ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Η άσκηση πολιτικών καθηκόντων μεσω κατοχης, ειναι κακούργημα και εσχάτη προδοσία - διαδώστε το

Λάβετε υπόψιν οτι η ενορχήστρωση εκλογών μέσω κατοχής και η δια των δημοσκοπήσεων διαφήμισής των, ΕΚΤOΣ ΑΠΟ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, συνιστά ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ. 
Επισης αξιόποινη πράξη κακουργηματηκου χαρακτήρα. Καθως είναι προπαγάνδα υπέρ της κατοχής αλλά είναι επίσης και προτροπή σε συμμετοχή κακουργηματικής πράξης και σε εσχάτη προδοσία . Κακούργημα που διώκεται αυτεπάγγελτα και τιμωρείται με τις έσχατες των ποινών , ανάλογες με εκείνες της εσχάτης προδοσίας και της γενοκτονίας.

δειτε 



Άρθρο 40.- ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ. 
1. Ακόμα και οι ιδιώτες οφείλουν στις συγκεκριμένες περιπτώσεις που προβλέπονται από το νόμο, αν αντιληφθούν οι ίδιοι αξιόποινη πράξη που διώκεται αυτεπαγ­γέλτως, να την αναγγείλουν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών ή σε οποιονδήποτε ανακριτικό υπάλληλο 2. Στην αναφορά ή την προφορική δήλωση πρέπει να αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν την πράξη, τους δράστες και τις αποδείξεις.
3. Αν πολλοί πληροφορήθηκαν για την αξιόποινη πράξη, τότε καθένας έχει ξεχωριστά την υποχρέωση αυτή. __________________ Στην προκείμενη (για τον αρ 1) περίπτωση , εκτός των όσων καταγγέλλουμε , ως ενεργοί πολίτες οι οποίοι και ασκούμε τα εκλογικά μας δικαιώματα κατα συνείδηση, υποχραιούμεθα απο το σύνταγμα και το νόμο , να αντιληφθουμε εγκαίρως οτι έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις . Όπως, οτι ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, οτι υποκρύπτεται και υποθαλπτεται απο τουλάχιστο όλους τους βουλευτές και απο αρκετούς πολίτες , οτι δεν έχουν ξεκινήσει ποινικές διώξεις επειδή βρισκόμαστε υπο κατοχή , οτι οι εκλογές μέσω κατοχής είναι εγκληματική ενέργεια, η οποία αποβλέπει να κατοχυρώσει συνταγματικά τον εχθρό που κρατά την πατρίδα υπο κατοχή. Επίσης οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι εγκληματική ενέργεια είναι το γεγονός οτι οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις (οι οποίες μάλιστα έχουν στην κατοχή των οπλισμό)από τις 24\11\2011 έως και σήμερα , εκτελούν εντολές αναξιόπιστων καικατηγορουμένων απο την ελληνική δικαιοσύνη για το ειδεχθέστερο τωνκακουργημάτων , εκείνο της εσχάτης προδοσίας. Και οτι με αυτήν τωντην πράξη θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας. 

Ενώ, αφενός εν καιρό κατοχής ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ, ΑΦΕΤΈΡΟΥ ΔΕ ΚΑΙ ΚΥΡΊΩΣ, σε περιοδους κατοχης και υποδουλωσης, (όπως ειναι ετουτη η περίοδος που διανύουμε τώρα στην Ελλάδα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΥΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΦΤΩΧΟΙ, ΟΥΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ____... ΑΛΛΑ, ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ και αντισταση ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ _________- .......... ΤΟΥΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ((((((( ΕΓΚΑΙΡΩς ))))))ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ .
Κύριε εισαγγελεύ, σας δηλώνω οτι απο σήμερα και μεχρι να τελεσηδικήσει η εκδικαση της δικογραφιας που εκρεμει κατα των πολιτικων για το κακουργημα της εσχατης προδοσίας και μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η τιμή και η αξιοπρέπεια των ιερων δεσμεύσεων που θεσμοθετημένα και ανέκαθεν οι ενοπλες δυναμεις και η πολιτεια οφείλουν και υποχραιούνται να τηρούν απεναντι εμου και τών συμπολιτών μου ,αλλά και μέχρι να απαντησουν ολοι οι υπευθυνοι που υπέκρυπταν και αποσιωπούσαν όλο αυτο το χρονικό διάστημα απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα τα όσα εγω και οι συμπολιτεςμου καταγγελουμε μεσα σε ετουτη την ιερή καταγγελία, σταματώ να πληρώνω οποιονδήποτε φόρο ή οφειλή προς το δημόσιο. Ενώ, δηλώνω οτι όσα εχω πληρωσει στο υπο κατοχη δημοσιο απο τις 24\11\2011 εως και σημερα, τα πληρωσα εκβιαζομενος και υπο την απειλη των κατασχέσεων των περουσιακων μου στοιχειων. Και οτι θα τα ζητήσω πίσω εντόκως και μετά της ηθικής βλαβης που έχω απο τις 24\11\2011 εως και σ'ημερα υποστεί...Οι παραπάνω δράσεις μου θα γίνουν αποκλειστικά και μόνο από το καθήκον που μου επιβάλλει το Άρθρο120 του Συντάγματος και προπάντων η ανθρώπινη συνειδησή μου Ενώ, η οποιαδήποτε αξιολόγηση ή εκδίκαση αυτών των δράσεων υπό άλλο πρίσμα θα είναι παράνομη και καθεστωτική. Εγώ – και οι συμπολίτες μου – περιμένουμε την δικαίωση των προαναφερθέντων πράξεων μας και την αναγνώριση τους ως απόλυτα νόμιμες από μια κυβέρνηση που θα εκλέξει ο Ελληνικός Λαός μέσα από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες και αφου πρωτα αποκατασταθει πληρως η τιμη και η αξιοπρεπεια των ιερών δεσμευσεων που η πολιτεια αλλα περισσοτερο οι ενοπλες δυναμεις οφειλουν θεσμοθετημενα να τηρουν απεναντι σε εμενα και την πατριδαμου.
Κυριε εισαγγελεύ, καταγγέλω για δολο και προθεση και τους καταδικάζω όλους τους υπεύθυνους οι οποίοι συνεχίζουν μέχρι και σήμερα δια της εγκληματικής των σιωπής, να υποθάλπτουν και να υποκρύπτουν κακουργήματα που εχουν τελεσθεί κατα της πατρίδος και του λαού και που εγω και οι συμπολίτες μου καταθέτουμε εντός τούτης της ιερής δηλώσεως-καταγγελίας . Δηλώνω ενόρκως προς την εφορία , προς κάθε ενδιαφερόμενη αρχη και προς κάθε φυσικό πρόσωπο , οτι απο σήμερα και καθ΄όλη τη διάρκεια που η πατρίδα μου, το σύνταγμά της και η δημοκρατία της τελούν υπο την κατοχη του εχθρου και της κομματοκρατίας, θα πολεμήσω μεχρι τελικης πτώσης τον όποιον αποπειραθεί ή σκεφθεί να επιβαλει σε μενα ή τους συμπολίτες μου την εφαρμογή του νόμου εκείνου ο οποίος έχει θεσπιστεί μέσω κατοχής απο επίορκους νομοθέτες πολιτικούς και κατηγορουμένους απο τη δικαιοσύνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας .
Η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης παιζει πολυ σημαντικό ρόλο για αυτους που καταθέτουν τούτα, καθώς ειναι εγκυρότερη και ισχυρότερη όσο εκεινη κατατείθεται σε κοντινοτερο χρονικο διαστημα απο το χρόνο τέλεσης των κακουργηματων εκεινων που καταγγέλονται μεσα σαυτην).

δειτε 

Προστατέψτε νομικά (και ουσιαστικά) τουλάχιστο, ό,τι υλικό και πνευματικό σας έχει απομείνει. Προστατεψτε τα παιδια και τα εγγονια σας δωστε τους τη δυνατοτητα να μπορουννα αντισταθουν νομικα αλλα και ουσιαστικά.
Καταθέτουμε το συντoμότερο, την ιερη δήλωση (ή κάποια άλλη ανάλογη, ειτε ομαδικα ειτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας, (δε χρειαζεται παράβολο και κρατειστε (ο π ω σ δ ή π οτε) επικυρωμενα αντιγραφα. (ΤΟ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΉ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΜΕΤΑΚΛΕΙΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ).

ΗΔΗ,ΜΕΧΡΙ ΣΤΗΓΜΗς ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13.000 ΠΟΛΙΤΕΣ τα χουμε καταθεσει και εχουμε νομιμοποιησει (ΕΘΝΙΚΆ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ) την αντισταση που προβαλουμε για την απο τιναξη της σκλαβιάς μας, καθως και την ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ...., ( ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ να καταθεσουν όσο είναι νωρίς ωστε να αποκτησουν πραγματικά δικαιώματα ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ)

http://www.scribd.com/doc/143299694/Declaration.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου