ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Από της 1-1-2015 φόρος ιδιοκατοίκησης

Χτίσατε σπίτι για να γλιτώσετε από τα νοίκια ; Λάθος, οι δωσίλογοι που σας κουμαντάρουν επανέρχονται με νέα επίθεση κατά των φτωχών ιδιοκτητών. Απο το 2015 θα πληρώνετε νοίκι για το σπίτι που τολμήσατε να χτίσετε στη χώρα τους! Σωστά ακούσατε, στη χώρα τους, πουλάνε ότι θέλουν, σκοτώνουν όποιον γουστάρουν.

Τρίζουν τα δόντια οι Ευρωπαίοι για Θεοχάρη και πρόωρο κλείσιμο Βουλής



Και ενώ στην Ελλάδα βρίσκεται σε εξέλιξη ακόμα ένα σήριαλ στο υπουργείο Οικονομικών με το Χάρη Θεοχάρη αυτή τη φορά και τη φημολογούμενη παραίτηση του, από τις Βρυξέλλες έφτασαν τα πρώτα μηνύματα έντονης δυσαρέσκειας. Συγκεκριμένα μόλις έγινε γνωστό πως έχει ζητηθεί η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, στέλεχος της Κομισιόν ανέφερε χαρακτηριστικά «πως είναι δυνατόν να ζητείται η παραίτηση ενός ανθρώπου που είναι ανεξάρτητος;».

Έρχεται το Αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο – Γκρεμίστε τα Εθνικά σας τείχη, για να μπάσετε μέσα το ωραίο… “δώρο” – Όταν οι μιναρέδες θα επισκιάσουν τα καμπαναριά…


Έρχεται το Αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο – Γκρεμίστε τα Εθνικάσας τείχη, για να μπάσετε μέσα το ωραίο… “δώρο” – Όταν οι μιναρέδες θα επισκιάσουν τα καμπαναριά…
Δούρειος Ίππος προ των πυλών
Τάλανες Έλληνες,
Τώρα που ένα ακόμη επεισόδιο της γνωστής σαπουνόπερας “εκλογές’’ έλαβε τέλος.
Τώρα που το ξενόδουλο σύστημα των ‘’ευρωπαϊστών’’ διασώθηκε, τώρα που η αριστερή θολοκουλτούρα πρώτευσε, τώρα που οι εθνικιστές δυνάμωσαν, 
τώρα που οι ανεξάρτητοι αποδυναμώθηκαν, τώρα που τα 40-τόσα (!) κόμματα και κομματίδια  έδωσαν τη δυνατότητα σε αμιγές μουσουλμανικό κόμμα να έρθει πρώτο στη Ροδόπη και στην Ξάνθη.

«Φωτιά» έχουν πάρει οι καταστροφείς εγγράφων στο υπουργικό γραφείο του Στουρνάρα!


Καταστρέφει έγγραφα ο Στουρνάρας στο υπουργείο!
Μαύρες σακούλες φτάνουν στα σκουπίδια..

Αν δεν είναι σπείρα τότε τι είναι ;

Θεοχάρης:«Αν η κυβέρνηση δεν με καλύψει θα μιλήσω»


Μήπως πάσχεις ἀπό εὐρωφοβία;


Μήπως πάσχεις ἀπό εὐρωφοβία; 
Όταν σε μια λέξη χρησιμοποιείται ως δεύτερο συνθετικό η λέξη φοβία (όπως αγοραφοβία ή κλειστοφοβία), αυτό γίνεται για να υποδηλώσει την ύπαρξη ενός φόβου που είναι επίμονος, έντονος και πάνω απ’ όλα αδικαιολόγητος. Τον τελευταίο καιρό τα ΜΜΕ έχουν ανακαλύψει ότι σημαντικά ποσοστά Ελλήνων και Ευρωπαίων “πάσχουν” από την λεγόμενη ευρωφοβία.
Στην Καθημερινή της Κυριακής θα διαβάσουμε για την «εντυπωσιακή ενίσχυση ευρωφοβικών σχηματισμών την περασμένη Κυριακή με αποτέλεσμα το ένα τέταρτο των εδρών του επόμενου Ευρωκοινοβουλίου να έχει καταληφθεί από ακραία, ξενοφοβικά κόμματα». Στο Βήμα για το «την άνοδο του ευρωφοβικού κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AFD) που λαμβάνει 6,5% και θα στείλει αντιπροσώπους στην ευρω-βουλή, παρ’ ό,τι ιδρύθηκε πριν από μόλις ένα χρόνο με πρόγραμμα κατά του ευρώ.»
Ο όρος ευρωφοβία χρησιμοποιείται από τα ΜΜΕ γιατί όταν κάποιος είναι

Εμφύλιος αλβανών και αναρχικών με απαγωγές και πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας

Εμφύλιος αλβανών και αναρχικών με απαγωγές και πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας
Επικίνδυνες διαστάσεις για την τοπική κοινωνία παίρνει η κόντρα αλβανών - αναρχικών για τον έλεγχο της περιοχής των Εξαρχείων.
Οι αναρχαριστεροί της κατάληψης του Κ*ΒΟΞ στα Εξάρχεια, καταγγέλλουν ότι τα ξημερώματα της Τρίτης έπεσαν πυροβολισμοί εναντίον του κτιρίου που έχουν καταλάβει παράνομα.
Σύμφωνα με το Κ*Βοξ, περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα, άγνωστοι πυροβόλησαν με τουλάχιστον 5 σφαίρες την πρόσοψη της κατάληψης του κτηρίου. Η αστυνομία από την πλευρά της δηλώνει άγνοια για το περιστατικό, ενώ οι κάλυκες περισυλλέγησαν από τους «ανθρώπους της κατάληψης» όπως γράφουν χαρακτηριστικά.
Δεν πρόκειται ωστόσο για μεμονωμένο περιστατικό, είναι συνέχιση της "εμφυλιοπολεμικής" κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή με μαφίες και