ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΚΑΙ ΛΑΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙ Ο ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ...



ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ... ΧΑΜΕΛΑΙΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣΔ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... Ο ΤΥΠΟΣ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΣΙΚΑ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ:

Σε μία καταγγελία για το τρόπο με τον οποίο λαμβάνουν τις επιχορηγήσεις οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις προχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Love Radio 97.5. O γνωστός καλλιτέχνης παραδέχθηκε ότι έπρεπε να δώσει «μίζα» στον υπάλληλο του υπουργείου που......... υπέγραφε για αυτά τα κονδύλια προκειμένου να λάβει επιχορήγηση η ομάδα του «Σπείρα – Σπείρα».

«Πήρε η Σπείρα Σπείρα ένα κονδύλι γύρω στις 150.000 ευρώ και το οποίο ήταν απολύτως νόμιμο απολύτως φυσικό συν ότι μπορώ να το πω πια άφοβα στον αέρα ότι εν γνώσει μας ο άνθρωπος που υπέγραφε γι’ αυτά τα κονδύλια έπαιρνε μίζα. Τον είχαμε πληρώσει. Και ήταν ΠΑΣΟΚ επί ΝΔ. Και η γυναίκα η οποία έκανε αυτή τη δουλειά μέσα στο υπουργείο Εργασίας και η οποία πια έχει πάθει εγκεφαλικό γιατί και άλλοι έχουν πεθάνει δεν είναι όλοι καλά αυτοί που φάγανε. Διότι έρχεται κάποια στιγμή και η τιμωρία δεν έχει όνομα» είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Κραουνάκης. enikos.gr
ΚΑΙ ΝΑΙ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου