ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Οικογένεια μουσουλμάνων που έμεναν χρόνια στην Ελλάδα, κατηγόρησαν την χώρα που τους φιλοξενούσε επινοώντας κίνδυνο από "ρατσιστές" για να πάρει άσυλο στην Φιλανδία - Τώρα θα κατηγορούν και την Φιλανδία, αλλά στην χώρα τους δεν γυρνούν!!! (Στα τσακίδια...)



Στην Αργυρούπολη ζούσε για πάνω από δέκα χρόνια πολυμελής οικογένεια Σύριων μουσουλμάνων την οποία βοηθούσε ο κόσμος οικονομικά επειδή είχαν πολλά παιδιά και ήταν φιλήσυχοι και ήρεμοι άνθρωποι. Τουλάχιστον έτσι έδειχναν. Η εντύπωση αυτή άλλαξε πριν ενάμιση χρόνο όταν η έγκυος μητέρα δυσανασχέτησε για την τελευταία αυτή  εγκυμοσύνη εκφράζοντας πρόθεση να διακόψει την κύηση κρυφά χωρίς τη συγκατάθεση του συζύγου της. Τότε της πρότεινε κάποιος καταστηματάρχης της γειτονιάς να μην το σκοτώσει  το παιδί αλλά να το δώσει σε κάποιο ζευγάρι  Ελλήνων που ήξερε ο ίδιος. Παράλληλα της
εγγυήθηκε ότι ήταν πολύ καλή οικογένεια  και το παιδί της θα ζούσε πάρα πολύ καλά, ενώ θα έπαιρνε κι εκείνη χρήματα.

Διαβάστε την απάντηση της Σύριας:
- Εγώ δεν αφήνω στην Ελλάδα ούτε μια τρίχα της κεφαλής μου!
'Ετσι ακριβώς μίλησε σε ανθρώπους που τη βοηθούσαν με κάθε τρόπο, δίνοντάς της πότε τρόφιμα και πότε ενδύματα και υποδήματα για όλη την οικογένεια! Αν δεν ήθελε να δώσει το παιδί, δικαίωμά της, θα μπορούσε να το πει απλά,  αλλά η απάντησή της έδειξε καθαρά τι έκρυβε μέσα της τόσα χρόνια για τους ευεργέτες της.

Μετά από αυτό το γεγονός, μειώθηκαν οι βοήθειες που της έδινε ο κόσμος στην Αργυρούπολη, όχι επειδή δεν έδωσε το παιδί αλλά επειδή κατάλαβαν επιτέλους ότι οι ξένοι είναι αχάριστοι και συμφεροντολόγοι κι όσο περισσότερο τους  βοηθάς τόσο χειρότεροι γίνονται. Εν τω μεταξύ οι δουλειές στην οικοδομή μειώθηκαν δραστικά κι όταν πια έμεινε άνεργος ο πατέρας της οικογένειας αποφάσισαν να φύγουν από την Ελλάδα, αλλά όχι για να επιστρέψουν πίσω στη χώρα τους. Αρχικά προσπάθησαν να πάρουν άσυλο από χώρα της Κεντρικής Ευρώπης προσποιούμενοι τους πρόσφυγες από τη Συρία αλλά για κάποιους λόγους δεν τα κατάφεραν.
Μετά κατάστρωσαν άλλο σχέδιο:
Προσποιήθηκαν ότι τους κυνηγούσε η Χρυσή Αυγή και κινδύνευε η ζωή τους στην Ελλάδα. 
Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να γίνει δεκτό το αίτημα τους στη Φιλανδία.!! 
Εκεί ζουν τώρα με δελτίο ασύλου!
Το αστείο είναι ότι πήγε να τους βοηθήσει να μαζέψουν τα υπάρχοντά τους μια ηλικιωμένη, "υπερευαίσθητη" συγγενής υψηλά ιστάμενου προσώπου του Σύριζα ο οποίος παλιά ασχολείτο με το τραγούδι.
Τους είχε πιστέψει η καημένη και  ρώτησε το μεγάλο γιο, τι ακριβώς τους έκαναν οι Χρυσαυγίτες και αναγκάστηκαν να "ξεπατριστούν" (λες και είχαν πατρίδα την Ελλάδα)!
Πήρε την εξής απάντηση από το παιδί των  Σύριων κι έμεινε άναυδη:
-  Δεν  έχουμε δει Χρυσαυγίτη από κοντά. Δεν τους ξέρουμε. Εμείς θέλαμε να φύγουμε γιατί δεν είχαμε δουλειά και μας είπαν να λέμε ότι κινδυνεύουμε από τη Χρυσή Αυγή!

Αυτή η κοροϊδία του ασύλου πρέπει κάποτε να λάβει ένα τέλος.
Σχεδόν στο σύνολό τους όσοι δηλώνουν πρόσφυγες και αιτούνται άσυλο είναι απλά οικονομικοί μετανάστες ή το χειρότερο εγκληματίες κυνηγημένοι ή και πράκτορες που δρουν κάτω από το μανδύα του πρόσφυγα.
Ανεξάρτητα ποιο κόμμα θίγεται στην Ελλάδα για να περάσουν πιο εύκολα το αίτημά τους στην Ευρώπη όσοι φεύγουν προς τα εκεί προσποιούμενοι τους πρόσφυγες, θα έπρεπε να υπάρξει μία συσπείρωση των υγιών φορέων των  εθνικών κρατών να περιοριστεί το φαινόμενο αυτό που θα φέρει ολέθρια αποτελέσματα σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλάζοντάς της πρόσωπο, ήθη, έθιμα, θρησκεία, παιδεία, τα πάντα και αυτό θα συντελείται βαθμιαία έως ότου να μην είναι πλέον αναστρέψιμη η κατάσταση.
Προ πάντων εδώ στην Ελλάδα θα πρέπει να αυστηροποιηθούν οι διαδικασίες, να μην γίνονται δεκτά τόσα αιτήματα ασύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου