθήκης, όπως ο Ωβήδ, ο Ιεσσαί και ο σπουδαιότερος βασιλιάς του Ισραήλ, ο Δαβίδ. Η μεγαλύτερη όμως δόξα της Βηθλεέμ είναι ότι εκεί σ' ένα σπήλαιο γεννήθηκε ο Ιησούς Χριστός.

Παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

                      
Ολιγοήμερη παράταση στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας προτείνουν στο υπουργείο Οικονομικών οι υπηρεσίες, επικαλούμενες τις δυσκολίες πληρωμής που αντιμετωπίζουν χιλιάδες φορολογούμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα συγκεκριμένα στελέχη υποστηρίζουν ότι επειδή η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής των τελών (31/12/2012) συμπίπτει με...

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΠΙΕ ΑΛΚΟΟΛ...!!


Σε ένα χρόνο φυλάκιση καταδικάστηκε ένας 32χρονος σαουδάραβας τουρίστας στο Ντουμπάι, επειδή έκανε σεξ με μια ιερόδουλο σε ένα ξενοδοχείο.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι την προσέλαβε μόνο για να του κάνει μασάζ, αλλά το Πρωτοδικείο του Ντουμπάι τον καταδίκασε σε φυλάκιση την Κυριακή.

Η 34χρονη ιερόδουλος από το Ουζμπεκιστάν καταδικάστηκε επίσης σε τρία χρόνια φυλάκιση και άλλα τρία αστυνομικής παρακολούθησης, δηλώνοντας ένοχη για πορνεία.

Οι δυο τους καταδικάστηκαν σε.....

ΟΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΕΣ!!!!

ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ TO ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ STAR



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Παραλίγο στα χέρια ο Παπασταθόπουλος με Γερμανό τερματοφύλακα.«Είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας. Πολλοί θα θέλατε να έχετε την ιστορία μας»!


Δύο μέλη του τεχνικού τιμ της Βέρντερ Βρέμης χρειάστηκαν για να σταματήσουν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος, μετά το 1-1 με τη Νυρεμβέργη, κινήθηκε απειλητικά κατά του αντίπαλου τερματοφύλακα, Ράφαελ Σέφερ, με τον οποίο είχε έντονο φραστικό επεισόδιο!

«Ήταν νευριασμένος για τον τρόπο που έπαιξαν και έλεγε πως δεν αξίζαμε να κερδίσουμε.
Εγώ του απάντησα πως δεν δέχομαι να μου μιλάει έτσι
ένας Έλληνας. Έγιναν πρωταθλητές Ευρώπης με τέσσερα σουτ»! ήταν τα... προκλητικά λόγια του Σέφερ που έβγαλαν εκτός εαυτού τον διεθνή αμυντικό.

«Ήταν ρατσιστικά όσα είπε ο τερματοφύλακας της Νυρεμβέργης», σχολίασε στην Βild ο Παπασταθόπουλος.
«Τώρα όλοι ξέρουν το επίπεδό του. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ περισσότερο με ρατσιστές και παίκτες κατώτερου επιπέδου από εμένα».
Ο Σέφερ «απάντησε» στις δηλώσεις του Έλληνα άσου λέγοντας:

Βροχή λουκέτων στα πρατήρια υγρών καυσίμων


Η κρίση, σε συνδυασμό με την αυξημένη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, έχει μειώσει τη διακίνηση κατά... 80%.
Κόκκινο χτυπάει τα τελευταία 24ωρα η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου. Η επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, σε συνδυασμό με την αυξημένη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, έχει ως αποτέλεσμα λέβητες και καλοριφέρ να παραμένουν - ακόμα και τώρα - παγωμένοι. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ιδιοκτητών πρατηρίων υγρών καυσίμων, η πτώση στην διακίνηση του εν λόγω προϊόντος έχει φτάσει στο 80%, σε σχέση με... το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα, με τη σειρά του, τρία στα δέκα πρατήρια υγρών καυσίμων να έχουν βάλει λουκέτο, καθώς δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες και στα υψηλά λειτουργικά κόστη, ενώ άλλα τρία να κινούνται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Όλα δείχνουν ότι ο εν λόγω κλάδος ...

ΤΙ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 15 ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ



Είπανε για την Ελλάδα και τους Έλληνες:

Γουίλ Ντιράν,Αμερικάνος ιστορικός:
Το αλφάβητο προήλθε
από τους Έλληνες, η γλώσσα μας βρίθει ελληνικών λέξεων,

όλα τα πνευματικά δημιουργήματα ανήκουν σ’αυτή.

Γιόχαν Σίλερ, Γερμανός ποιητής:
Έλληνα όπου και να γυρίσω την σκέψη μου, όπου και να στρέψω την ψυχή μου,
μπροστά μου σε βρίσκω.

Βολταίρος,Γάλλος φιλόσοφος και συγγραφέας:

Δείτε γιατί παίρνουν 12.000 ευρώ το μήνα οι Ευρωβουλευτές! Απίστευτες φωτό!


Επειδή συχνά έχουμε αναφερθεί στους “εθνοπατέρες” μας που πληρώνονται αδρά -περίπου 8000 ευρώ το μήνα- για να εγκρίνουν πλέον μόνο πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και να μειώνουν τους δικούς μας μισθούς, είναι νομίζουμε ώρα να δούμε τι κάνουν και οι Ευρωβουλευτές ,όλων των χωρών όχι μόνο της δικής μας , που παίρνουν 12000 ευρώ το μήνα.
Για να δούμε πόσο…δουλευταράδες είναι και οι Ευρωπαίοι.

Θαυμάστε τους στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο!