ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΣΟΚ!!ΒΡΈΘΗΚΑΝ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ΦΥΤΟΦΆΡΜΑΚΑ(ΠΟΛΛΆ ΑΠΌ ΑΥΤΆ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΈΝΑ) ΣΕ ΦΡΟΎΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΆ ΠΟΥ ΠΩΛΟΎΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΏΡΑ ΜΑΣ


Την ύπαρξη πολύ επικίνδυνων φυτοφαρμάκαν σε μια σειρά από φρούτα και λαχανικά που πωλούνται στη χώρα μας,
αποκάλυψε έρευνα του ελληνικού γραφείου της Greenpeace.

Συνολικά βρέθηκαν 27 διαφορετικές χημικές δραστικές ουσίες (πολλές από αυτές απαγορευμένες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης), των οποίων οι επίσημες εγκρίσεις αναγράφουν πως είναι ύποπτες καρκινογενέσεων κι έχουν εξαιρετική τοξικότητα.

Όπως αναφέρει η GreenPeace, στη συντριπτική πλειοψηφία των δειγμάτων εντοπίστηκαν υπολείμματα φυτοφαρμάκων, πολλά από τα οποία αναφέρονται ως ‘τοξικά’, ‘εξαιρετικά τοξικά’ και ‘επικίνδυνα για το υδάτινο περιβάλλον’ και είναι ύποπτα για σοβαρότατες βλάβες στην υγεία.

Συγκεκριμένα, στην άδεια έγκρισης των ουσιών αναγράφονται επιπτώσεις όπως:

Σοκάρει η επιστολή αριστούχου μαθητή για το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και τάσσεται υπερ της απεργίας των καθηγητών


Λέγομαι Κωνσταντίνος Μανίκας και είμαι μαθητής της πρώτης Λυκείου στο 10 Λύκειο Δραπετσώνας…
Αποφάσισα να γράψω αυτό το κείμενο, θέλοντας να εκφράσω τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή μου για το θράσος και την υποκρισία και αυτών που μας κυβερνούν καθώς και όλων αυτών των δημοσιογράφων και ΜΜΕ που τους βοηθάνε για να επιβάλλουν τα άνομα και ανήθικα σχέδια τους σε βάρος των μαθητών και της νέας γενιάς.
Αφορμή είναι η απεργία των καθηγητών μου , μέσα στην εξεταστική περίοδο και τα κροκοδείλια δάκρυα πολιτικών και δημοσιογράφων για το μέλλον μου ,που «κινδυνεύει» απ αυτήν.
Τι λέτε;;;;;

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Αυτός είναι ο 20χρονος ανιματέρ που μαχαίρωσε τον 11χρονο στην Κρήτη

                  
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι η πρώτη μέρα στην δουλειά μου», είχε γράψει πριν μια εβδομάδα στην σελίδα του στο facebook ο 20χρονος ανιματέρ, που μαχαίρωσε βάναυσα το 11χρονο αγοράκι από την Ρωσία κατά την διάρκεια των διακοπών του σε ξενοδοχείο της Κρήτης.ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

Η Dassault Aviation και η Thales στέλνουν στο διαλυτήριο τα ελληνικά Mirage 2000EGM/BGM

Iδαιτερος εκνευρισμός επικράτησε στην ΠΑ από την γαλλική στάση στο θέμα της αναβάθμισης των μαχητικών Mirage 2000EGM/BGM τα οποία αρνούνται να τα εκσυγχρονίσουν στο επίπεδο "-5 Μk 2" δήθεν λόγω κλεισίματος της γραμμής παραγωγής των ανταλλακτικών του τύπου, ενώ την ίδια στιγμή όχι απλώς συμφώνησαν με τους Ινδούς τον ίδιο εκσυγχρονισμό, αλλά το 2014 παραδίδουν τα πρώτα αεροσκάφη!

Το ποσό που έχει προβλεφθεί για τον εκσυγχρονισμό των Mirage 2000 ανέρχεται σε 360.360.000 ευρώ, αλλά φαίνεται ότι είναι "πολύ λίγα" για την γαλλική εταιρεία που κατ'αυτό τον τρόπο πιέζει την Ελλάδα και την ΠΑ ασφυκτικά.

Σκοπιανοί: «Είμαστε το παλαιότερο Έθνος στον κόσμο»!

Ότι μπορούν κάνουν οι ανθέλληνες Σαμαράς και ΣΙΑ για να απαλλάξουν τους αλλοδαπούς από τα χαράτσια !Αύξηση του τέλους ακινήτων σε όλους για να απαλλαγούν τα φτωχά νοικοκυριά



ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΎΝ ΚΑΙ ΚΡΎΨΟΥΝ ΕΙΣΟΔΉΜΑΤΑ; ΜΌΝΟ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΊ! ΑΥΤΟΊ ΘΑ ΑΠΑΛΛΆΞΟΥΝ ΤΕΛΕΊΩΣ ΑΠΌ ΦΌΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΆΤΣΙΑ! ΣΤΟΥΡΝΆΡΙ...ΈΓΡΑΨΕΣ ΠΆΛΙ...
Αύξηση του τέλους ακινήτων σε όλους για να απαλλαγούν τα φτωχά νοικοκυριά Πόσο θα είναι το ύψος του πρόσθετου φόρουΜε απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, η οποία θα δημοσιευθεί μέσα στις επόμενες ημέρες θα εξειδικευθούν τα κριτήρια για την πλήρη απαλλαγή από το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων ή για τη μείωσή του και την πληρωμή του σε περισσότερες δόσεις για τα νοικοκυριά που βρίσκονται στο όριο της φτώχειας.
Συγκεκριμένα, με την απόφαση θα διευκρινίζεται σε ποιες περιπτώσεις το ΕΕΤΑ θα καταβάλλεται σε περισσότερες δόσεις, σε ποιες περιπτώσεις θα καταβάλλεται μειωμένο, αλλά και ποιοι φορολογούμενοι θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση πληρωμής του.

Το κόστος για την χρηματοδότηση της παραπάνω ελάφρυνσης υπολογίζεται μεταξύ 35 - 50 εκατ. ευρώ και εξετάζεται να χρηματοδοτηθεί από την αύξηση του ΕΕΤΑ στους περισσότερους φορολογούμενους. 
Δηλαδή ανάλογα με το χαράτσι που πληρώνει κάποιος θα καλείται να καταβάλει και πρόσθετο φόρο, ώστε να καλυφθεί η τρύπα που προκύπτει από την απαλλαγή των φτωχών νοικοκυριών από το ΕΕΤΑ.
Πληροφορίες προβλέπουν πως το πρόσθετο ποσό θα επιμερισθεί ως εξής:
Πρόσθετος ΦόροςΎψος ΕΕΤΑ
5 ευρώ300 έως 500 ευρώ
10 ευρώ500 έως 1.000 ευρώ
20 ευρώ1.000 έως 2.000 ευρώ
30 ευρώ2.000 έως 3.000 ευρώ
40 ευρώ3.000 έως 4.000 ευρώ
50 ευρώ4.000 έως 5.000 ευρώ
Το θέμα θα εξετασθεί σε σύσκεψη που θα έχει σε λίγη ώρα στο υπουργείο Οικονομικών η διακομματική επιτροπή για θέματα φορολογίας.

 http://www.oxafies.com

Πίσω από τη βουλευτική ασυλία κρύφτηκε ο Τατσόπουλος - Τον κάλυψαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. (ΒΙΝΤΕΟ:ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ GAY PARADE,AΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ....)


Η πλειοψηφία της βουλής κάλυψε σήμερα τον υβριστή ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. Συριζαίοι, νεοδημοκράτες και πασόκοι ψήφισαν από κοινού υπέρ του Τατσόπουλου και τον έκρυψαν πίσω από την άθλια και βρώμικη προβιά της βουλευτικής ασυλίας. Φυσικά και ο ίδιος δεν ζήτησε την άρση της ασυλίας του, όπως κάνουν σε μόνιμη βάση τους τελευταίους μήνες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Αυτοί είναι οι Συριζαίοι, εξίσου βολεμένοι με τα άθλια προνόμια που χαρίζει το πολιτικό σύστημα στους υπαλλήλους του (παχυλοί μισθοί, ασυλίες κλπ).

Τι είπε ο Όλιβερ Στόουν για τον Τσίπρα;

"Ο Alexis είναι η ελπίδα της Ελλάδος"...κάτι σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας , να τον πάρεις ρε πουστ...ρα στο Αμέρικα να τον βάλεις σε καμιά ταινία για Alien!
Τελικά αν διαταχτούν οι μασόνοι σπεύδουν ταχέως απο την άλλη άκρη του πλανήτη να βοηθήσουν ανερχόμενο μασονάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ....Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ!!!!


Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ μαλάκες μου να κάνουμε την χώρα Βόρεια Κορέα....


 Ο Γλέζος  φιλάει στο στόμα (αδερφίστικα και κομμουνιστικά) τον στυγνότερο δικτάτορα όλων των εποχών Στάλιν που έστειλε 20 εκατομμύρια ανθρώπους στην Σιβηρία για τροφή των τίγρεων και αφάνησε...

Αποκάλυψη : Η Ε.Ε θέλει κλειστά τα ναυπηγεία Σκαραμαγkά ...Γιατί η Γερμανία πήρε παραγγελία έξ (6) υποβρυχίων τύπου 214 απο την Τουρκία !



Το άμεσο και οριστικό κλείσιμο τωνναυπηγείων Σκαραμαγκά) ζητεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από την Ελλάδα....Ίσως κάποιος να πιστεύει στον ανταγωνισμό αλλά η αλήθεια ειναι οτι η Τουρκία δεν θέλει να υπάρχουν 4 Ελληνικά Υποβρύχια τύπου 214 στο Αιγαίο ...!
και υπάρχει σχετικός  ''όρος στο συμβόλαιο ''! 
Αν το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό είχε στην διάθεσή του και τα τέσσερα υποβρύχια τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ 214 σήμερα όπως υπήρχε στη σύμβαση   οι Τούρκοι δεν θα μπορούσαν κυριολεκτικά να “ξεμυτίσουν” ούτε απο τα στενά ...ούτε απο την Μερσίνα χωρίς να έχουν το διαρκές άγχος τεσσάρων υπερσύγχρονων υποβρυχίων τα οποία δεν μπορούν με κανένα τρόπο να εντοπιστούν απο το Πολεμικό Ναυτικό της Τουρκίας !

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΡΦΗ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ... ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...!



Δύο οβίδες εκτοξεύθηκαν από τη Συρία και έπληξαν σήμερα περιοχή ενός τομέα του Όρους Ερμών που κατέχει το Ισραήλ, χωρίς να προκληθούν θύματα ή ζημιές, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού.

«Ούτε οι Γερμανοί, ούτε οι Βούλγαροι γελούσαν στα μούτρα μας όταν μας ρήμαζαν. Αυτοί γελάνε»



Μια παροιμία λέει «Αν δεν έχεις γέρο, αγόρασε». Εγώ δεν αγοράζω, αλλά μιλάω μαζί τους. Έτσι και δω παππού ή γιαγιά την πέφτω στο παγκάκι δίπλα τους κι αρχίζω το μπίρι – μπίρι. Σήμερα μια γιαγιά με μπλόκαρε. Πήγα να της «το αναλύσω» και με αποστόμωσε. Μου είπε «Άκου παιδί μου, σε αυτό το Κράτος χρωστάνε όσοι δεν έκλεψαν. Όσοι κλέψαν δε χρωστάνε».

ΨΗΦΙΖΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ – ΜΑΜΟΥΘ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. Δεν θα πιστέψετε αυτά που θα διαβάσετε. Το θράσος είναι αδιανόητο.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΟΜΒΑ ΠΕΠΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΟΥΣ ΠΟΥ 
ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Την ίδια στιγμή, ο Παπανδρέου, ο αρχιερέας της διαφθοράς, συκ0φαντούσε διεθνώς τους Έλληνες ως διεφθαρμένους.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, κύριος Κουσελάς, έδινε εντολή να “μην προχωρήσει ο έλεγχος στην εν λόγω εταιρεία” γιατί το θέμα “θα τακτοποιηθεί νομοθετικα με ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΟ 2000!!!”

Φόρος και τρόμος!


Άτακτες Φωνές: Για να δούμε ποιος θα τολμήσει να εισβάλει σε σπίτι Έλληνα απ τη στιγμή που γνωρίζει ότι  πίσω από κάθε πόρτα υπάρχει και ένας κατεστραμενος! Άντε ρε μαγκάκια, έχετε αρ###δια ;;


Φόρος και τρόμος έρχονται σε περίπου 8.500.000 φορολογουμένους, που θα δουν τους ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών να μπαίνουν στα σπίτια τους προκειμένου να φακελώσουν την κινητή και ακίνητη περιουσία τους, ώστε μετά η Εφορία να τους φορολογήσει με βάση τα περιουσιακά στοιχεία και τις δαπάνες που πραγματοποίησαν και όχι με βάση όσα εισέπραξαν την περασμένη χρονιά.

Χθες ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης υπέγραψε μια εφιαλτική απόφαση, που εισάγει στην Ελλάδα τις «τρομοκρατικές» τακτικές ελέγχου τις οποίες εφαρμόζει το αμερικανικό IRS.

Έχουν Μπει Ληστές Στο Σπίτι Σου... Θα Πολεμήσεις Ή Θα Φύγεις;


Γράφει ο Γρηγόρης Δημ. Ρώντας.
- Θα φύγω... Βρήκαμε δουλειά στην Αυστραλία εγώ κι' η κοπέλα μου. Θα φύγουμε και καθίστε εσείς εδώ, να λουστείτε τα σκατά που τόσα χρόνια ετοιμάζατε για μας...

- Θα φύγετε και θα τους παραδώσετε αυτή τη χώρα; Αυτή την πατρίδα; Το σκέφτηκες καλά;

- Για ποιά πατρίδα μου μιλάς; Γι' αυτό το μ@@@@@@; Και γιατί μου μιλάς;
Κανονικά θά 'πρεπε να ...
ντρέπεσαι που μου μιλάς...
Εσείς, η γενιά σου, το ετοιμάσατε όλο αυτό.
Εσείς και οι προδότες που ψηφίζατε για να σας πετάνε ένα κόκκαλο ρουσφετιού και να ξεπουλάνε ανενόχλητοι την Ελλάδα.
Πιαστήκατε μ@@@@@ και θέλεις τώρα να μου δώσεις συμβουλές; Ποιός; Εσύ;

- Εντάξει, το καταλαβαίνω να είσαι θυμωμένος μ' εμάς...

Ο Ομπάμα αρνήθηκε να δει τον Σαμαρά.Ναυάγησε το ταξίδι στις ΗΠΑ. Η εμπλοκή με τους Εβραίους!



Από τον Βασίλη Μπόνιο
Είμαστε το μοναδικό ΜΜΕ το οποίο επέμενε ότι ο Λευκός Οίκος, για πολλούς λόγους, δεν θεωρεί τον Έλληνα πρωθυπουργό ευπρόσδεκτο στις ΗΠΑ. Κι αυτό παρότι ο Σαμαράς έκανε ότι μπορούσε το τελευταίο διάστημα για να επιτύχει μια συνάντηση, έστω και στα όρθια, με τον Ομπάμα.
Στην προσπάθεια αυτή ο πρωθυπουργός ζήτησε και την Εβραική συνδρομή και πράγματι ο Εβραισμός ανταποκρίθηκε και τον έχρισε ομιλητή στο AJC Global Forum 2013 που θα γίνει στις 2,3 και 4 Ιουνίου στο Grand Hyatt στην Ουάσινγκτον. Ιδού η σχετική ανακοίνωση>

ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙ ΕΝ ΜΕΣΗ ΟΔΩ 47ΧΡΟΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ!

            
ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ.

ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ
Μνήμες από το προπέρσινο φονικό που είχε σημειωθεί στη Γ’΄Σεπτεμβρίου με θύμα τον άτυχο Μανώλη Καντάρη, θυμίζει η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 47χρονου ιχθυέμπορου, πατέρα δυο ανήλικων κοριτσιών, τα ξημερώματα της Τρίτης, έξω από το σπίτι του επό της οδού Τραπεζούντος.
Στις 4.20 το ξημέρωμα, ο 47χρονος ξεκίνησε όπως κάνει κάθε πρωί για την ιχθυόσκαλα.

ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΓΚΕΜΜΑ - ΕΤΣΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!





Οι Εβραίοι εκαλλιέργησαν τη γη της πίστης. Οι Έλληνες εκαλλιέργησαν τη γη της γνώσης.
Οι εβραίοι ήσαν δήμιοι, οι έλληνες ήταν οι δικαστές.
Οι εβραίοι ήσαν αδίσταχτοι, οι έλληνες ήσαν ευγενικοί.
Για αυτό και νίκησαν οι εβραίοι τους έλληνες.
Εχρησιμοποίησαν σαν όπλο τους βέβαια το χριστιανισμό,
ένα νόθο και μυσαρό παρασάρκωμα του σώματος τους, από τους ίδιους απόβλητο,
και αφάνισαν την ωραία Ελλάδα. Ότι δεν εκατάφερε η ανδρεία, το κατάφερε ο δόλος!!!

Τους ξέρει κανείς;

O Αφοπλισμός των Ελλήνων Εθνοφυκάλων ...Γιατί άραγε ;


'' Ένα προφητικό άρθρο σχεδόν πρίν απο δύο χρόνια ...Ιούνιος του 2011''
Του Χρήστου Μακρυγιάννη*

Μια χώρα, ένα κράτος έθνος που σέβεται τον εαυτόν του ,οφείλει να σέβεται και τους πολίτες του.
Παρακολούθησα τον αφοπλισμό των Ελλήνων Εθνοφυλάκων της Μακεδονίας και διάβασα τις (παιδαριώδεις δικαιολογίες του ΥΕΘΑ)

Σε μια χώρα που είναι ανίκανη να προστατεύσει τα σύνορά της εκλιπαρώντας τους εταίρους της Ε.Ε και ζητώντας από στρατούς ξένων χωρών να επιχειρούν εντός του Ελληνικού Εδάφους και να καταγράφουν τους λαθρομετανάστες που εισέρχονται στα εδάφη της Πατρίδος μας.

Αδυνατώ να πιστέψω ότι το Ανώτατο στρατιωτικό συμβούλιο πρότεινε κατά δήλωση του υπουργού τον αφοπλισμό των Ελλήνων Εθνοφυλάκων!

Στην σημερινή πολιτική ρευστότητα στα Βαλκάνια με τον αλυτρωτισμό και την μεγαλοϊδεατισμό να καλπάζει, βλέπε: Τσάμηδες, Σκοπιανούς, Αλβανούς των Σκοπίων, Βουλγάρων, Toυρκων κατά δήλωση τους εμείς αντιδρούμε με αφοπλισμό του Ελληνικού τοπικού πληθυσμού γιατί άραγε;

Την ρεPussy κι αν την πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς!


Η Ελληνική Ιστορία δεν είναι καλσόν να την σκίζει η πάσα μία...
πηγη

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.


Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά το video που κάνει το γύρο του κόσμου με το παλικάρι του Μωάμεθ που τρώει την καρδιά του συμπατριώτη του, ένα άλλο video έρχεται να προστεθεί στο άλμπουμ της φρίκης με τα έργα των αγαπημένων παιδιών του Τσίπρα και του Δένδια.
«Φρικιαστικό βίντεο από τη Συρία με τους ισλαμιστές «αντάρτες» επί το έργον. Δυστυχώς τέτοια «θεάρεστα» έργα συμβαίνουν καθημερινά, ας βλέπουν αυτοί που τα ξεκίνησαν και ας δουν τώρα τα αποτελέσματα των πράξεων τους..
Αν και δεν νομίζουμε να στενοχωριούνται ιδιαίτερα για αυτά από ότι θα δούμε στην συνέχεια.
Στο βίντεο βλέπετε την τύχη ενός Σύρου στρατιώτη που έπεσε στα χέρια των ισλαμιστών ανταρτών, που πολεμούν για την «δημοκρατία» με την ευλογία Αμερικανών και Τούρκων, αλλά και του κου Αβραμόπουλου που ΥΜΝΕΙ το έργο των «επαναστατών» της «Δημοκρατίας» κατά του «τυράννου» Άσαντ.

Οι 8000 μετανάστες της Μανωλάδας βιάζουν σκλάβες και ανήλικους / αδύναμους ομοεθνείς τους για να “ικανοποιηθούν”.

                      

…αλλά οι σκλάβες του σεξ ή οι ανήλικοι δούλοι δεν έχουν δικαιώματα. Καμμία ΜΚΟ δεν ενδιαφέρεται για τα res των ισλαμοφασιστών. Το κράτος κλείνει τα μάτια στο “οικονομικό θαύμα” του Γιώργου Παπανδρέου.
Στην Ελλάδα του 2013, συμβαίνει αυτό που δεν συνέβηκε ποτέ σε αυτή την χώρα, παρά μόνον σε περίοδο Οθωμανικής κατοχής από τους κατακτητές.

Δούλοι εργάτες, σκλάβες του σεξ, παιδιά – αντικείμενα, χιλιάδες μετανάστες δολοφονημένοι από τις ισλαμοφασιστικές συμμορίες και τους ελληναράδες συνεργούς τους. Και χρήμα. Πολύ χρήμα. Για πολιτικούς, δημοσιογράφους, ΜΚΟ, δικηγόρους, γιατρούς, ενστόλους.