ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ο γιος του πρωθυπουργού της Κένυας βαπτίστηκε Ορθόδοξος Χριστιανός. Να τον καταδικάσει αμέσως η Ρεπούση!


Ο Ορθόδοξος ιερέας δεν χρησιμοποίησε ούτε μαστίγιο, ούτε αλυσίδες, ούτε πυρωμένα σίδερα όπως έκαναν τα ινδάλματα της κυρίας Ρεπούση, οι Οθωμανοί δουλέμποροι που “εκπολίτισαν” την Αφρική. Να παρέμβει άμεσα και η Ελληνική ΚουΚλουξΚλαν (Κουβελοκουρακοκουβεληδες) ρουφιανεύοντας τον Πάτερ στις ανθρωπιστικές οργανώσεις του Σόρος. Χαλά την πιάτσα.
Ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Κένυας κ. Μακάριος δέχθηκε, προ αρκετών εβδομάδων, τον πρωτότοκο γιο του πρωθυπουργού της Κένυας Ραΐλα Οτίγκα, Φιντέλ Κάστρο, τον οποίο συνόδευε η μέλλουσα σύζυγός του καταγομένη από την Ερυθραία.
Το ζευγάρι εξέφρασε τη μεγάλη επιθυμία του να ενταχθεί ο Φιντέλ στους κόλπους της μίας, αγίας, καθολικής και αποστολικής εκκλησίας.
Αφού έγιναν οι σχετικές και απαραίτητες διευθετήσεις, κατήχηση κ.τ.λ., ο .....

Στις καλένδες και πάλι η αύξηση της στρατιωτικής θητείας

Είχαμε γράψει παλιότερα ότι η επιβολή αξιοκρατίας στις ΕΔ και η επάνοδος της στρατιωτικής θητείας στην κανονική της διάρκεια θα αρκούσαν για να θεωρηθεί ένας υπουργός Εθνικής Άμυνας ως άριστος. Όμως όπως στην αξιοκρατία (βλ. παραίτηση Ζιαζιά), έτσι και στο θέμα της στρατιωτικής θητείας, ο ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος “εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής”, καθώς “πάγωσε” το θέμα της αύξησης της στρατιωτικής θητείας, παρά τις ομόφωνες εισηγήσεις των Επιτελείων και τις σχετικές προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί. Ο κ. Παναγιωτόπουλος προστίθεται έτσι στη μακρά σειρά υπουργών, με προεξάρχοντες τους Γιάννο Παπαντωνίου και Β. Μεϊμαράκη, που ψηφοθήρησαν και συνεχίζουν ψηφοθηρούν αναίσχυντα σε βάρος της Εθνικής Άμυνας.

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝTE ΝIΡΟ: Θα πολιτογραφηθώ Έλληνας

Σπίτι σχεδιάζει να αγοράσει στη Σαντορίνη ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και μάλιστα με θέα την Καλντέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso».
Ο διάσημος ηθοποιός που πρόσφατα βρέθηκε στη χώρα μας για ολιγοήμερες διακοπές φέρεται να μαγεύτηκε από την θέα και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και ήδη έχει ...

Οργανωμένο σαμποτάζ σε σύγχρονο πολεμικό πλοίο στον κεντρικό ναύσταθμο της Αμφιάλης > Και όλοι κοιμούνται…

Μεγάλα και κρίσιμα είναι τα ερωτήματα που ανακύπτουν από την πυρκαγιά που έθεσε εκτός επιχειρησιακής δράσης το νεώτερο ZUBR, ΠΤΜ “Κέρκυρα” (L-182), τόσο ως προς τις συνθήκες υπό τις οποίες προκλήθηκε η πυρκαγιά, όσο και από την μη έγκαιρη αντίδραση των πυροσβεστικών ομάδων του ΠΝ και όλα αυτά στον κεντρικό ναύσταθμο της Αμφιάλης. Το γεγονός ότι η φωτιά ξέσπασε στο πρυμναίιο τμήμα του πλοίου, το οποίο βρισκόταν προς την πλευρά της θάλασσας, δηλαδή σε ένα σημείο με πολύ περιοσμένη προσβασιμότητα, περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Μολλά Νουρσέλ (Πομάκα): «Γιατί μας μαθαίνει η Ελλάδα τούρκικα με το ζόρι;» (Βίντεο)


Το τι συμβαίνει στη Θράκη εδώ και δεκαετίες με την ανοχή του «ελληνικού» κράτους το γνωρίζουμε: Το τουρκικό προξενείο «κοσοβοποιεί» αργά αλλά σταθερά την περιοχή...
και οι ελληνικές (;) αρχές, απλά φοβούνται και τον ίσκιο τους και αφήνουν ολόκληρους πληθυσμούς Ελλήνων μουσουλμάνων να ποδηγετούνται από τους πράκτορες και τους εξτρεμιστές της μειονότητας με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τους Πομάκους.

Αρχαίο θρακικό φύλλο, καμία σχέση με την μογγολική καταγωγή των Τούρκων, είτε των Σελτζούκων, είτε των Οθωμανών, υποφέρει από την τουρκική καταπίεση μέσα στην … Ελλάδα!

Αυτό όμως που δεν είναι ευρέως γνωστό ότι το τι νιώθουν και σκέφτονται οι ίδιοι οι Πομάκοι.......

Βενιζέλος vs Χρυσοχοΐδη: Να πας στο διάολο!!


Βενιζέλος vs Χρυσοχοΐδη: Να πας στο διάολο!!!
Τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ είναι όπως όλα δείχνουν εκτός ελέγχου πλέον, καθώς μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας η οποία θύμιζε κυριολεκτικά χαρακώματα.
Το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο μετά την άρνηση των έξι βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Παπανδρέου, Λοβέρδος, Χρυσοχοΐδης, Αηδόνης, Ντόλιος και Κεδίκογλου να υπερψηφίσουν τις αλλαγές στο νομοσχέδιο για το υπουργείο Παιδείας.
Με δεδομένο ότι αυτή η κίνηση θεωρήθηκε ως ομαδική κίνηση αμφισβήτησης αρκούσε μόνο μία σπίθα για να αρπάξει φωτιά η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Βούλγαροι εναντίον Σκοπιανών: «Έκλεψαν τη γλώσσα μας και τη βάφτισαν “μακεδονική”»


Οποιαδήποτε υποχώρηση στο θέμα των Σκοπίων θα είναι το λιγότερο ύποπτη, αφού δεν είμαστε μόνο εμείς που μας έχουν κλέψει κομμάτια της ιστορίας μας. Όλοι οι γείτονες της τα κατηγορούν για "κλεψιές", παράδειγμα οι Βούλγαροι, οι οποίοι δεν θα δεχτούν ποτέ σύνθετη ονομασία. Με τέτοιο διπλωματικό κλίμα και τέτοιες συγκυρίες στη "γειτονιά μας" δεν επιτρέπονται υποχωρήσεις. Άλλωστε πρώην ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ομολόγησε το ψευδές των επιδιώξεών τους. Η ομολογία αυτή πρέπει να χρησιμοποιηθεί δεόντως.
Περίπου 20 Βούλγαροι διανοούμενοι, μεταξύ των οποίων και τρεις που κατάγονται από τα Σκόπια, απέστειλαν αναφορά προς την UNESCO, ζητώντας από την παγκόσμια οργάνωση να σταματήσει η τηλεόραση των Σκοπίων να καταχράται συνεχώς τη βουλγαρική γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό της Βουλγαρίας.