ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ο "εδώ και 20 χρόνια Κομμουνιστής" NiVo στο πλευρό του Σφακιανάκη

Ο Βουρλιώτης που αντικατέστησε την Βανδή στο μαγαζί του Notis, δείχνει ότι δεν ξεπουλιέται εύκολα, (αλλά πανεύκολα) 
"Ετοιμάσου! Μόλις τελειώσει η Αμαρυλλίς, η Έφη Θώδη και το μπαλέτο της, βγαίνεις!"
Η επίσημη ανακοίνωση του Έναστρον «Οι πόρτες του Έναστρον ανοίγουν το Σάββατο 7-12-2013 και ο Νότης Σφακιανάκης μας υποδέχεται για να τραγουδήσουμε μαζί του τις τεράστιες επιτυχίες του! Το σχήμα συμπληρωνουν δυναμικά οι Goin" Through και μία ομάδα νέων καλλιτεχνών, οι οποίοι μας υπόσχονται μοναδικές βραδιές διασκέδασης στην οδό Πειραιώς 178»! 

 Ως γνωστόν ο NiVo όπου σταθεί κι όπου βρεθεί δηλώνει Κομμουνιστής. Το πώς παράτησε το σχήμα στο οποίο θα ήταν για να αντικαταστήσει την Βανδή είναι απορίας άξιον.

 «Ξέρουν ότι είμαι ενταγμένος στο ΚΚΕ και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δεχθήκαμε αυτή την επίθεση.Είμαι ΚΚΕ, γι" αυτό με χτυπούν!», είχε δηλώσει επί λέξει πριν λίγο καιρό. Δεν ξέρω τώρα αν προσπαθεί να ανοίξει κάποια κουβέντα για την ένωση της αριστεράς με την ακροδεξιά ή τι,
πάντως το θέμα είναι ότι είχε δουλειά (εμφανιζόταν με τον Γονίδη, ο ασυμβίβαστος κομμουνιστής ράπερ) την οποία παράτησε για να πάει στου Νότη. Άρα τι παίχτηκε; Τεράστιο ποσό για τη μεταγραφή; Κάτι άλλο;

 Οι Έλληνες μέινστριμ ράπερ που λένε συνέχεια ότι δεν ξεπουλιούνται και πως δεν προδίδουν τα ιδανικά τους, μετά τραγουδούν στα μπουζούκια με τη Βίσση και διαφημίζουν σοκολατούχα ροφήματα στην τηλεόραση. Τώρα, βγάζουν και από τη δύσκολη θέση φασίστες που λένε "Να πάνε να γαμηθούν όλοι τους, από όπου κι αν προέρχονται". == [+] 

 Ξανά: Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αστείο το πανηγύρι της ματαιοδοξίας που λέγεται μέινστριμ "ελληνική χιπ-χοπ και ραπ".

 Μίμοι των ξένων καλλιτεχνών που για χρόνια το παίζουν "γκέτο", με τις γκόμενές τους και τα bling τους και τους τσακωμούς στα κομμάτια τους.

 Στις ΗΠΑ η ραπ γεννήθηκε και ανδρώθηκε από την ανάγκη των αποκλεισμένων να βρουν μια φωνή, να μιλήσουν για τα προβλήματά τους. (Μετά βέβαια οι αποκλεισμένοι έγιναν ζάμπλουτοι ράπερς και από τότε επιδεικνύουν τα χρυσά κοσμήματά τους και θάβουν τους αντιπάλους τους - επίσης ζάμπλουτους φιγουρατζήδες).

 Στην Ελλάδα οι μέινστριμ καλλιτέχνες έφτασαν κατευθείαν στο τελευταίο στάδιο, με τη μία. Όσο κι αν λένε ότι "το κρατάνε αληθινό" σχεδόν όλα μοιάζουν φέικ. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτεροι φανς των Goin' Through (πέρα απ' τους νεολαίους κομμουνιστές...) είναι 8χρονα αγοράκια. 

 Το να τσακώνονται όμως μεταξύ τους το Θηρίο με τον Εισβολέα, o Ισορροπιστής με τον Μηδενιστή, ο Επεξεργαστής με τον Εφτάψυχο, ο Σαρδανάπαλος με το Τέρας, ο Τυμβωρύχος με τον Ακατάσχετο, ο Αχαλίνωτος με τον Μηρυκαστικό, ο Ευλογητός με τον Φερόμενο, ο Ορθογώνιος με τον Σκοτεινότατο, ο Μαμούχαλος με τον Πρωθύστερο, ο Δισκοβόλος με τον Συνοφρυωμένο, ο Δυσλειτουργικός με τον Σταχτοδόχο, ο Μυστήριος με τον Αντικοινωνικό, ο Συμπαντικός με τον Μεγαλειότατο, ο Σαρκοφάγος με τον Καλωδιωμένο [μπορώ να το συνεχίσω για πάντα αυτό!] το να ασχολούνται ο ένας με τον άλλον και να τσακώνονται για το ποιος "το κρατάει πιο ζωντανό" είναι απλά γελοίο - ειδικά σήμερα.
Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου