ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ! «Η φύλαξη της Βουλής δόθηκε στην Blackwater», λέει Έλληνας πρέσβης


Μία σοβαρή δήλωση -μεταξύ πολλών άλλων- έκανε στην ηλεκτρονική εφημερίδα του Καναδά The Millstone ο Έλληνας πρέσβης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος.

Όπως αναφέρει, η ελληνική κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε συμφωνία με ιδιωτική εταιρεία παροχής στρατιωτικής προστασίας, την Academi -πρώην Blackwater-, η οποία έγινε γνωστή για τη δράση των μελών της στο Ιράκ το 2003. Ο Έλληνας διπλωμάτης υποστηρίζει πως
ακόμα και τα μέσα ενημέρωσης λαμβάνουν κατευθυντήριες γραμμές για το τι μπορούν να πουν ή να γράψουν και τι όχι.

Προσθέτει μάλιστα πως οι δημοσιογράφοι που δεν συμμορφώνονται παρενοχλούνται ή και συλλαμβάνονται από κυβερνητικούς πράκτορες.

Γιατί δεν συλλάβανε και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για σχέση τους με την τρομοκρατία ; Τρομερό ΒΙΝΤΕΟ - Καταλαβαίνουμε ποιοί κρύβονται πίσω από το άθλιο σύστημα.

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΠΛΑ καί ΜΟΝΟ «ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ» ΤΗΝ... ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...!!! Ο αριστερός φασισμός και οι "δημοκράτες" δημοσιογράφοι.Ο απόλυτος φασισμός των αντί-φασιστών...

Κι όμως η Δημοκρατία είναι σε κίνδυνο

Γράφει ο Γιώργος Παπανικολάου

Ορισμένοι επιφανείς πολιτικοί έσπευσαν τα τελευταία 24ωρα να δηλώσουν ότι η Δημοκρατία στην Ελλάδα δεν κινδυνεύει κι ότι έχει στέρεες θεσμικές και κοινωνικές βάσεις.

Θα μου επιτρέψετε να αμφιβάλω και να παραθέσω τη δική μου -αιρετική ενδεχομένως- άποψη.
Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που δείχνουν ότι η χώρα μας ΔΕΝ έχει εμπεδώσει κοινωνικά και πολιτικά την έννοια της αστικής Δημοκρατίας, παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει τα τελευταία 40 χρόνια ή το περήφανο αρχαίο παρελθόν της.

Το πέρασμα από τον “μαλακό ολοκληρωτισμό” της πολιτικής ορθότητας στην καταστολή των χειροπέδων


katastoli
γράφει ο Δ. Παπαγεωργίου
Πραγματικά δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να μάθουμε το επόμενο χρονικό διάστημα σχετικά με τα όσα οδήγησαν στην σύλληψη του αρχηγού και της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής. Ως εκ τούτου πρέπει ο κάθε ένας από εμάς να είναι προετοιμασμένος.  Παρόλα αυτά εξίσου αδύνατον είναι το να διαφύγει της προσοχής μας το γεγονός ότι με αφορμή τα όσα λαμβάνουν χώρα παρατηρείται ένα "αντιφασιστικό" ξεσάλωμα τόσο στην δεξιά όσο και στην αριστερά. Από τα παράθυρα των καναλιών περνούν ένα σωρό στελέχη των κομμάτων του "δημοκρατικού" τόξου. Τα οποία – σε αντίθεση με τους συνταγματολόγους – συμφωνούν σε ένα και μόνο πράγμα. Στο ότι

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!


Όλα τα σκάνδαλα (50) ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
από το 1981 έως σήμερα!

Αν νομίζουν ότι με έναν Τσοχατζόπουλο και έναν Παπαγεωργόπουλο "καθάρισαν", είναι γελασμένοι. Ιδού τα πραγματικά αίτια κατάρρευσης της χώρας, τα οποίο σκοπίμως έθαψαν και θάβουν πράσινοι και μπλε πολιτικοί, τηλεοπτικά κανάλια και δημοσιογράφοι της διαπλοκής....
για να σας πουν έπειτα με θράσος πως "Μαζί τα φάγαμε".
Μην τους ακούτε, μην τους πιστεύετε και κυρίως ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ! Την ίδια ώρα που ολόκληρη η χώρα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της κατάθλιψης, που ΧΡΟΝΙΑ άρρωστοι μένουν χωρίς φαρμακευτική περίθαλψη και εκατοντάδες χιλιάδες τρέφονται από τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, αυτοί απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια που απολάμβαναν και αυτοπαρουσιάζονται ως "εθνοσωτήρες"
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
Σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ
1. Υπερχρέωση της χώρας και διόγκωση του δημόσιου χρέους στο 114%, όταν το 1981 το δημόσιο χρέος ήταν μόλις 29%,

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ 16 ΚΑΙ 18 ΕΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ...!



Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών που διέπραξαν ληστεία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 20 και 18 ετών, στη Λάρισα.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το larissanet.gr, χθες το βράδυ, στο προαύλιο σχολικού συγκροτήματος, οι δράστες προσέγγισαν τους δύο ημεδαπούς και με τη χρήση βίας αφαίρεσαν από τον 20χρονο ένα κινητό τηλέφωνα, τραυματίζοντάς τον ελαφρά με μαχαίρι στο αριστερό χέρι. Στη συνέχεια, αφαίρεσαν από τον 18χρονο ένα κατοικίδιο (σκυλί) και διέφυγαν.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΣΤΟ STAR


                           
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Η MΑΡΑ, Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ


670_49c490f1-c62c-43fd-85a4-e0d87f40a957
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Ευτυχώς τελικά που το Star Channel έκανε το ψυχικό και περιμάζεψε όλα τα ορφανά και εκδιωχθέντα της τέως ΕΡΤ, του τέως ALTER και άλλων τηλεκαναλιών.
Έτσι λοιπόν η διοίκηση του σταθμού εκτός από τις εκπομπές του Φώτη και της Μαρίας, ή της Εθνικής τηλεκουτσομπόλας ΤατιάναςΣτεφανίδου, αποφάσισε να παρουσιάζει πλέον και “σοβαρό” δελτίο ειδήσεων. Η παρουσίαση δε του εν λόγω δελτίου ανατέθηκε στην γνωστή και μη εξαιρετέα σε όλους μεγάλη κυρία της διαπλεκόμενηςκαι εγκάθετης δημοσιογραφίας κυρία Μάρα Ζαχαρέα.
Το πιο κατάλληλο πρόσωπο να παρουσιάζει “αντικειμενικά” τα κυβερνητικά

Από vespa ξέρεις; ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Το σκηνικό που είδαμε να διαδραματίζεται τις τελευταίες ημέρες στις τηλεοράσεις με την σύλληψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, είναι στημένο, καράστημένο. Εξελίσεται μια σκηνοθετημένη αλληλουχία γεγονότων με πρωταγωνιστές κακούργους εγκληματίες που υποδύονται και τον καλό και τον κακό και το θύμα και τον θύτη και τον Έλληνα και τον ανθέλληνα και που δέν το χωράει ο νούς του μέσου Έλληνα ότι μπορεί να γίνεται κάτι τέτοιο. Που αφήνει τον κόσμο με ανοιχτό το στόμα, που προσφέρει δικαίωση και δίνει δικαίωμα για ορθά επιχειρήματα από όποια πλευρά και το βλέπει ο Έλληνας και που στο τέλος θα καταλήξει, για ακόμα μια φορά κατά του και εις βάρος του και δέν θα το έχει παρει χαμπάρι το πώς έγινε πάλι αυτό.Το έχουμε ξαναδεί το παραμύθι,

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΗΝΥΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΩΣ "ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ. ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΙΣΙΑ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ"!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr,από έγκυρες νομικές πηγές, η Χρυσή Αυγή είναι αποφασισμένη να στραφεί με μήνυση και αγωγή εναντίον πρώην μέλους του κόμματος που φέρεται να είναι προστατευόμενος μάρτυρας κατηγορίας. Ο εν λόγω φέρεται να έχει καταθέσει στοιχεία-φωτιά κατά της οργάνωσης αλλά-σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές- οι πρώην συναγωνιστές του αναφέρουν πως είναι υπόδικος σε ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού της κόρης του!
Του προσάπτουν μάλιστα "συναλλαγή" με τις Αρχές για να "πέσει στα μαλακά" και να "δώσει" με αστήρικτες και αβάσιμες κατηγορίες

ΑΥΤΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ;‏


1. Ο τυποκτόνος νόμος του 1994 .
2. Ο νόμος “περί ευθύνης υπουργών”.
3. Ο νόμος περί ρυθμίσεως των χρεών των Ανώνυμων Ποδοσφαιρικών Εταιριών (ΠΑΕ).

4. Ο νόμος για εισαγωγή αλλοδαπών στις Σχολές Ενόπλων Δυνάμεων.
5. Ο νόμος περί λειτουργίας των καναλιών.
6. Υπόθεση Proton Bank

7. Ο νόμος περί…αμνηστίας υπουργών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ!


ΤΣΙΠΡΑΣ: «οι τράπεζες θα τεθούν υπό δημόσιο έλεγχο και σε 300.000 νοικοκυριά που είναι κάτω από το όριο της φτώχειας, θα παρέχουμε δωρεάν ρεύμα»

ΤΖΕΦΡΥ: "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"

ΣΑΜΑΡΑΣ: "ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ"

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ: "ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΗΔΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ"

Κάμερον: «Θα πετάξουμε έξω από τη χώρα όσους την απειλούν»

Α/Φ: ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟΝΗΣΙ.  ΕΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ?
Με αποχώρηση της χώρας του από την ευρωπαϊκή συνθήκη για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» απείλησε  ο Βρετανός πρωθυπουργός David Cameron  εάν ο ίδιος θεωρήσει πως αυτή η κίνηση είναι αναγκαία για μια ασφαλή Βρετανία.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός δήλωσε πως θα κάνει «ότι περνά από το χέρι του» για να κάνει βέβαιο πως η Βρετανία θα είναι σε θέση να απελάσει όσους αλλοδαπούς συνιστούν απειλή για τη Βρετανία και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να βρίσκονται στη χώρα.
Πιο συγκεκριμένα ο David Cameron μιλώντας σε εκπομπή του BBC είπε:

ΗΠΑ: 48 ώρες για να αποφευχθεί μια παράλυση του ομοσπονδιακού κράτους

Τα δύο σώματα του Κογκρέσου [Βουλή των Αντιπροσώπων και Γερουσία] θα πρέπει να συμφωνήσουν ως αύριο Δευτέρα στις 23:59, οπότε και λήγει το οικονομικό έτος 2013 για τις ΗΠΑ 
Η Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ υιοθέτησε κατά την διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου προς σήμερα Κυριακή ένα νομοσχέδιο για την προσωρινή χρηματοδότηση του ομοσπονδιακού κράτους, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως απαράδεκτο από τους Δημοκρατικούς που πλειοψηφούν στην Γερουσία, την ώρα που απομένουν μόνον δύο ημέρες για να αποφευχθεί μια παράλυση του ομοσπονδιακού κράτους. 

Ο «αποκεφαλισμός» της Χρυσής Αυγής και το γεωπολιτικό timing

H αφορμή για τις σημερινές καταιγιστικές εξελίξεις υπήρξε αναμφίβολα η στυγνή δολοφονία ενός νέου ανθρώπου από κάποιους ανεγκέφαλους, οι οποίοι θα έχουν όλο τον χρόνο να αναλογιστούν την πράξη τους πίσω από τα σίδερα της φυλακής.
Του Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη
Η χρονική όμως συγκυρία της συγκεκριμένης επιχείρησης «αστραπή» της ελληνικής πολιτείας για την αποφασιστική αντιμετώπιση του συγκεκριμένου φαινομένου σίγουρα δεν αποτέλεσε παρά μία πολύ προσεκτικά επιλεγμένη στιγμή με βάση μία σειρά παραμέτρους που έχουν να κάνουν με τις εσωτερικές ισορροπίες αλλά και τις εξωτερικές εξελίξεις.

Επίσημη διαμαρτυρία του Νεπάλ στο ναζιστικό Κατάρ για τις δολοφονίες εργατών.

…αλλά εδώ δεν θα ακούσετε την είδηση. Ο ναζί που πληρώνει βαπτίζεται “επενδυτής”.

7,200 νεκροί εργάτες από το Νεπάλ, οι περισσότεροι στις χώρες του κόλπου! Που είναι η “παγκόσμια κοινότητα”; Ρεύεται τα πετροδολάρια;

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Λαϊκός Σύνδεσμος: Νέο κόμμα, οι ίδιοι υποψήφιοι αν αποφασίσουν εκλογές

Στον Λαϊκό Σύνδεσμο έχουν αποφασίσει να χαράξουν νέα πορεία και πιθανότατα αυτό θα συμβεί άμεσα, από την στιγμή που παραιτηθούν οι βουλευτές και προκηρυχθούν άμεσα εκλογές.
 
Ο Ν.Μιχαλολιάκος είχε συζητήσει το θέμα με τους συνεργάτες του και είχαν αποφασίσει από την στιγμή που η κυβέρνηση αποφάσιζε να κάνει αυτό που έκανε, δηλαδή να τους συλλάβει και να χαρακτηρίσει το κόμμα "εγκληματική οργάνωση" να προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος. 

9χρονο κορίτσι σε δημοπρασία στο Αφγανιστάν! Η φωτογραφία που συγκλονίζει όλο τον κόσμο!





Η φωτογραφία από το Αφγανιστάν συγκλονίζει. Το κοριτσάκι μόλις εννέα χρονών έχει κρύψει το πρόσωπό του με τα χέρια του από ντροπή. Είναι η φωτογραφία από την “δημοπρασία” του!

ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΜΕ! ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ; ΙΔΟΥ...


ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΡΟΪΚΑΣ - ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Στις 24 Σεπτεμβρίου το "Δίκτυο Πολιτών Χολαργού-Παπάγου" διοργάνωσε συζήτηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού την οποία διηύθυνε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης και μίλησαν οι δημοσιογράφοι Γ. Ανανδρανιστάκης, Α. Χριστακάκη, Γ. Κυρίτσης, Β. Ραπτόπουλος, Η. Μαμαλάκης.

Αυτό που προέκυψε από την εκδήλωση και δεν είναι καινοφανές, είναι ότι όλα τα συστημικά κανάλια είναι βουτηγμένα στα χρέη. Ένα μήνα να σταματήσει η χρηματοδότηση των καναλιών από την Τράπεζα, την επομένη έβαλαν λουκέτο! MEGA, ANTENNA, ALPHA, ΣΚΑΪ, θα κατεβάσουν ρολά έτσι και ο Επίτροπος της τρόϊκας που δίνει εντολή για τη χρηματοδότηση των καναλιών, κλείσει την στρόφιγγα!

ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ... ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ...



Έναν χρόνο και δέκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καβάλας στους τρεις νεαρούς άντρες που ήταν επικεφαλής στα επεισόδια που προκλήθηκαν στο κέντρο της πόλης της Καβάλας, στις 30 Ιανουαρίου 2011, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών για τα Ίμια.

Οι τρεις καταδικασθέντες που προέρχονταν από τον αντιεξουσιαστικό χώρο (με καταγωγή από Καβάλα, Κομοτηνή και Αγρίνιο),

ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η Βουλή βρίσκεται σε νόμιμη συγκρότηση μόνο με την ακώλυτη και ανεμπόδιστη παρουσία 300 βουλευτών. Ακόμα και σε περίπτωση παραίτησης ενός βουλευτή, πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές, εκτός και αν έχουν παρέλθει τρία έτη από την αρχή της βουλευτικής περιόδου.

Από σήμερα το πρωϊ συμβαίνει κάτι πρωτόγνωρο. Ο αρχηγός και ορισμένοι βουλευτές ενός νόμιμου κόμματος (εν προκειμένω της ΧΑ), το οποίο έστειλαν στη Βουλή περίπου πεντακόσιες χιλιάδες Έλληνες, έχουν συλληφθεί και προφανώς θα κρατηθούν προφυλακισμένοι, δεδομένου ότι οι κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που τους έχει απευθύνει η εισαγγελία, είναι πολύ βαριές.

Επομένως, η Βουλή δεν μπορεί νόμιμα να ...

Τόση "Δημοκρατία" ... είχαμε να δούμε από τη Χούντα!


* ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το πιο σάπιο πολιτικό σύστημα,
αυτό που αλυσόδεσε με μνημόνια την πατρίδας μας, αυτό που εξαθλίωσε οικονομικά τους Έλληνες αλλά και τις επόμενες γενιές,
αυτό που προκάλεσε χιλιάδες αυτοκτονίες συμπατριωτών μας,

οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ εγκληματικές οργανώσεις,
με τους Υπουργούς, τους συνδικαλ(η)στές, τα κάθε είδους λαμόγια,
με τις λίστες, τις off-shore, τις τραπεζικές καταθέσεις στις Ελβετικές τράπεζες, τους μεγαλοεργολάβους και τις κρατικοδίαιτες ΜΚΟ,
όλοι αυτοί οι Ροταριανοί, Lions, Μασόνοι και τα πρόθυμα τσιράκια της Νέας Τάξης,

προχώρησαν σήμερα αιφνιδιαστικά σε
- συλλήψεις βουλευτών
- σε κατ οίκον έρευνες
- σε κατασχέσεις υπολογιστών
- σε εισβολή ακόμη και στα γραφεία στη Βουλή,
- σε εκτενείς παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών βουλευτών.

"Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και μάλιστα από το 1987". Έτσι μας διαβεβαιώνουν οι δικαστικές αρχές και τα εντάλματα σύλληψης και "λύσσαξαν" να το επαναλαμβάνουν νυχθημερόν όλα τα ΜΜΕ.
Το αυτονόητο ερώτημα που προκύπτει είναι:
αφού το κράτος γνώριζε ότι υπάρχει μια εγκληματική οργάνωση εδώ και 25 χρόνια, γιατί δεν συνελάμβανε τα μέλη της; Άρα είτε ΔΕΝ ήταν εγκληματική οργάνωση
είτε όλοι αυτοί που μας κυβερνούσαν ήταν συμμέτοχοι στην εγκληματική αυτή οργάνωση.

Υπόθεση Τεμπονέρα [1991] - Όταν η ΟΝΝΕΔ σκότωσε ένα καθηγητή & κάηκε η Αθήνα με 4 νεκρούς


Δημοσιεύουμε την ιστορία της δολοφονίας του καθηγητή μαθηματικών Νίκου Τεμπονέρα, για να θυμίσουμε στη Νέα Δημοκρατία πως δεν προήλθε απο παρθενογένεση...

Η Χρυσή Αυγή & οι πρακτικές των άκρων είναι αποτέλεσμα όσων κυβέρνησαν τη χώρα και την οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση.

Μόνη λύση για να βγούμε από την επικίνδυνη πορεία στην οποία μπήκαμε ως χώρα απο προχθές, είναι η αλλαγή πολιτικής και η μέριμνα της κυβέρνησης για τους αδύναμους. Μπορείτε; Σίγουρα. Θέλετε; Ιδού η Ρόδος. Όλα τα άλλα είναι επικοινωνιακά παιχνίδια.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΣΤΟ «ATHENS FLYING WEEK 2013»




Τούρκοι σε απαγορευμένη περιοχή στον Έβρο



Δύο Τούρκους, οι οποίοι υποστήριξαν ότι είναι τουρίστες συνέλαβαν αστυνομικοί γιατί κινούνταν σεαπαγορευμένη περιοχή του Σουφλίου.
Πρόκειται για δύο άτομα 36 και 26 ετών, τα οποία βρίσκονταν σε αυτοκίνητο στη Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως του Σουφλίου.
Αρχικά συνοριακοί φύλακες είδαν το αυτοκίνητο και στη συνέχεια προχώρησαν σε εξακρίβωση στοιχείων των επιβατών του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thrakinea.gr,

Γιατί μιλούν Αγγλικά οι αστυνομικοί που συνόδευαν τους Χρυσαυγίτες;;;



Είναι οι στιγμές της μεταγωγής του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών του. Δώστε προσοχή στο….

0:51″, την ώρα που περνάνε συνοδεία αντρών της αντιτρομοκρατικής ακούγεται ένα «Lets Go» . Και ρωτάμε, λένε «Let’s Go» οι Έλληνες αστυνομικοί στις μεταγωγές τους;

"ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ" ΓΡΑΦΟΥΝ - Πανηγυρίζουν Τούρκοι & Σκοπιανοί για ΧΑ

                          


Πανηγυρίζουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας και των Σκοπίων την σύλληψη του γ.γ. του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος Νίκου Μιχαλολιάκου και δεκάδων βουλευτών και στελεχών της.

Όλες οι τουρκικές εφημερίδες (Χουριέτ, Ζαμάν κλπ γράφουν ότι "Επιτέλους συνελήφθησαν οι
εθνικιστές που τρόμαζαν την τουρκική μειονότητα της Θράκης". "Επίδειξη δύναμης της κυβέρνησης Σαμαρά κατά των εθνικιστών" κλπ

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Ουτρίνσκι Βέσνικ» σημειώνει ότι...

Μερικές πολύ μυστήριες συμπτώσεις που δεν μπορούν να εξηγηθούν



Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να δώσουν λογικές εξηγήσεις σε διάφορα γεγονότα που φαντάζουν παράξενα, και άλλοι τόσοι που θεωρούν ότι όλα καθορίζονται από μια προδιαγεγραμμένη μοίρα. Μερικές πολύ μυστήριες συμπτώσεις όμως, δεν μπορούν να εξηγηθούν...επαρκώς με βάση τους φυσικούς νόμους, ούτε από τους μεγαλύτερους ορθολογιστές.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ!!!



Ο Γέροντας Παΐσιος
προέβλεψε ε π α κ ρ ι β ώ ς τη σημερινή Κρίση!!!


ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΚΟΣΜΟ...