ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 3


Η Μέρκελ το δήλωσε ξεκάθαρα: «Όποιες χώρες έχουν χρέος 80-90% του ΑΕΠ δεν μπορούν να έχουν εθνική ανεξαρτησία»!!! Η δική μας χώρα που έχει χρέος πάνω από το 150% του ΑΕΠ και διαρκώς αυξάνεται ποια εθνική ανεξαρτησία μπορεί να έχει;

Την έχουμε εκχωρήσει στην Γερμανία η οποία ζητεί ευθέως τα πάντα από την Ελλάδα. Επιδιώκει μέχρι και τα σπίτια του λαού να αρπάξει. Ήδη, ο κ. Βορίδης το δήλωσε ότι ακόμη και η πρώτη κατοικία θα πρέπει να κατάσχεται για χρέη προς τις τράπεζες!!!

Συνεπώς, όσοι βουλευτές ψηφίσουν το Μνημόνιο 3 θα είναι εχθροί της Πατρίδος και του λαού. Θα έχουν συναινέσει με την ψήφο τους στην.... ολοκληρωτική παράδοση της χώρας στους εχθρούς μας Γερμανούς και τους άλλους δανειστές. Αυτοί που θα ψηφίσουν αντισυνταγματικά μέτρα, περαιτέρω μείωσης μισθών, συντάξεων, κατάργησης επιδομάτων και στυγνής φορολόγησης των πολύτεκνων οικογενειών ή αναδρομικής αφαίμαξης του εφάπαξ, θα διαπράξουν εθνικό έγκλημα.

Ιδού λοιπόν κυρίες και κύριοι βουλευτές! Η ιστορία είναι μπροστά σας. Θα σας καταγράψει ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ; Η ψήφος είναι στα χέρια σας.

Σημ. Για όσους ρωτάνε εάν και ο Πύρρος Δήμας θα είναι εθνικός προδότης εφόσον ψηφίσει το Μνημόνιο 3 απαντούμε: Ναι μκαι ο Πύρρος Δήμας θα καταχωρηθεί στους Προδότες. Και ο Τσολάκογλου πολέμησε στο μέτωπο τους Αλβανούς και κατήγαγε νίκη, θεωρήθηκε αρχικά ήρωας αλλά η ιστορία τον κατέταξε στους προδότες και δωσίλογους!


http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/11/3_3.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=ksipnistere%0A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου