ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ από τη πτήση “τρόμου” από Θεσσαλονίκη για Ρόδο – Ετοιμάζουν μηνύσεις οι γονείς


Και ενώ η πτήση τρόπου για πολλούς επιβάτες από Θεσσαλονίκη για Ρόδο προχθές το απόγευμα, έχει τελειώσει, η ταλαιπωρία συνεχίζεται,,,για αρκετούς από τους μαθητές που επέβαιναν στο αεροπλάνο, γυρνώντας από μαθητικές εκδρομές οι οποίοι είναι ακόμα αναστατωμένοι.

Στο αεροπλάνο βρίσκονταν μαθητές του Λυκείου Κρεμαστής , του 2ου Γυμνάσιου Ρόδου και του Λυκείου Σύμης. Τα παιδιά είναι όλα καλά στην υγεία τους , αλλά παραμένουν τρομοκρατημένα από την απίστευτη εμπειρία που έζησαν μέσα στο αεροπλάνο!

Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας από τους οπαδούς τους Άρη... Φωτογραφία από το Τορίνο το 1993 λίγο πριν το ξύλο στους μογγόλους...!!! Δείτε και το βίντεο με τις φάπες που τρώνε!!!



ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ...!!!
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1993 ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΕΦΕΤΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕΤ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ... ΣΤΙ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ...!!! 


Η διατροφική αξία του χαλβά

                   

Ο χαλβάς δεν είναι μόνο ένα από τα πιο δημοφιλή τρόφιμα στην χώρα μας σε περιόδους νηστείας, ιδιαίτερα τη Σαρακοστή, όπου μπορεί να καταναλωθεί σαν κύρια τροφή ή σαν επιδόρπιο, αλλά είναι και ωφέλιμος για την υγεία του οργανισμού μας.

Είναι πλούσιος σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη Ε, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και αντιοξειδωτικές ουσίες. Όσον αφορά τη θερμιδική του αξία, ο συνδυασμός των συστατικών του, σουσαμιού και σακχάρων, του προσδίδουν υψηλό ενεργειακό περιεχόμενο.

Το γεγονός ότι ο χαλβάς αποτελείται κατά 60% από ταχίνι,

Ο εκβιασμός του Eurogroup-Οι διάλογοι

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι διάλογοι στο Eurogroup που οδήγησαν στη συμφωνία για το μνημόνιο της Κύπρου και τον φόρο επί των καταθέσεων που προκάλεσαν σοκ στο νησί.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής της Κύπρου, στο Εurogroup εξελίχθηκε στις 03:00 ο εξής καθοριστικός διάλογος ο οποίος ολοκλήρωσε τον ωμό εκβιασμό των Ευρωπαίων:
Ο Μ.Σαρρής προς το Εurogroup: "Δεν αποδεχόμαστε το κούρεμα καταθέσεων και αποχωρούμε."
Άσμουσεν παίρνοντας το τηλέφωνο: "Κύριε Πρόεδρε (της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι), παρακαλώ ετοιμάστε...

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, ΣΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821: ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ!

Παλαιών Πατρών Γερμανός: «ὦ γένος τῶν Ἑλλήνων, φυλὴ Ἑλληνική, δύο φορὲς δοξασμένοι ἀπὸ τοὺς Πατέρες σας, ὁπλισθῆτε μὲ τὸν ζῆλον τοῦ Θεοῦ, ἕκαστος ἐξ ὑμῶν ἂς ζωσθῇ τὴν ῥομφαῖαν του, διότι εἶναι προτιμώτερον νὰ ἀποθάνῃ τις μὲ τὰ ὅπλα ἀνὰ χεῖρας, παρὰ νὰ καταισχύνῃ τὰ ἱερὰ τῆς Πίστεώς του καὶ τὴν Πατρίδα του»!
 
Κάποιοι θλιβεροί και ανύπαρκτοι, επανέλαβαν για πολλοστή φορά τις φρικτές ιστορικές διαστρεβλώσεις τους περί «μύθων» της έναρξης της Επανάστασης του 1821 στην Αγία Λαύρα, «παραμυθιών» όσα αφορούν το Λάβαρο και γενικά τον ρόλο των Ιεραρχών.

Η εκδίκηση των τόνων κατά των πνευματοκτόνων - Μονοτονικό και δυσλεξία!!! (Ψηφίστηκε μεσάνυχτα της 11.1.1982, μέσα σε ένα άσχετο νομοσχέδιο...)



“Το πρόβλημα ξεκινάει από το Μεσοπόλεμο και μετά. Από μια μερίδα των λεγόμενων προοδευτικών. Επικεφαλής ήταν ο Δημήτρης Γληνός, εκπρόσωπος στην Ελλάδα του αμερικανικού ιδρύματος Κάρνεγκι. Η ελληνική γλώσσα ήταν μέσα στους στόχους των Αμερικανών. Να εξαφανιστεί. Για να γίνουμε Ευρωπαίοι, να πάψουμε να είμαστε Έλληνες με την κυριολεκτική σημασία.” Σύμφωνα με έρευνα του Ανοιχτού Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου, τα παιδιά που διδάσκονται την ιστορική ορθογραφία των Ελληνικών –πολυτονικό δηλαδή– αναπτύσσουν γρηγορότερα τις αντιληπτικές τους ικανότητες σε σχέση με εκείνα που διδάσκονται μονοτονικό! Πρόεδρος του Κέντρου είναι ο ψυχίατρος Ιωάννης Τσέγκος, οι θέσεις του οποίου, καθώς και το σχετικό βιβλίο “Η εκδίκηση των τόνων” (Εναλλακτικές Εκδόσεις), που κυκλοφόρησε μαζί με άλλους δύο ερευνητές, τον Θαλή Παπαδάκη και τη Δήμητρα Βεκιάρη, προκάλεσαν πραγματικό σάλο. (Ο Ιωάννης Τσέγκος κυκλοφόρησε και νέο βιβλίο με τίτλο “Κατά μονοτόνων και πνευματοκτόνων” από τις Εκδόσεις των Φίλων).

Πετάει ΕΞΩ, όλες τις ξένες Τράπεζες ο Πούτιν!

POUTIN1

O πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, υπέγραψε σήμερα, νομοσχέδιο που ψήφισε η Δούμα και ενέκρινε το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, σύμφωνα με το οποίο δεν επιτρέπεται σε ξένες τράπεζες να ανοίγουν υποκαταστήματα στη Ρωσία, ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης.
Στο εξής, οι ξένες τράπεζες μπορούν να ασκούν δραστηριότητά στη Ρωσία μόνο μέσω θυγατρικών εταιρειών τους, οι οποίες υπόκεινται στη ρωσική δικαιοδοσία.
Όπως αναφέρεται σε επεξηγηματικό σημείωμα του νομοσχεδίου, τα υποκαταστήματα ξένων τραπεζών λειτουργούν διαφορετικά από τις θυγατρικές

Παιδάκι 2 ετών κατάπιε χρησιμοποιημένο προφυλακτικό στα Μακ Ντόναλντς!


Αγωγή εναντίον της εταιρείας Μακ Ντόναλντς κατέθεσε μια Αμερικανίδα, ισχυριζόμενη πως ο μόλις 2 χρόνων γιος της κατάπιε ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό που βρήκε σε παιδότοπο σε ένα από τα εστιατόριά της στο Σικάγο...


Σύμφωνα με την αγωγή, η Ανίσι Σπένσερ και οι δύο γιοι της Τζόναθαν και Τζάκελ Χάινς βρίσκονταν σε εστιατόριο ΜακΝτόναλντς στην περιοχή Σάουθ Σάιντ του Σικάγο στις 4 Φεβρουαρίου του 2012.

Κάποια στιγμή ο Τζάκελ μάζεψε από το πάτωμα ένα χρησιμοποιημένο

Οικονομία Κύπρου τέλος!! Ο Ελληνισμός σε διωγμό - Πώς από το 2009 μέχρι σήμερα "έδεσαν" τα δύο Ελληνικά κράτη...


Η κλοπή των κυπριακών καταθέσεων με την απόφαση του Eurogroup oλοκληρώνει την εθνική απαξίωση του Ελληνισμού που ξεκίνησε από την ένταξη στο Μνημόνιο το 2009. 


Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η Κύπρος παύει να υφίσταται ως οικονομική οντότητα (καθώς η οικονομία της ήταν δομημένη επάνω στις υπηρεσίες που προσέφερε ως χρηματοοικονομικό κέντρο) την στιγμή που ανακάλυψε τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελείων!

Ποιος θα εμπιστευθεί χρήματα ξανά σε μια τράπεζα η οποία του κλέβει το

Στο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι για την εφαρμογή του προγράμματός τους στην Κύπρο

(σσΟ: … το θέμα είναι ότι δεν ψήφισαν “ΣΥΡΙΖΑ” στην Κύπρο, ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο. Όπως στην Ελλάδα δεν ψήφιζαν ΚΚΕ για να μην τους φορολογήσουν τα σπίτια και να μην πληρώνει ο λαός τα τραπεζικά ιδρύματα. Μάλλον ο “υπαρκτός” αναβιώνει στην Ελλάδα και στην Κύπρο με “δεξιά” μουτσούνα). Επιτέλους ζούμε στην …Κύπρο όμως, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την φορολογία των καταθέσεων. Το όνειρο του Γλέζου έγινε πραγματικότητα στην Κύπρο! Μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος που η Ευρωπαική Ένωση άκουσε τις εισηγήσεις του. Μόνο που ο γκουρού του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει τότε για

Απετράπη η συριακή εισβολή στο Λίβανο;

Μετά το τελεσίγραφο και την απειλή εισβολής ακόμα και εντός του σαββατοκύριακου που έστειλε η Συρία στο Λίβανο, η λιβανέζικη κυβέρνηση έδωσε αυστηρές  εντολές στο Στρατό του Λιβάνου να "αποτρέψει πάση θυσία την εισροή ενόπλων προς ενίσχυση των ισλαμιστών ανταρτών που μάχονται το καθεστώς Άσαντ".
"Ο Λίβανος πρέπει να εμποδίζει τους αντάρτες να περνούν από τα σύνορά του για να μπουν στη Συρία", δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας Μισέλ Σλεϊμάν, μετά τις απειλές της Δαμασκού ότι θα αντιδράσει δυναμικά αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.
Λίγη ώρα αφότου η λιβανέζικη προεδρία δημοσιοποίησε τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Ακτή Ελεφαντοστού, μάρτυρες είπαν ότι...

FORBES "Τέρμα η εγγύηση καταθέσεων σε όλη την Ευρώπη"

Το «κούρεμα» και των εγγυημένων καταθέσεων στην Κύπρο, κάτω απ’ τα 100.000 ευρώ, υπονομεύει οτιδήποτε έχει ταμπέλα «με την εγγύηση του Δημοσίου» σε ολόκληρη την Ευρώπη, σημειώνει ο αρθρογράφος του Forbes Tim Worstal.

Σοκ για τους Έλληνες με καταθέσεις στην Κύπρο

Η συμφωνία στην οποία κατέληξε το πρωί το Eurogroup για την Κύπρο, είχε την απρόσμενη παράμετρο της φορολόγησης των καταθέσεων στη Μεγαλόνησο.
 Μια εξέλιξη που προκαλεί σοκ στους Έλληνες οι οποίοι έχουν εδώ και πολλά χρόνια περιουσίες σε καταθέσεις σε κυπριακές τράπεζες, αλλά και σε όσους έσπευσαν να βγάλουν χρήματα στην Κύπρο, την περίοδο που τα σενάρια και οι διεθνείς κερδοσκόποι πίεζαν για τη χρεοκοπία της ελληνικής οικονομίας και την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη.
 

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!


Ο Μπάρμπα Φώτης έχει 80 ακίνητα εγγεγραμμένα στο Κ.Ι.Σ (Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο).

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά ογδόντα (80) ναι καλά διαβάσατε 80 ακίνητα έχει ο Μπάρμπα Φώτης στη κατοχή του…
Και επειδή σαν καλός δικηγόρος που είναι και γνωρίζει τις ατέλειες των offshore εταιρειών, αυτός φρόντισε να τα εγγράψει όλα στο Κ.Ι.Σ (Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο) αποφεύγοντας έτσι χιλιάδες ευρώ φόρων. Τούτο αποκαλύφθηκε και καταγγέλθηκε από τον Αρτέμη Σώρρα, θα παρουσιαστεί δε αύριο στα....

Ξεκινάει μία νέα σκλαβιά μέ τήν E.N.D. καί τόν Σώρρα;

Τὸ παρακάτω ἔλαβα  ἐχθές, ἀπὸ παραλήπτη ποὺ δὲν γνωρίζω, καὶ μὲ ἔχει προβληματίσει βαθύτατα.
Δὲν μπορῶ νὰ γνωρίζω ἐὰν εἶναι ἀληθές, ἀλλὰ φαίνονται ἀληθεῖς ὅλες οἱ καταγγελίες ποὺ καταγράφονται.
Θὰ μᾶς παρακαλέσω, (κι ἐμοῦ συμπεριλαμβανομένης)  ἐὰν φυσικὰ  μποροῦμε, νὰ παραμείνουμε ὅσο τὸ δυνατὸν  ψύχραιμοι, νὰ μελετήσουμε μὲ προσοχὴ τὰ ὅσα γράφει καὶ νὰ προσπαθήσουμε νὰ σταματήσουμε αὐτὸ ποὺ μᾶς πλησιάζει.

Εἶναι σοβαρότατες οἱ καταγγελίες ποὺ γίνονται! Κι ἐμεῖς πρέπει νὰ τὶς ἀντιμετωπίσουμε σοβαρότατα! Ὄχι μὲ τὴν ἐπῖδερμικότητα καὶ τὴν προχειρότητα τοῦ ξεβολέματός μας!
Πρὶν ἀποφασίσουμε νὰ κρατήσουμε ἤ ὄχι τὶς πληροφορίες  ποὺ μᾶς μεταφέρει, ἄς κάνουμε τὶς προσθέσεις.
Ἴσως νὰ εἴμαστε ἐμπρὸς σὲ μία νέα ἀπάτη….  Κι ὄχι ὅποια κι ὅποια ἀπάτη!
Μία ἀπάτη ποὺ θὰ μᾶς καταστήσῃ σκλάβους γιὰ τὰ ἐπόμενα 100 χρόνια!

Λεμεσός: Πήγε να εισβάλει στην τράπεζα με... μπουλντόζα! [video]

Η απόφαση του Eurogroup για φορολόγηση των τραπεζικών καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην Κύπρο, με την κατάσταση να ξεφεύγει σε κάποιες περιπτώσεις.
Συγκεριμένα στη Λεμεσό, ένας αγανακτισμένος πολίτης προσπάθησε να μπει σε τραπεζικό υποκατάστημα με... εκσκαφέα!
Δείτε το απίστευτο βίντεο από το ΡΙΚ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΛΛΗΚΑΣ "Ο Αναστασιάδης πρόδωσε την Κύπρο - Άμεσα δημοψήφισμα!"

Ο Γιώργος Λιλλήκας έμοιαζε ως ο μεγάλος “νικητής”, στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές της Κύπρου, παρόλο που δεν κατάφερε να περάσει καν στον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης. Είχε πετύχει ωστόσο να διασπάσει τις παραδοσιακές γραμμές των κομμάτων, και με δεδομένο την εκλογή του κεντροδεξιού Νίκου Αναστασιάδη και όχι του Αριστερού Σταύρου Μαλά, να προσδοκά βάσιμα ότι το μέλλον… τον περιμένει.
 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ!

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Η χώρα μας θα κληθεί σύντομα να πληρώσει βαριά πρόστιμα τα οποία θα πέφτουν βροχή εξαιτίας της
παράνομης είσπραξης χαρατσιού από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ!
Όπως η Ελλάδα πληρώνει εδώ και χρόνια συνεχή πρόστιμα...

Πριν 5 μέρες… Αναστασιάδης : ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ!!!

Όταν εκλέγεις πρωθυπουργούς τους συνεργάτες του Παπανδρέου για το σχέδιο Ανάν όπου έρεε άφθονο το μαύρο χρήμα…
Όταν υπουργοί οικονομικών υπάρχουν σε βίντεο gay οργίων στα κατεχόμενα και εσύ τους στέλνεις να διαπραγματευθούν…
Στέλνεις σκουλήκια και λαδωμένους να διαπραγματευθούν για την πατρίδα σου…

Μα είναι δυνατόν ΡΕ, να λέτε στα παιδιά ΜΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΟ;;;

Βιβλίο “Θεατρική Αγωγή”Ε & ΣΤ Δημοτικού του Υπουργείου Παιδείας (;;;) σελ 81

πατήστε στην εικόνα για να γίνει μεγαλύτερη και φρίξτε… Και να ήταν ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ; Δείτε και άλλο από τη διπλανή σελίδα του βιβλίου που διδάσκονται τα ελληνόπουλα.
A-paideia
Ο γνωστός ΔΑΣΚΑΛΟΣ (με όλα κεφαλαία) ο κ. Νατσιός μας ξύπνησε και βρήκαμε αυτό το κομμάτι, ακούστε τον να δείτε τι άλλα ΑΙΣΧΗ έχουν τα “σχολικά βιβλία”. Αλήθεια υπάρχει κάποιος που τα ελέγχει και τα εγκρίνει όλα αυτά; 

Άλλοι τα έφαγαν, άλλοι πληρώνουν! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ για την Κύπρο!

Μία πρωτοφανής απόφαση ελήφθη από τους Ευρωπαίους υπουργούς οικονομικών, στη μαραθώνια συνεδρίαση του Eurogroup, την Παρασκευή στις Βρυξέλλες. Σε αντάλλαγμα για την υπαγωγή της Κύπρου στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους του νησιού, αποφασίστηκε η επιβολή έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης (κούρεμα) στις καταθέσεις έως 100.000 ευρώ, με συντελεστή
6.75%. Στις δε καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ θα επιβληθεί εισφορά με συντελεστή 9.9%. Σημειώνεται ότι...

Απόπειρα δολοφονίας του ηγέτη της Β.Κορέας- Σε ετοιμότητα αντιβαλλιστικά στην Αλάσκα





Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη βορειοκορεατική χερσόνησο αλλά και στο ευρύτερο γεωστρατηγικό περιβάλλον: Τη στιγμή που οι αμερικανοί μετέφεραν και εγκατέστησαν στην Αλάσκα 14 εκτοξευτές και αριθμό βλημάτων για το αντιβαλλιστικό σύστημα THAAAD, στην Πιονγκγιάνγκ σημειώθηκε απόπειρα δολοφονίας του ηγέτη της χώρας Κίμ Γιονγκ Ουν.

Όπως αναφέρουν πηγές ο ηγέτης της Β. Κορέας έγινε στόχος δολοφονικής απόπειρας από συνωμότες, πιστούς σε έναν από τους υψηλόβαθμους αξιωματούχους του βορειοκορεατικού στρατού!