ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΟΓΚΩΔΕΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ...ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


sigkentrsis
Στόχος, να μην περάσουν τα μέτρα που θα σκοτώσουν την Ελλάδα και τον λαό!
«Παραλύουν» δημόσιος και ιδιωτικός τομέας σε όλη τη χώρα λόγω της 48ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει για Τρίτη και Τετάρτη, 6 και 7 Νοεμβρίου, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενόψει της ψήφισης στη Βουλή των νέων μέρων του Μνημονίου.
Το «χορό» των απεργιακών κινητοποιήσεων ανοίγουν τη Δευτέρα οι δημοσιογράφοι με 24ωρη απεργία από τις 6 το πρωί της Δευτέρας έως τις 6 το πρωί της Τρίτης.
Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ κήρυξαν 24ωρη απεργία για την Τρίτη και στάσεις εργασίας για την Τετάρτη.
Οι φαρμακοποιοί έχουν αποφασίσει 24ωρη απεργία την προσεχή Τετάρτη.
Τη συμμετοχή τους στην 48ωρη απεργία αποφάσισαν και οι τραπεζοϋπάλληλοι. Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας ΟΤΟΕ , ο κλάδος θα συμμετάσχει τόσο στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων την Τρίτη 6/11 στις 11:00 στο Πεδίον του Άρεως, όσο και στο απεργιακό συλλαλητήριο των συνδικάτων την Τετάρτη 7/11 στις 17:00 στο Σύνταγμα.
Στην απεργία συμμετέχουν και οι δικαστικοί αφού οι συνεδριάσεις τους γίνονται μέχρι τις 10 π.μ. (με ελάχιστες εξαιρέσεις).
Η ΟΤΟΕ ζητεί την καταψήφιση «των μνημονιακών μέτρων» και την εφαρμογή μιας πολιτικής «που θα δίνει πραγματική διέξοδο για την κοινωνία, για την οικονομία, για τον άνθρωπο».
Συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, τα Ιωάννινα, το Ηράκλειο και την Πάτρα.
Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν τα πλοία την Τρίτη και Τετάρτη, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), αποφάσισε τη συμμετοχή των ναυτεργατών, στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου