ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Εκπαιδεύουν λευκούς ισλαμιστές στα Σκόπια για τρομοκρατικά χτυπήματα

Στην Αλβανία αλλά και σε όλες τις περιοχές των Βαλκανίων με αμιγώς αλβανικό πληθυσμό, γίνεται εκπαίδευση ισλαμιστών ανταρτών με “λευκή” όψη, με σκοπό την εύκολη διείσδυσή τους σε χώρες του σύγχρονου κόσμου, όπου δεν θα κινούν υποψίες λόγω του παρουσιαστικού τους, σύμφωνα με τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών.
Όπως αναφέρει το  defencenet.gr,πρόκειται για μεγαλόπνοο σχεδιασμό που αποσκοπεί στην τελική κατοχή της Ευρώπης από το Ισλάμ δύμφωνα με την Φωνή της Ρωσίας!

Η Βοσνία, η Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο, τα Σκόπια, η νότια Σερβία και το Μαυροβούνιο, μελλοντικά θα αποτελέσουν μέρη ενός ενιαίου Ισλαμικού Κράτους.Αυτή είναι η πρώτη φάση της κατοχής της Ευρώπης βάσει ισλαμικού σχεδίου που φέρει την ονομασία «Ευρώπη 3000».

Η εκπαίδευση τρομοκρατών πραγματοποιείται σε «ασφαλείς αλβανικές περιοχές»- στην Αλβανία, στο Κοσσυφοπέδιο και σε τμήμα του κράτους των Σκοπίων, δηλαδή στο αλβανικό Τέτοβο.
Τα στρατόπεδα λειτουργούν κάτω από την προστατευτική ομπρέλα του Αλβανικού Εθνικού Στρατού (AKSH) μια οργάνωση διάδοχος του UÇK, όπως αναφέρει το σκοπιανό ‘Λοκάλνο’ επικαλούμενο το ρωσικό κρατικό ραδιόφωνο «Φωνή της Ρωσίας» το οποίο με τη σειρά του αναφέρεται σε ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών.
Οι νεοσύλλεκτοι των στρατοπέδων αυτών είναι Βόσνιοι και Αλβανοί που έχουν ‘σλαβική εμφάνιση’ ώστε να πραγματοποιούν τρομοκρατικές δραστηριότητες.
Αυτοί οι μαχητές θα μπορούσαν στη συνέχεια να ταξιδεύσουν σε όλον τον κόσμο, χωρίς να προκαλέσουν υποψίες μεταξύ των αστυνομικών και των υπηρεσιών πληροφοριών. Επίσης, θα μπορούσαν να φθάσουν στην περιοχή του Βόρειου Καυκάσου, όπου θα ενισχύσουν τους τουρκόφωνους Τσετσένους.
Οι τρομοκράτες ονομάζονται ‘Λευκοί Διάβολοι’-Μπέλι Τζάβολι, και λαμβάνουν την καλύτερη εκπαίδευση και είναι έτοιμοι για τζιχάντ στην Ευρώπη και τη Ρωσία.
Αλλά, κυρίως, οι μαχητές αυτοί, με τη σλαβική εμφάνιση- λευκό δέρμα, ανοιχτόχρωμο μαλλί κλπ-, παραμένουν απόθεμα για τρομοκρατικές ενέργειες.Μιλάμε για πυρήνες εν υπνώσει

Είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να πραγματοποιήσουν βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας ή να «μαρτυρήσουν» στο όνομα του Αλλάχ.
Τον πυρήνα της ομάδας αυτής απαρτίζουν Βόσνιοι Μουσουλμάνοι και υπάρχουν νεοσύλλεκτοι από την Τσετσενία και άλλες περιοχές του Καυκάσου, όπως επισημαίνει το ραδιόφωνο Φωνή της Ρωσίας.
Αν κάποιος παρατηρούσε από πολύ ψηλά τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων θα έλεγε ότι κάποιο “αόρατο” χέρι φαίνεται να συντονίζει τις δυνάμεις του σουνιτικού Ισλαμ (το σιιτκό αντίθετα αποτελεί εμπόδιο για αυτούς) με σκοπό την κατάληψη Βόρειας Αφρικής και Μέσης Ανατολής για αρχή, με τελικό στόχο την κατάκτηση της ίδιας της Ευρώπης. Ήδη οι ευρωπαϊκές χώρες συμπεριλαμβανομένου και της δικής μας έχουν στις επικράτειές τους πολύ μεγάλο όγκο μουσουλμανικών πληθυσμών, με αποτέλεσμα να δοκιμάζεται η κοινωνική συνοχή σχεδόν παντού.
Πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι τα ευρωπαϊκά έθνη γερνάνε και δεν γεννούν, αντίθετα οι μουσουλμάνοι γεννοβολούν στην κυριολεξία, κάτι που άλλωστε το θεωρούν ως μέσο κατάκτησης. Το είχε δηλώσει άλλωστε και ο μακαρίτης Τουργκούτ Οζάλ.
Ακόμα και τώρα που θεωρούμε ότι η λευκή ευρωπαϊκή φιλή με χριστιανικό θρήσκευμα αποτελεί την πλειοψηφία, και μπορεί να ελέγξει την κατάσταση, παραβλέπουμε ότι ένα μεγάλο μέρος του λευκού πληθυσμού έχει γεράσει και βρίσκεται σε διαδικασία “απόσυρσης” ενώ αντίθετα οι μουοσυλμανικοι πληθυσμοί είναι ενεργοί (είτε εργασιακά ειτε μαχητικά σε περίπτωση εξεγέρσεων), με αποτέλεσμα ήδη ο έλεγχος να κινδυνέυει να χαθεί.
Μην ξεχνάμε ότι έχουν επιβάλλει στις συνοικίες τους άτυπη σαρία, αλλά και στα επίσημα ευρωπαϊκά κράτη την ηθελημένη αποχριστιανοποίησή τους (κατάργηση χριστιανικών συμβόλων) για να μην τους “προκαλούν”.
Η κατοχή της Ευρώπης δεν απέχει βαθιά στο μέλλον, έχει ξεκινήσει ήδη. Απλώς το σχέδιο «Ευρώπη 3000» είναι η αρχή μιας ένολπλης αντιπαράθεσης, και πρόκλησης πανικού μόλις δοθεί το σύνθημα, και αυτή τη φορά δεν θα είναι κανείς σε θέση να ξεχωρίσει τον εχθρό από τον φίλο. Συν τοις άλλοις μετά την Συρία εκατοντάδες έμπειροι “ευρωπαίοι” μαχητές γεμάτοι μίσος για τους λευκούς χριστιανούς θα επιστρέψουν πίσω, έτοιμοι για όλα, με μεγάλη γνώση και ευρηματικότητα στις αστικές συγκρούσεις. 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου