ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ηράκλειο: Εξοργισμένος επιχειρηματίας τα έκανε γυαλιά-καρφιά σε δημόσια υπηρεσία


Το... έλα να δεις έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της διεύθυνσης τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κρήτης όταν εξοργισμένος επιχειρηματίας τα... έσπασε όλα, μόλις του είπαν ότι η αίτηση για να του δοθεί οριστική άδεια κυκλοφοριακής σύνδεσης απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με το prismaNews, ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει αίτηση κυκλοφοριακής σύνδεσης για την οποία του είχε δοθεί προσωρινή έγκριση απο το 2007 η οποία μάλιστα είχε ανανεωθεί δυο φορές μέχρι σήμερα.

Όταν οι υπάλληλοι του γραφείου ενημέρωσαν τον επιχειρηματία ότι η αίτηση του είχε τελικά απορριφθεί, ο νεαρός θόλωσε.........

ξεσπώντας την οργή του σε ό,τι έβρισκε μπροστά του στο γραφείο. Αφού έκανε γυαλιά-καρφιά τον χώρο και "στόλισε" με... γαλλικά τους υπαλλήλους αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση.

Όπως ανέφερε στο PrismaNews ο δικηγόρος του Μανώλης Κληρονόμος το αποκορύφωμα της γραφειοκρατείας, έβγαλε απο τα ρούχα του τον νεαρό επιχειρηματία. Ο ίδιος είπε ότι προκύπτουν σοβαρές ευθύνες παράβασης καθήκοντος από πλευράς των αρμοδίων υπαλλήλων οι οποίες θα αναζητηθούν δια του αρμόδιου εισαγγελέως.

Για την υπόθεση τοποθετήθηκε νωρίτερα και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανώλης Αλιφιεράκης μιλωντας για μια ανιση μαχη καθε επιχειρηματικης προσπάθειας με τη γραφειοκρατια και χαρακτηριζοντας τα οποια ξεσπασματα αναποφευκτα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου