ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Γιατί νομίζετε ότι ευχαρίστησε ο ολετήρας της χώρας τον Σόρος;;;

Σε μία εκδήλωση που τα ελληνόφωνα ΜΜ”Ε” απέκρυψαν, πλην της Κυριακάτικης Δημοκρατίας, ο αχυράνθρωπος ευχαριστησε το …αφεντικό, για ποιόν λόγο νομίζετε;…μα για την βοήθεια του στην καταπολέμηση του ρατσισμού!
Ο άνθρωπος που συνεχίζει να διασύρει την χώρα με την διεθνή του παρουσία, αφού φέρει τον τίτλο “πρώην Έλληνας πρωθυπουργός”, προφανώς για να μας υπενθυμίζει την μαζική παράκρουση που μας διακατέχει, φανέρωσε και το μοναδικό του επίτευγμα. Το ότι “έριξε το έλλειμα κατά 6,5%”! Ενώ εριξε όλες τις ευθύνες στο “κρυφό” έλλειμα που παρέλαβε, δηλαδή το χαλκευμένο 15%!!

Έτσι για να καταλαβαινόμαστε για το ποιά η σκοπιμότητα της διόγκωσης του ελλείματος, υπόθεση για την οποία έχουν ασκηθεί κακουργηματικές διώξεις από την Ελληνική δικαιοσύνη. Και αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει οπωσδήποτε να τιμωρηθούν βαρύτατα, αφού ο δόλιος ρόλος τους φαίνεται ακριβώς από αυτές τις εμφανίσεις Παπανδρέου. Ειναι η βλακώδης δικαιολογία για να συνεχιστεί η νομιμοφανής εφαρμογη του μνημονίου και της ληστείας της χώρας. Δεν έχει καμμία σχέση με στείρα πολιτική αντιπαράθεση, αφού εκτός από το χαλκευμένο 15%, η όποια διόγκωση έγινε από τις αλχημείες του τελευταίου τριμήνου ακριβώς για να στρωθεί το χαλί της υποδούλωσης.
Η καταδίκη τους θα σημάνει και τη νομική τεκμηρίωση της ακύρωσης των συμβάσεων με ισχυρή νομική βάση.
Οι εισαγγελείς έκαναν την δουλειά τους. Τώρα είναι η σειρά των δικαστών.
olympia
 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου