ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Απίστευτη Κρήτη - Εκπληκτικά Βίντεο

Με δύο νέα βίντεο, τα οποία «διαπρέπουν» στα κοινωνικά δίκτυα αντεπιτίθεται η περιφέρεια Κρήτης στο «μαύρο κλίμα» των ημερών. Τα βίντεο προβάλλουν τον πολιτισμό, την ιστορία, την φιλοξενία και τις αρετές του νησιού.

Τα «Incredible History» & «Incredible Hospitality», που έχουν την υπογραφή του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, βασίζονται στην πολιτιστική κληρονομιά και την φιλοξενία των ανθρώπων της Κρήτης και φιλοδοξούν να γίνουν «εισιτήριο» για ένα ταξίδι στην Ελλάδα και την Κρήτη.

Ήδη τα δυο spot άρχισαν να προβάλλονται διεθνώς από τα social media, την ιστοσελίδα της Περιφέρειας αλλά και το κανάλι Travel channel, μαγνητίζοντας το διεθνές ενδιαφέρον.



Η Περιφέρεια Κρήτης καλεί ξένους και έλληνες, από κάθε σημείο του πλανήτη, να επισκεφθούν και να νιώσουν από κοντά όσα καταγράφουν τα διαφημιστικά σποτ. Το incrediblecrete.gr, η τουριστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης «IncredibleCrete.gr», διακρίθηκε και βραβεύτηκε στην τελετή απονομής των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης (Ε.Β.Γ.Ε) 2013 που πραγματοποιήθηκε στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση την Κυριακή 14 Απριλίου στην Αθήνα είναι βασικό συστατικό στοιχείο της καμπάνιας «Απίστευτη Κρήτη, Εκπληκτικά Δική σας» (Incredible Crete, Surprisingly Yours) καθώς και τα κανάλια YouTube και Vimeo, όπου και προβάλλονται τα spots.

Η καμπάνια συμπληρώνεται από τα κοινωνικά δίκτυα της Περιφέρειας για τον τουρισμό στο Facebook και στο Twitter, τα οποία αποτελούν και βασικό πυλώνα της προβολής του νησιού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου