ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ... ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ HOLLYWOOD ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ... ΕΚΑΝΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΙΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ...


Πράκτορας του Ισραήλ, και περήφανος γι΄αυτό, δήλωσε ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς και επιχειρηματίες του Hollywood!

Ο λόγος για τον Άρνον Μιλχάν, του οποίου η εταιρία «New Regency Films», έχει στο ενεργητικό της μεγάλες επιτυχίες, όπως oι ταινίες «Pretty Woman», «Fight Club», «Mr and Mrs Smith», και «LA Confidential».

Ο 68χρονος παραγωγός,είπε σε συνέντευξη του πως υπήρξε μυστικός πράκτορας και έμπορος όπλων, δήλωσε περήφανος που εργάστηκε για τη χώρα του, και περιέγραψε πόσο συναρπαστικό είναι το συναίσθημα του να μεταμορφώνεσαι σε «James Bond».

Μιλώντας στην εκπομπή-ντοκιμαντέρ «Uvda», του ισραηλινού καναλιού

«Channel 2», ο 68χρονος σήμερα παραγωγός, επιβεβαίωσε πως εργαζόταν για μια ισραηλινή υπηρεσία, που διαπραγματευόταν συμφωνίες όπλων, ενώ υποστήριζε το πρόγραμμα για τα πυρηνικά όπλα του Ισραήλ.

Μάλιστα, περιέγραψε και τα συναισθήματα του, όταν το ο Ισραήλ του ζήτησε να μπει στην εν λόγω υπηρεσία:

«Ξέρετε τι είναι να είναι κάποιος 20 ετών και κάτι και η χώρα του να του λέει να γίνει James Bond; Η δράση! Ήταν συναρπαστικό».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μίλχαν στρατολογήθηκε νωρίς, όταν ακόμα ήταν νέος επιχειρηματίας, από το Γραφείο Επιστημονικών Σχέσεων (Λακάμ) από τον Σιμόν Πέρες την δεκαετία του '60 και “εργάστηκε” εκεί μέχρι το 1987 όταν και η συγκεκριμένη υπηρεσία έκλεισε.

star.gr 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου