ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Εφιαλτικά στοιχεία: Στο 1.230.918 ο αριθμός των ανέργων τον Σεπτέμβριο του 2012



Την κόλαση που βιώνει ένας στους 4 Έλληνες που λόγω της οικονομικής κρίσης έχει βρεθεί εκτός της αγοράς εργασίας περιγράφουν τα εφιαλτικά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Κατά το Γ΄ Τρίμηνο του 2012 ο αριθμός των απασχολούμενων ανήλθε σε 3.739.018 άτομα και των ανέργων σε 1.230.918. Το ποσοστό ανεργίας ήταν 24,8%, έναντι 23,6% του προηγούμενου τριμήνου και 17,7% του αντίστοιχου τριμήνου 2011.

Η απασχόληση μειώθηκε κατά 1,4% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 8,3% σε σχέση με το Γ΄ Τρίμηνο του 2011. Ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε κατά 5,3% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 40,2% σε σχέση με το Γ΄ Τρίμηνο του 2011.

Κι όλα αυτά όταν δεν είχε κλείσει ακόμη η τουριστική σεζόν και δεν είχαν εγγραφεί ως άνεργοι όσοι εργάζονται στον κλάδο αυτό!!!

Όταν οι ναζί έκαψαν τα Καλάβρυτα


Εξήντα εννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων από τις γερμανικές ορδές του Χίτλερ. Το σταματημένο, ακόμη και σήμερα, ρολόι της εκκλησίας της ιστορικής πόλης έδειχνε 14.34. Τη στιγμή εκείνη τα νιάτα, οι δημιουργικές δυνάμεις της πόλης, περιουσίες και κόποι ετών αφανίστηκαν. Η θυσία των Καλαβρύτων αναδείχτηκε παγκόσμιο σύμβολο ελευθερίας και ειρήνης. 
Οι Γερμανοί εισήλθαν στα Καλάβρυτα στις 9 Δεκεμβρίου 1943. Την έντονη ανησυχία των κατοίκων κατεύνασαν οι διαβεβαιώσεις του Γερμανού διοικητή ότι δεν.......

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ 9ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ME 7 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ (Video)





ΣΥΣΤΗΜΑ Ε-292 ΚΑΙ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 'ΆΣΑΝΑ'
Γ.ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ

Αντίδραση του Ολυμπιακού για το κάψιμο της σημαίας.

                          "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ"


Εντονότατη ήταν η αντίδραση των υπευθύνων της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού προς τους αρμόδιους της τέλεσης του αγώνα...
με την Λέφσκι Σόφιας μετά από το κάψιμο της ελληνικής σημαίας από κουκουλοφόρο στο κλειστό που διεξαγόταν το ματς για τους 32 του Τσάλεντζ Καπ.

Τα μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Παντελής Ταρνατώρος και Λευτέρης Χρυσοφάκης καθώς και ο τιμ μάνατζερ, Νίκος Μαντούβαλος ζήτησαν από τον παρατηρητή να αναζητηθεί ο κουκουλοφόρος και να βρεθεί μια σημαία για να υψωθεί και πάλι.

Οι υπεύθυνοι μάλιστα ξεκαθάρισαν ότι σε περίπτωση........

AMWAY: Εταιρεία ή Οργάνωση?



Τι ξέρετε για την εταiρεία ΑΜWAY? (let's compare notes...)
Είναι μια ακόμη εταιρεία που βασίζεται στο σύστημα της πυραμίδας ή κάτι πολύ περισσότερο?
Ποιοί κρύβονται πίσω από αυτήν?
Μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο βρήκα τα παρακάτω:


- H AMWAY βασίζεται στο Multi Level Marketing, ή αλλιώς Network Marketing. Ενα σύστημα που έχει εισάγει στην ελληνική και παγκόσμια αγορά σε παραπάνω από 80 χώρες και περιοχές, η εταιρία Amway Corporation, εδώ και 42 χρόνια, δηλαδή από το 1959.

- Η ΑΜWΑΥ είναι η μόνη μέχρι και σήμερα εταιρία MLM που επιτρέπει η Κινέζικη κυβέρνηση να λειτουργεί στην Κίνα!!