ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Χάνουμε τα δωρεάν HUMMER, M113A2, M901 - Οι Αμερικανοί τα δίνουν σε Ισραήλ και Ταϊλάνδη


Στην μονομερή αφοπλισμό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων οδηγούν τα κελεύσματα της ΕΕ καθώς και η λανθασμένη αντίληψη που ελληνικά πολιτικά κόμματα έχουν για τον χώρο της άμυνας και εθνικής ασφάλειας αφού αμερικανικό στρατιωτικό υλικό που παρέχεται δωρεάν στην Ελλάδα φαίνεται ότι τελικά θα καταλήξει στο Ισραήλ και την Ταϊλάνδη λόγω της αδυναμίας της χώρας να τo αποδεκτεί ...
Όπως είναι γνωστό λόγω των συνεχόμενων περικοπών στον τομέα των αμυντικών δαπανών ο μηχανισμός άμυνας της χώρας έχει υποστεί σημαντικά πλήγματα λόγω των περικοπών που έχει επιβάλει η ΤΡΟΙΚΑ. Λύση σε αυτή την κατάσταση ήρθε να δώσει η αμερικανική κυβέρνηση η οποία ως γνωστό παρείχε στην Ελλάδα στρατιωτικό υλικό όπως οχήματα HUMMER, τεθωρακισμένα M091 ITU και M113A2 καθώς και άρματα μάχης M1A1 Abrams χωρίς κόστος.

Δυστυχώς η απόλυτη έλλειψη κονδυλίων και η διαρκής πίεση της ΤΡΟΙΚΑΣ για νέες μειώσεις στις αμυντικές δαπάνες εμποδίζει την υλοποίηση του προγράμματος με αποτέλεσμα οι Αμερικανοί να αποφασίσουν να παραχωρήσουν στο Ισραήλ 1000 οχήματα HUMMER από αυτά που επρόκειτο να λάβει η Ελλάδα στο πλαίσιο της δωρεάν αμερικανικής βοήθειας  ενώ μία ακόμη παρτίδα 1200 οχημάτων HUMMER θα παραδοθούν στην Ταϊλάνδη.

Βρε άς στο διάβολο ...Κοπρίτες !



Την ίδια στιγμή που οι ξωμάχοι και οι απόμαχοι της ζωής μετράνε δεκάρες να πάρουν ψωμί , την ίδια στιγμή που μετράμε τις σφαίρες για τα  όπλα μας ενώ η Πατρίδα χάνεται ,την ίδια στιγμή που άρρωστοι και οι γερόντοι δεν παίρνουν τα  φάρμακα  τους ,αλλά κλώνους φαρμάκων ....

Τα λαμόγια ,οι κλέφτες και οι απατεώνες ,οι πατέρες του έθνους αποφάσιζαν εν κρυπτό και προσπάθησαν να περάσουν τροπολογία που οι μειώσεις και τα μέτρα να ισχύσουν για  όλους τους συνταξιούχους του δημοσίου ,του ΟΓΑ,του ΤΕΒΕ και του ΙΚΑ ...Εκτός των συνταξιούχων της Βουλής ....Βρε άς στο διάβολο Κοπρίτες ...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αθώος ο Κώστας Βαξεβάνης

 Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση, το δικαστήριο αργά το βράδυ της Πέμτης έκρινε αθώο τον Κώστα Βαξεβάνη, παρά την αρνητική εισήγηση του εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να κριθεί ένοχος ο δημοσιογράφος.

Ο δημοσιογράφος υποστήριξε στην απολογία του ότι προχώρησε στην αποκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ όταν οι άλλοι προσπαθούσαν να την συγκαλύψουν. «Το ότι έχεις λογαριασμό σε τράπεζα δεν είναι προσωπικό δεδομένο. Εάν υπήρχαν τα ποσά δίπλα στα ονόματα τότε θα ήταν προσωπικό δεδομένο. Υπάρχει μια ελίτ που δεν ήθελε να βγει η λίστα Λαγκάρντ στη δημοσιότητα. Παίζω πρώτο θέμα στο BBC και στο Al Jazeera και εδώ παίζω 15ο θέμα. Γιατί οι άνθρωποι που βρίσκονται στη λίστα τυπώνουνε εφημερίδες και έχουν κανάλια. Όποιος προσβλήθηκε ας προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Θέλω να διαφυλάξετε το δικαίωμα μου να γράφω την αλήθεια» είπε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Βαξεβάνης. 

Καζάνι που βράζει το κέντρο... Ήδη 500 κάτοικοι στους δρόμους, μαζί τους Παναγιώταρος και Μπαρμπαρούσης...!! Βίντεο!!


Πανικός επικρατεί αυτήν την στιγμή στον Αγ. Παντελεήμονα στην οδό Μιχαήλ Βόδα. Αλλοδαποί έσφαξαν κομμωτή του έσπασαν το μαγαζί και την
κοπάνησαν.

Το όνομα του άτυχου Κομμωτή ήταν Αργύρης περισσότερα στοιχεία δεν έχουμε ακομα για το θύμα. Στο σημείο έχουν σπέυσει μέλη της Χρυσής Αυγής και 500 περίπου κάτοικοι της περιοχής. Αναμεσα τους οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής Παναγιώταρος και Μπαρμπαρούσσης 

Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων αναφέρουν πως........

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. "ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝ..."


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Συγγενείς του Κουρουμπλή προπηλάκισαν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο ! (VIDEO) ...


Συγγενείς του Κουρουμπλή προπηλάκισαν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο ! (VIDEO) ...

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο Αγρίνιο κατά τη διάρκεια τηςτοποθέτησης του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος της Πλατείας, Παναγιώτης Σουλιώτης άσκησε κριτική στον βουλευτή του κόμματος Παναγιώτη Κουρουμπλή. Σύμφωνα με...


το agrinionet.gr, το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Σουλιώτης αναφερόμενος στον κ. Κουρουμπλή είπε «ντρέπομαι και θα συνεχίσω να ντρέπομαι που θα έχω κυβερνητικό εκπρόσωπο τον Κουρουμπλή. Πολύ καλός ο Κουρουμπλής αλλά είναι στην άλλη πλευρά του φεγγαριού».

Η τοποθέτηση αυτή του κ. Σουλιώτη προκάλεσε την άμεση αντίδραση κάποιου από τους παρευρισκομένους, ο οποίος.........

Μέρκελ: «Δύσκολο να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου με χρέος 90% του ΑΕΠ»


«Με ένα χρέος που υπερβαίνει, ας πούμε, το 80% ή 90% του ΑΕΠ, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου» είπε χαρακτηριστικά η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα
Μέρκελ, μετά τη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τον πρωθυπουργό της Ιρλανδίας, Έντα Κένι, στο Βερολίνο, υπερασπιζόμενη την πολιτική που εφαρμόζεται στην Ευρώπη για την αντιμετώπιση της κρίσης....


Με τα λόγια αυτά, η καγκελάριος της Γερμανίας θέλησε να στείλει ένα σαφές μήνυμα στις υπερχρεωμένες χώρες της ευρωζώνης -και, φυσικά, στην Ελλάδα- για το «ποιος είναι το αφεντικό»,

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν θεωρεί επιτυχημένη την πολιτική της λιτότητας που εφαρμόζεται σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Πορτογαλία, η κυρία Μέρκελ αρνήθηκε ότι πρόκειται για πολιτική αποκλειστικά λιτότητας και σταθεροποίησης.

Γιατί είπαμε ότι συνελήφθη ο Καρατζαφέρης; Δείτε το επίμαχο δελτίο με τις αποκαλύψεις – βόμβα για τα CDS διά στόματος Ζωής Γεωργαντά!





 Δείτε το ντοκουμέντο της εκπομπής με 
τις τρομερές αποκαλύψεις για τα CDS και τι λέει η Ζωή Γεωργαντά.“Έγινε αχαλίνωτη κερδοσκοπία εις βάρος της Ελλάδας με τα CDS. Αυτοί που αγόρασαν CDS το φθινόπωρο του 2009, κέρδισαν γύρω στα 26 δις!”.

Αγωνιώδης ανακοίνωση Βενιζέλου με φόντο τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ

“Τρία χρόνια τώρα το ΠΑΣΟΚ σηκώνει το σταυρό της διαχείρισης της εθνικής κρίσης. Καλείται να λάβει δύσκολες και επώδυνες αποφάσεις που προκαλούν την αντίδραση μεγάλου μέρους της κοινωνίας. Αναγκάζεται να δυσαρεστήσει ομάδες πολιτών που συνδέονται παραδοσιακά μαζί του. Σηκώνει το βάρος αλλαγών που έπρεπε να γίνουν εδώ και δεκαετίες και γίνονται τώρα, όλες μαζί, μέσα στην χειρότερη οικονομική συγκυρία των τελευταίων σαράντα ετών. Το ΠΑΣΟΚ θα

ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ: "ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ"...!!!

Ρατσισμός και Φασισμός, ελπίζουμε να επέμβει ο κ.Δένδιας ή η υπηρεσία της κρατικής ασφάλειας που μετονομάστηκε σε υπηρεσία εναντίον της ρατσιστικής βίας σύμφωνα με πομπώδες ανακοινώσεις του Υπουργείου!

Πριν από λίγο έγινε καταγγελία στην εκπομπή του Δημήτρη Κωσταντάρα στο κανάλι ART -TV και στην εκπομπή του ΄΄΄ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ΄ 'Οτι σε δημοτικό σχολείο της περιοχής του Αι

Συγκέντρωση Αλβανών Εθνικιστών στο κέντρο της Αθήνας


Στην Αθήνα θα συγκεντρωθούν τα μέλη του ακραίου εθνικιστικού κόμματος της Αλβανίας "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία", την ερχόμενη Κυριακή σε ξενοδοχείο στην πλατεία Καραισκάκη, όπως ανακοίνωσαν μέσω facebook. Πρόκειται για τους γνωστούς Τσάμηδες, που έχουν αλυτρωτικές βλέψεις και ισχυρίζονται πως η Ήπειρος, η Φλώρινα με την....
Καστοριά είναι "αλβανικές περιοχές, που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913"

Σε κάθε περίπτωση η αστυνομία έχει ενημερωθεί για την συγκέντρωση και είναι επί ποδός για τυχόν αντισυγκεντρώσεις ακραίων ελληνικών εθνικιστικών ομάδων.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ


Πιάνει μια μύγα κουβέντα με έναν σκύλο.
- Τί ράτσα είσαι εσύ;
- Λυκόσκυλο.
- Τί είναι αυτό;
- Η μάνα μου ήταν λύκαινα και ο πατέρας μου σκύλος. Εσύ τί ράτσα είσαι;
- Αλογόμυγα.
                                                      - Ρε, κόψε τις μαλακίες!

Στέβια: Η «ζάχαρη του μέλλοντος» γλυκαίνει ήδη το παρόν μας



Βρίσκεται στα φαρμακεία αλλά και στα ράφια των σούπερ μάρκετ, προσιτή πλέον και στους Έλληνες καταναλωτές. Η στέβια, η πιο πολυσυζητημένη φυσική γλυκαντική ουσία των τελευταίων χρόνων, παίρνει τη θέση της στο ελληνικό τραπέζι.
Με μηδέν θερμίδες και εκατοντάδες φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη φημίζεται για τις αντιυπερτασικές, αντιβακτηριακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητές της (όπως έδειξαν έρευνες του Πανεπιστημίου της Παραγουάης). Οι υπέρμαχοί της ισχυρίζονται ότι ρυθμίζει το ζάχαρο – κατά συνέπεια μπορεί να υποκαταστήσει κάλλιστα τη ζάχαρη στους διαβητικούςτονώνει την καρδιά, καταπολεμά την παχυσαρκία, επουλώνει τις πληγές, προστατεύει από τον μύκητα Candida και ωφελεί το δέρμα. Μάλιστα έχει προταθεί, μετά από μελέτες, ως πιθανή θεραπεία της οστεοπόρωσης.

Από Που Προέρχεται η Λέξη Nike της Γνωστής Αθλητικής Εταιρίας;


nike-of-samothraki

Αλβανός ΥΠΕΞ: «Συμφωνήσαμε με τον Δ. Αβραμόπουλο να τους παρακολουθούμε»!


Albania

Σε μια  πρωτοφανή συμφωνία στα πολιτικά αλλά και διεθνή δεδομένα κατά ελληνικού κόμματος και μάλιστα του κοινοβουλίου ήρθαν οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Αλβανίας Δημήτρης Αβραμόπουλος και Έντμοντ Παναρίτι.
Όπως ανακοίνωσε ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών στην αλβανική εφημερίδα   «Gazeta Start»  η συμφωνία μεταξύ των δύο υπουργών αφορά τον «περιορισμό της δράσης της «Χρυσής Αυγής» σε Ελλάδα και Αλβανία»!
Πιο συγκεκριμένα και όπως ανακοίνωσε ο υπουργός εξωτερικών της Αλβανίας, Έ.  Παναρίτι η χώρα του ήρθε σε συμφωνία σήμερα με τον Έλληνα ΥΠΕΞ Δ. Αβραμόπουλο προκειμένου να περιορίσουν από κοινού τη δράση της «Χρυσής Αυγής» σε Ελλάδα και Αλβανία.

Αποχώρησε και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου από το ΠΑΣΟΚ


                       
Αρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ. Λίγες ώρες μετά τη θυελλώδη έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ ο βουλευτής Μιχάλης Κασσής και η πρώην γραμματέας του κόμματος Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους.

Δήλωση βόμβα της Μέρκελ: «Με χρέος πάνω από 80% χάνεις την εθνική σου κυριαρχία»!!



Με αυτή την δήλωση η Μέρκελ επιβεβαιώνει όλους όσους έλεγαν ότι η χώρα διατηρεί την εθνική της κυριαρχία και ότι με τα μνημόνια δεν χάνεται.

«Με ένα χρέος που υπερβαίνει ας πούμε το 80 ή 90% του ΑΕΠ, γίνεται...

όλο και πιο δύσκολο να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου» τόνισε η Μέρκελ στη συνάντηση που είχε με τον Iρλανδό ομόλογό της.

Φανταστείτε τι έχει χάσει η Ελλάδα με χρέος πάνω από 170% του ΑΕΠ! 

Το όριο χρέους που ορίζει η συνθήκη του Μάαστριχτ είναι.......

«Η Ελλάδα λιμοκτονεί και το Εθνικό Θέατρο δίνει 1 εκ. ευρώ στον Ουίλσον. Είναι ύβρις!»


Έκπληξη προκαλεί η έκρηξη και οι αποκαλύψεις του σκηνοθέτη Νίκου Μαστοράκη με αφορμή τη φερόμενη αμοιβή που πήρε από το Εθνικό Θέατρο ο Μπομπ Ούιλσον εν μέσω της οικονομικής κρίσης.
Ο θεατρικός σκηνοθέτης Νίκος Μαστοράκης αποτελεί τα τελευταία χρόνια σταθερό συνεργάτη της κορυφαίας σκηνής της χώρας. Μάλιστα μόλις το καλοκαίρι σκηνοθέτησε Νεφέλες του Αριστοφάνη στην Επίδαυρο για λογαριασμό του Εθνικού Θεάτρου ενώ ήταν επί χρόνια συνεργάτης του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Γιάννη Χουβαρδά, ήδη από την εποχή του θεάτρου Αμόρε. Προκαλεί έτσι έκπληξη η οργή που εκφράζει με συνέντευξή του για την αμοιβή που φέρεται να πήρε ο διεθνής εικαστικός και σκηνοθέτης Μπομπ Ουίλσον για την παράσταση «Οδύσσεια» που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Παρασκευή στο Εθνικό Θέατρο. Μιλώντας στον Βασίλη Μπουζιώτη και στο onlytheater λέει μεταξύ άλλων:

Αδάμαστη η θέληση του 'Ελληνα !



Στη ζωή ισχύει ως βασική θεώρηση των σημαντικότερων ζητημάτων εκείνη που λέει πως δεν υπάρχει η έννοια του δεν μπορώ αλλά η έννοια του δεν θέλω. Αντιστοίχως στην πολιτική ζωή ενός τόπου ισχύει η μέγιστη σημασία της έννοιας του εθνικά αναγκαίου απέναντι στην έννοια του πολιτικά ορθού που επιβάλλεται
στην εθνική κοινότητα από εξωτερικούς παράγοντες. Η δυνατότητα της λήψεως αποφάσεως και ενεργειών συνδέεται άμεσα τόσο με την διατήρηση αυτών στα στενά όρια του έθνους όσο και με την ύπαρξη ή όχι αληθούς ανεξάρτητης προσωπικότητας. 

Ο μόνος αρμόδιος να επιβλέπει και να ρυθμίζει τη στρατηγική του έθνους και τις ανάγκες του λαού είναι ο........

Πόλο: Ελλάδα – Τουρκία 22-2


Σε… υγιεινό περίπατο μετάτρεψε η Εθνική ομάδα ανδρών του πόλο την πρεμιέρα των προκριματικών του World League με αντίπαλο την Τουρκία.
Η Εθνική ομάδα, υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού Κώστα Βαμβακάρη, “βούλιαξε” την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας με 22-2 και πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς με το Μαυροβούνιο.

Σε σεΐχηδες πωλούνται κοριτσάκια πρόσφυγες από τη Συρία!!!


                    
Σωματέμποροι, εκμεταλλευόμενοι τη δεινή κατάσταση που έχουν περιέλθει Σύριες οικογένειες λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στη
χώρα τους, αγοράζουν μικρά κοριτσάκια που ζούσαν σε καταυλισμούς προσφύγων στα σύνορα με την Ιορδανία και στη συνέχεια τα πωλούν σε σεΐχηδες της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ.

Σύμφωνα με τo πρακτορείο ειδήσεων FARS, οι διακινητές επιλέγουν........

Ελεγκτικό Συνέδριο: Αντισυνταγματικές οι νέες περικοπές στις συντάξεις!



Αντισυνταγματικές κρίθηκαν σχεδόν ομόφωνα από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διατάξεις του υπουργείου Οικονομικών με τις οποίες επέρχονται νέες μειώσεις στις συντάξεις, της τάξεως από 5% έως 15%, ενώ με την είσοδο του νέου έτους-1.1.2013- αυξάνει το όριο συνταξιοδότησης κατά δύο έτη και φτάνει
στο 67-ο έτος της ηλικίας και από την ίδια χρονική στιγμή-1.1.2013- καταργούνται για τους συνταξιούχους τα επιδόματα (δώρα) Χριστουγέννων και Πάσχα, όπως και το επίδομα θερινής άδειας. 
Ειδικότερα, οι σύμβουλοι του Ελεγκτικού Συνεδρίου, για πρώτη φορά, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν, έκριναν σχέδιο νόμου, μη συμβατό με τις συνταγματικές επιταγές. Μετά και την εισήγηση του συμβούλου Αντώνη Κατσαρόλη, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της αντισυνταγματικότητας των επίμαχων τροπολογιών, η Ολομέλεια έκρινε ότι........

Προκαλούν οι Τούρκοι - Ζητούν ανάσυρση του F-16 που κατέπεσε το 1996 στο Αιγαίο


Να συντηρήσουν την εκδοχή περί κατάρριψης τουρκικού αεροσκάφους από ελληνικό μαχητικό στο Αιγαίο το 1996 επιχειρούν κύκλοι στην Τουρκία ''εκμεταλλεύόμενοι'' τρόπον τινά  την μνήμη του νεκρού πιλότου. Και αυτό το κάνουν με δύο τρόπους:
- Πρώτον, μαζεύοντας υπογραφές για την ανάσυρση της σορού του τούρκου πιλότου του F-16 που έπεσε στο Αιγαίο . Όπως γράφει η Μιλιέτ σήμερα έχουν συγκεντρωθεί 10.000 υπογραφές από την οικογένεια του πιλότου Ναϊλ Ερντογάν που έπεσε υπέρ πατρίδος στο Αιγαίο από ελληνικό αεριωθούμενο το 1996.  Η οικογένεια του Ναϊλ Ερντογάν παρέδωσε στον Τούρκο πρόεδρο Γκιούλ τις 10.000 υπογραφές που συγκέντρωσε για την ανάσυρση του F-16 στο οποίο επέβαινε ο τούρκος πιλότος και κατέπεσε. Η Milliyet έχει  τίτλο «10.000 υπογραφές για την σορό του»

Καταρρέει η κυβέρνηση – τρόμος στην Ευρώπη



Του Κώστα Χαρδαβέλλα - Μετά την άρνηση της ΔΗΜΑΡ να ψηφίσει το νομοσχέδιο με το άρθρο 1 για τα μέτρα, η ομάδα του «όχι» μέσα στο ΠΑΣΟΚ διογκώνεται από μέρα σε μέρα, διαμορφώνοντας ένα μπλοκ της άρνησης με επικεφαλής τον κ. Σκανδαλίδη. Ήδη ο βουλευτής κ. Κασσής του ΠΑΣΟΚ ανεξαρτητοποιήθηκε αναγγέλλοντας ότι δεν ψηφίζει τα μέτρα και το περιβάλλον Βενιζέλου έχει τεθεί σε συναγερμό, γιατί δεν μπορεί να υπολογίσει πόσοι τελικά από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα πουν «όχι» στη βουλή στην ψηφοφορία της ερχόμενης Τετάρτη. Υπάρχουν πληροφορίες από την Ιπποκράτους για μια ομάδα 4-5 βουλευτώ ν που προσανατολίζονται προς αυτή την άποψη.

Σενάρια για επιστροφή Παπαδήμου



Ποιοι θέλουν να επαναφέρουν τον πρώην … μεταβατικό πρωθυπουργό στο πολιτικό σκηνικό;

Ευρύτατα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες σενάρια για την επιστροφή του Παπαδήμου στη θέση του μεταβατικού πρωθυπουργού σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν καταφέρει να περάσει τα νέα μέτρα...


Μυστικές Υπηρεσίες ''προβλέπουν '' χτύπημα τρομοκρατίας στην Ελλάδα !



Η «μνημονιακή» Ελλάδα πληροί τις προϋποθέσεις για στοχοποίησή της, επισημαίνουν οι αναλυτές  ενώ  μυστηριώδης κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες στα γραφεία των Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών 
αλλά και των συνδέσμων τους με διάφορες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα με αυτές της Αντιτρομοκρατικής και της Κρατικής Ασφάλειας.

Ένα όπλο 100 ψυχές θα σώσει,ένα όπλο (το λιγότερο) σε κάθε σπίτι.

Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν στις άτακτες φωνές για το συγκεκριμένο θέμα.Σκοπός μας δεν είναι να φοβίσουμε αλλά να αφυπνίσουμε. Δυστυχώς η εξουσία στην Ελλάδα απαγορεύει τα πυροβόλα όπλα με ραβδωτές κάννες δείχνοντας έτσι ότι δεν εμπιστεύεται τους Έλληνες, ή τους φοβάται. Τα λειόκαννα (καραμπίνες) είναι τα μόνα που επιτρέπονται από την νομοθεσία και τα οποία μπορεί να αποκτήσει εύκολα ο κάθε Έλληνας.Με καθαρό ποινικό μητρώο, κάποια εξέταση απο ψυχίατρο εκδίδεται σχετικά γρήγορα η άδεια αγοράς καραμπίνας απο την αστυνομία.Οι τιμές είναι προσιτές για όλους, ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του καθενός υπάρχουν στην αγορά και φθηνά και ακριβά αλλά και μεταχειρισμένα τα οποία μπορεί ο καθένας να προμηθευτεί νόμιμα. Σημειώνουμε ότι δεν χρειάζεται να έχετε κυνηγετική άδεια για την αγορά καραμπίνας.Για όσους είναι άσχετοι επιβάλλεται να εξασκηθούν σε νόμιμα πεδία βολής με έμπυρους που το κατέχουν καλά.Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των νόμιμων όπλων στην Ελλάδα είναι ικανοποιητικός αλλά, οι περισσότεροι δεν έχουν φροντίσει να αγοράσουν σφαίρες με αποτέλεσμα σε μιά δύσκολη το όπλο να είναι τελείως άχρηστο.Είναι απαραίτητο η αγορά ικανοποιητικού αριθμού σφαιρών, πολύ βασικό! Ένα άλλο που είναι πολύ βασικό επίσης είναι ,όπως αναφέραμε, η καλή εξάσκηση , η οποία δεν πρέπει να σταματάει μόνο στον ανδρικό πληθυσμό. Πρέπει οπωσδήποτε οι γυναίκες (άνω των 18) να εκπαιδευτούν στο χειρισμό του όπλου που βρίσκετε μέσα στο σπίτι όσο ακραίο και αν ακούγεται για κάποιους. 

Ετήσιες εξορύξεις στην Ελλάδα ίσες με τα μέτρα δύο δόσεων…

Η Ελλάδα θα μπορούσε να είχε αποφύγει τα μέτρα-αργό θάνατο που ανά έτος αναγκάζεται να λάβει για να πάρει τη… δόσης της, χωρίς να ανακαλύψει… τον τροχό, ακολουθώντας την πεπατημένη, με τρεις απλές κινήσεις. Επιγραμματικά, οι κινήσεις αυτές κατά σειρά είναι: η ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), η «χάραξη» θαλάσσιων οικοπέδων και η διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού για την παραχώρησή τους σε εταιρίες ερευνών και εξόρυξης, ότι ακριβώς έκανε και η Κύπρος.
του Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη

Η ΧΟΥΝΤΑ ΖΕΙ -ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ .


Τεθωρακισμένα του ελληνικού στρατού έκαναν την εμφάνισή τους στο Πεντάγωνο κατά τη διεξαγωγή της κρίσιμης ψηφοφορίας στη Βουλή του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου.

Τη στιγμή που οι βουλευτές αποφάσιζαν για την κατάργηση του ελάχιστου ποσοστού του ελληνικού δημοσίου στις ΔΕΚΟ στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας είχε τεθεί σε πλήρη εφαρμογή σχέδιο αυξημένης ετοιμότητας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ… ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΚOΜΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ…



«Απίστευτος ο μέγας στοχαστής της Ελλάδας…
Καταψήφισε αυτά που ο ίδιος είχε φέρει με τα μνημόνια ως πρωθυπουργός… Όχι… στο άρθρο 4, «παρών» ..στην τροπολογία του ΕΟΠΥΥ!»

Τρομερές καταγγελίες για το “ξεφόρτωμα” των τραπεζών στο χρηματιστήριο – ζούμε ημέρες αρχιερέα της διαπλοκής!


simitis-samaras-706715 (1)” ….Η χωρίς αντιστάσεις διόρθωση του τραπεζικού δείκτη και η εικόνα των τελευταίων δύο ημερών μας δίνει την αίσθηση πως κάποιοι -οι λίγοι- γνωρίζουν επακριβώς ΟΛΟΥΣ τους όρους της ανακεφαλαιοποίησης και της συνέχειας….”
Επί ξυρού ακμής ΟΛΑ....
Από τη συγκυβέρνηση, το πολιτικό παίγνιο και τις ισορροπίες με τους δανειστές, μέχρι τις αντοχές της κοινωνίας και της οικονομίας, του Χ.Α. συμπεριλαμβανομένου.

Σενάριο πολεμικής εμπλοκής στη Ρόδο - Τι διέταξε ο Α/ΓΕΕΘΑ...!!


Άσκηση με σενάριο πολλαπλών εμπλοκών των ΕΔ εξελίσσεται αυτή την ώρα στη Ρόδο.
 
Με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ από τις πρωινές ώρες της 31 Οκτωβρίου, εκτελείται Διακλαδική Άσκηση ¨Πυρπολητής 10¨, με ενεργοποίηση τμημάτων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης με σκοπό:
 
·

Η μεγάλη απάτη: Ακόμα και τα μικρά παιδιά θα πληρώσουν 5.000 ευρώ στους τραπεζίτες!

Το "μεγάλο παιχνίδι" των τραπεζιτών και ο τρόπος με τον οποίο όχι μόνο φόρτωσαν στους πολίτες τα χρέη τους, αλλά εξανέμισαν και τα όποια οφέλη από το "κούρεμα" αναδεικνύνται ανάγλυφα από τον Προϋπολογισμό που κατατέθηκε χθες από τον υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!! ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ...!!!


Αντιρατσιστική εκδήλωση-διαμαρτυρία

ΟΛΕΣ οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ κι ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ στην Καβάλα
την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012, στις 18:30, στην πλατεία Ελευθερίας

Η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας σας προσκαλεί στην ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ που διοργανώνει:
- Κατά του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ έναντι των ΕΛΛΗΝΩΝ μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα !!!

- Ενάντια στους ανθέλληνες επιδοτούμενους του «αντιρατσισμού», τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές», οι οποίοι καθημερινά ξερνάνε χολή και μίσος προς κάθε τι Ελληνικό κι Ορθόδοξο.

- Ενάντια στο στυγνό ρατσισμό και τη ρατσιστική βία που βιώνουν καθημερινά τ’ Αδέρφια μας στη Βόρειο Ήπειρο, τη Βόρειο Μακεδονία, την Ανατολική Ρωμυλία, την Ανατολική Θράκη, την Κωνσταντινούπολη, τη Βόρειο Κύπρο και σε κάθε αλύτρωτη Ελληνική Πατρίδα. Για αυτά τα’ Αδέρφια μας οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και τα διάφορα «Παρατηρητήρια» επί δεκαετίες δεν έχουν αρθρώσει ούτε μια λέξη. Όταν υποφέρουν και διώκονται Έλληνες τα’ αυτάκι τους δεν ιδρώνει καθόλου, δεν τους καίγεται καρφί, γιατί πολύ απλά είναι κομπλεξικά κι αμετανόητα ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ με κάθε τι Ελληνικό…