ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ηθικός αυτουργός και πάλι ένας ηλίθιος.



thanasis1Είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του άτυχου παλικαριού. Η δικαιολογία" έκανα τη δουλειά μου" δεν υφίσταται πλέον από κανέναν στη σήμερον ημέρα. Όποιος λειτουργεί υπέρ των εισπρακτικών μηχανισμών του κατοχικού καθεστώτος είναι όμοιος με τους δοσίλογους των ναζί με τις μαύρες κουκούλες, η διαφορά είναι ότι σήμερα δεν φορούν κουκούλες.
Η φράση , καραμέλα "τη δουλειά μου κάνω" ακούγετε  από όλους τους χρήσιμους ηλίθιους των παρακρατικών, αστυνομικούς, εφοριακούς, δικαστικούς υπαλλήλους, δικαστικούς κλητήρες, τραπεζικούς και πολλούς άλλους.

Όλοι τους ευθύνονται για χιλιάδες αυτοκτονίες συμπατριωτών μας και πρέπει να δώσουν λόγο στο άμεσο μέλλον όταν το κράτος επανέλθει στα χέρια των Ελλήνων.
Πολλοί νομοταγείς πολίτες, οικογενειάρχες καταστράφηκαν οικονομικά σε μηδέν χρόνο από τις ληστρικές φοροεπιδρομές των κατοχικών γουρουνιών. Χιλιάδες ηθικότατοι Έλληνες οικογενειάρχες αυτοκτόνησαν μην αντέχοντας τα όσα έμελλε να τους συμβούν απο τους ηλίθιους που "κάνουν τη δουλειά τους", σύλληψη από  τους μπάτσους που "κάνουν τη δουλειά τους" , καταδικαστική απόφαση από την τρισάθλια δικαιοσύνη που " κάνει τη δουλειά της" και στο τέλος ο "κοινωνικός" διασυρμός.
Η ερώτηση του ηλίθιου βέβαια σε όλα αυτά είναι μία, "...και τι θα γίνει , θα αφήσουμε το κράτος να διαλύσει; Ναί ηλίθιε, πρέπει να το αφήσεις να διαλύσει, εσύ το συντηρείς ηλίθιε, αυτό δεν είναι κράτος ηλίθιε, είναι κατοχικές δυνάμεις με σκοπό την γενοκτονία μας ηλίθιε, όσο το ταΐζεις και το υπηρετείς τόσο δυναμώνει ηλίθιε, εκατομμύρια Ελλήνων υποφέρουν και χάνουν τα παιδιά τους κάθε μέρα για σένα ηλίθιε, γιατί μερικές χιλιάδες ηλίθιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι στο χέρι τους είναι να αλλάξουν την κατάσταση η οποία είναι απελπιστικά τραγική για τους Έλληνες.
Το ότι είστε ηλίθιοι δεν σας απαλλάσσει από το θάνατο του παλικαριού στο τραμ , αλλά ούτε και από τους θανάτους χιλιάδων Ελλήνων. Αν δεν υπήρχαν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί να εκτελέσουν τους παράνομους και αντισυνταγματικούς νόμους εναντίον του Ελληνικού πληθυσμού, δεν θα αυτοκτονούσε ούτε ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΕ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;

1 σχόλιο:

  1. Τελείωσε το παραμύθι «εργαζόμενοι είναι κι αυτοί»! Είναι ταξικοί εχθροί, γερμανοτσογλάνια, συνεργάτες του κατοχικού καθεστώτος: ο Έφορος που στέλνει κατασχετήρια, ο ΜΑΤατζής που δέρνει, ο δικαστής που εκδίδει διαταγές πληρωμής των τραπεζών, ο ελεγκτής εισιτηρίων, ο δικαστικός υπάλληλος που κάνει κατασχέσεις, ο υπάλληλος της ΔΕΗ που κόβει το ρεύμα, της ΕΥΔΑΠ που κόβει το νερό… κι όσοι συνδράμουν την εξαθλίωση του λαού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή