ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Για τους έχωντες γνώση διπλωματίας και διεθνών ενεργειών... Καλησπέρα σας,




Σήμερα διάβασα το άρθρο σας με τίτλο - ΗΠΑ-Πιθανή τουρκική εισβολή σε ελληνικές περιοχές.

Για τους έχωντες γνώση διπλωματίας και διεθνών ενεργειών, αυτό που κάνουν οι Αμερικανοί, είναι ουσιαστικά το πράσινο φώς για να εξαπολυθεί η Τουρκική πολεμική μηχανή.

Οι επαφές σχετικά με αποτροπή συγκρούσεων, ΔΕΝ διαφημίζονται, ΔΕΝ διαρρέουν, ΔΕΝ χειραγωγούνται, ΔΕΝ απαιτούν την παρουσία διπλωματών υπο τον ήχο κύμβαλων και κόκκινων χαλιών.


η κίνηση κλειδί, η παγίδα εάν θελετε, έιναι στο οτι θα προτείνουν την ``συγκρότηση τριμερούς συντονιστικής επιτροπής με την συμμετοχή στρατιωτικών``.

1. Επιχειρούν να απομωνόσουν την Τουρκική πολιτική ηγεσία απο από την στρατιωτική. με λίγα λόγια, δίνουν το ελέυθερο στους στρατιωτικοπυς σάν τον παλιό καλό καιρό.
2. Εκφράζουν την ανάγκη αποφυγής απιοσταθεροποιητικών ενεργειών εκ μέρους της Τουρκίας, χωρίς να καθορίζουν ποιές είναι αυτές οι ενέργειες (θα είναι το Αιγαίο στα ψάρια του κ.λ.π).

Η υπόθεση έιναι ξεκάθαρη. Η Ελλάδα είτε το θέλει είτε όχι θα απωλέσει κάποια νησιά (Για λίγο). Αυτή είναι η πρόκληση για την οποία μιλάνε οι πατέρες. Η φωτιά θα ανάψει στα στενά, με αφορμή το κλείσιμο τους απο τους Τούρκους και στην Βουλγαρία θα εφαρμοσθεί η προφητεία του πατέρα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού σχετικά με το ότι κραυγή πολέμου έρχεται απο την Βουλγαρία.

Αυτό σχετίζεται με

την δέσμευση απο τους Αμερικανούς της αεροπορικής βάσης Bezmer στη περιοχή Yambol
- την δέσμευση της αεροπορικής βάσης Graf Ignatievo (LBPG) στη περιοχή Plovdiv
- την δέσμευση του πεδίου βολής Novo Selo (NSTA) στη περιοχή Sliven
- την δέσμευση του κέντρου λογιστικής υποστήριξης Aitos στη περιοχή Burgas.

Ζούμε τις τελευταίες ημέρες ειρήνης και πολύ απλά η Κλίντον δέν έρχεται για να συζητήσει κάποιες ενδείξεις, αλλά για να επεξεργασθούν σχέδια επέμβασης.

Πολύ καλά κάνει η στρατιωτική ηγεσία και κρατάει την ελληνική πολεμική μηχανή αναμμένη, αλλά θα υπάρξει και πάλι προδοσία εκ των έσω,και πολύ απλά ΚΑΜΊΑ αντίδραση δέν θα λάβει χώρα, με ευθύνη πάλι των πολιτικών. Ποτέ ο Ελληνικός στρατός δέν χρησιμοποιήθηκε όταν και όπως έπρεπε, μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Και αυτό θα γίνει και τώρα. Ότι είπαν οι πατέρες , αυτό θα λάβει χώρα. Θα μπούμε στην πόλη χωρίς να ρίξουμε ούτε μια σφαίρα, Με παρέλαση.

Ευχαριστώ

ΔΠ                                Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου