ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Αυτή η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΣΑΓΑΝΟ! Έχει ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ κατέθεσε αναφορά κατά της ανακρίτριας που βγάζει "λάδι" τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΕΛΣΤΑΤ)

ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: "Η ανακρίτρια Ελένη Πεδιαδίτη, είναι υπόλογη απέναντι στον ελληνικό λαό και στην δικαιοσύνη"



Γράφει η Πόπη Σουφλή

Αυτή η γυναίκα, έχει τσαγανό! Έχει ΨΥΧΗ!
 
Τα έβαλε με όλο το βρώμικο σύστημα όχι μόνο το πολιτικό, αλλά και το δικαστικό.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ που ΤΟΛΜΗΣΕ να τα βάλει και με την ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ βάζοντας στο κάδρο το περιβόητο πόρισμα της ανακρίτριας ΕΛΕΝΗΣ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ, το όνομα της οποίας θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στον τοίχο της δικαιοσύνης που καθημερινά αποδεικνύεται ότι αποτελεί το δοχείο απορριμμάτων των πολιτικών των τελευταίων σαράντα χρόνων.
Τα όσα αποκάλυψε από το extra η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, είναι συγκλονιστικά.


"Πίστευα πως η ανακρίτρια κ. Πεδιαδίτη, θα στεκόταν στο ύψος της, όπως στάθηκαν οι Οικονομικοί Εισαγγελείς κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης. Δυστυχώς  πίστευα πως θα ήταν αδέκαστη.
Η αναφορά της δείχνει μια βιασύνη ξεπετάγματος της δικογραφίας. Αυτή είναι η εκτίμησή μου.
Δεν αναφέρεται στο πόρισμά της στο αντικείμενο του εγκλήματος... δηλαδή στην παράνομη πιστοποίηση των στοιχείων του ελλείμματος".

Οι καταγγελιες της κ. ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, για τον ρόλο της ανακρίτριας, θα έπρεπε να οδηγήσει αφενός μεν στην παραίτηση την Ηγεσία της Δικαιοσύνης, και αφετέρου το "ελληνικό" Κοινοβούλιο, στην περίπτωση που το πόρισμα της Πεδιαδίτη γίνει αποδεκτό, θα πρέπει να στήσει στα τρια μέτρα την Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και ... όχι του Γιώργου Παπανδρέου, αφού αυτή φέρει την ευθύνη για την αλλοίωση του ελλείμματος!

Η κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, κατήγγειλε και τον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι: "Ο Σαμαράς δεν διαφέρει σε τίποτα με τον Παπανδρέου. Υποστηρίζει τον Γεωργίου και κάνει υποκλήσεις στους Ευρωπαίους"!!!!!!!!!!!

Ακούστε το συγκλονιστικο βίντεο..




olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου