ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΦΟΡΤΩΣΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!



26 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ -ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ- ΚΑΙ ΕΛΗΓΑΝ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ, ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ 14% ΕΠΙΤΟΚΙΟ!
 

Στη “Μπανανία” που ζούμε: ‘Εγκλημα (χωρίς τιμωρία), έκλεψαν τα φορολογικά στοιχεία των μισών Ελλήνων

forologiki-dilosi-eforia-taxis-net-arxeio
Τα στοιχεία τουλάχιστον των μισών Ελλήνων φορολογουμένων έχουν πέσει στα χέρια επιτήδειων. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη υποκλοπή φορολογικών και προσωπικών δεδομένων που έχει καταγραφεί στη χώρα, όπως προκύπτει από τις πολύμηνες έρευνες της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, της ΕΛ.ΑΣ αλλά και της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ).

Η Γερμανία έχει κερδίσει 40.9 δισ. ευρώ από την κρίση! Μα τι λέτε; Δεν μας βοήθησαν εμάς τους τεμπέληδες οι σκληρά εργαζόμενοι Γερμανοί;


Με τις γερμανικές εκλογές να βρίσκονται προ των πυλών, πολλά στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν στο Βερολίνο στο πλαίσιο των πολιτικών διαξιφισμών.
Έτσι, σε ερώτηση του σοσιαλδημοκράτη βουλευτή Γιόακιμ Χος, το Υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας ομολόγησε πως η Γερμανία όχι μόνο δεν έχει πληγεί από την κρίση του ευρώ αλλά αντίθετα έχει αποκομίσει τεράστια κέρδη. Σύμφωνα με την επίσημη απάντηση, λόγω των χαμηλών επιτοκίων δανεισμού και της τεράστιας ζήτησης για γερμανικά ομόλογα, η Γερμανία έχει κερδίσει περισσότερα από 40.9 εκατομμύρια ευρώ.

TΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ - 435.666 ευρώ «δώρο» σε εταιρία της συζύγου και των θυγατέρων Στουρνάρα!

Α.Φωνές: Μας καλύπτει απόλυτα το σχόλια της Πόπης Σουφλή.


Ε ρε τσογλάνια... τη μέρα που θα παγώσουν τα γέλια στα χείλια σας, όταν θα  σας πηγαίνουμε στις κρεμάλες,  να δούμε, και τι στον κόσμο...

Πόπη Σουφλή 

«Δωράκι» 435.666 ευρώ (τυχαία παραπέμπει σε… «σατανικό» αριθμό;) φαίνεται ότι έκανε η κυβέρνηση στη σύζυγο και στις κόρες του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, σύμφωνα με καταγγελία – «βόμβα» του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.

Λιντσαραν ελεγκτές του ΣΔΟΕ στην Καλαμάτα!

Με την οργή του κόσμου βρέθηκαν αντιμέτωποι στη Μαραθόπολη δύο ελεγκτές του ΣΔΟΕ σε έφοδό τους σε καφέ – ουζερί του κεντρικού πεζόδρομου του χωριού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ, ένας άνδρας και μία γυναίκα, γύρω στις 9 χθες το βράδυ μπήκαν σε καφέ – ουζερί και ξεκίνησαν να ελέγχουν τα χαρτιά και τα βιβλία του καταστήματος. Θαμώνες και πολίτες που έκαναν τη βόλτα τους και αντιλήφθηκαν την παρουσία του κλιμακίου ελεγκτών του ΣΔΟΕ, αντέδρασαν ειρωνικά και τους φώναξαν. Οι ελεγκτές συνέχισαν τον έλεγχο, κάνοντας φύλλο και φτερό, χαρτιά, τιμολόγια και βιβλία του καταστήματος.

"ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ" Eπιστολή - βόμβα του προέδρου του ΔΣΑ για το "θάψιμο" του σκανδάλου της ΕΛΣΤΑΤ


Επιστολή – βόμβα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και του προέδρου Γιάννη Αδαμόπουλου προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου,με την οποία  ζητά να διαλευκανθεί ο ρόλος της 5ης Ειδικής Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Αθηνών, κ. Έλενας Πεδιαδίτη, η οποία χειρίστηκε την υπόθεση αυτή, μετά τις καταγγελίες του πρώην μέλους του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ζωής Γεωργαντά ότι η κ. Πεδιαδίτη της είχε ζητήσει να βρεθούν στο σπίτι της. 
 

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ !!!!!!!!!!!!!!! * (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΗΔΗΧΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!!
ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΣΤΕ & ΟΙ 300 * ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…
νικολάκη μιχαλολιάκο, μην μας παραμυθιάζεις !!! η άλλη πλευρά του Καρατζαφέρη είσαι!!!
Ασε τα σάπια σου και σε μάθαμε και σένα …..

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ! ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ “ΗΞΕΙΣ ΑΦΗΞΕΙΣ”
Ο Ν. Μιχαλολιάκος, πιστός στο σύστημα και ξεπουλώντας τους αγώνες, ακόμα και των τελευταίων οπαδών του, διεκήρυξε δημοσίως, μέσω του high channel, κατά τον πλέον επίσημο και αναμφισβήτητο τρόπο, ότι είναι υπέρ της ανεγέρσεως τζαμιού στην Αθήνα, «υπό προϋποθέσεις».
Η προϋπόθεση δε, που έθεσε, είναι η μείωση του ……………… 

Ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών της Κορίνθου

Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο ανακάλυψαν αστυνομικοί σε αιφνιδιαστικό έλεγχο του πραγματοποίησαν στο Κέντρο Κράτησης λαθρομεταναστών στην Κόρινθο. Βρέθηκαν μαχαίρια, ρόπαλα από αλουμίνιο και σίδερο, σακίδια με πέτρες και δύο μεγάλα κομμάτια τσιμέντο. Τα αποτελέσματα αυτά έρχονται αμέσως μετά την εξέγερση στην Αμυγδαλέζα και την «αυθόρμητη» επίθεση λαθρομεταναστών στο Καρλόβασι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας σε διάφορα σημεία στο Κέντρο Κράτησης βρέθηκαν 32 αυτοσχέδιοι...

Δεν αργεί η έκδοση ενταλμάτων για δύο πρώην υπουργούς! ενα λαμόγιο της ΝουΔούλας κι άλλο ενα τρωκτικό του Πασόκ …

Καθήκια του κερατά, πλησιάζει η ώρα που θα πλερώσετε και με το παρπαπάνω… Κλέφτες, λαμόγια, άρπαγες της περιουσίας του ελληνικού λαού, δεν σας αξίζει μόνον η φυλακή εφ’ όρου ζωής, αλλά και η επιστροφή των κλεμμένων που τάχετε σπαρμένα σε offshore εταιρείες της Καραϊβικής … Αλλά ακόμα κι αυτός ο θάνατος δια της εν ψυχρώ εκτελέσεως…

Το ΡΕΠΟΡΤΑΖ λέει πως, στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εισαγγελικές αρχές για την έκδοση δύο ενταλμάτων που αφορούν δύο υπουργούς, ο ένας προέρχεται από το χώρο της ΝΔ και ο άλλος από το ΠΑΣΟΚ. Το ένα απ’ αυτά τα λαμόγια είναι μάλιστα και “σκαφάτο” ….

Ρήγας Φεραίος: «Όλα τα έθνη πολεμούν και στους τυράννους τους ορμούν» [βίντεο]

rigas

Σε τρεις μήνες από τώρα - μετά από προσφορά 100 ετών (!) προς την Πατρίδα - ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ το Α' Σώμα Στρατού στην Κοζάνη. «Καληνύχτα Δυτική Μακεδονία, καληνύχτα Κοζάνη…» !!


«Καληνύχτα Δυτική Μακεδονία, καληνύχτα Κοζάνη…», είπε ο διοικητής Υποστράτηγος του Α΄ Σώματος Στρατού, κ. Γιώργος Ντζιμάνης λίγο μετά την ολοκλήρωση ενός παραδοσιακού τραγουδιού που ερμήνευσε ο ίδιος, αποσπώντας παράλληλα το παρατεταμένο και ζεστό χειροκρότημα του κοινού στην εορταστική συναυλία με τη στρατιωτική μουσική του Α’ΣΣ που έγινε στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης στις 16 Αυγούστου.

Η δήλωση αυτή του στρατηγού προφανώς ήταν «σημαδιακή», αφού ήθελε να στείλει το δικό του μήνυμα στην πολιτεία που πήρε την απόφαση να βάλει «λουκέτο» στο Α΄Σ Στρατού σε 3 μήνες. «Εύχομαι αυτοί που σχεδίασαν το κλείσιμο του σώματος να μην το μετανιώσουν,

Ο Ομπάμα ζήτησε να επισκεφθεί το Άγιο Όρος και... έφαγε πόρτα

                  

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από το Άγιο Όρος, ο πρόεδρος Ομπάμα φέρεται να ζήτησε να επισκεφθεί την χερσόνησο του Άθωνα.

Η απάντηση των αγιοριτών μοναχών ήταν αποστομωτική και μονολεκτική: ΟΧΙ
Μάλιστα, οι αγιορίτες μοναχοί αιτιολόγησαν αυτή τους την απάντηση λέγοντας πως είναι μουσουλμάνος και γι αυτό τον λόγο δεν γίνεται δεκτός.

Στουρνάρας: Πλειστηριασμοί με κοινωνικά κριτήρια

Α/Φ: ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ ΚΟΙΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ....


Κομοτηνή: 36 μαχαίρια είχε πάνω του ένας 30χρονος Βούλγαρος

                    

Δεν προλάβαιναν να μετρούν... μαχαίρια οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο ένα νεαρό Βούλγαρο στην Κομοτηνή! Το σακίδιο που είχε μαζί του ήταν γεμάτο αιχμηρά αντικείμενα τα οποία είχε εισάγει λαθραία από την πατρίδα του, πιθανότατα με σκοπό να τα πουλήσει στην Ελλάδα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ,