ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Η επόμενη κυβέρνηση, ας ετοιμαστεί για πόλεμο.

Τι έκαναν οι ναύτες του ΠΝ της Αργεντινής όταν οι τοκογλύφοι επιχείρησαν να κατάσχουν το Πολεμικό πλοίο…

Από σχόλιο αναγνώστη.

Οι διεθνείς σπεκουλαδόροι τα κοράκια η NML CAPITAL INVESTMENTS ζήτησε και έκανε κατάσχεση από τις δικαστικές αρχές της Γκάνα για χρέη της ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ προς αυτήν δηλ. είχε δώσει πχ. 5 ΕΥΡΩ και ζητούσε να εισπράξει 1005 ΕΥΡΩ.
Πήρε απόφαση κατάσχεσης από τα δικαστήρια της Γκάνα.
O διεθνής τύπος είχε γράψει αρκετά για την υπόθεση.
Eπισης στόχευαν για κατάσχεση και το προεδρικό αεροπλάνο της Αργεντινής


στο εξωτερικό.

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ.

Πολλά ταξίδια είχαν αναβληθεί με το προεδρικό αεροπλάνο.
Ας δούμε τι είχε γράψει το Forbes .

http://www.forbes.com/sites/afontevecchia/2012/10/05/the-real-story-behind-the-argentine-vessel-in-ghana-and-how-hedge-funds-tried-to-seize-the-presidential-plane/

Η Αργεντινή προσέφυγε στο διεθνές δικαστήριο για το δίκαιο της θαλάσσης και εκεί κέρδισε την υπόθεση της κρατήσεως πλοίου του πολεμικού της Ναυτικού.

http://www.itlos.org/index.php?id=222&L=0%255CoOpensinternallinkincurrentwindow

Να σημειωθεί ότι τα μέλη του πληρώματος δεν επέτρεψαν σε κανέναν να ανέβει στο εκπαιδευτικο πλοίο όταν ήταν στην Γκάνα για κατάσχεση .
Έστρεψαν τα όπλα και πέταξαν έξω από το πλοίο τις αρχές της Γκάνα και αυτούς που τους συνόδευαν. Από εκεί και μετά ξεκίνησε διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Γκάνας-Αργεντινής με τα διεθνή κοράκια να καραδοκούν να αρπάξουν.

Οπως λεει η Προεδρος της Αργεντινης στην ομιλια της ηταν μια ΟΔΥΣΕΙΑ το ταξιδι του ΛΙΜΠΕΡΤΑ στην ΓΚΑΝΑ.

(ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Της ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ)

Η ίδια εταιρεία η NML CAPITAL INVESTMENTS τα κοράκια δηλ. κυνηγούσαν ταυτόχρονα και άλλο πλοίο της Αργεντινής που ήταν στην Νότια Αφρική.

Η Πρέσβης της Αργεντινής στο Ηνωμένο Βασίλειο Alicia Κάστρο είχε μιλήσει επισης για το θέμα της φρεγάτας ΛΙΜΠΕΡΤΑ σε συνέδριο στο Λονδίνο δηλώνοντας ότι “δεν είναι σωστό ότι μια ιδιωτική καπιταλιστική εταιρεία να μπορεί να επηρεάσει επικίνδυνα την αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους και να παρεμβαίνει στην κυριαρχία και στην αξιοπρεπεια της Αργεντινής”

Αυτά να τα ακούνε στην Κυβέρνηση .

Κατ εμέ σωστά είχε πει ο Καμμένος ότι θα γίνουν κινήσεις κατασχέσεως δημόσιας περιουσίας και Δημόσια περιουσία είναι και τα πολεμικά μας πλοία αλλά και το προεδρικό αεροπλάνο. Ότι είναι δημόσιο στο εξωτερικό θα κατάσχεται για να πληρώνονται οι …Rich and famous investment companies.

Η Επόμενη κυβέρνηση σίγουρα δεν θα είναι αυτή που έχουμε τώρα.
Η Nεα κυβέρνηση θα έχει τεράστια θέματα να διαχειρισθεί.

Γιατί το ΔΝΤ αγάπησε την Αργεντινή .

http://www.capital.gr/News.asp?id=1838416

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου