ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΕ ΓΑ...ΣΟΥ ΠΑΓΚΑΛΕ! (VIDEO)


140000 Συνέλληνες δεν είναι πρόβατα και αντιστέκονται ... Δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ !!!


Από το πρωί τα κατοχικά κανάλια προσπαθούν να τρομοκρατήσουν 140000 Έλληνες που έχουν πεί όχι στην πολιτική της κατοχικής νεοταξικής δωσίλογης και προδοτικής κυβέρνησης και αντιστέκονται με σθένος μη πληρώνοντας το χαράτσι της ΔΕΗ.
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΕ !!!!


Προς την Κύπρο σαλπάρισε πριν λίγο ο ρωσικός στόλος..


Εκπρόσωπος του ρωσικού Στόλου της Βόρειας θάλασσας, ανακοίνωσε πριν από λίγο μέσω του ειδησεογραφικού πρακτορείου Interfax πως η Ομάδα Μάχης του ρωσικού αεροπλανοφόρου Admiral Kuznetsov η οποία ναυλοχούσε στο λιμάνι Tartus της Συρίας – το δεύτερο μεγαλύτερο μετά από αυτό της Λαττάκεια - αναχώρησε από τα χωρικά ύδατα της χώρας τρεις ημέρες μετά την άφιξή της για ασκήσεις στην περιοχή νότια της Κύπρου, δηλαδή ακριβώς επάνω στις δύο θαλάσσιες περιοχές-"Οικόπεδα" που η Ρωσία έχει ζητήσει άδεια γεωτρήσεων και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων που πιθανόν θα εντοπίσει!
Οι περιοχές αυτές είναι δυτικά του "Οικοπέδου 12"! Η ρωσική ναυτική δύναμη είχε καταπλεύσει την Κυριακή στη Συρία και παρέμεινε τρεις ημέρες στο πλαίσιο της επίσκεψής της εκεί.

ΑΛΗΤΕΙΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ: "ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ"!


Απίστευτη πρόκληση από τον "τελάλη" της ΝΔ, Γεράσιμο Γιακουμάτο:


Σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ FM, ζητάει να ενοικιάσουμε σε ιδιώτες την Ακρόπολη καθώς ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, προκειμένου να έχουμε...έσοδα!!!

Ο καραγκιόζης Βουλευτής, που μαζί με τους συναδέλφους του τρώνε ακόμα με χρυσά κουτάλια από το υστέρημα του ελληνικού λαού, τολμάει να συγκρίνει τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως με τις...Βερσαλίες, όπου οι Γάλλοι έχουν βάλει ιδιώτες και τσουχτερό εισιτήριο 20 ευρώ στην είσοδο!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ...ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ "ΑΡΓΗΣΑΝ" ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ!


Προτείνουμε και μια προκαταρκτική εξέταση για τις...συνθήκες κράτησης του Ηγουμένου Εφραίμ στις φυλακές Κορυδαλλού: Πού ξέρετε, μπορεί να ανακαλύψετε κάνα τζακούζι, καμιά πισίνα, καμιά σουίτα...ξέρετε, σαν κι αυτά που "είχε" στη Μονή!

Όταν τα κτήνη της Ευρώπης συναντούν τους προδότες της Ελλάδας, αυτό είναι το αποτέλεσμα.



Όταν το θηλυκό κτήνος του Βερολίνου άρχισε να καλλιεργεί την άποψη ότι πρέπει να συμμετέχουν οικειοθελώς και οι ιδιώτες στη ζημιά της ελληνικής οικονομίας, εμείς δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πώς θα μπορούσε αυτό να γίνει.

Πώς ήταν δυνατόν ιδιώτες να συμμετείχαν οικειοθελώς σε μια τεράστια ζημιά και να μην "διαμαρτύρονταν", ενεργοποιώντας το "game over" της χρεοκοπίας;
Ο πρώτος ιδιώτης, ο οποίος δεν θα πληρωνόταν, θα "κατήγγειλε" αυτόν, ο οποίος δεν τον πλήρωνε και θα ενεργοποιούσε τα CDS της χρεοκοπίας της χώρας.

Αντιεξουσιαστής Νίκος Κουνταρδάς: "Μασόνοι και ξένες υπηρεσίες κάνουν κουμάντο στην χώρα μας...!!!"...


Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.,1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, από τον «μαχητή και ήρωα» όπως είχε προβληθεί σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου. ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο...
ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! *Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ .Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων, ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ! 

ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ 

Λουκάς Παπαδήμος: Ο γενίτσαρος που σφαγιάζει τους Έλληνες και λεηλατεί την Ελλάδα. Θα το ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ


Δε χρειάστηκε να περάσει παρά ελάχιστος καιρός από τη στιγμή που ο εντολοδόχος της Δικτατορίας των χρηματαγορών χρίστηκε πρωθυπουργός της Ελλάδας, για να πέσουν οι μάσκες.

Ο γενίτσαρος Πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, προχωρά με γοργούς ρυθμούς, στη διάλυση της ελληνικής οικογένειας, σπρώχνοντας τους Έλληνες στην ανέχεια και την εξαθλίωση.

Ως καλός εντολοδόχος μέσα σε λίγο καιρό, οι εντολές του έγιναν πράξη και η......
κρατική ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ σε όλα τα επίπεδα είναι πλέον γεγονός.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?


Διακόσιες χιλιάδες μικρομεσαίοι έκλεισαν τα μαγαζιά τους το τελευταίο διάστημα, απ αυτούς ελάχιστοι ήταν οικονομικά ενήμεροι σε εφορίες ταμεία κλπ...
Το αποτέλεσμα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι και οι οικογένειες τους οδηγούνται στον αφανισμό διότι στερούνται.....
ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ,δεν δικαιούνται ούτε χαρτί απορίας διότι χρωστούν σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία σε αντίθεση με τον κάθε λαθρομετανάστη που απολαμβάνει και καλώς τις ιατρικές υπηρεσίες της χώρας μας.
Τι θα γίνουν αυτές οι περίπου επτακόσιες χιλιάδες με τις οικογένειες τους Έλληνες? Στον καιάδα θα πεταχτούν ,που την ίδια στιγμή περνάτε νόμους ώστε να θεωρούνται ανάπηροι Πυρομανείς, Φετιχιστές, Παιδόφιλοι και να απολαμβάνουν επιδόματα και εξαιρέσεις ?Τι θέλετε να φύγουν οι Έλληνες από την Ελλάδα?