ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ. ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!


Οι άτακτες φωνές αποκωδικοποιούν την συνομιλία του Δελλατόλα με την προϊσταμένη της εισαγγελίας Αθηνών κα Ελένη Ράικου και εξηγούν γιατί τα μπουρδελοκάναλα και τα πειθήνια όργανα τους, οι δοσίλογοι δημοσιοκάφροι λένε ότι γρονθοκόπησε ο Κασιδιάρης την Κανέλλη ενώ αυτός την χαστούκισε.


Έχουμε λοιπόν και λέμε:

 Στο video που ακολουθεί στο 1:14 λεπτό ακούμε τον Δελλατόλα να μιλάει στην Ελένη την Ράικου από το τηλέφωνο του και να λέει τα παρακάτω: "Ελένη... καλημέρα σε παίρνω από τον Παπαδάκη, από την εκπομπή, έχουμε περιστατικό..."
Ήδη έχουμε κάνει ανάρτηση σχετικά με τα ερωτήματα που εγείρονται από το γεγονός ότι ο Δελλατόλας παίρνει στο προσωπικό της τηλέφωνο την προϊσταμένη της εισαγγελίας Αθηνών κα Ελένη Ράικου

Το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι όμως παρακάτω. Αφού λοιπόν ο Δελλατόλας είπε αυτά που είπε, μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακούγεται κάτι να ψελλίζει προφανώς ακούγοντας την απάντηση της...Ελένης!
Και η βόμβα έρχεται στο 1:32 του video όπου θα πρέπει να ακούσει κάποιος πάρα μα πάρα πολύ προσεκτικά για καταλάβει την φράση που λέει ο Δελλατόλας.
Αν ακούσετε λοιπόν με πολύ προσοχή θα τον ακούσετε να λέει: "χτύπημα είναι"

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ


Ο Δελλατόλας λοιπόν εκείνη την ώρα μάθαινε πως αν ένας άνθρωπος χαστουκίσει κάποιον άλλον παραπέμπεται για εξύβριση.


Γι αυτό λοιπόν έμεινε εμβρόντητος και ψέλλισε: "χτύπημα είναι"
Γι αυτό λοιπόν τα πουστ@ρι@ οι δημοσιοκάφροι λένε γρονθοκόπησε και όχι χαστούκισε!!!


Τα συμπεράσματα δικά σας!


ataktesfones.blogspot.gr

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου