ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Απίστευτο!!! Ο Σύριζα μίλησε για Ελληνική φυλή!! Ρε τι κάνει ο φόβος της Χρυσής Αυγής...



Όλα τα περιμέναμε να τα δούμε σ’ αυτή τη ζωή, αλλά ότι θα βλέπαμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να κόπτονται για «την παρουσία της Ελληνικής Φυλής στο Παγκόσμιο γίγνεσθαι», ε, αυτό όχι, δεν το περιμέναμε ποτέ! 

Κι όμως, συνέβη και περιέχεται σε επερώτηση των βουλευτών Σ. Παναγούλη και Ν. Αθανασίου. Αντιγράφουμε από την σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:

Υποσιτισμός Παιδιών και Αυτοκτονίες Πολιτών – Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ προς τους Υπουργούς Παιδείας – Δημόσιας Τάξης – Υγείας 

Η Χώρα στην εποχή των Μνημονίων και της αυστηρής λιτότητας.... που έχει επιβληθεί επί της Ελλάδας, από την «Τρόικα» και την αποδοχή των Ελληνικών κυβερνήσεων (2009- σήμερα) διέρχεται μία άνευ ορίων ανθρωπιστική κρίση, εφάμιλλη εκείνης την οποία γνώρισε κατά τη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής (1941-1944), καθ΄ ομολογία Διεθνών Οργανισμών (UNICEF,Συμβούλιο Ευρώπης), που θέτει πλέον σε κίνδυνο την παρουσία της Ελληνικής Φυλής στο Παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Είναι απίστευτο, κι όμως αληθινό! Το’ χουν πάρει χαμπάρι οι σταλινικοί ιεροεξεταστές των συνιστωσών; Μάλλον όχι ακόμα. Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι οι δύο βουλευτές (που προέρχονται από άλλους χώρους και μάλλον είναι ελαφρώς άμαθοι από τον… προλεταριακό διεθνισμό των σκληρών μαρξιστών του ΣΥΡΙΖΑ) δεν έχουν περάσει μέχρι τώρα από το… λαοδικείο της συνιστώσας… Ρόζα και του… μουλά Αλί Λαφαζανί, κι ότι έχουν ακόμα το κεφάλι τους στη θέση του… 

neadeksia.wordpress.com


Read more: http://elnewsgr.blogspot.com/2012/11/blog-post_3898.html#ixzz2D4dIFf2K

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου