ataktesfones@gmail.com

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Οι 5 νόμοι της βλακείας

Οι 5 νόμοι της βλακείας, σύμφωνα με τον ιστορικό Carlo Chipolla...

1.Καθένας μας υποτιμά, τον αριθμό των ηλιθίων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας

2.Η πιθανότητα να είναι κάποιος βλάκας, δε σχετίζεται με τη μόρφωση ή το περιβάλον που ζει.

3.Βλάκας είναι όποιος προκαλεί βλάβη στους άλλους, χωρίς ο ίδιος να επωφελείται. Αντιθέτως, μπορεί να υποστεί και ζημιά!

4.Ο μη βλάκας, υποτιμά τη βλαπτική δράση του βλάκα και μοιραία η συναναστροφή με τους βλάκες αποβαίνει ακριβοπληρωμένο λάθος.

5.Ο βλάκας, είναι το πιο επικίνδυνο άτομο που υπάρχει.

crazygreekblogger  

Πολύ μυστήρια είδηση​​:Ένα παράξενο φαινόμενο παρουσιάστηκε στο Λίβανο ,το νερό του ποταμού beirut έγινε ξαφνικά κόκκινο σαν αίμα...


 


 O ποταμός beirut στο Λίβανο ,γέμισε απο μια  μυστηριώδης άγνωστη  ουσία που μετέτρεψε  το χρώμα του  νερού σε βαθύ κόκκινο σαν αίμα.Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι μπορεί να είναι. (video)


50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.Γεννήθηκε στην Κύμη της Εύβοιας, σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το 1907 μετέβη στη Γερμανία όπου παρακολούθησε μαθήματα βιολογίας υπό τους καθηγητές Χαίκελ και Βάισμαν. Στη συνέχεια γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου όπου και άρχισε τις βιολογικές έρευνες επί του «καθορισμού του φύλου» στα οστρακόδερμα υπό τον καθηγητή Ρίχαρντ Έρτβιχ. Μετά την ανακήρυξή του σε διδάκτορα του Πανεπιστημίου επέστρεψε στην Αθήνα το 1910 όπου και νυμφεύθηκε την Ανδρομάχη Μαυρογένη και στη συνέχεια μετέβη στο Μονακό όπου και εργάσθηκε στο ωκεανογραφικό ινστιτούτο του Πριγκιπάτου συμμετέχοντας στην ομάδα ωκεανογραφικής εξερεύνησης του Πρίγκιπα του Μονακό (1911).

Στην Σκιάθο για διακοπές ο Αξιόπουστας!


Ο  Γ. Παπανδρέου διαμένει μαζί με την σύζυγο του Άντα  στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο «La piscine palace» και σύμφωνα με πολίτες του νησιού απολαμβάνει την πισίνα αλλά και την θάλασσα που υπάρχει μπροστά από το ξενοδοχειακό συγκρότημα κάνοντας κανό.
ΠΡΟΔΟΤΕΣ... θα ρθει σαν αστραπή...!

Ας ακούσουμε ακόμα μια φορά το καταπληκτικό τραγούδι του ΜΕΓΑΛΟΥ Σπανουδάκη που αναφέρεται στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ΜΑΣ,


QUIZ:Πού βρίσκονται τα περισσότερα κλειστά επαγγέλματα;

Ερ: Πού βρίσκονται τα περισσότερα κλειστά επαγγέλματα;
Απ: Στη χώρα εκείνη, η οποία και πρώτη έσπασε το σύμφωνο σταθερότητας, καταστρατηγώντας τους χρυσούς κανόνες χρέους και ελλειμμάτων. Καλά το μαντέψατε: Στη Γερμανία!
Όταν ο Μonti εγκαταστάθηκε στο θρόνο της Ιταλίας οι γερμανοί φαρμακοποιοί όχι μόνο δυσφόρησαν, όπως γράφει όσο πιο ήπια μπορεί ο Economist, αλλά επιπλέον άρχισαν να ξεσκονίζουν και τα καρυοφύλλια απ’ τις ντουλάπες, διότι έφεραν στη μνήμη τους αυτά που σκόπευε να κάνει στους δικηγόρους, γιατρούς και φαρμακοποιούς της Ευρώπης, από την εποχή που κατείχε την έδρα του επισκόπου της αγίας Ανταγωνιστικότητας.

Ρωσικοί S-300PMU-2 εγκλώβισαν αμερικανικό UAV - Απειλήθηκε κατάρριψη και κρίση


Πολύ κοντά σε «θερμό» επεισόδιο με την κατάρριψη αμερικανικού UAV από τις συστοιχίες των συριακών ρωσικής κατασκευής αντιαεροπορικών συστημάτων S-300PMU-2, φτάσαμε πριν μερικές ημέρες. Όπως αναφέρουν πηγές από την Μόσχα το αμερικανικό UAV εντοπίστηκε να πετά στον εναέριο χώρο της Συρίας και ειδικά επάνω από τις περιοχές που μαίνονται οι συγκρούσεις στην περιοχή της Χομς.

ΟΣΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤΙ.......Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!


Kατάντησαν τον ελληνικό λαό από νοικοκυραίους...ζητιάνους

Μια φωτογραφία που ραγίζει και σπάει καρδιές... ψυχές και ζωές... και ακόμα δυστυχώς συγκινεί... και οι πολιτικοί ακόμα προσκυνάνε τους ξένους κατακτητές..
έρχεται και νέα κοινωνική λαίλαπα..κατεδάφιση και αποδόμηση της ελληνικής και περήφανης κοινωνίας μας.. αδιαφορούν για τις ζωές του ελληνικού λαού .. οι πολιτικοί μας υπηρετούν τα ξένα αφεντικά.. και όχι το λαό τους.. και αυτό λέγεται ιστορική προδοσία.. και θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!!!!!!!


Οι Έλληνες βρήκαμε το δικό μας τρόπο να ευχαριστήσουμε όλη την Ευρώπη για το κύμα συμπαράστασης και αλληλυγγύης που εισπράξαμε σήμερα.
Στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από τη Βουλή, συγκεντρώθηκαν μαθητές και

Γ.Χατζημαρκάκης: Εκτός ευρώ τον Ιούλιο η Ελλάδα.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ 9.84 ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


Γ.Χατζημαρκάκης: Εκτός ευρώ τον Ιούλιο η Ελλάδα

Μία δραματική αποκάλυψη έκανε ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός Ευρωβουλευτής, Γιώργος Χατζημαρκάκης, καθώς υποστήριξε ότι οι δανειστές μας θα μας διώξουν από την Ευρωζώνη τον Ιούλιο.Μάλιστα ο ευρωβουλευτής επεσήμανε πως αφού οι δανειστές μας εξασφαλίσουν μέσω ενός νέου μηχανισμού ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να τους μολύνει θα την αφήσουνστην τύχη της.
Σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης 9.84, ο κ.Χατζημαρκάκης αποκάλυψε ότι το σχέδιο προβλέπει την διατήρηση της Ελλάδας μέχρι και τον Ιούλιο προκειμένου να μην καταρρεύσει η Ευρωζώνη , αφού τυχόν πτώχευση της Ελλάδας θα συμπαρασύρει όλες τις χώρες.

Μάλιστα ο ευρωβουλευτής επεσήμανε πως αφού οι δανειστές μας εξασφαλίσουν μέσω ενός νέου μηχανισμού ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να τους μολύνει θα την αφήσουν στην τύχη της. «Μετά ο Θεός να βάλει το χέρι του», είπε χαρακτηριστικά.

Πειραματόζωα οι Έλληνες ασθενείς με φάρμακα από τον Τρίτο Κόσμο


Επικίνδυνα αντίγραφα φαρμάκων που εισάγονται από χώρες του Τρίτου Κόσμου έχουν κατακλύσει το ΕΣΥ, λόγω της οικονομικής κρίσης, μετατρέποντας τους Έλληνες ασθενείς σε πειραματόζωα.

Πειραματόζωα οι Έλληνες ασθενείς με φάρμακα από τον Τρίτο Κόσμο
Σκευάσματα που χορηγήθηκαν σε δημόσια νοσοκομεία ή δόθηκαν από ασφαλιστικά ταμεία, έχουν προκαλέσει σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις και οδήγησαν ασθενείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Σύμφωνα με την Real news, την πόρτα για να φτάσουν τα επικίνδυνα φάρμακα στα σπίτια, άνοιξε το υπουργείο Υγείας με σχέδιο νόμου που προβλέπει ότι οι γιατροί θα συνταγογραφούν πλέον μόνο τη δραστική ουσία και στη συνέχεια ο φαρμακοποιός θα χορηγεί στον ασθενή το φθηνότερο αντίγραφο που υπάρχει στην αγορά.
Η ελαστική νομοθεσία σε συνδυασμό με την αποδυνάμωση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων και την αδυναμία διενέργειας επαρκών εργαστηριακών ελέγχων, έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε "παράδεισο" τριτοκοσμικών προϊόντων.
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι έχουν στηθεί παραμάγαζα ακόμη και μέσα σε πολυκατοικίες, όπου αποθηκεύονται φάρμακα που προέρχονται από χώρες του Τρίτου Κόσμου και διοχετεύονται στην ελληνική αγορά.
Η έγκριση των εν λόγω σκευασμάτων από τον ΕΟΦ βασίζεται σε ύποπτες μελέτες βιοϊσοδυναμίας (μελέτες που αποδεικνύουν τη θεραπευτική τους ισοδυναμία με το πρωτότυπο φάρμακο) για τις οποίες υπάρχουν υποψίες ότι δεν έχουν γίνει ποτέ, αλλά πωλούνται έτοιμες στην αγορά και μπαίνουν εκ των υστέρων στον φάκελο που κατατίθεται στον ΕΟΦ!.
Σε μεγάλο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, στην αναισθησιολογική κλινική, δύο ασθενείς έπαθαν αλλεργικό σοκ και εισήχθησαν επειγόντως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά τη χορήγηση συγκεκριμένου αντιγράφου. 

Μαζεύονται στο Σύνταγμα οι πρώτοι διαδηλωτές


Μαζεύονται στο Σύνταγμα οι πρώτοι διαδηλωτές

Μαζεύονται στο Σύνταγμα οι πρώτοι διαδηλωτέςΠάρα την… άκυρη ώρα προσέλευσης στο Σύνταγμα που έδωσαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, 10.30 το πρωί της Κυριακής, πολίτες έχουν αρχίσει να μαζεύονται στην πλατεία για να διαδηλώσουν ενάντια στην κατοχική κυβέρνηση και στο νεοφιλελευθερισμό.
Υπενθυμίζουμε ότι τα Πρωτοβάθμια Σωματεία έχουν καλέσει στο Σύνταγμα για σήμερα το απόγευμα στις 16.00 και οι Μίκης Θεοδωράκης – Μανώλης Γλέζος στις 17.00.

Ενόχλησε πολύ το κόμμα του Περισσού το ''Είμαστε όλοι Έλληνες '' των Ευρωπαίων....Ξυδάκι.


ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ '' ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ''....
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
Το ΚΚΕ απευθύνει μήνυμα σε όλους τους εργαζόμενους της Ευρώπης:

Δεν χρειάζεται να «γίνετε Έλληνες» για να συμπαρασταθείτε στο λαό της Ελλάδας. Σας καλούμε να συναντηθούμε στον ίδιο δρόμο για τα σύγχρονα δικαιώματα της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, για να εμποδίσουμε και να ανατρέψουμε τον κοινό εχθρό μας, τη δικτατορία των μονοπωλίων, την ΕΕ, τα κόμματα που τα υπηρετούν. Η ανατροπή τους σε κάθε χώρα ή ομάδα

Προπομπός η «Ελληνική Δικαιοσύνη» στο σχέδιο της γενοκτονίας των Ελλήνων

 
Καθημερινό φαινόμενο οι άνανδρες εκτελέσεις Ελλήνων από αλλοδαπούς εν καιρώ «ειρήνης».
Οι νεκροί Έλληνες ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες και ο αριθμός των θυμάτων αυξάνετε ραγδαία.
Εκτός του σχεδίου της οικονομικής κατάρρευσης, των γενίτσαρων πολιτικών, ο Ελληνικός λαός βιώνει και τον εφιάλτη της γενοκτονίας από εισαγόμενα ανθρωπόμορφα τέρατα, η εισαγωγή των οποίων γίνετε με τις ποιο απίθανα παράνομες μεθόδους με την ελεεινή «δικαιοσύνη» να κλείνει τα μάτια.
Δεν σταματά όμως μόνον στην λαθραία εισαγωγή φονιάδων, προχωρεί στην νομιμοποίηση και χρηματοδότηση των όρκ εν μέσο περιόδου κρίσης από τα χρήματα του Ελληνικού λαού.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ. Aποφθέγματα, ανέκδοτα και λεπτομέρειες από το βίο του μεγάλου κυνικού.  • Οι φίλοι του Διογένη θέλησαν να τον ελευθερώσουν (από δούλο του Ξενιάδη) και εκείνος τους απεκάλεσε ανόητους, γιατί, όπως είπε, «τα λιοντάρια δεν είναι δούλοι αυτών που τα τρέφουν, αλλά αυτοί που τρέφουν τα λιοντάρια είναι δούλοι των λιονταριών, αφού ο φόβος χαρακτηρίζει τους δούλους, ενώ τα θηρία προκαλούν φόβο στους ανθρώπους»...

Ο φόβος της κακοποίησης από τα ΜΑΤ είναι ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που δεν κατεβαίνει ΟΛΟΣ ο ελληνικός λαός στις συγκεντρώσεις.


Αν δεν υπήρχε ο φόβος της βάρβαρης κακοποίησης και του σακατέματος από τα ΜΑΤ, ο λαός θα είχε δώσει λύση στα “πολιτικά αδιέξοδα” της χώρας και του πολιτικού συστήματος, μέσα σε μερικές ώρες. Είναι μόνο ο φόβος της κακοποίησης και του σακατέματος από τα ΜΑΤ που κρατάει τον ελληνικό λαό στο σπίτι. Κι αυτό πρέπει να αλλάξει.
Το Σύνταγμά μας (άρθρο 1, παρ. 2) λέει πως “Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία” και πως (άρθρος 1, παρ. 3) “Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.”

Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι, είναι η νέα γενεά των δοσίλογων και κλεφτών της Ελλάδος.Πόσο μισθό έχουν οι δήμαρχοι της Ιταλίας που τον κάνουν δώρο στην Ελλάδα;  
Και πόσο μισθό έχουν οι δικοί μας προδότες και κλέφτες δήμαρχοι -αντιδήμαρχοι ;
Είναι ώρα να ξεβρακώσουμε μετά τους πολιτικούς, και τους δημάρχους και τους αντιδημάρχους, το 80% είναι τσιράκια των τοπικών εργολάβων.
Αυτή η ...

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ...«Είμαι Έλληνας. Έτσι γουστάρω»Απάντηση σε όλους τους κομπλεξικούς – Γερμανούς και μη- δίνουν οι χρήστες του διαδικτύου...
Σε πείσμα όλων εκείνων που θέλουν να κάνουν τους Έλληνες να ντρέπονται για όσα είναι, ο λαός δεν τους κάνει την χάρη.
Δεν αρνείται την ταυτότητά του, είναι περήφανος που κατάγεται από την Ελλάδα και δεν θα αφήσει κανέναν να του το «χαλάσει», όσον κι αν κάποιους τους πονάει...
Όλα τα παραπάνω περικλείει μια φωτογραφία που κάνει ρεκόρ likes και shares στο Facebook!
Ένα πρόσωπο βαμμένο με τα χρώματα της γαλανόλευκης και το μήνυμα σαφές:
«Είμαι Έλληνας. Έτσι γουστάρω».


ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ : ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΘΛΙΒΕΡΕ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑ;Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε Γιαννίτση, που σκορπάς τα εκατομμύρια (1.013.582 ευρώ, για την ακρίβεια) χρηματοδοτώντας από το αίμα του Έλληνα μισθωτού και

«Μακεδονία» τα Σκόπια στο βιβλίο της Γ’ Λυκείου!


Άφαντη παραμένει σύμφωνα με πλήθος ιστοχώρων που δημοσίευσαν την είδηση που ακολουθεί, η πολιτικά φιλόδοξη Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία οφείλει να δώσει κάποιες εξηγήσεις για όσα γράφονται σε ένα ακόμα βιβλίο από το οποίο διαπαιδαγωγούνται τα παιδιά μας… Κι αν το αγνοούσε και δεν αποτελεί προϊόν… δόλου, ας δοθούν διευκρινίσεις ώστε να κλείσει το θέμα.