ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ν.Μιχαλολιάκος: "Αν θέλει ο Θεός κάποτε θα απελευθερώσουμε τις χαμένες πατρίδες"


Υπέρ των Ενόπλων Δυνάμεων τάχθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά τη διάρκεια της ομιλία του στον Ασπρόπυργο, ενώ έκανε και αναφορά στις χαμένες πατρίδες για τις οποίες είπε ότι "Αν ο Θεός ευλογήσει κάποτε θα τις απελευθερώσουμε".
Συγκεκριμένα εξάρωντας το ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στην εξέλιξη της χώρας τόνισε ότι "Προτιμώ να μιλώ με στρατιωτικούς όρους. Ο στρατός είναι η μοναδική ελπίδα του έθνους».

Μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής (το πρωινό επεισόδιο και ο τρόπος που τον μετέδωσαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχει ενισχύσει μεταξύ των πολιτών τον Λαϊκό Σύνδεσμο) οι οποίοι δεν σταμάτησα ούτε λεπτό να ζητωκραυγάζουν υπέρ του κόμματος ο Ν. Μιχαλολιάκος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Μικρά Ασία και στις χαμένες πατρίδες, σχολιάζοντας: «Αν ο Θεός ευλογήσει κάποτε θα τις ελευθερώσουμε»...


Επίσης τόνισε ότι "Δεν μας ενδιαφέρει τις ταμπέλες βάζουν τα κόμματα της παρακμής. Ξέρω ότι 
Ας με πούνε χουντικό ο τόπος είδε προκοπή μόνο επί Γεωργίου Παπαδόπουλου και 21ης Απριλίου» ήταν τα ακριβή λόγια του γ.γ. της Χρυσής Αυγής ο οποίος θεώρησε σκόπιμο να προβεί σε μείζονα αναθεώρηση της προσφατης ιστορικής πραγματικοτητας, η οποία βέβαια έτσι ή αλλιώς ενέχει ισχυρά στοιχεία πολιτικού υποκειμένισμού, από όλες τις πολιτικές παρατάξεις.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου