ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Eξυπνάδες Γερμανού δημοσιογράφου στον Έβρο τον οδήγησαν στη φυλακή


Εξυπνάδες πήγε να κάνει Γερμανός δημοσιογράφος που συνελήφθη στην παρέβρια περιοχή της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα και μάλιστα σε Ζώνη Αμυντικής Περιοχής, χώρο που ελέγχεται από τον Στρατό και την ΕΛ.ΑΣ. και για να εισέλθει κάποιος σε αυτή χρειάζεται ειδική άδεια.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο όταν μαζί με άλλους 13 μη νόμιμους μετανάστες, εισήλθαν παράνομα, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στην χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο δημοσιογράφος αρχικά πήγε στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να.......... πραγματοποιήσει ρεπορτάζ για την διακίνηση μη νομίμων μεταναστών.

Εκεί, αφού κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ σε άγνωστο διακινητή, ενσωματώθηκε σε μία ομάδα με δεκατρείς μη νομίμους μετανάστες, τέσσερις από τους οποίους ήταν υπήκοοι Ακτής Ελεφαντοστού, τρεις υπήκοοι Μπαγκλαντές, δύο υπήκοοι Ερυθραίας, δύο υπήκοοι Νιγηρίας και δύο υπήκοοι Σομαλίας.

Ακολούθως, ο διακινητής μετέφερε την ομάδα, στην τούρκικη όχθη του ποταμού Έβρου, όπου τους επιβίβασε σε πλαστική βάρκα και εν συνεχεία μόνοι τους, εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα.

Ο συλληφθείς αναγκαστικά θα ολοκληρώσει τώρα το ...ρεπορτάζ του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ορεστιάδας, όπου θα οδηγηθεί ως κατηγορούμενος μαζί με τους άλλους συλληφθέντες, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου