ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Υπερψήφισαν την τροπολογία για την ενοικίαση των νησιών 4 βουλευτές των ανεξάρτητων Ελλήνων….


Υπερψήφισαν την τροπολογία για την ενοικίαση των νησιών οι βουλευτές Τέρενς Κουίκ, Παύλος Χαϊκάλης, Ραχήλ Μακρή και Μίκα Ιατρίδη… Πλειοψηφία -166 "ναι" σε σύνολο 252 ψηφισάντων βουλευτών

ΠΗΓΗ

Αυτή είναι η Αθήνα μας; Κραυγές ιερού ισλαμικού αλλαλαγμού στην Ομόνοια! – σχετικό βίντεο

islam1
Τό βίντεο αὐτό, ὅπως καί ἄλλα αὐτοῦ τοῦ εἶδους πού δείχνουν τήν ὅλο καί ταχύτερα ἰσλαμοποιημένη Ἀθήνα, τά κανάλια τῆς (ἐθνικῆς) διαφθορᾶς δέν δείχνουν τίποτε. Ἔτσι, τό τμῆμα τῶν τηλεθεατῶν τους πού δέν ἀσχολεῖται μέ τό ἴντερνετ γιά διάφορους λόγους (ἡλικία, γνώσεις κλπ) αὐτά τά νέα, οὔτε καν τά ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ! λα αυτά, ποὐ τά κανάλια εἶναι ἡδονικά ἔτοιμα, νά παρά-πληροφορήσουν τούς Ἕλληνες, γιά τά καημένα τά τρομοκρατόπουλα πού ἔφαγαν ξῦλο, νά διαστρεβλώσουν φριχτά τήν πραγματικότητα μέ τήν χαλκευμένη φωτογραφία γιά τήν είσβολή χρυσαυγιτῶν στό νοσοκομεῖο τῆς Τριπόλεως, καί νά

Δήλωση βόμβα του Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι: ‘’Ποιός μετεωρίτης; Δοκιμή νέου όπλου των ΗΠΑ ήταν!’’ (video)



Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, ο επικεφαλής του ρωσικού Φιλελεύθερου-Δημοκρατικού Κόμματος, δήλωσε ότι δεν έπεσε μετεωρίτης στα Ουράλια την Παρασκευή αλλά οι ΗΠΑ "δοκίμασαν ένα νέο όπλο" πάνω από την περιοχή.

"Κάνετε σαν πρωτόγονοι. Ποιος μετεωρίτης; ", είπε, προσθέτοντας ότι ''Το διάστημα είναι ένα σύμπαν που έχει τους δικούς της νόμους αλλά προβλέπουμε τη πτώση μετεωριτών.

 Όταν πέφτει κάτι τόσο απρόσμενα και ξαφνικά - είναι τεχνητό. Οι άνθρωποι είναι πολεμοκάπηλοι και προβοκάτορες ", εξήγησε.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ!

Μου το έλεγε φίλος μεγαλοεπιχειρηματίας - ο οποίος έχει πάει εδώ και δυο χρόνια τις επιχειρήσεις του στη Βουλγαρία- και δεν πίστευα τι άκουγα!!!
 -Ναι σου λέω, η μόνη λύση είναι μια κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου και αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή με τον
Κασιδιάρη στα ...ύψη. Να γίνουν υπουργοί όλα τα αστέρια:
 Νάσος Θεοδωρίδης, ο Λεβεντοπαπ@ρα@ς, η Ζωή, ο Χαικάλης, η Δούρου, ο

Έχεις ίωση; Μην οδηγείς! Είναι επικίνδυνο!

Η οδήγηση όταν μας βασανίζει μία ίωση είναι πολύ πιο επικίνδυνη απ’ όσο νομίζουμε, σύμφωνα με μία νέα έρευνα...
Όπως έδειξε, το 9% των οδηγών παίρνουν τα μάτια τους από το δρόμο, επειδή φταρνίζονται, ψάχνουν ένα χαρτομάντιλο ή φυσούν τη μύτη τους.


Επακόλουθο; Κατακόρυφη αύξηση του κινδύνου να προκαλέσουν κάποιο ατύχημα - στη Βρετανία λ.χ. υπολογίσθηκε ότι στη διάρκεια των χειμερινών μηνών, 2.500 τρακαρίσματα την εβδομάδα οφείλονται στις ιώσεις!

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ 22 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ: SOS, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!

EUROPARLIAMENT
Πανικό και τρόμο έχει προκαλέσει στους υπευθύνους της δυστυχίας μας πολιτικάντηδες το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, ενόψει των ευρωεκλογών που γίνουν σ’ έναν χρόνο περίπου. Έτσι, επειδή των… φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, έξι Έλληνες ευρωβουλευτές, εκπρόσωποι των σάπιων κομμάτων του μεταπολιτευτικού κατεστημένου, που κατέστρεψαν την Ελλάδα, κατέθεσαν μαζί με 16 Ευρωπαίους συναδέλφους τους, ερώτησή τους προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής!
Πρόκειται για τους: Γ. Κουμουτσάκο από την κλεφτο-ΝΔ του Αντωνάκη, Σ. Δανέλλη, Μ. Κοππά και Α. Ποδηματά από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ του Μπενίτο, Θ.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! Υποκλοπές, Δεκεμβριανά, Σχέδιο Πυθία, συγχωνεύονται σε μία έρευνα!

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ. 

Η τρανταχτή απόδειξη των όσων αποκαλύπτουμε εδώ και 4 χρόνια, με την βούλα της δικαιοσύνης.

Το σκάνδαλο των υποκλοπών, το παρασκήνιο των “Δεκεμβριανών¨ του 2008 και το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή, συγχωνεύονται σε κοινή έρευνα από την Ελληνική δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη βλέπει τα ίδια ξένα κέντρα πίσω και από τις τρεις υποθέσεις, σ’ ένα ενιαίο σχέδιο

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΑΠ "Ορθώς παραχωρήσαμε εθνική κυριαρχία - Φταίνε Καραμανλής, Σαμαράς για την κρίση"

Αμετανόητος ο Γιώργος Παπανδρέου υπεραμύνεται της πολιτικής του, που έφερε στην Ελλάδα το ΔΝΤ. Αρνείται ακόμη και τώρα να δει τα καταστροφικά αποτελέσματα του μνημονίου, τα οποία έχουν οδηγήσει τους Έλληνες στην πλήρη εξαθλίωση και έχουν οδηγήσει τη χώρα σε απώλεια εθνικής κυριαρχίας.
    Προκλητικός ο ΓΑΠ συνέταξε ένα κείμενο για να δώσει απαντήσεις στους επικριτές του με τον τίτλο «Σπάμε 15 μύθους».  Και το συμπέρασμα είναι πώς για όσα συμβαίνουν στη χώρα τα τελευταία χρόνια φταίνε οι… άλλοι, αλλά σε καμία περίπτωση αυτός. Ο πρωθυπουργός της «καταστροφής» της χώρας δεν

Μισθοί για «τρέλες» στις Βρυξέλλες!


Μεταξύ των περικοπών που προβλέπει ο κουτσουρεμένος κοινοτικός προϋπολογισμός της Ε.Ε., ο οποίος προκάλεσε το μένος του Ευρωκοινοβουλίου, είναι και αυτές που αφορούν τα κονδύλια για τη λειτουργία των θεσμικών οργάνων της Ε.Ε. 
Οι αντιδράσεις απολύτως «δικαιολογημένες». Δέος αλλά όχι σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του Γάλλου δημοσιογράφου της «Liberation» Ζαν Κατρεμέρ, γνωστού για την αδυναμία του να βγάζει στη φόρα τα σκάνδαλα, τις ατασθαλίες και το παρασκήνιο στα κλειστά γραφεία των Βρυξελλών. Αυτή τη φορά έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα με τις παχυλές αμοιβές και τα

Η Ελλάδα κάνει πρόβα στον «Καπιταλιστικό Κομμουνισμό»

Του Ανδρέα Παραδεισόπουλου*
Μέχρι πρότινος (προ κρίσης) υπήρχε διάσπαρτη η άποψη στην Ελληνική κοινωνία ότι υπήρχε μία μερίδα ανθρώπων που φοροκλέβανε (για να μην αναφέρω αυτούς που κλέβανε κανονικά από τα κρατικά ταμεία) και οι οποίοι ήταν στην πλειοψηφία τους ελεύθεροι επαγγελματίες, γιατροί, δικηγόροι, επιχειρηματίες κλπ. Η ανοχή του κράτους σε αυτές τις επαγγελματικές ομάδες ήταν προκλητική και σκανδαλώδης.
Πλέον είμαστε στο μέσον της κρίσης και υπό διοίκηση Τρόικας, η κατάσταση έχει αλλάξει άρδην. Από την απόλυτη ανοχή έχουμε περάσει στην απόλυτο παραλογισμό όπου όλοι οι Έλληνες θεωρούνται φοροκλέπτες και πρέπει να

Ιατρικό θαύμα έζησε μία 19χρονη στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Ένα «θαύμα» έζησε μία 19χρονη, χάρη στην παγκόσμια ιατρική πρωτιά αφαίρεσης ενός μεγάλου όγκου πνεύμονα και καρδιάς, που η διάμετρός του ξεπερνούσε τα 14 εκατοστά. Μετά από μια εγχείρηση 6,5 ωρών που διενεργήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, αφού παρέμεινε για δύο ημέρες στην Εντατική, επέστρεψε στον θάλαμο νοσηλείας και στις 15 Φεβρουαρίου θα πάρει εξιτήριο.
“Η καρδιά της λειτουργεί άριστα όπως απέδειξαν το διοισοφάγειο και διαθωρακικό υπερηχογράφημα καρδιάς. Οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις που

Μία στις τρεις επιχειρήσεις επέβαλε μειώσεις στους μισθούς το 2012


http://static.in.gr/webstatic/4CE6937DA493AB07190BEEE40D5D2DF3.jpg
Υπερδιπλασιάσθηκε, κατά τη διετία 2011-2012, ο αριθμός των επιχειρήσεων που προχώρησαν σε περικοπές των αποδοχών για τουλάχιστον μια κατηγορία εργαζομένων τους, σύμφωνα με τα συμπεράσματα έρευνας Αποδοχών και Παροχών της εταιρείας KPMG, στην οποία συμμετείχαν 230 ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Ακόμη, αυξήθηκε κατά 18 ποσοστιαίες μονάδες μέσα στο 2012 το ποσοστό των εταιρειών που έδωσαν μηδενικές αυξήσεις στους εργαζομένους τους, ενώ μια στις δυο εταιρείες μείωσαν και τον αριθμό των θέσεων εργασίας.
Σε ό,τι αφορά τις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν το 90% των εταιρειών

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ! ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ, ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ.
ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ – ΔΕΚΕΜΒΡΗ – ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΘΙΑ.
ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ – ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!
ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ!
Άθλιες μεθοδεύσεις πίσω από το σκάνδαλο που θα στείλει στην φυλακή τα

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ Bλήμα από S-400 κατέρριψε τον μετεωρίτη!

Το μεγάλο κομμάτι του μετεωρίτη που καταρρίφθηκε από την ρωσική αεράμυνα έπεσε θύμα ενός βλήματος από το αντιαεροπορικό σύστημα S-400 Triumf. Ο μετεωρίτης έπεφτε με ταχύτητα περίπου πέντε φορές την ταχύτητα του ήχου (1600 μέτρα το δευτερόλεπτο) όταν εγκλωβίστηκε από το ραντάρμ του S-400 και εκτοξεύθηκε το βλήμα.
Δείτε το βίντεο και ακούστε τον χαρακτηριστικό ήχο από την έκρηξη που προκάλεσε η απευθείας πρόσκρουσή του βλήματος στο ουράνιο σώμα.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ: Οι Ρώσοι κατέρριψαν με πύραυλο μετεωρίτη ισχύος 300 Κt. πριν φτάσει στην Γη (video)

H ρωσική στρατηγική αεράμυνα για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπου πέτυχε απ'ευθείας πήγμα σε ένα τεράστιο τμήμα του αστεροειδούς πρν πλήξει τις πόλεις της Σιβηρίας (ακούγεται ότι μπορεί να έπεφτε και στα περίχωρα της αχανούς Μόσχας) αναφέρουν στρατιωτικές πηγές που μίλησαν στο πρακτορείο Russia Today.

Ρώσος οδηγούσε και είδε να πέφτουν μετεωρίτες -Τι κατέγραψε με την κάμερα [βίντεο]


Ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει το ερασιτεχνικό βίντεο που τράβηξε ένας Ρώσος μέσα από το αυτοκίνητο του όταν ενώ οδηγούσε είδε έναν μετεωρίτη να πέφτει από τον ουρανό στη Γη.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του τοπικού υπουργείου Αντιμετώπισης Καταστροφών στο πρακτορείο Ιντερφαξ, ένας μετεωρίτης εξερράγη πάνω από την περιοχή του Τσέλιαμπινσκ. Σημειώθηκαν βίαιες εκρήξεις που προκλήθηκαν στα χαμηλά στρώματα της ατμόσφαιρας πάνω από τα Ουράλια και περιοχές της κεντρικής Ρωσίας με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια σε πολλά κτίρια. Ωστόσο κομμάτια του μετεωρίτη δεν έπεσαν στη Γη.

Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε μάλιστα πως άνθρωποι τραυματίστηκαν σε σχολείο του Τσέλιαμπινσκ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:

Εδώ και δύο βδομάδες έπαψε να κυματίζει η ελληνική σημαία στον Προμαχώνα. Χρέη και γραφειοκρατία

                 

Ολοένα και πιο δραματική γίνεται η κατάσταση ελέω κρίσης. Σχεδόν δύο βδομάδες τώρα η ελληνική σημαία έπαψε να κυματίζει στον Προμαχώνα καθώς προέκυψε πρόβλημα στον μηχανισμό του ιστού και ο Δήμος Σιντικής δεν είχε τα μέσα να αποκαταστήσει τη βλάβη.


Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο σταθμός πάει για λουκέτο καθώς χρωστά μόνο στη ΔΕΗ 54.000 ευρώ.

Έβγαλαν από τη λίστα τα φάρμακα για το AIDS


Εκτός λίστας τέθηκαν τα φάρμακα για το AIDS, σύμφωνα με τους νοσοκομειακούς φαρμακοποιούς,ενώ εκτός βγήκαν και για τα φάρμακα κατά της αιμορροφιλίας, τις αυξητικές ορμόνες, τα διαλύματα παρεντερικής διατροφής και άλλα εξειδικευμένα σκευάσματα.

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων υποστηρίζει ότι θα υπάρξει πρόβλημα με τις συνταγές όλων των φαρμάκων που αφαιρέθηκαν από τη λίστα, αφού δεν προβλέπεται διαδικασία συνταγογράφησής τους.

Οι νοσοκομειακοί φαρμακοποιοί αναφέρουν ακόμη ότι παρά τις υπουργικές ανακοινώσεις για αφαίρεση 600 φαρμάκων, ο αριθμός των σκευασμάτων στη λίστα παραμένει αμετάβλητος, αφού ο συγκεκριμένος αριθμός αναφέρεται σε σκευάσματα με την ίδια εμπορική ονομασία αλλά με πολλαπλές μορφές.

Η ανακοίνωση των νοσοκομειακών φαρμακοποιών:

Σοκ στον αέρα! Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο στην Κω


Kεραυνός χτύπησε αεροπλάνο καθώς απογειωνόταν από την Κω με προορισμό τη Ρόδο.
Ευτυχώς οι 16 επιβάτες του αεροπλάνου είναι όλοι καλά στην υγεία τους, παρά το γεγονός ότι...
τρομοκρατήθηκαν από το ισχυρό χτύπημα του κεραυνού.

Το συμβάν αυτό είναι από μόνο του συγκλονιστικό και αρκετά ανησυχητικό, το περίεργο είναι όμως ότι ίδια μέρα ένα χρόνο πριν, στις 14 Φεβρουαρίου 2012 κεραυνός παραλίγο να χτυπήσει αεροπλάνο πάνω από την Κω κατά την προσγείωση του. Στην περιοχή υπήρχαν πολύ άσχημα καιρικά φαινόμενα και όταν το αεροπλάνο επιχείρησε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Κω, ένας κεραυνός έπεσε ακριβώς δίπλα από το αεροπλάνο. Το αεροπλάνο τραντάχτηκε από τον κεραυνό με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι επιβάτες. Ο κυβερνήτης έκρινε πως η προσγείωση δεν ήταν ασφαλής και επέστρεψαν στην Αθήνα απ’ όπου είχε ξεκινήσει η πτήση.

Αρκετά ενδιαφέρουσα φαίνεται να είναι αυτή η σύμπτωση ,

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ;;;;

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.. ''Τον κυρίαρχο ρόλο, στον δολοφονικό εμπρησμό της ΜΑΡΦΙΝ, τον είχε ένας ψηλός άνδρας είχε σακίδιο και φορούσε καπέλο τζόκεϊ..'