ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΑΟΖ Τουρκική φρενίτιδα παραβιάσεων του ΕΕΧ στο Αιγαίο – Ξεπέρασαν κάθε όριο επιθετικότητας


Τουρκική φρενίτιδα παραβιάσεων σήμερα στο Αιγαίο με την τουρκική Αεροπορία και το Ναυτικό να πραγματοποιούν ένα πρωτοφανή αριθμό παραβιάσεων μέσα σε μια μόλις ημέρα.
Πιο συγκεκριμένα 6 τουρκικά αεροσκάφη και ένα CN-235MPA του τουρκικού Ναυτικού προερχόμενο από τη βάση του Ντάλαμαν πραγματοποίησαν  2 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 19 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χ΄ώρου (ΕΕΧ).

Τί σχέσιν ἔχει ὁ Μπακούνιν μέ τούς Rothschilds;


Τί σχέσιν ἔχει ὁ Μπακούνιν μέ τούς Rothschilds;1
Ὁ πατέρας τοῦ Ἀναρχισμοῦ Μιχαὴλ Μπακούνιν ὑπῆρξε μέγας πολέμιος τοῦ μαρξισμοῦ καὶ τῶν Rothschild. Ὁ μέσος κουραμπιὲς ἀναρχικὸς Βορείων Προαστίων …φυσικὰ τὸ ἀγνοεῖ.
Οἱ πράκτορες τῶν τοκογλύφων, ποὺ παριστάνουν τοὺς λαϊκοὺς ἐπαναστάτες, ἔδω καὶ πολλὲς δεκαετίες, καπελώνουν τὸ κίνημα τῶν ἀναρχικῶν. Οἱ τοκογλύφοι ἐνεργοποίησαν τὴν τεράστια μηχανὴ ἐλέγχου τῶν ΜΜΕ καὶ τῆς πληροφορίας, ὥστε νὰ χαθοῦν οἱ ῥίζες καὶ οἱ ἰδέες τοῦ πατέρα τοῦ Ἀναρχισμοῦ καὶ νὰ ἀντικατασταθοῦν μὲ πιὸ βολικὲς κι ἀκίνδυνες γενικότητες ἢ παραπλανητικὲς φλυαρίες.
Ὁ Μιχαὴλ Μπακούνιν ΟΝΟΜΑΣΕ τοὺς Rothschild, τοὺς συνέδεσε καὶ τοὺς ταύτισε μὲ τὸν Κὰρλ Μᾶρξ καὶ τὸν κομμουνισμό, καὶ ἀνέδειξε μέσα ἀπὸ συγκεκριμένες ἀναφορὲς τὸν ὑπερέλεγχο τῶν σιωνιστῶν τῆς παγκοσμίου τοκογλυφίας, τὸν ἔλεγχο στὰ ΜΜΕ καί τὶς ἐκδόσεις.

ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞ ΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΦΤΑΞΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ ΟΧΙ "ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑ"...!!!!


Σχόλια ομοφοβικού χαρακτήρα έκανε ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Άλεξ, μιλώντας στο Canal +.

O Βραζιλιάνος πήρε μέρος σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, που ονομάζεται «Jesus Football Club».

Αυτή η εκπομπή έχει σκοπό να δείξει πόσο στενή σχέση έχουν πολλοί παίκτες με την θρησκεία, αλλά ο Άλεξ σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις με αυτά που δήλωσε.

ΚΑΝΑΔΑΣ: Ανακάλυψαν «ρατσισμό» στα παιδιά του νηπιαγωγείου

Μια εντελώς «απαράδεκτη» μελέτη δείχνει ότι τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας αισθάνονται πιο άνετα να παίζουν με παιδιά παρόμοιας εθνοτικής καταγωγής και ότι στην πραγματικότητα τείνουν να αισθάνονται εχθρικά προς τα παιδιά που έχουν διαφορετικό εθνοτικό υπόβαθρο. Φυσικά αποκλείεται να είναι η πολυπολιτισμικότητα το λάθος. Το σφάλμα είναι όλο των μικρών παιδιών.

Αναφέρει η National Post:

Μαζί με την ζωγραφική με το δάχτυλο και τα παραμύθια, στα νηπιαγωγεία του Καναδά δεν λείπουν επίσης οι «εθνοτικές εντάσεις», σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε από το Πανεπιστήμιο Concordia.

«Βρήκαμε ότι τα Ασιατο-Καναδικά παιδιά και τα Γαλλο-Καναδικά παιδιά φαίνεται να προτιμούν την σχέση με παιδιά της ίδιας εθνοτικής καταγωγής», δήλωσε η

Αποκάλυψη: Δείτε τι έκανε ο Στουρνάρας όταν όλοι ασχολιόντουσαν με τις πινακίδες και το εξοχικό του Λιάπη! (βίντεο)

vardis-stroun

«Με την τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας από τον Γιάννη Στουρνάρα και αποσύρθηκε μετά τη σφοδρή αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση προσπάθησε να χαρίσει αναδρομικά οφειλές και πρόστιμα δισεκατομμυρίων ευρώ σε εφοπλιστικούς και πετρελαϊκούς ομίλους, αλλά και εισαγωγικές εταιρείες με διαφορετικό αντικείμενο. Κι όταν μιλάμε για πετρέλαια στην Ελλάδα, μιλάμε πρωτίστως για τον Βαρδή Βαρδινογιάννη και τη Motor Oil, την πιο κερδοφόρα επιχείρηση της χώρας. [...]»

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ Aκραίοι Αλβανοί ισλαμιστές από την Κορυτσά πηγαίνουν στην Συρία για Τζιχάντ (vid)


Ακραίοι ισλαμιστές από την Κορυτσά, πηγαίνουν στην Συρία για Τζιχάντ με αποτέλεσμα να υπάρχουν φόβοι για την ελληνική μειονότητα, σε περίπτωση επιστροφής των, ως καλά εκπαιδευμένων και αδίστακτων δολοφόνων. Η Συρία είναι ένα μεγαλο σφαγέιο, στο οποίο μετέχουν κατά πλειοψηφία ξένοι τζιχαντιστές, οι οποίοι εκπαιδέυονται στα χειρότερα εγκλήματα που μπορέι να σκεφθεί ο ανθρώπινος νους, εμπειρίες που μπορεί να χρησιμοποιηθούν, όταν επιστρέψουν στις χώρες κατγωγής τους.

Έκτακτη επικαιρότητα



Ανακοίνωση της ΝΔ: 

"Γνωστές οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία!"

Το 25ευρω

Ανάσα στον φτωχό Έλληνα η κατάργηση του μέτρου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία.Δικαίωση της αντιπολίτευσης που μάχεται για την ευημερία των φτωχών, κατάφερε να κρατήσει την δωρεάν υγεία για όλους τους Έλληνες. Απο τη μεριά της η κυβέρνηση απέσυρε το απεχθές μέτρο φοβούμενη (όπως μας ενημερώνουν τα "έγκριτα" ΜΜΕ) την τρομακτική αντίδραση του κόσμου!(;;;)

Καλά που δεν πάθαμε και τίποτα....

Είστε καλά ρε τσιράκια;

Τώρα που θα "κουμαντάρετε" όλη  την Ευρώπη, τώρα σας ξέφυγε ο Ξηρός; Απογοητεύσατε τα αφεντικά ρε τσιράκια. Τζάμπα τόσα χρόνια ρημάζετε και κατακλέβεται την Ελλάδα με την ανοχή του αφεντικού. Μήπως ήταν εσκεμμένο και αμελήσατε να το πείτε; Δεν πιστεύω  μεταξύ αληταράδων να γίνονται τέτοια πράματα!

Εγώ και ο λαός

"Δεν θα αφήσει ο λαός να περάσουν απάνθρωπα μέτρα".    "Ο λαός θα ξεσηκωθεί".   "Ο Έλληνας θα αντιδράσει".   
Έτσι είμαι και εγώ, περιμένω ο λαός να αντιδράσει. Εγώ δεν είμαι λαός, εγώ ακόμα βολεύομαι, λαός είναι η άμοιρη γυναίκα στο βίντεο, εγώ είμαι απλά...ΔΕΙΛΟΣ!!! 

Πούλησε 28 ακίνητα το δημόσιο για 281 εκατ. ευρώ και θα τα νοικιάσει για 20 χρόνια με 600.000.000 ευρώ


Με περιέργεια αναμένουμε τι κατάληξη θα έχει η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν σε βάρος των υπευθύνων του Ταμείου ξεπουλήματος περιουσίας του δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) πέντε καθηγήτριες Πανεπιστημίου...
μέλη της «Ανοικτής Πόλης». (Ελένη Πορτάλιου, Λήδα Καζαντζάκη, Τόνια Κατερίνη, Κωνσταντίνα Βαϊου και Μαρία Καραμεσίνη).

Ποιοὶ εἶναι οἱ πραγματικοὶ «ἄστεγοι» καὶ τί θὰ γίνουν στὸ τέλος;

Γράφει ὁ Δρ. Κωνσταντῖνος Βαρδάκας
Τὸ ἀπομεσήμερο γιορτινῆς ἡμέρας βρῆκα τὴν εὐκαιρία νὰ ξεκουραστῶ. Ἐκεῖ μέσα στὰ πρῶτα λεπτὰ τοῦ χαλαροῦ ὕπνου κτύπησε τὸ τηλέφωνο. Στὴν ἄλλη ἄκρη ἀκούστηκε ταραγμένη ἡ φωνὴ τοῦ φίλου μου Γιάννη.
¨Ἄν φίλε μου μπεῖς τώρα στὸ διαδίκτυο θὰ διαβάσεις αὐτὸ ποὺ διάβασα ἐγὼ καὶ μοῦ ἦρθε κρύος ἰδρώτας¨.
Ἡ κυβέρνηση θὰ νοικιάζει καταλύματα σὲ ἀστέγους λόγω τῶν πλειστηριασμῶν!
Μέχρι νὰ καταλάβω τί ἐννοοῦσε;
Στὸ μυαλό μου ἦρθε ἕνα περιστατικὸ ποὺ ἔζησα στὸν προαύλιο χῶρο τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ἰβήρων στὸ Ἁγιώνυμο Ὅρος, τὸ ὁποῖο καὶ ἀνέφερα στὸν φίλο μου γιὰ  νὰ τὸν καθησυχάσω..

65... λίστες Λαγκάρντ αραχνιάζουν στο ΣΔΟΕ

Κάνουν φοροεπιδρομές σε μισθούς και συντάξεις, βάζουν χαράτσια ακόμα και στην Υγεία και την ίδια ώρα «ξεχνάνε» να ψάξουν τους μεγάλους φοροφυγάδες και τους… ξεπλυματίες μαύρου χρήματος, αν και έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία. 

Πολέμησε τους Γερμανούς για να πεθάνει από το κρύο…



20140107-112702.jpg
Το κείμενο αυτό δεν είναι άρθρο. Μοιάζει περισσότερο μεκραυγή απελπισίας και είμαι αναγκασμένη να το γράψω σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξαναβρώ τον ύπνο μου ύστερα από μια είδηση που με συγκλόνισε. Όλα όσα θα αναφέρω είναι πέρα για πέρα αληθινά όσο και θλιβερά.Τις τελευταίες μέρες των εορτών βρέθηκα στο χωριό του παππού μου, ένα μικρό χωριουδάκι της Λαμίας με περίπου χίλιους κατοίκους (κατά δική τους ομολογία).

Πρόταση: Την Ελληνική σπεσιαλιτέ των τελευταίων ετών να προσφέρουν στους Ευρωπαίους σήμερα στο Ζάππειο.

Επίσης, παρακαλούμε  τον Υπ.Υγείας Άδωνη να προμηθεύσει τους Ευρωπαίους με στολές, γάντια, μάσκες και οδοντόβουρτσες, πράμα που επιβάλετε απο τους κανόνες υγιεινής του Υπουργείου στην Ελλάδα .

Υ.Γ. Μην ξεχάσετε, στον Βενιζέλο να προσφέρεται για γεύμα ένα μικρό σκουπιδοτενεκέ...κάνει δίαιτα!  

» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 17 ΕΚ. ΜΙΖΑ ΕΔΩΣΕ Η DAIMLER – BENZ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΗΜΙΤΗ. Κύριοι εισαγγελείς, δικαστική συνδρομή ζητήσατε από τις ΗΠΑ;



daimler benz miza 1Σας το λέμε για να μην αναγκαστούν τα παιδιά μας να αναζητούν δικόγραφα μετά από 15 χρόνια για τις ενδεχόμενεςΣΗΜΕΡΙΝΕΣ μίζες σε υπουργούς και επιτροπάρχες.

Σύμφωνα λοιπόν με την Αμερικανικη δικαιοσύνη, η Daimler μέσω των αντιπροσώπων της, μοίρασε μίζες ύψους 17 εκατομμύρίων γερμανικών μάρκων σε Έλληνες αξιωματούχους για να προωθήσει τα οχήματα της.