ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ. ΕΜΠΟΡΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ...

Η γενοκτονία συνεχίζεται... Η νέα αυτοκτονία, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις μαρτυρίες οφείλεται καθαρά σε οικονομικούς λόγους, «πάγωσε» την τοπική κοινωνία. Τα δύο τραγικά περιστατικά (είχε προηγηθεί η αυτοκτονία του ζωγράφου στην πόλη της Ρόδου) αποδεικνύουν την πίεση που υφίστανται δεκάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και εργαζόμενοι, αρκετοί από τους οποίους βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού τα τελευταία τρία χρόνια εξαιτίας του οικονομικού αυτού αδιεξόδου που έχει προκύψει στη ζωή τους.

Το χθεσινό περιστατικό έγινε γνωστό, λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι όταν - σύμφωνα με τη rodiaki.gr,

καμαριέρα ξενοδοχείου εντόπισε το άψυχο σώμα του 54χρονου οικογενειάρχη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας κρεμάστηκε σε δέντρο που βρίσκεται στην άκρη της οδού.

Η είδηση του χαμού του 54χρονου σόκαρε την τοπική κοινωνία και βύθισε στο πένθος και στη θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους τους, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έγινε, ενώ όλοι κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο, καλοσυνάτο, ευγενικό και ευαίσθητο, αγαπητό από όλους. Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιαλυσό.
 (Rodiaki.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου