ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε πρωθυπουργό τον (...Ντούτσε του Pasok) mr. Τούρκογλου - Βενιζέλο!


Ο ...Ντούτσε του Pasok Γράφαμε πριν τις εκλογές ότι η ενδεχόμενη στήριξη κάποιου προς την Νέα Δημοκρατία ήταν μοιραία στήριξη και προς το Pasok, αφού η συγκυβέρνηση ήταν βεβαία, παρά τις κορώνες του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ορκιζόταν στους ψηφοφόρους του ότι δεν πρόκειται να συγκυβερνήσει με το Pasok.

Τελικώς οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας εξαπατήθηκαν για άλλη μία φορά, βοηθώντας, παρά την θέληση τους, να διατηρηθεί στην εξουσία το Pasok, το οποίο βρίσκεται στο 3% πλέον. Βέβαια, αυτή δεν...ήταν η μόνη προεκλογική εξαγγελία του Σαμαρά, που αποδείχτηκε ψεύτικη, αφού το σύνολο αυτών που έλεγε προεκλογικώς αποδείχτηκε ένα απατηλό ψέμα.

Αυτές τις μέρες, όμως, πραγματοποιείται ένας συμβολισμός, ο οποίος έχει εξαιρετική σημασία. Ταξιδεύει, λοιπόν, στην Αμερική ο Σαμαράς, προκειμένου να πραγματοποιήσει μία εθιμοτυπική επίσκεψη στον πλανητάρχη. Το ότι αυτή η επίσκεψη είναι εθιμοτυπική δεν το λέμε εμείς, αλλά δημοσιογράφοι, οι οποίοι έχουν βρεθεί σε τέτοιες επισκέψεις περισσότερες φορές από ότι ο Σαμαράς.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Γιάννης Κανελλάκης στην "Ελευθεροτυπία", μεταφέροντας τα λόγια Ελλήνων και Αμερικανών διπλωματών ότι "πρόκειται για καλοστημένες φιέστες και καλά σκηνοθετημένες εμφανίσεις των δύο ηγετών, που τίποτα παραπάνω δεν προσθέτουν ούτε αφαιρούν απ’ αυτά που μέσω διπλωματικής οδού έχουν συμφωνηθεί και αυτά υπογράφουν. Το μόνο που θεωρείται καινούργιο, κατά τη συνάντηση τους, είναι η χειραψία τους για τα μίντια και την… παράδοση".

Πίσω στην Ελλάδα, όμως, έχει συντελεστεί, απουσία του πρωθυπουργού, μία αλλαγή, η οποία μόνο εθιμοτυπική δεν είναι, αλλά αντιθέτως προσβάλλει βαθύτατα ολόκληρο τον Ελληνισμό. Από χθες, λοιπόν, και καλό θα είναι να το συνειδητοποιήσουν όσοι δεν το έχουν πράξει ήδη, πρωθυπουργός είναι ο Βενιζέλος!

Ο "Ντούτσε" του Pasokτο οποίο ο Ελληνικός Λαός πλέον τοποθετεί σε κάποια εκλογικά σενάρια εκτός Βουλής είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, αφού αυτό προβλέπει η θέση του ως αντιπροέδρου της Κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου