ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

" ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ"


PALMOS.jpgΟ κ. Γιώργος Πάλμος, μία προσωπικότητα οπωσδήποτε πολυσύνθετη, είναι πασίγνωστος Έλληνας ερευνητής, με πολύ σημαντικό έργο και με πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις γύρω από τα μυθολογικά, ιστορικά και αρχαιολογικά μας θέματα.
Δεν υπήρξαν λίγες οι φορές που οι θέσεις και οι αποκαλύψεις του προκάλεσαν το δημόσιο ενδιαφέρον, αλλά ακόμα και αμφισβητήσεις ή και οξύνσεις... Υπενθυμίζουμε εδώ το τεράστιο σίγουρα ζήτημα της Ομάδας Έψιλον, το οποίο εν πολλοίς έχει ταυτιστεί στη συνείδηση του μέσου Έλληνα με το πρόσωπο του Γιώργου Πάλμου. Όπως και να έχει το πράγμα, γεγονός είναι ότι μία εκτενής συζήτηση με τον κ. Πάλμο (ιδρυτή, ανάμεσα στα άλλα, του Ινστιτούτου Ερευνών «Αχάνα ΙΗ») έχει πάντοτε τι να «βγάλει», είτε ως νέα γνώση είτε ως πολύτιμη πληροφορία!...
  

Κλείνει η Coca-Cola – 3E σε Θεσ/νίκη και Πάτρα


Δύο εργοστάσια -σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα- κλείνει η Coca-Cola Τρία Έψιλον, η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα από πλευρά κεφαλαιοποίησης.
Η δραστηριότητα τους θα κατανεμηθεί στις μονάδες του Σχηματαρίου, του Βόλου και του Ηρακλείου Κρήτης.

Η ΕΚΤ έδωσε δάνεια ΜΙΣΟ ΤΡΙΣ στις τράπεζες της ευρωζώνης με 1% επιτόκιο!!!

€530 ΔΙΣ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 1% ΣΕ 800 ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

Η ΕΚΤ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!

Έναν πακτωλό ύψους €529,5 δις χάρισε, σήμερα, με το σκανδαλώδες επιτόκιο του 1% η ΕΚΤ, στις εμπορικές τράπεζες της ευρωζώνης. Στη δημοπρασία συμμετείχαν 800 τράπεζες...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Τέτοιο Γκολ δεν ξανάγινε! (VIDEO)

   

Ένα από τα πιο απίστευτα αυτογκόλ στην ιστορία του ποδοσφαίρου σημειώθηκε στο φιλικό ματς της Μακάμπι Χάιφα με την Ντιναμό Κιέβου.


Ο τερματοφύλακας των Ισραηλινών, Ασάφ Μέντες θέλησε να απομακρύνει τη μπάλα αλλά δεν υπολόγισε τους ισχυρούς ανέμους.

Η μπάλα γύρισε προς τα πίσω, πέρασε μέσα από τα χέρια του και κατέληξε στο βάθος της εστίας του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Nέα "φουρνιά" υπουργών για το σκάνδαλο ενοικίασης των ελικοπτέρων "'Ερικσον"



Tην διερεύνηση των ποινικών ευθυνών των αναπληρωτών υπουργών Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια και Μανώλη Όθωνα για την υπερτιμολογημένη μίσθωση από την εταιρεία Erickson Air- Crane των πυροσβεστικών ελικοπτέρων διαβίβασε στη Βουλή ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Α. Κατσιρώδη.
Πρόκειται για το δεύτερο σκέλος της υπόθεσης με...

Χωρίς μεσάζοντες και η αγορά ελαιόλαδου μέσω Διαδικτύου



Βροχή πέφτουν τα αιτήματα πολιτών για αγορά φθηνών και ποιοτικών προϊόντων, χωρίς μεσάζοντες, στην ιστοσελίδα της ...
Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας, μετά το επιτυχημένο... πείραμα που έγινε με τις πατάτες.

Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία αγοράς ελαιόλαδου απευθείας από τους παραγωγούς, με στόχο να παρακαμφθούν οι μεσάζοντες και να φτάσει το προϊόν στα νοικοκυριά σε πολύ χαμηλές τιμές.

Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κώστας Τζομίδης, μέλος της ομάδας σε έρευνα που διεξήχθη μέσω της ιστοσελίδας τους, οι πολίτες, σε ποσοστό 54,8% επέλεξαν το ελαιόλαδο ως το προϊόν που θα επιθυμούσαν να διακινηθεί κατά τον ίδιο τρόπο με την πατάτα. 

Στη λίστα των προτιμήσεων των πολιτών συγκαταλέγονται, επίσης, τα εξής προϊόντα:

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ..........


Θάψτε το ΠΑΣΟΚ, εξαφανήστε το απ’ τους …χάρτες! Φέρνει καραβάνια λαθρομετανάστες (για ψήφο) απ’ την πίσω πόρτα …


Νομιμοποίηση ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ μεταναστών απο την πίσω πόρτα παει να περάσει το κόμμα του δουλεμπορίου…  

by 

20120228-220312.jpg 
Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πράσινες κομπίνες για νομιμοποίηση εξπρές παράνομων μεταναστών η διάταξη που στο άσχετο έφερε ο Υπουργός του ΠΑΣΟΚ και βρίσκεται «ατάκτως ειρημένη» μέσα στον κρίσιμο εφαρμοστικό νόμο για την εφαρμογή της νέας δανειακής σύμβασης.
Δείγμα και αυτό, του τι προτεραιότητες έχει το ΠΑΣΟΚ! Με 21% την ανεργία των γηγενών, η κύρια μέριμνα του ΠΑΣΟΚ και του αρμόδιου υπουργού του, είναι πώς θα νομιμοποιήσουν και άλλους μετανάστες!
Και δη παράνομους!
Πέρα από αυτά είναι και ύπουλος ο τρόπος που προσπαθούν να …..  >>>>>>>

Aπαράδεκτο gallop

Επιμένει ο Σαρκοζί για την αρμενική γενοκτονία

Κόλαφο για την Τουρκία συνιστά η απόφαση του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, να επαναφέρει αλλαγμένο το νομοσχέδιο για την γενοκτονία των Αρμενίων, μετά την απόρριψή του από το γαλλικό Συνταγματικό Συμβούλιο, ένα σχέδιο νόμου το οποίο, υπενθυμίζεται, πέρασε από τη γαλλική Βουλή και Γερουσία.
Το Συνταγματικό Συμβούλιο απεφάνθη ότι ο εν λόγω νόμος...

Προκόπης Παυλόπουλος: Ναι, παραβιάζουμε το Σύνταγμα αλλά... για λίγο... μετά θα το ξανασεβαστούμε (video)

  
Ακούστε συγκλονιστικά πράγματα, ακούστε επίσημες παραδοχές για την κατάλυση του ελληνικού Συντάγματος
Ο κύριος Παυλόπουλος παραδέχεται πως...

ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ

Μετανοείτε: Το θηρίο θα έρθει με δύο πρόσωπα!!!

Η “πτωχευμένη” Ελλάδα στην 31η θέση παγκοσμίως στη κατοχή χρυσού. Κάτι ήξερε η Κατσέλη…

Μια χαρά τα πηγαίνει η … πτωχευμένη  Ελλάδα στην κατοχή χρυσού. Η χώρα μας καταλαμβάνει την 31η θέση παγκοσμίως στη κατοχή χρυσού,  ενώ ΗΠΑ, Γερμανία και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο φιγουράρουν στις τρεις πρώτες θέσεις της λίστας με τους κατόχους των περισσοτέρων τόνων χρυσού. Η κατάταξη της Ελλάδας θα ήταν πολύ υψηλότερη εάν υπολογιζόταν και  ο «ελληνικός χρυσός» που βρίσκεται εκτός ελληνικών συνόρων.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται στην πρώτη  θέση κατέχοντας...

Ο Ράσμουσεν κόβει την όρεξη στους Σκοπιανούς: Ενταξη στο ΝΑΤΟ μόνο έπειτα από λύση για το όνομα

Χωρίς αμοιβαία αποδεκτή λύση στο ζήτημα της ονομασίας, η ΠΓΔΜ δεν πρέπει να αναμένει πρόσκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ, δήλωσε ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ 'Αντερς Φογκ Ράσμουσεν, σε συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον, όπου έλαβε μέρος σε εκδήλωση της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

    Όπως μεταδίδει το "σλαβομακεδονικό" πρόγραμμα της «Φωνής της Αμερικής», ο κ.Ράσμουσεν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε ότι για τη λήψη των αποφάσεων στο ΝΑΤΟ απαιτείται ομοφωνία των χωρών-μελών της Συμμαχίας και ως εκ τούτου απαιτείται και η συναίνεση της Ελλάδας.

    «Για να απευθύνουμε πρόσκληση για ένταξη στα Σκόπια είναι απαραίτητη η συναίνεση της Ελλάδας. Έτσι έχει το ζήτημα. Αντιλαμβάνομαι ότι...

Χαράτσι μεσω ΔΕΗ τέλος ! Να που κανένας αγώνας δεν πάει χαμενος...



Το ειδικό τέλος μετά 120 μερες που θα μενει απλήρωτο μεταφέρεται στις εφορίες. Το ρευμα θα κόβεται μόνο οταν το ποσό του λογαριασμού του ρευματος και των Δημοτικών τελών (όχι του ειδικού τέλους) που είναι απλήρωτο ξεπερνάει το ποσό του ειδ.τέλους(χαρατσιού) του 2011(Α+Β δόση).Βεβαια το χαράτσι δεν χαρίζεται αφου μεταφέρεται στις ΔΟΥ. Ομως και ο εκβιασμός "αν δεν πληρώσεις σου κόβω το ρευμα" δεν τους πέρασε. Και δεν τους πέρασε γιατί κάποιοι τρελοί άρχισαν έναν αγώνα που κινητοποίησε ένα κομάτι του λαού που πιστευει στην τρέλα ή που δεν είχε άλλο τρόπο. 
Οσο κι αν προσπαθησουν να θαψουν το γεγονός και να υποτιμήσουν τη σημασία του, αυτό που έγινε δείχνει απλά οτι όταν ο λαός συσπειρώνεται έστω και σε κάποιο βαθμο, οργανώνεται και παλεύει, ο αγώνας του δεν πάει χαμένος. Ο,τι κι αν λένε κανένας αγώνας δεν παει χαμένος!

Άμεση κατάσχεση του Ελληνικού Χρυσού σε περίπτωση μη πληρωμής οφειλών [βίντεο]


katselh_28-2-2012Μιλώντας στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου η Λούκα Κατσέλη...
έριξε βόμβα. Εάν είναι αλήθεια και η Κατσέλη δεν λαϊκίζει, τότε μιλάμε για την απόλυτη προδοσία από την κυβέρνηση και από όσους ψηφισαν "ναι".


Aπίστευτο: Ξεκόλλησαν στον αέρα οι δεξαμενές καυσίμων από Φάντομ



Αεροσκάφος RF-4E ΙΙ (φωτογραφικό Φάντομ) απώλεσε τις δύο εξωτερικές δεξαμενές καυσίμων που έφερε και ήταν άδειες, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης χαμηλών πτήσεων, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Παξών και Λευκάδας, νωρίς χθες το απόγευμα.
Στη συνέχεια το αεροσκάφος...

Οι Rothschild θέλουν τις τράπεζες του Ιράν;

Μήπως ένα από τους βασικούς λόγους που οι ΗΠΑ και το Ισραήλ στοχοποιούν το Ιράν, είναι για να κερδίσουν τον έλεγχο της κεντρικής του τράπεζας;
Όσο αυξάνονται οι εντάσεις που οδηγούν προς έναν απερίσκεπτο πόλεμο στο Ιράν, τόσο αξίζει να συγκρίνουμε το ιρανικό τραπεζικό σύστημα με αυτά των ΗΠΑ, της Βρετανίας, και του Ισραήλ.
Κάποιοι ερευνητές, τονίζουν το γεγονός ότι, το Ιράν είναι μια από τις τρεις μόνο χώρες στον κόσμο, των οποίων η κεντρική τράπεζα δεν ελέγχεται από τους Rothschild.
Πριν από την 11/9/2001, οι χώρες αυτές ήταν επτά: Αφγανιστάν, Ιράκ, Σουδάν, Λιβύη, Κούβα, Β. Κορέα, και Ιράν.
Μέχρι το 2003, οι Rothschild κατάφεραν να