ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Ποιες οι επιλογές της Συρίας σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση:


28.08.13
Έχοντας ενδείξεις ότι οι ΗΠΑ και κάποιοι σύμμαχοί της μπορεί να ετοιμάζουν μια «τιμωρία» κατά των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας, μια προφανής ερώτηση είναι πως θα μπορούσε να απαντήσει η Συρία. Κατά πόσο θα μπορούσε να αμυνθεί στο είδος της επίθεσης που σχεδιάζεται; Και ποια μέτρα θα μπορούσε να λάβει για να ανταποδώσει με κάποιο τρόπο;
1.Άμυνες της Συρίας

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι το είδος του χτυπήματος που έχει ήδη προγραμματιστεί από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία και τη Γαλλία ίσως θα περιλαμβάνει πυραύλους Τόμαχοκ, που εκτοξεύονται από πολεμικά πλοία ή υποβρύχια.
Αεροσκάφη σταθερής πτέρυγας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν, αλλά αν

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 1871!!Ο Γ'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!! Το διαβάσαμε από το: AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 1871!!Ο Γ'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!

Το 1871 ο Άλμπερτ Πάικ, ηγέτης της αμερικανικής μασονίας,
προβλέποντας με ακρίβεια τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, είχε γράψει πως «ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους Εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα…» Εκατόν σαράντα (περίπου) χρόνια μετά, τα γραφόμενα του μασόνου ηγέτη αποδεικνύονται σχεδόν προφητικά(!), αφού η ραγδαία κλιμάκωση της έντασης που υπάρχει μεταξύ Ανατολής και Δύσης φαίνεται να οδηγεί σε μία ολική σύγκρουση, η οποία θα σημάνει το τέλος των παραδοσιακών θρησκειών και την τελική εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων…

Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας, υπάρχει μία επιστολή στη βιβλιοθήκη

O ΙΡΑΝΟΣ ΥΠΕΞ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠ.ΕΞ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ > ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ


polemo
Ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος είχε σήμερα ένα παράξενο τηλεφώνημα: Στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου βρισκόταν ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών, Mohammad Javad Zarif, o οποίος έλαβε την πρωτοβουλία να ενημερώσει την ελληνική κυβέρνηση για τις θέσεις του Ιράν σε σχέση με την κατάσταση στη Συρία και τους κινδύνους τυχόν ελληνικής εμπλοκής. Λέγεται ότι υπήρξε «προειδοποίηση» στην ελληνική πλευρά να απόσχει από οποιαδήποτε επιχείρηση κατά της Συρίας. Το Ιράν είναι ο κορυφαίος σύμμαχος της Συρίας, πιο κοντά στην δαμασκό και από την Ρωσία η οποία

Τι έχουν πει ή έχουν γράψει για την Ελλάδα και τους Έλληνες οι Ξένοι…

me lene ellada Τι έχουν πει ή έχουν γράψει για την Ελλάδα και τους Έλληνες οι Ξένοι...1. Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
2. Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
3. Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη…
Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.
1. Από την ιατρική σας, την φαρμακευτική σας.
2. Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα)
3. Από την φυσική σας, χημεία
4. Από την αστρονομική σας
5. Από την πολιτική σας
6. Από την καθημερινότητα σας.
Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας,

ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ Η ΠΑΤΡΑ:ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΡΕΒΑΝΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.


patra-anarxikoi
Στην αναζήτηση νέου χώρου στέγασης των δράσεων και εκδηλώσεών τους, έχουν επιδοθεί, σύμφωνα με πληροφορίες , μέλη που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, μετά την επιχείρηση της Αστυνομίας στις αρχές Αυγούστου στα υπό κατάληψη κτίρια του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών στην οδό Κορίνθου, του Μαραγκοπουλείου και του αυτοδιαχειριζόμενου χώρου στα ΤΕΙ.
Όπως αναφέρουν πηγές του PatrasTimes, κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνέλευσης τα άτομα που συμμετείχαν, η πλειοψηφία των οποίων ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο, αποφάσισαν να εντείνουν οι αντιδράσεις τους, κυρίως, κατά της Αστυνομίας, ενώ στο στόχαστρο

ΥΠΟΠΤΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ...!


Το τελευταίο χρονικό διάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εμφανίστηκαν σε τοίχους, κυρίως κοντά σε τράπεζες, διάφορες αφίσες οι οποίες διαφημίζουν την παροχή «…δανείων για ελεύθερους επαγγελματίες, δημόσιους υπαλλήλους, ιδιώτες, επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως Τειρεσία από εξωτερικό (Βουλγαρία – Ρουμανία)…».
Από τους ενδιαφερόμενους ζητείται να προσκομίσουν Ε9 διευκρινίζοντας μάλιστα πως δεν προορίζεται για εγγραφή προσημείωσης. Επίσης όπως αναφέρουν τα εν λόγω φυλλάδια απαιτείται να έχουν οι ενδιαφερόμενοι «καλή εικόνα» στην ALFA BANK ή στην Εθνική Τράπεζα στην Ελλάδα.

Ακόμη ζητείται εκκαθαριστικό με εισοδήματα από 20.000 ευρώ και άνω.

Παρελθόν (και) το ακατάσχετο στις καταθέσεις ! Μόνη λύση η ΕΞΕΓΕΡΣΗ και η ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!

Παρελθόν θα αποτελέσει σύντομα το ακατάσχετο των μισθών και των συντάξεων μέχρι του ποσού των 1.000 ευρώ τον μήνα για όσους χρωστούν στο Δημόσιο και δεν πληρώνουν. Η διάταξη που προστατεύει τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους από τις κατασχέσεις χρημάτων θα
καταργηθεί με ειδική ρύθμιση που θα συμπεριληφθεί στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που καταρτίζει το υπουργείο Οικονομικών.

Με τη συγκεκριμένη ρύθμιση οι φορολογικές Αρχές θα έχουν τη δυνατότητα να κατάσχουν ποσά από τα υπόλοιπα των τραπεζικών λογαριασμών των οφειλετών χωρίς να εξετάζουν από πού προέρχονται τα υπόλοιπα αυτά,

Δείτε ποιο είναι το πρόβλημα κυβέρνησης αντιπολίτευσης

ΜΜΕ και πολιτικοί, η Ελλάδα καίγεται και τα μ.......   χτενίζονται! 

Υπόγειες εγκαταστάσεις εκτόξευσης χημικών κατά των Ελλήνων στην Βοιωτία-Κορινθιακός! Έρευνα ΣΟΚ (Βίντεο)

Υπόγειες εγκαταστάσεις εκτόξευσης χημικών κατά των Ελλήνων στην Βοιωτία-Κορινθιακός! Έρευνα ΣΟΚ (Βίντεο)ημοσιεύουμε άρθρο ώστε να μαθευτεί σε όλους η αλήθεια... Διαδώστε! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μαθευτεί σε όλους τους Έλληνες η αλήθεια.

Ο ερευνητής Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ασχολείται επί χρόνια με ένα θέμα που "καίει" την ηγεσία του τόπου μας και έχει βιώσει την προσπάθεια συγκάλυψης των όσων καταγγέλλει.

Του εκδηλώσαμε προ ημερών το ενδιαφέρον μας για τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που κάνει όλα αυτά τα χρόνια ... Η απάντηση άμεση και αποστομωτική! "Θέλουν να θάψουν το θέμα ... στις εκπομπές παρουσίαζαν άλλες εικόνες από αυτές που είχαμε συνεννοηθεί ... μετά την παρέμβασή μου στη δεύτερη εκπομπή, με έκοψαν στον αέρα ... στο τέλος παραδέχτηκαν ότι πρόκειται για όπλα ελέγχου συνείδησης!" ήταν κάποια από όσα μας είπε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Η ρωσική αυταπάτη και η Ελλάδα


Τη χρονική περίοδο που διανύουμε, ιδιαίτερα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας) και της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής, υπάρχει ένα ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα και είναι ελάχιστοι εκείνοι οι «ψύχραιμοι» παρατηρητές και αναλυτές που δεν βλέπουν μία γενικευμένη στρατιωτική σύρραξη.

Συριακή αεράμυνα vs. μαχητικά α/φη: Ποιος είναι ο «εφιάλτης»;

Συνεχίζοντας τις πρώτες σκέψεις μας εν όψει των επιχειρήσεων στη Συρία, γεννιέται ένας ακόμη προβληματισμός, ο οποίος ανακύπτει από τη γνωστή συζήτηση περί της πυκνής και αποτελεσματικής, κατά κύριο λόγο ρωσικής προέλευσης συριακής αεράμυνας.
Όπως επίσης είναι γνωστό, εάν πρόκειται μαχητικά να χρησιμοποιηθούν για την εξουδετέρωση στόχων, η αποστολή που θα πραγματοποιηθεί πρώτη είναι αυτή της απόπειρας καταστολής της εχθρικής αεράμυνας (SEAD: Supression of Enemy Air Defence). Οπότε, το ερώτημα προκύπτει από μόνο του: Τι θα συμβεί σε περίπτωση που καταρριφθεί αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος;

Τουλάχιστον 10 πιλότοι της συριακής Αεροπορίας έχουν δηλώσει εθελοντές για σώμα πιλότων αυτοκτονίας στα πρότυπα των Ιαπώνων Καμικάζι του Β΄ΠΠ.


«Εμείς οι στρατιώτες της χώρας αυτής που θυσιάζουμε τους εαυτούς μας για την ακεραιότητα και την περηφάνια μαζί με τις ψυχές μας και αίμα μας είμαστε έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε αποστολές αυτοκτονίας»,

ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


Amer6 600 375 -1520156775
Οι Αμερικανοί είναι απόλυτα έτοιμοι στο σχεδιασμό τους και το μόνο που απομένει είναι η εντολή του Μπάρακ Ομπάμα. 
Σύμφωνα με την Ουάσινγκτον Ποστ, η επίθεση θα γίνει με πυραύλους Tomahawk. Από την άλλη,η ιστοσελίδα Foreign Policy αναφέρει ότι οι αμερικανικές αρχές έχουν χαρτογραφήσει 34 σημεία που θα αποτελέσουν τον πρώτο στόχο στο κύμα των αεροπορικών επιθέσεων.

Σεργκέι Λαβρόφ: Η επιβολή στρατιωτικής λύσης στη Συρία «θα αποσταθεροποιήσει» τη χώρα και τη Μέση Ανατολή

Αυτό μόνο έχετε να πείτε κύριε Λαβρόφ; Αυτό το λένε άνετα και οι εδώ προδότες. Εκεί εκτός των άλλων σφάζονται και πάλι Ορθόδοξοι κύριε Λαβρόφ. Όλος ο Ορθόδοξος κόσμος θα περίμενε κάτι παραπάνω από την Ρωσία κύριε Λαβρόφ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ !!!

ΕΞΗΝΤΑ  ΗΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!

Πάνω από 3500 αυτοκτονίες.

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ-ΑΝΕΡΓΙΑ 27% Επισημη - 33% Ανεπίσημη.

Οι μισθοί των «τυχερών» που πιάνουν δουλεία 300-400 ευρώ.

Δημόσιος-Ιδιωτικός τομέας σε ΔΙΑΛΥΣΗ.

Πετρέλαιο, φάρμακα, παροχές === ΜΗΔΕΝ


Από 1η Σεπτεμβρίου θα πωλούνται τα ληγμένα προϊόντα


Όλοι, μα όλοι κατάλαβαν πως από 1η Σεπτεμβρίου στα ράφια των καταστημάτων θα πωλούνται ληγμένα τρόφιμα. Όλοι πλην του υφυπουργού Ανάπτυξης, Αθανάσιου Σκορδά, που μετά την αναστάτωση, έσπευσε να μας… καθησυχάσει!

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία διάταξη στο νέο Αγορανομικό Κώδικα, που να αφορά σε προϊόντα, των οποίων η διάρκεια ζωής έχει λήξει», αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθ. Σκορδάς.

ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΛΚΕ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ


ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ: ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ - ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ... ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;

Δείτε το βίντεο, για να καταλάβατε όσοι δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, ότι το Ισλάμ δεν είναι μόνο μια θρησκεία. Το Ισλάμ πάντα το συνοδεύει η Σαρία (Μουσουλμανικός Νόμος).

Πρέπει να ξυπνήσουμε, το Ισλάμ είναι δίπλα μας και μας απειλεί όσο εμείς είμαστε στους καναπέδες μας.

Πρέπει όλοι να βρισκόμαστε σε εγρήγορση πριν να είναι πολύ αργά.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Περνάνε τώρα και την αβάντα στον Κόκκαλη για τον ΟΠΑΠ!!!

20130827-230912.jpg

Είναι απίστευτοι! Με την διαδικασία του κατεπείγοντος ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ, μετά τα προηγούμενα αίσχη, φέρνουν στην βουλή την συμφωνία Ιντραλοτ – ΟΠΑΠ!
Ποιό κατεπείγον βρε ρετάλια, μπιζναδόροι της κακιάς ώρας; Τόσους μήνες γίνεται η κουβέντα για το θέμα και εσείς το φέρνετε νύχτα Αυγούστου με την διαδικασία του…