ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εγκαταλείπει το... πλοίο του ΠΑΣΟΚ που βυθίζεται


Οι σοκαριστικές δημοσκοπήσεις για το ΠΑΣΟΚ που του δίνουν μέχρι 3,5% με τον κίνδυνο να μείνει εκτός Βουλής να εγκυμονεί όσο ποτέ άλλωτε ,η στόχευση του από τον ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως η εγκατάλειψη της στήριξης που του παρείχαν οι ισχυροί άνδρες του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης και του
ΠΗΓΑΣΟΣ, Γιώργος Μπόμπολας, δείχνουν να σπρώχνουν τον Εύαγγελο Βενιζέλο στην αποχώρησή του από την ηγεσία του κόμματος.

Του Γιώργου Θεοχάρη

Στο ΠΑΣΟΚ επικρατεί αναβρασμός εδώ και κάποιους μήνες. Το καζάνι όμως είναι έτοιμο να εκραγεί τις τελευταίες εβδομάδες αφού όσα προαναφέρθησαν εντείνονται ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα ο ευφυής συνατγματολόγος να έχει χάσει τον ύπνο του!


Μάλιστα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο κ. Χρυσοχοίδης φλερτάρουν με τη ΝΔ και ορισμένοι παπανδρεϊκοί , κάνουν παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ή ακόμα και την ένταξή τους στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με πληροφορίες του BriefingNews.


Εκσυχρονιστές που πρόσκεινται στο στρατόπεδο του κ. Σημίτη- που δεν επιθυμούν συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ -και παραδοσιακοί παπανδρεϊκοί έχουν αναλάβει δράση εδώ κι καιρό ώστε να αναγκάσουν τον κ. Βενιζέλο να προβεί σε παραίτηση ώστε μέχρι τις ευροεκλογές να πάρει μία ανάσα το ΠΑΣΟΚ και να διεκδικήσει ένα αξιοπρεπές ποσοστό.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και τα στελέχη του πάλαι ποτέ ισχυρού πολιτικού κόμματος κάθονται στα κάρβουνα....

briefingnews.gr

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου