ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013

Μέγας προδότης ο δήθεν "εθνάρχης" Βενιζέλος, και η προδοσία των Ποντίων λίγο πριν τη σφαγή από τον Κεμάλ !!!
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο "εθνάρχης" Βενιζέλος το 1918 στη συνδιάσκεψη ειρήνης του Παρισιού το Δεκέμβρη του 18' δηλώνει υπέρ της ενσωμάτωσης του Πόντου στην...Αρμενία!!!, ενώ κατά τη διάρκεια του λυτρωτικού πολέμου του Ελληνικού Στρατού στην αιώνια Ελληνική γη (Ιωνία) ευθαρσώς και χωρίς ντροπή δηλώνει στον αμερικάνο Πρόεδρο Ουίλσον ότι κατόρθωσε!!!! να.... αποτρέψει του Πόντιους από ένοπλο αγώνα.

Αυτός ήταν ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Βενιζέλος... Απέτρεψε τους Έλληνες του Πόντου να πολεμήσουν ενάντια του Κεμάλ και ίσως να αποφεύγονταν η Μικρασιατική Καταστροφή και στη συνέχεια οι σφαγές των Ελλήνων Χριστιανών της Καππαδοκίας και της Μικράς Ασίας από τους μογγόλους...

Διαβάστε για τον "Εθνάρχη" και φρίξτε με τα... "κατορθώματά" του..

Ελλάδα ΤΕΛΟΣ: Από τα 80.000 παιδιά σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια "τα 40.000 είναι παιδιά μεταναστών" λέει ο Γ.Γ. Μετανάστευσης!

Αν βάλετε και τους λαθρομετανάστες που είναι σε νεαρή ηλικία απ' την Ασία, σε 10 χρόνια το πολύ στην Ελλάδα οι Έλληνες θα είναι μειονότητα.. Με ότι αυτό συνεπάγεται!

Συγχαρητήρια κύριοι της αριστεράς και της προόδου! Υπερασπιζόμενοι δήθεν "ανθρωπισμό" και "αντιρατσισμό" υποπέσατε στον μέγα ρατσισμό! Στην μελλοντική εξαφάνιση του ντόπιου πληθυσμού!

Θυμηθείτε ένα βίντεο που ανεβάσαμε πριν λίγο καιρό...

Με το πλαστό διαβατήριο στο στόμα βρίσκονται πολιτικοί και επιχειρηματίες που έδωσε ο Κάντας!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Με το πλαστό διαβατήριο στο στόμα βρίσκονται οι επιχειρηματίες και οι πολιτικοί, τους οποίους εμπλέκει ο Κάντας στις ιλιγγιώδεις μίζες.

Έκαψε πατέρα και γιο με…μια φωτογραφία ο …εγκέφαλος Κυριάκος!!! (φωτό ντοκουμέντο)

kyriakos-mitsotakis

Καλά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν φημίζεται για την…εξυπνάδα του είναι γνωστό, αλλά ότι θα έφτανε στο σημείο να αναρτήσει στο twitter φωτογραφία του πατέρα του και του γιού του να παίζουν τζόγο με μάρκες σε σπίτι, κάτι που έιναι προφανώς …παράνομο (τόσα και τόσα ντου κάνουν οι άρχες σε σπίτια)  δεν το πιστεύαμε…Δείτε και το πειστήριο που ανέβασε ξαναλέμε ο ίδιος ο Κυριακός για να μην νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα…

Η αυθάδεια της πολιτικής «αλητείας»…Για το ΣΥΡΙΖΑ οι απόψεις μας είναι γνωστές…

Αλλά πάει πολύ να λέει ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα: 
 Ο Αρχιδωσίλογος του 4ου Ράιχ και η κακουργία της πολιτικής «αλητείας», ο Βενιζέλος, να αποκαλεί τους συριζαίους «τσογλάνια» και «φασίστες»…

Καταρχήν ΟΥΔΕΙΣ από τα κυβερνητικά ανδρείκελα που κατασπαράζουν και ξεπουλούν την Ελλάδα, που δολοφονούν κτηνωδώς και καθημερινά τον ελληνικό λαό, ΔΕΝ νομιμοποιείται να κολλάει τις ετικέτες της δικής του κακουργίας και «αλητείας» στους άλλους.

Πολύ περισσότερο ο Βενιζέλος: Η ακρότατη και η πλέον μοχθηρή γκριμάτσα της δωσίλογης θηριωδίας και του φασιστικού γκανγκστερισμού…

Προκλητικές επενδύσεις στους αμαρτωλούς οίκους κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας

Προκλητικές επενδύσεις στους αμαρτωλούς οίκους κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας της κρίσης από σκιώδεις υπουργούς και εργοδοτικούς συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί.

Απίστευτο: Πόσες φορές έχει ειπωθεί η φράση «Του χρόνου έρχεται ανάπτυξη στην Ελλάδα»;


Είναι καταπληκτικό, απίθανο εξοργιστικό! Μια ομάδα παραγόντων που εκπροσωπεί  την κυρίαρχη πολιτική κάνει το εξής: λένε κάθε χρόνο όλοι την ίδια φράση. Λόγω των  αξιωμάτων τους (Υπουργοί Οικονομικών, Πρωθυπουργοί, Στελέχη της Ε.Ε., του ΔΝΤ, του ΟΟΣΑ), η φράση αυτή είναι ανάμεσα σε πρόβλεψη, επιστημονικό συμπέρασμα και δέσμευση.

152 κατασκευαστές φτώχιας συνιστούν τρόικα


Από τον Χρήστο Επαμ. Κυργιάκη 

152 βουλευτές, 152 εκπρόσωποι του λαού, 152 εκλεγμένοι, υπηρέτες του δημόσιου συμφέροντος, προστάτες της δημόσιας περιουσίας, εγγυητές των λαϊκών συμφερόντων, εραστές της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας, της ισότητας και της ευημερίας των πολιτών, οπαδοί της έκφρασης της λαϊκής πλειοψηφίας.

Ἐπίκειται εἰσβολὴ ἑκατομμυρίων TούρκωνΓράφει ὁ Νίκος Χειλαδάκης,
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος 
Ἡ προσεχὴς ἀπελευθέρωση τῆς διακίνησης τῶν Τούρκων στὴν Εὐρωπαϊκὴ Ἕνωση, δηλαδὴ ἡ κατάργηση στῆς βίζας, θὰ σηματοδοτήσει τὴν «ἱστορικὴ ἕφοδο» ἑκατομμυρίων Τούρκων στὴν ἑλληνικὴ ἐπικράτεια καθὼς τὸ ὀγκῶδες πλεονάζων ἀνθρώπινο δυναμικὸ ποὺ συσσωρεύεται στὴν δυτικὴ Τουρκία, σύμφωνα μὲ τὰ τελευταία ἄκρως ἀνησυχητικὰ στατιστικὰ στοιχεῖα, ἀναζητᾶ ἀπεγνωσμένα ζωτικὸ χῶρο. Εἶναι χαρακτηριστικὸ πὼς σύμφωνα μὲ τὰ ἐπίσημα τουρκικὰ στατιστικὰ στοιχεῖα οἱ περιοχὲς τῶν ἀκτῶν τοῦ τουρκικοῦ Αἰγαίου παρουσιάζουν τὰ τελευταία χρόνια μία ἐκρηκτικὴ πληθυσμιακὴ αὔξηση ἡ ὁποία ἤδη ἔχει δημιουργήσει ἕνα ἀσφυκτικὸ περιβάλλον γιὰ τὰ ἑκατομμύρια Τούρκων δίπλα στὰ ἑλληνικὰ νησιά. Ἡ ἐξέλιξη αὐτὴ σὲ συνδυασμὸ μὲ τὴν μεγάλη ἑλληνικὴ ὑπογεννητικότητα καὶ στὴν σταδιακὴ ἐγκατάλειψη στὴν τύχη τοὺς τῶν νησιῶν τοῦ ἀνατολικοῦ Αἰγαίου χωρὶς ἰατροφαρμακευτικὴ περίθαλψη καὶ χωρὶς ἐπαγγελματικὴ προοπτική, ἀνοίγουν οὐσιαστικά τους ἀσκοὺς τοῦ Αἰόλου γιὰ τὴν εἰσβολὴ στὴν περιοχὴ τοῦ τουρκικοῦ στοιχείου σὲ πρώτη φάση, ἐνῶ ἡ προοπτικὴ εἶναι νὰ ἐπεκταθεῖ ἡ τουρκικὴ παρουσία ἀκόμα καὶ στὴν κυρίως Ἑλλάδα σύμφωνα καὶ μὲ τὰ νεοοθωμανικὰ ὁράματα τῆς Ἄγκυρας. Ἡ Ἑλλάδα θὰ εἶναι ἡ πρώτη χώρα τῆς Εὐρώπης ποὺ θὰ πληγεῖ ἀνεπανόρθωτα ἀπὸ τὴν κατάχρηση τῆς βίζας γιὰ τοὺς Τούρκους, μὲ ὀλέθριες συνέπειες ἀκόμα καὶ γιὰ τὴν ἴδια τὴν ὕπαρξή μας σὰν  ἑλληνικὸς λαός. Ὅσον ἀφορᾶ δὲ τοὺς πανηγυρισμοὺς ὅτι ἡ Τουρκία ὑπέγραψε τὴν....

«Η έκτρωση πρέπει να είναι υποχρεωτική για 30 χρόνια» για «τον έλεγχο του πληθυσμού» λέει ομοφυλόφιλος ακτιβιστής (video)


LifeSiteNews / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣΟι γυναίκες θα πρέπει να αναγκάζονται να κάνουν έκτρωση όταν μένουν έγκυες για τα επόμενα 30 χρόνια, ως μέρος του «παγκόσμιου ελέγχου του πληθυσμού», είπε ο ομοφυλόφιλος ακτιβιστής Dan Savage στην αυστραλιανή τηλεόραση τη προηγούμενη Δευτέρα.Ο Savage, ο οποίος είχε αναλάβει το ‘anti-bullying’ πρόγραμμα (κατά του εκφοβισμού των ομοφυλόφιλων) με τον τίτλο “It Gets Better”, το οποίο σε μεγάλο βαθμό προωθήθηκε από τον Μπαράκ Ομπάμα, έκανε την ανακοίνωση αυτή όταν συμμετείχε σε ένα πάνελ κατά τη διάρκεια του λεγόμενου «Φεστιβάλ Επικίνδυνων Ιδεών».


Η Lisa Malouf που ήταν στο ακροατήριο, έκλεισε το πρόγραμμα, ρωτώντας, «Ποια “επικίνδυνη ιδέα”, πιστεύετε ότι θα έχει τη μεγαλύτερη δυνατότητα να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο αν εφαρμοστεί;»


Τι συνέβη στο Αιγαίο και γιατί τρόμαξαν οι Τούρκοι Χειριστές των F-4 από το “LOCK” ;


imafeΤο Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας σε μια ανακοίνωση για την υπερπτήση των μαχητικών τους από Ελληνικά νησιά προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

Πόσο τυχαίο είναι πως η χούφτα των παμπλουτων του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ούτε ένα Ελληνικό ομόλογο, αντίθετα είχε ……BlackRock στο χαρτοφυλάκιο του η οποία θησαύρισε από την Ελληνική τραγωδία (και θησαυρίζει από την συνεχιζόμενη τραγωδία στις Σκουριές;)

Μπορεί το Πρώτο Θέμα να κάνει πλακίτσα, έχοντας καλύψει ήδη όλη την διαφθορά της Ελληνικής νομενκλατούρας, αλλά το ερώτημα είναι πολύ συγκεκριμένο.

Είχαν έμπνευση οι Τσακαλώτοι και οι (φυγαδευμένοι από τη ΝΔ) Σταθάκηδες; Τέτοια έμπνευση πια;

Προκλητικές επενδύσεις στους αμαρτωλούς οίκους κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας της κρίσης από σκιώδεις υπουργούς και εργοδοτικούς συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ!


Στο"κόκκινο" περνά η κρίσης στις σχέσεις Τουρκίας με ΗΠΑ: O Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου μετά την γνωστή δήλωση του Αμερικανού πρέσβη στην Άγκυρα Francis J.Ricciardone περί "κατάρρευσης της αυτοκρατορίας" δηλαδή της τουρκικής κυβέρνησης λόγω του σκανδάλου διαφθοράς ματαίωσε προγραμματισμένη συνάντηση Τούρκων και Αμερικανών διπλωματών και απαίτησε από την αμερικανική κυβέρνηση να ανακαλέσει άμεσα τον πρεσβευτή της και να τον αντικαταστήσει!