ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΚΑΖΑΚΗΣ - ΕΠΑΜ & ΜΑΣΟΝΙΑ - ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ <ΣΩΤΗΡΑ> ΚΑΖΑΚΗ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ video



Γιατι τετοια δημοσιοτητα στο λογο του ενω αλλοι πιο καταξιωμενοι δεν εχουν την αναλογη δημοσιοτητα???
Ποιοί τον έβαλαν να μας μιλά σε κάθε ΜΜΕ?



πηγη

7 σχόλια:

  1. Αρμεν Κούπτσιος4 Μαΐου 2012 στις 3:32 μ.μ.

    Κι ο Παπαθεμελής μασώνος είναι που συνεργάζεται με το Ε.ΠΑ.Μ.? Σοβαρευτείτε...
    Διαβάστε λίγο ιστορία:

    Φρύγες ονομάζονταν οι κάτοικοι της Φρυγίας, (στον ενικό: ο Φρυξ, του Φρυγός). Ήταν αρχαίος λαός που κατέλαβε τη δυτικοκεντρική Μικρά Ασία μετά την κατάρρευση των Χετταίων. Το Βασίλειο τους το ίδρυσαν περί τα μέσα της 2ης χιλιετίας προς τη 1η χιλιετία π.Χ. για να κατακτηθούν έπειτα από τους Λύδιους ενώ από το Λυδικό Βασίλειο και μεταγενέστερα, δεν καταφέρνουν να αποκτήσουν ξανά την κυριαρχία τους.


    Κατά τον Όμηρο, οι Φρύγες ήταν σύμμαχοι των Τρώων στον πόλεμο κατά των Αμαζόνων.[2] Μάλιστα η Εκάβη, σύζυγος του Πριάμου, ήταν κόρη του βασιλιά των Φρυγών Δύμα. Βασιλιάς των Φρυγών επίσης ήταν ο μυθικός Μίδας.

    Κατά τον Ηρόδοτο ήταν αρχαίος λαός που μετανάστευσε στη Μικρά Ασία, από τη Βαλκανική, απόπου και μετονομάστηκαν από "Βρύγες" σε "Φρύγες".


    Οι κατοικίες των Φρυγών, συνηθίζονταν να κατασκευάζονται σε κοιλώδεις βράχους και να διαμορφώνουν κατοικίες μέσα σ' αυτούς. Κατά τους αρχαίους, η μουσική των Φρυγών είχε έντονο διεγερτικό τόνο. Η θρησκεία τους συνδεόταν με τη γη. Κύριες θεότητες ήταν ο Σαβάζιος ή Βαγαίος, θεός αντίστοιχος του Δία, η «μήτηρ» Γη, η Κυβέλη ή Άγδιστις ή Νάνα. Οι γιορτές προς τιμήν της θεάς Κυβέλης εορταζόταν με έντονο θόρυβο, προπομποί του άρματός ήταν οι ιερείς της, οι αποκαλούμενοι κορύβαντες, ακολουθούμενοι από πλήθος ανδρών που κραύγαζαν με τη συνοδεία θορυβωδών ήχων από σάλπιγγες, κέρατα, αυλούς και κύμβαλα. Με τη λατρεία της Κυβέλης συνδεόταν και η λατρεία του γιου και ερωμένου της Άττυος, θεού που συμβόλιζε την περιοδική βλάστηση της Γης, όμοιο με τον αντίστοιχο μύθο της Περσεφόνης.
    Άλλοι θεοί ήταν ο Διόνυσος και η σεληνιακή θεά Μιν.

    Επομένως ο φρυγικός σκούφος ηταν κυριώς υποδηλωτικό της καταγωγής εκ Φρυγίας και μετέπειτα χρησιμοποιήθηκε στην αρχαία Ελλάδα ως καπέλο ή στρατιωτικό κράνος.Μάλιστα ο φρυγικός κωνικός σκούφος ηταν χρώματος γαλάζιου που δηλώνει τον έναστρο ουρανό.

    Σάν σύμβολο ελευθερίας των σκλάβων χρησιμοποιηθηκε κατα την διάρκεια της Ρωμαικής αυτοκρατορίας,οπου ο σκλάβος που ελευθερωνόταν ξύριζε το κεφάλι του και αντι για μαλλια φορούσε στο κεφάλι του τον πιλό λευκού ομως χρώματος (οπως αναφέρει ο Διόδωρος ο Σικελιώτης) και αυτό ουσιαστικά θεωρείται η ρίζα της χρήσης του πιλού ,ως σύμβολο ελευθερίας.

    Όντως υπήρξε και σύμβολο των Ιακοβίνων στη Γαλλική Επανάσταση, αλλά ταυτίστηκε όχι με τη δράση των Ιακωβίνων, αλλά με το καθολικό αίτημα του γαλλικού λαού για Δημοκρατία, Ισότητα και Αδελφοσύνη.

    ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή με λίγα λόγια πρέπει να υποστηρίξουμε Καζάκη κ.Αρμεν Κούπτσιε? Το βίντεο δείχνει καθαρά ποιούς αντιπροσωπεύει το κάθαρμα Καζάκης. "Έλληνας είναι όποιος επενδύει στην Ελλάδα ότι εθνικότητος και να ειναι...και Τούρκος"!!! Τους Αρβανίτες τους αναφέρει σαν αλλοδαπούς,αν αυτός δεν ειναι μασόνος είναι απλά ένας επικίνδυνα ηλίθιος, πράμα που δεν το πιστεύω.
    Τώρα εσύ αν θέλεις να υποστηρίζεις κάτι, δικαίωμά σου. Το blog πως το κόβεις, να αριστερίζει? Μας γράφεις και να σοβαρευτούμε... εσύ επιτέλους, με το Καζάκη, βρήκες λόγο ύπαρξης τελικά και όλοι οι άλλοι ειναι μαλάκες.Υποστήριξε τον Ολυμπιακό αν ντε και καλά ψάχνεις το νόημα της Ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρμεν Κούπτσιος5 Μαΐου 2012 στις 2:58 μ.μ.

    Μπορείτε να στηρίξετε όποιον θέλετε, εγώ μιλάω για τον εαυτό μου...
    Ανώνυμε, έθεσα ένα ερώτημα και το αντιπαρέρχεσαι...Είναι και ο Παπαθεμελής Μασώνος ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
    Θα απαντήσεις ή όχι; Για να δούμε πόσο αξιόπιστο είναι και το βίντεο περί μασωνίας και Καζάκη...
    Και πάμε στην ουσία αυτών που εσύ υποστηρίζεις: Η αναφορά περί "επένδυσης" είναι σχηματική και αφορά την δημιουργία σχέσεων και δεσμών (οικογένεια κλπ) με έναν τόπο, μέσα από μια διάρκεια χρόνων και ενσωμάτωσης στη χωή αυτού του τόπου (όπως γίνεται με τους Έλληνες στις Η.Π.Α ή στην Αργεντινή). Επίσης το βιντεάκι περιλαμβάνει μόνο ένα μικρό απόσπασμα για το θέμα, ενώ ο Καζάκης στη συγκεκριμένη εκδήλωση μίλησε για τουλάχιστον πέντε λεπτά γύρω από αυτό. Άκου προσεκτικά αυτό που λέει και μην αρκείσαι στα σχόλια άλλων...
    Δεν σχολίασα το blog, ούτε με ενδιαφέρει τι γράφει και πως το γράφει, αν αριστερίζει ή αν δεξίζει. Με ενδιαφέρει να στηρίζει και να τεκμηριώνει αυτά που γράφει...
    Δεν αποκάλεσα επίσης κανέναν μαλάκα! Το σοβαρευτείτε αφορούσε το ερώτημα για τον Παπαθεμελή, το οποίο περιμένω να απαντήσετε, πάρ αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρμεν Κούπτσιος5 Μαΐου 2012 στις 3:32 μ.μ.

    Επίσης είναι ψέμα, το σχόλιο ότι ο Καζάκης είναι βαλτός από κάποιους και μιλάει σε κάθε Μ.Μ.Ε! Είναι κομμένος από τα Μ.Μ.Ε και αν βγει βγαίνει σε περιφερειακά κανάλια, όπως το Κρήτη TV... Ο λόγος του ακούγεται,παρόλα αυτά, γιατί είναι ξεκάθαρος και προτείνει σαφή πρακτική και ενωτική λύση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς παίδες, αλλά εγώ ενώ στην αρχή τον γούσταρα τον Καζάκη,διάβασα μια μέρα στο προσωπικό του blog τα παρακάτω και φρίκαρα!!!

    "Όσοι μιλούν για "ελληνική Μακεδονία", λειτουργούν όπως τυπικά λειτούργησε η προδοτική εθνικοφροσύνη σ' ολόκληρη την ιστορία του τόπου μας. Ως διατεταγμένοι πράκτορες των Μεγάλων Δυνάμεων και των σχεδίων τους. Κι αυτό γιατί αφενός προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή από την αληθινά πατριωτική και δημοκρατική θέση που πρέπει να έχει κανείς για το ζήτημα και από την άλλη προτείνουν πρόστυχους αλυτρωτισμούς, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το ΝΑΤΟ, την ΕΕ, τους Γερμανούς και άλλους μεγάλους για να πυροδοτήσουν πολέμους για επαναχάραξη συνόρων. Όπως ακριβώς κάνουν σήμερα ενισχύοντας τον Σκοπιανό "Μακεδονικό" αλυτρωτισμό, τον Αλβανικό αλυτρωτισμό, τον Βουλγαρικό αλυτρωτισμό και πάει λέγοντας. Οι δικοί μας εθνικόφρονες, δήθεν πατριώτες, είναι η εγχώρια εκδοχή του ξενοκίνητης μαφίας του UCK και των άλλων συμμοριών που χρηματοδοτεί και ενισχύει ο δυτικός ιμπεριαλισμός στα Βαλκάνια για να κρατά διαρκώς αντιμέτωπους τους λαούς της περιοχής."

    Δημήτρης Καζάκης
    Αναρτήθηκε από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ στις 12:22 μ.μ.

    Ιδού και το link: http://dimitriskazakis.blogspot.com/2012_02_01_archive.html
    Ο ΤΥΠΟΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρμεν Κούπτσιος6 Μαΐου 2012 στις 6:21 μ.μ.

    Εγώ ξέρω ότι λέτε μόνο ότι νομίζετε ότι σας συμφέρει, κι όταν σας ρωτάει κάποιος αν είναι και ο Παπαθεμελής Μασώνος, που συνεργάζεται με τον Καζάκη ή αν και ο Παπαθεμελής ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ σφυρίζετε αδιάφορα. Περιμένω μια απάντηση...
    Η θέση του Καζάκη για το Σκοπιανό, διατυπωμένη στις 3 Μαΐου στη Δράμα: Καμία αναγνώριση αυτού του ψευδοκρατιδίου με οποιαδήποτε ονομασία, όπως και όλων των αντίστοιχων ψευδοκρατιδιών που δημιουργήθηκαν από τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας. Κόσοβο, Μαυροβούνιο κλπ.
    Το απόσπασμα που παρατίθεται παραπάνω γιατί θεωρείται "προδοτικό" επειδή μιλάει για δήθεν πατριώτες, ως εγχώρια εκδοχή του UCK?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Άρμεν Κούπτσιε, είναι προφανές πως ο πληθυντικός που χρησιμοποιείς δεν είναι ευγενείας.
    Αν και δεν με αφορά το ερώτημα για τον Παπαθεμελή (προφανώς το θέτεις για τον 06:00ΑΜ) σου λέω πως προσωπικά εμένα δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση να είναι μασόνος. Δεν ξέρω βέβαια σε τι θα μπορούσε να είναι χρήσιμο στην συζήτηση.
    Το να λέει κάποιος όμως ότι όποιος μιλάει για ελληνική Μακέδονία είναι προδότης (άποψη Καζάκη) δείχνει τουλάχιστον ότι ο άνθρωπος είναι δέσμιος πολλών απωθημένων και κόμπλεξ. Για να μην χρησιμοποιήσω κανέναν πιο βαρύ χαρακτηρισμό.
    Δηλαδή εσύ κύριε Άρμεν Κούπτσιε ως Δραμινός που προφανώς είσαι (αφού ακούς τις ομιλίες του Καζάκη στην Δράμα)αν δηλώσεις ότι η Δράμα είναι ελληνική, αυτό σημαίνει πως είσαι προδότης;
    Επίσης η θέση του Καζάκη που μας μεταφέρεις (δεν έχω λόγο να την αμφισβητήσω) ακούγεται πολύ φασιστική για έναν τόσο προοδευτικό άνθρωπο.
    Για να μην πω, πονηρή - ψηφοθηρική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή