ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΡΥΘΜΙΣΗ ... …με μείωση δόσης ΔΑΝΕΙΟΥ στο 30%

Ρύθμιση για ανακούφιση των δανειοληπτών επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Διαβάστε αναλυτικά τις προτάσεις ελάφρυνσης που έχουν 
πέσει στο τραπέζι


Με τους δανειολήπτες να μην δύνανται να ανταποκριθούν στην εξυπηρέτηση των δανείων τους, το οικονομικό επιτελείο επεξεργάζεται μία σειρά προτάσεων για την ελάφρυνση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών όσο η Ελλάδα βρίσκεται στο Μνημόνιο.
Η βασική πρόταση, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Ελεύθερου Τύπου", προβλέπει τη μείωση των καταβολών όχι στο 30% του εισοδήματος όπως είχε προεκλογικά προτείνει η Νέα Δημοκρατία, αλλά...

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...;;; ΠΡΩΤΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ...



Θα ήθελα να κάνω αναφορά για μια παράμετρο της λαθρομετανάστευσης για την οποία ελάχιστα έχουν ακουστεί. Πρόκειται γι'αυτήν του οικονομικού κόστους της λαθρομετανάστευσης.
Πιο συγκεκριμένα:

- 7 δισ. ευρώ μας κοστίζει η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λαθρομεταναστών. (Βάσει στοιχείων που έδωσε στην δημοσιότητα ο πρώην Υπουργός Υγείας Α.Λοβέρδος τον Φεβρουάριο του 2011)
- 12 δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι είναι το συνάλλαγμα που διαρρέει από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής των μεταναστών. (Στοιχεία από Τράπεζα της Ελλάδας)
- 9 δισ. ευρώ ετησίως υπολογίζεται ότι είναι..........

Τουρκία-σύνορα: Ύποπτη η δημοσιότητα στη μεταφορά όπλων…


Σε κάθετη κλιμάκωση της σχέσης της με τη Συρία οδηγεί τα πράγματα η Τουρκία, η οποία εδώ και κάποιες ώρες υπό το φως… καμερών – δηλαδή με κάθε δυνατή δημοσιότητα – αναπτύσσει αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα στη συνοριογραμμή.
Οι αντιαεροπορικές πυροβολαρχίες εδάφους-αέρος και οι πολλαπλοί εκτοξευτές ρουκετών που αναπτύσσει η Τουρκία στα σύνορα με τη Συρία φαίνεται πως αυτή τη στιγμή βρίσκονται υπό την προστασία των αντικαθεστωτικών οι οποίοι έχουν καταλάβει τα συνοριακά περάσματα με αυτή. Μέχρι στιγμής το αντιαεροπορικό υλικό μεταφέρεται μέσω του σιδηροδρόμου έως το Μαρντίν και ύστερα εποχούμενο στις προωθημένες μονάδες και θέσεις πλησίον των συροτουρκικών συνόρων.

Ἐρντογᾶν καὶ Νταβούτογλου σὲ ρόλο νέου «Πορθητῆ». Ξανακάνουν τζαμὶ τὸν ἱστορικὸ ναὸ τῆς Ἁγίας Σοφίας Νίκαιας τῆς Βιθυνίας



τοῦ Σάββα Καλεντερίδη
Στὴν τουρκικὴ ἱστορικὴ καὶ πολιτικὴ ὁρολογία ὑπάρχει μία λέξη, ποὺ φαίνεται ὅτι ἀποκτᾶ καὶ πάλι ἰδιαίτερη βαρύτητα τώρα ποὺ τὸ πολιτικὸ Ἰσλὰμ προσπαθεῖ νὰ ἀναβιώσει τὸ ὀθωμανικὸ πνεῦμα μὲ ὅρους 21ου αιώνα.
Διαβάζουμε ὅτι ὁ Νταβούτογλου, σὲ ὁμιλία ποὺ ἔκανε στὴ συγκέντρωση τῆς Νομαρχιακῆς Ἐπιτροπῆς τοῦ ΑΚΡ στὴν Καισάρεια, τὶς 21 Ἰανουαρίου 2012, μεταξὺ ἄλλων εἶπε καὶ τὰ ἑξῆς:
Κουβαλᾶμε μία πολὺ μεγάλη ἱστορικὴ εὐθύνη στὶς πλάτες μας. Τὸ περασμένο ἔτος, ὅταν ἐκδηλώθηκε ἡ Ἐπανάσταση τῶν Γιασεμιῶν στὴν Τυνησία, νοιώσαμε ὅτι εἴμαστε ἀντιμέτωποι μὲ μία μεγάλη πρόκληση. Τὸ 1911 ἦταν ἡ χρονιὰ ποὺ ἀποχώρησαν ὁριστικὰ τὰ τουρκικὰ στρατεύματα ἀπὸ τὴ Λιβύη καὶ τὸ 2011 ἦταν ἡ χρονιὰ ποὺ θὰ ἔπρεπε νὰ κερδίσουμε τὸ στοίχημα ἂν θὰ ἐπιβιώσουμε ἢ ὄχι στὴ Λιβύη. Αὐτὸ τὸ στοίχημα ποὺ δώσαμε πέρυσι τὸ νοιώσαμε κάθε στιγμὴ μέσα μας. Τὸ 1912 ἦταν ἡ χρονιὰ ποὺ μετὰ τὸν Βαλκανικὸ Πόλεμο δημιουργήθηκαν ἀτέλειωτα καραβάνια προσφύγων πρὸς τὴν Τουρκία, ἡ χρονιὰ ποὺ χάσαμε τὰ Βαλκάνια. Ἕναν αἰώνα μετά, τὸ 2012, κάποιες ἀπὸ τὶς πληγὲς ἐκεῖνες δὲν ἔχουν κλείσει. Τὸ 1914 ἦταν ἡ χρονιὰ ποὺ μπήκαμε στὸν Πρῶτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Πλησιάζουμε στὸ 2014, μία χρονιὰ ποὺ οἱ χῶρες τῆς Μέσης Ἀνατολῆς ἔχουν καὶ πάλι μεγάλες προσδοκίες ἀπὸ τὴν Τουρκία, ποὺ τὸ ὄνομα τοῦ πρωθυπουργοῦ Ἐρντογᾶν ὅπου ἀκούγεται δημιουργεῖ μεγάλο ἐνθουσιασμό, πλησιάζει μία περίοδος ποὺ ἡ τουρκικὴ σημαία ἐκεῖ ποὺ κυματίζει δημιουργεῖ κύματα προσδοκιῶν. Τὸ 1915 ἦταν...
ὁ Πόλεμος τῶν Δαρδανελίων /Τσανάκκαλε. Τώρα, ἡ Γαλλία προσπαθεῖ νὰ ρίξει λάσπη καὶ νὰ κηλιδώσει τὴν ἱστορία μας. Ὅ,τι χάσαμε ἀπὸ τὸ 1911 μέχρι τὸ 1923, ἀπὸ ὅποια ἐδάφη ὑποχωρήσαμε, τὴν περίοδο ἀπὸ τὸ 2011 μέχρι τὸ 1923 στὰ ἐδάφη αὐτὰ θὰ ξαναβρεθοῦμε καὶ πάλι μὲ τοὺς ἀδελφούς μας.

Γιατί πρέπει να προετοιμάσουμε την χρεοκοπία μας


Εθνικό έγκλημα περαιτέρω εξυπηρέτηση του χρέους και τήρηση του Μνημονίου! 

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου 

Βάλαμε αυτόν τον «προκλητικό» τίτλο στο άρθρο μας για τους εξής τρεις λόγους:

- γιατί ανταποκρίνεται πλήρως, κατά τη γνώμη μας, στις σημερινές ανάγκες του έθνους


Άλλη μια ομολογία αποτυχίας του συστήματος: Οι εργαζόμενοι του ΗΣΑΠ καλούν τους πολίτες να ... αυτοπροστατευθούν όταν τον χρησιμοποιούν




portoΦανταστείτε το σημείο παράλυσης και διάλυσης του ελληνικού κράτους. Οι εργαζόμενοι σε έναν τομέα, αυτού να βγάζουν ανακοινώσσεις με τις οποίες ζητουν από τους πολίτες να αναλάβουν την "αυτοπροστασία" τους όταν χρησιμοποιούν αυτό τον τομέα, επειδή από ό,τι φαίνεται ούτε η αστυνομία, ούτε και οι ο συγκεκριμένος φορές μπορούν να το κάνουν.

Μετά τα γερμανικά μμε, τα αμερικανικά "ανέλαβαν" την χρεοκοπία της Ελλάδας


Μετά τα γερμανικά μμε, τα αμερικανικά "ανέλαβαν" την χρεοκοπία της Ελλάδας
Οι ισχυρισμοί περί χρεοκοπίας της Ελλάδας αναζωπυρώθηκαν και στις Ηνωμένες Πολιτείες με σχετικά δημοσιεύματα τα οποία επικαλούνται τις εκτιμήσεις Ευρωπαίων κι ειδικότερα Γερμανών αναλυτών και οικονομικών παραγόντων εν όψει των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Εντοπίστηκε νοθεία σε καύσιμα της Πολεμικής Αεροπορίας



Συναγερμός στην 111 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο από νοθευμένα καύσιμα. Σημαντικές ποσότητες που μεταφέρθηκαν πριν από λίγες μέρες βρέθηκαν «ελλειμματικές», αφού δεν περιείχαν συστατικά που μετατρέπουν το καύσιμο σε αεροπορικό. Το συμβάν έγινε αντιληπτό κατά τoν έλεγχο των καυσίμων και όπως ήταν φυσικό σήμανε συναγερμός.
Η τροφοδοσία των καυσίμων στην 111 Πτέρυγα Μάχης της Αγχίαλου έγινε από τα ΕΛ.ΠΕ τα οποία σε ανακοίνωσή τους, μετά το συμβάν και αφού υποχρεώθηκαν να αντικαταστήσουν τα καύσιμα, υπογράμμισαν ότι τα αίτια της απόκλισης μπορεί να οφείλεται σε κάποιους τεχνικούς λόγους κατά την παραγωγή ή την αποθήκευση.

ΑΠΙΣΤΕΥΤO: Νόμος για τη συλλογή Βρόχινου Νερού

για να παραδοθούν τα νερά της Ελλάδας έχει ως εξής:
Παραχωρούνται ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ (ΠΗΓΕΣ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΛΙΜΝΕΣ ) από τις Περιφέρειες στην ΕΥΔΑΠ, η οποία με τη σειρά τα ΠΟΥΛΑΕΙ σε ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, που πλέον θα έχουν το απόλυτο μονοπώλιο, με ότι αυτό σημαίνει.

Γερμανική τρομοκρατία περί "ελληνικής χρεοκοπίας" για να κοπούν μισθοί & συντάξεις


Το γνωστό βρώμικο παιχνίδι της "άτακτης χρεοκοπίας" της Ελλάδας παίζουν από χθες οι Γερμανοί πρώτα με άρθρο του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel», σύμφωνα με το οποίο «η Ελλάδα θα μπορούσε να χρεοκοπήσει ήδη το Σεπτέμβριο» και συνεχίστηκε σήμερα από την Süddeutsche Zeitung, η οποία υποστηρίζει επίσης ότι μέχρι το φθινόπωρο η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει. Στόχος, φυσικά, να παράσουν οι οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συτνάξεις για τις οποίες είχε δεσμευθεί προεκλογικά η κυβέρνηση ότι νδεν θα υπάρξουν.
Αποτέλεσμα όλων αυτών το Χρηματιστήριο της Αθήνας να υποστεί "κραχ" με -7,5% αυτή την ώρα.
 

Είμαστε ακόμη...όρθιοι! Πρώτοι στο σεξ οι Έλληνες παρά τη κρίση,σύμφωνα με τη ΧΟΥΡΙΕΤ










Είμαστε ακόμη...όρθιοι! Πρώτοι στο σεξ οι Έλληνες παρά τη κρίση,σύμφωνα με τη ΧΟΥΡΙΕΤΚι όμως όσο κι αν πιστεύουν ότι έχουμε πέσει εμείς παραμένουμε όρθιοι. Σ΄ όλα τα επίπεδα! Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας ΧΟΥΡΙΕΤ “οι Έλληνες που αγωνίζονται ενάντια στην οικονομική κρίση, με μέσο όρο 154 σεξουαλικές επαφές κατ΄άτομο τον χρόνο, είναι η χώρα που κάνει το περισσότερο σεξ στον κόσμο”!
Με βάση την έρευνα που έκανε η εταιρία παραγωγής προφυλακτικών Ντούρεξ σε 37 χώρες με την συμμετοχή 37 χιλιάδων ατόμων, ενισχύθηκε η άποψη πως η εμφάνιση της κρίσης χρέους στην Ελλάδα δεν είναι αναλογική με την ερωτική ζωή. Το 51% των Ελλήνων δήλωσαν ικανοποιημένοι από την σεξουαλική τους σχέση, ενώ το 49% είπαν πως δεν την απολαμβάνουν καθόλου.

Τσεκούρι παντού: Λουκέτα σε 100 ΑΕΙ-ΤΕΙ, νοσοκομεία και ειρηνοδικεία



Κι ο Στουρνάρας λέει "ναι σε όλα"!

Όχι μόνο έρχεται βροχή κρατικών λουκέτων, αλλά στα άμεσα σχέδια της Τρόικα είναι να προσφεύγουν στη δικαιοσύνη μόνο όσοι έχουν λεφτά! Διαβάστε αναλυτικά στο planet-greece τι μας περιμένει....



Χρυσή Αυγή κατά Ρέσλερ: «Εμείς δεν είμαστε ούτε Γερμανοί ούτε Βιετναμέζοι»


Τοκογλύφο αποκαλεί τον Γερμανό αντικαγκελάριο η Χρυσή Αυγή «απαντώντας» στις νέες προκλήσεις του χερ Φίλιπ Ρέσλερ.









«Οι Έλληνες δεν είναι Γερμανοί, ούτε Βιετναμέζοι και δεν δέχονται εκβιασμούς από κανέναν Ρέσλερ. Οι απειλές των τοκογλύφων και η καταστροφική πολιτική του μνημονίου δεν θα περάσουν», αναφέρει η σύντομη δήλωση της Χρυσής Αυγής.

Απίστευτη πολιτική δήλωση του Φερνάντο Αλόνσο για τη Μέρκελ και την κρίση




Διάθεση για πολιτική κουβέντα φαίνεται ότι είχε ο Φερνάντο Αλόνσο, μετά την επική νίκη του στη Φόρμουλα Ένα (F1)...


Πριν ακόμη κατέβει από το βάθρο στο Χόκενχαϊμ της Γερμανίας, ο Ισπανός «πιλότος» δεν δίστασε να αστειευτεί δίπλα στον Σεμπάστιαν Φέτελ, την ώρα που έκανε δηλώσεις στον παλαίμαχο οδηγό της Φόρμουλα Ένα, Νίκι Λάουντα.

«Δεν ξέρω πολλά από πολιτική, αλλά είναι αλήθεια... στην Ισπανία δεν είναι πολύ καλή η κατάσταση. Όμως, ένας Ισπανός, με ένα ιταλικό αυτοκίνητο, σχεδιασμένο από έναν Έλληνα να νικά στη Γερμανία είναι πολύ καλό» υπογράμμισε ο Αλόνσο, αναφερόμενος στον Έλληνα........Νικόλα Τομπάζη, ο οποίος είναι επικεφαλής σχεδιασμού της Φεράρι.

Kαταρρέουν χρηματιστήρια και ευρώ!


Οι αγορές φοβούνται ότι η Ισπανία θα ζητήσει διάσωση όχι μόνο των τραπεζών της, αλλά συνολικά για την οικονομία της και, φυσικά, το τελικό ποσό, δεν θα είναι “έως 100 δις ευρώ”. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι η απόδοση των ισπανικών 10 ετών ομολόγων, σπάει σήμερα κάθε προηγούμενο ρεκόρ, στο 7,5%(!).

Ανθελληνικό ντελίριο από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το Κυπριακό



narcjlkho«Θεωρούμε ότι το Κυπριακό είναι ένα διεθνές ζήτημα, και ο λόγος για τον οποίο ενδιαφερόμαστε περισσότερο γι' αυτό παρά για κάθε άλλο, είναι γιατί εμπλέκεται ο ελληνικός εθνικισμός, ο οποίος μας αφορά άμεσα, οι ελληνοτουρκικές διαφορές και οι υπερβολικοί εξοπλισμοί με βάση αυτό το επιχείρημα, αλλά και γιατί το Κυπριακό αποτελεί το πεδίο άσκησης επεκτατικής πολιτικής του ελληνικού κράτους αλλά και διαφόρων φανερών και κρυφών κλάδων του παρακράτους, εδώ και 50τουλάχιστον χρόνια».

"Αρμαγεδδώνας" μέτρων για την τρύπα των 3,5 δισ...


Οι εκπαιδευτικοί θα δουλεύουν περισσότερες ώρες, νισοκομεία θα συγχωνευθούν, τα κρατικά ΚΤΕΟ θα κλείσουν, οι μισθοί στις ΔΕΚΟ θα μειωθούν κι άλλο...


Αυτά είναι κάποια από τα μνέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για να κλείσει την τρύπα των 3,5 δισ. και να εκτελέσει κατά γράμμα τις εντολές της τρόικας, που δημιουργούν συνθήκες....
ασφυξίας στην αγορά και εξαθλίωση στην κοινωνία.

Η κυβέρνηση "καίγεται" να οριστικοποιήσει τα μέτρα περικόπτοντας δαπάνες απ' όπου μπορεί και απ' όπου βρίσκει.

"Όπου φύγει, φύγει" οι Γάλλοι από την Ελλάδα.


Που οφείλεται η μαζική αποχώρηση των Γάλλων από κάθε ελληνική επιχειρηματική δραστηριότητα; Μετά την Carrefour την έξοδό τους από την Ελλάδα προετοιμάζουν...
Emporiki Bank και Geniki Bank οι οποίες ελέγχονται από τους γαλλικούς ομίλους της Credit Agricole και της Societe Generale.

Μαζική φαίνεται πως είναι η διάθεση των Γάλλων να αποχωρήσουν από κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα. Η ανησυχία για την δημοσιονομική κατάσταση και ο κίνδυνος εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη φαίνεται ότι έχει κλονίσει βαθιά την εμπιστοσύνη των Γάλλων.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΖΗΤΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ "ΠΡΟΣΟΝ" ΤΗΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ!



Είσαι Μασώνος; Προσλαμβάνεσαι!
Η παραπάνω αγγελία εμφανίστηκε πριν από μερικές ημέρες στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης και αρχικά θεωρήσαμε πως πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο: Η έρευνα όμως που κάναμε, απέδειξε πως ο "κύριος" αυτός που ζητάει ΜΟΝΟ ΜΑΣΩΝΟΥΣ για υπαλλήλους (!!!) είναι άκρως υπαρκτό πρόσωπο!

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΡΕΣΛΕΡ...!!!

Σχόλιο του Blog: Έχοντας μια ιδιαίτερη αδυναμία στη σκ@τόφατσα του ομοφυλόφιλου ρέσλερ ένα έχουμε να πούμε, δεν σε πηδάει κανείς από Ελλάδα ρε ανώμαλε όσο κι να το προσπαθείς. 
Ιδιαίτερα απαισιόδοξος εμφανίστηκε ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ προβλεποντας αδυναμία πληρωμών και έξοδο από την ευρωζώνη.

Αν η Ελλάδα δεν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, δεν μπορούν να υπάρξουν περαιτέρω πληρωμές, δήλωσε ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας και προέβλεψε ότι «δυστυχώς η Ελλάδα πιθανόν δεν θα μπορέσει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της». Αυτό σημαίνει αδυναμία πληρωμών, πρόσθεσε και σημείωσε ότι κάτι τέτοιο θα προκαλούσε πιθανότατα συζήτηση στο εσωτερικό της χώρας και «οι ίδιοι οι Έλληνες θα κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι θα ήταν ίσως λογικότερο να εγκαταλείψουν την Ευρωζώνη».


Όλοι με τους Χαλυβουργούς!...



Από το Γραφείο Τύπου της ΚΟΕ. 

Η αντεργατική, αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική ενέργεια της τρικομματικής συγκυβέρνησης, να στείλει τα ΜΑΤ στη Χαλυβουργία, αποτελεί πρόκληση απέναντι συνολικά στην εργατική τάξη και τους εργαζόμενους.
Οι Μνημονιοφύλακες της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ πίστεψαν ότι μετά από 265 μέρες απεργίας θα μπορούσαν να κάμψουν την αντίσταση των απεργών Χαλυβουργών και να οδηγήσουν σε μια εκδικητική και φρονηματική νίκη της εργοδοσίας. Θέλουν να κάμψουν το φρόνημα των απεργών, το φρόνημα των εργαζομένων που αγωνίζονται, το φρόνημα όλου του Ελληνικού λαού που αντιστέκεται στο Μαύρο Μνημονιακό Μέτωπο.

"Πληρώστε μισθούς και συντάξεις σε δραχμές"!



"Και διώξτε την Ελλάδα από το ευρώ..."

Ο γγ. της CSU Alexander Dobrindt προτείνει μια σταδιακή αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη. «Το ελληνικό κράτος θα έπρεπε να αρχίσει από τώρα να πληρώνει τους μισούς μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, τις συντάξεις και άλλες δαπάνες σε δραχμές»....
δηλώνει στην γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag.

Δημόσιο: απαιτεί εδώ και τώρα απολύσεις η τρόικα – Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο


- "Βλέπουν" εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις από την ερμηνεία των όρων του μνημονίου
- Απαιτεί 15.000 απολύσεις για να ξεμπλοκάρει τη δόση η τρόικα
- “Καμία απόλυση” λέει η κυβέρνηση




Δεν είναι ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι!!!



Του Σταύρου Λυγερού - Είναι κοινός τόπος πια ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σ’ ένα μεταμοντέρνο ευρωπαϊκό προτεκτοράτο. Η ουσιαστική χρεοκοπία δεν ανέδειξε μόνο τις εγκληματικές ευθύνες του πολιτικού συστήματος. Ανέδειξε και το σύνδρομο εξάρτησης συνολικά της άρχουσας τάξης. 

Το Ισραήλ ετοιμάζεται να μπει στο "φρενοκομείο" - Και στο τέλος πυρηνικά;


Σε πρωτοφανή κίνδυνο, τουλάχιστον από την εποχή που τελείωσε ο ψυχρός πόλεμος έχει τεθεί η παγκόσμια ασφάλεια, καθώς μέρα με την ημέρα κλιμακώνονται και πολλαπλασιάζονται οι πιθανές εστίες παγκόσμιας ανάφλεξης σε ένα καλοκαίρι αναμφίβολα "καυτό" σε ότι αφορα τις προκλήσεις ασφαλείας για την πλανήτη.
Πριν λίγες ώρες σε μία πρωτοφανή κινηση το Ισραήλ έδωσε την δική του νότα στην ορχήστρα τρόμου που έχει στηθεί. Περίπου κήρυξε παγκόσμια αντιτρομοκρατική εκστρατεία στοχεύοντας Ιράν και Χεζμπολάχ. Και η Χεζμπολάχ δεν είναι μια απλή οργάνωση: Είναι κυβέρνηση στον ΛίβανοΑλλά και οι απειλές κατα του Ιράν είναι σαφείς: Σκοπεύουν να επιτεθούν και θέλουν να το κάνουν άμεσα...

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΖΗΤΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ "ΠΡΟΣΟΝ" ΤΗΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ!



Είσαι Μασώνος; Προσλαμβάνεσαι!


Η παραπάνω αγγελία εμφανίστηκε πριν από μερικές ημέρες στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης και αρχικά θεωρήσαμε πως πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο: Η έρευνα όμως που κάναμε, απέδειξε πως ο "κύριος" αυτός που ζητάει ΜΟΝΟ ΜΑΣΩΝΟΥΣ για υπαλλήλους (!!!) είναι άκρως υπαρκτό πρόσωπο!

Ηνωμένες Μασονικές Πολιτείες!!!


13us-israel-flag
 
Οι Εβραιομασόνοι πίσω από τις ΗΠΑ, την Δημοκρατία και την Νέα Τάξη Πραγμάτων...
 Οι ΗΠΑ (Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής) από την ίδρυσή τους κιόλας κυβερνιώνται από Εβραίους σιωνιστές και συνιστούν ένα δεύτερο ιουδαϊκό υπερ-κράτος! Αυτό το πράγμα φαίνεται από την υποστήριξη που παρέχουνε οι Αμερικάνοι κατά πάγιο τρόπο στο λυόμενο κράτος του Ισραήλ – που κατέχει την γη των Παλαιστινίων! – και είναι μάλιστα μια υποστήριξη που ξεπερνάει ακόμα και την υπεράσπιση των δικών τους, των αμερικάνικων, συμφερόντων: προτιμάνε δηλ. οι ΗΠΑ, σε περίπτωση (λίγες φορές φυσικά) που υπάρχει «κόντρα» με τα συμφέροντα του Ισραήλ, να υποστηρίζουνε τελικά τους Εβραίους!...

Απίστευτη πολιτική δήλωση του Φερνάντο Αλόνσο για τη Μέρκελ και την κρίση


Διάθεση για πολιτική κουβέντα φαίνεται ότι είχε ο Φερνάντο Αλόνσο, μετά την επική νίκη του στη Φόρμουλα Ένα (F1)...


Πριν ακόμη κατέβει από το βάθρο στο Χόκενχαϊμ της Γερμανίας, ο Ισπανός «πιλότος» δεν δίστασε να αστειευτεί δίπλα στον Σεμπάστιαν Φέτελ, την ώρα που έκανε δηλώσεις στον παλαίμαχο οδηγό της Φόρμουλα Ένα, Νίκι Λάουντα.

«Δεν ξέρω πολλά από πολιτική, αλλά είναι αλήθεια... στην Ισπανία δεν είναι πολύ καλή η κατάσταση. Όμως, ένας Ισπανός, με ένα ιταλικό αυτοκίνητο, σχεδιασμένο από έναν Έλληνα να νικά στη Γερμανία είναι πολύ καλό» υπογράμμισε ο Αλόνσο, αναφερόμενος στον Έλληνα........

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!


ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,
Ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

τοῦ Σεβ. Μητροπολίτου Πατρῶν 
κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
 
Πρίν ἀπό λίγες ἡμέρες βρέθηκα στό Ἅγιον Ὄρος προσκεκλημένος τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Καρακάλλου γιά τήν πανήγυρη τῶν Ἁγίων Πρωτοκορυφαίων Ἀποστόλων Πέτρου καί Παύλου, στό ὄνομα τῶν ὁποίων τιμᾶται τό Καθολικό τῆς Μονῆς.
 Ὅσες φορές καί ἄν βρεθῇ κάποιος, στό Περιβόλι τῆς Παναγίας, αἰσθάνεται σάν νά εὑρίσκεται ἐκεῖ γιά πρώτη φορά, ἀφοῦ ὁ τόπος εἶναι ἁγιασμένος ἀπό τήν χάρη τοῦ Θεοῦ, τήν παρουσία καί τίς πρεσβεῖες τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί τίς προσευχές μυριάδων ἁγίων Πατέρων, οἱ ὁποῖοι ἐγκαταβίωσαν ἐπί τόσους αἰῶνες στό ἁγιώνυμο Ὄρος, ἀλλά καί τίς δεήσεις ὅλων ὅσοι ἀσκοῦνται ἐκεῖ σήμερα.

Γι’ αὐτό, ὁ ἅγιος αὐτός τόπος, ἕλκει τίς ψυχές τῶν ἀνθρώπων, οἱ ὁποῖοι κουρασμένοι, ἰδιαίτερα σήμερα ἀπό τόν κόπο καί τό βαρύ φορτίο μιᾶς ψεύτικης κοσμικῆς ζωῆς, ζητοῦν ........

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΝΩΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ;


Πολλοί εβραιόφιλοι και μη, κατηγορούν όσους μιλάνε για τον διεθνή Σιωνισμό ως "συνωμοσιολόγους", "τρελούς" κλπ. Μάλιστα, λένε συχνά πως "δεν υπάρχουν" τέτοιες οργανώσεις και...ιδεολογίες, αλλά πρόκειται για "μια ακόμα επινόηση, προκειμένου να κυνηγηθούν οι Εβραίοι"!



Τι γίνεται όμως, όταν ανακαλύπτουμε πως το ανώτατο όργανο του εβραϊσμού στην Ελλάδα, το Κ.Ι.Σ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) υποστηρίζει την ΕΝΩΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ


klinton-levinski
ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ, ΔΕΝ ΕΦΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΙΚΑ ΜΑΖΙ;
Μυστικές συναντήσεις με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και την ομάδα των επιχειρηματιών που τον συνοδεύουν (τρεις Ελληνοαμερικανοί κι ένας Εβραιοαμερικανός) είχαν χθες αργά το βράδυ διάφοροι Έλληνες πολιτικοί, μρταξύ των οποίων πολλοί πρώην υπουργοί και ένας εκ των Α. Σαμαρά, Γ. Παπανδρέου σε απόρρητο ραντεβού για το οπίο δεν έχει διαρεύσει το παραμικρό. για το ποιός ήταν τελικά ο συνομιλιτής του Μπιλ Κλίντον.
Βασική αντζέντα των συζητήσεων:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έφτιαξαν πισίνα και μπάρμπεκιου στις… φυλακές Κορυδαλλού! ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA - Strange news: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έφτιαξαν πισίνα και μπάρμπεκιου στις… φυλακές Κορυδαλλού!


 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έφτιαξαν πισίνα και μπάρμπεκιου στις… φυλακές Κορυδαλλού!
Απίστευτο και όμως αληθινό: σύμφωνα με φωτογραφίες και ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» έχτισαν πισίνα και μπάρμπεκιου στις φυλακές Κορυδαλλού! Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι...
με έγκριση της διοίκησης, εργασία των κρατουμένων και χρήματα του Δημοσίου η πίσω αυλή του Ψυχιατρείου των φυλακών μετατράπηκε σε πολυτελές σπα!


Ένα σπα όμως στο οποίο η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι έχουν την πρόσβαση μόνο όσοι έχουν τις κατάλληλες γνωριμίες στον μικρόκοσμο της φυλακής ή έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το κατάλληλο «εισιτήριο»…

"Περίεργο" τροχαίο στη Θεσσαλονίκη...39χρονος οδηγός που σκοτώθηκε με την μηχανή...του έλειπε η καρδιά! ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA - Strange news: "Περίεργο" τροχαίο στη Θεσσαλονίκη...39χρονος οδηγός που σκοτώθηκε με την μηχανή...του έλειπε η καρδιά!


Ένα τροχαίο δυστύχημα που έγινε προ ημερών στην περιοχή του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης και το οποίο είχε θύμα έναν 39χρονο από τη Γεωργία απασχολεί στην αστυνομία..
Κι αυτό διότι από τον άτυχο άνδρα έλειπε η καρδιά και το μυαλό των αστυνομικών πηγαίνει στη γεωργιανή μαφία που δρα στην πόλη.

O 39χρονος επέβαινε σε μηχανή και σκοτώθηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με κολόνα σε προσπάθεια για σούζα. Το πτώμα του βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, με τους αστυνομικούς να αντιλαμβάνονται μία μέρα αργότερα ότι έλειπε η καρδιά του.

Οι πρώτες σκέψεις ήθελαν σκυλιά να την έχουν φάει, αφού δεν βρέθηκε πουθενά ωστόσο όταν έγινε γνωστή........