ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Επίθεση λαθρομεταναστών σε αστυνομικό τμήμα στην Σάμο - Βαράει διάλυση το κράτος!

Επίθεση λαθρομεταναστών σε αστυνομικό τμήμα στην Σάμο - Βαράει διάλυση το κράτος!
Ένα ακόμη δείγμα της απειλής που αποτελούν για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της χώρας οι ορδές των λαθροεισβολέων έδωσε ομάδα 40 αλλοδαπών λαθρομεταναστών στην Σάμο.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε επίσημα το Λιμενικό Σώμα: "Ο Λιμενικός Σταθμός Καρλοβασίου Σάμου ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για ύπαρξη παράνομων αλλοδαπών, στην περιοχή «Ποτάμι» Καρλοβασίου.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σταθμού, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν σαράντα (40) αλλοδαπούς, διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίοι στερούντο  ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ανωτέρω αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Λιμενικό Σταθμό Καρλοβασίου, όπου κατά την παραμονή τους κινήθηκαν συντεταγμένα και απώθησαν βίαια το προσωπικό του Λιμενικού Σταθμού κινούμενοι προς το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου. Ακολούθως με τη συνδρομή στελεχών της Λιμενικής Αρχής Σάμου που είχαν στο μεταξύ καταφθάσει, και της Αστυνομίας επανοδηγήθηκαν στο Λιμενικό Σταθμό και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Λιμεναρχείο Σάμου, όπου και κρατούνται.
Στο σημείο αυτό επισημαίνεται  ότι η συγκεκριμένη αυτή κίνηση σε βάρος στελεχών του Λ.Σ. είναι πρωτόγνωρη και παρόμοιά της δεν είχε σημειωθεί κατά το παρελθόν. Προανάκριση, κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο εισαγγελέα, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου και οι συλληφθέντες θα προσαχθούν ενώπιόν του κατά την αυτόφωρη διαδικασία".
Είναι προφανές πως αν δεν υπήρχε η άμεση επέμβαση των αρχών, οι λαθρομετανάστες ως συντεταγμένο σώμα θα προκαλούσαν ανεξέλεγκτα επεισόδια αν έφταναν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπως συνέβη πρόσφατα στην Αμυγδαλέζα. Τα δείγματα της... φιλήσυχης δράσης των "κακόμοιρων" λαθρομεταναστών είναι καθημερινά. Απαιτούμε την άμεση απέλαση και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις πατρίδες τους


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/filhsuchoi-lathrometanastes-epitethhkan-se-limenikous-sthn-samo#.Ug3Q1dIvl2A#ixzz2c77lhsC1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου