ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Αποκάλυψη βόμβα! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Ο μεταβατικός Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο άνθρωπος που σήμερα –υποτίθεται- διαπραγματεύεται με τη Γερμανία  το μέλλον της Ελλάδος και των επόμενων γενεών, είναι αυτός που έμπηγε πρώτος το μαχαίρι στη χώρα, όταν από το 1998 έως το 2002, ως επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος , δημιουργούσε πλασματικές και θανατηφόρες  συνθήκες  για την είσοδο της Πατρίδας μας  στην Ευρωπαϊκή  Νομισματική Ένωση.
Ο Λουκάς Παπαδήμος ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος , ήταν στην κατάλληλη θέση, υπηρετώντας από τότε τα συμφέροντα της Γερμανίας σε βάρος της χώρας μας. Τα στοιχεία που δημοσιεύουμε,  αποτυπώνουν τον εγκληματικό ρόλο που έπαιξε από τότε ο Λουκάς Παπαδήμος:

Ως γνωστόν, η Τράπεζα της Ελλάδος και ο Διοικητής της ήταν αρμόδιος για τον καθορισμό της ισοτιμίας της δραχμής σε σχέση με τα ξένα νομίσματα. Τον Μάρτιο του 1998 καθορίστηκε η ισοτιμία της δραχμής  σε σχέση με το ecu, την λογιστική μορφή του ευρώ πριν αυτό καταστεί ευρωπαϊκό κοινό νόμισμα. Τότε λοιπόν, έλαβε χώρα  η επιβεβλημένη υποτίμηση της δραχμής σε σχέση με το ecu. Από 311 δρχ. ανά ecu η δραχμή καθορίστηκε σε 357 δρχ. ανά ecu.   Μια λογική υποτίμηση της τάξεως του 14% ακολουθούσα τις αντίστοιχες υποτιμήσεις και διολισθήσεις της δραχμής από το 1983 κι εντεύθεν, προκειμένου η ελληνική οικονομία  να παραμείνει ανταγωνιστική.
Από το 1998 όμως, μετά την τελευταία υποτίμηση  μέχρι και το «κλείδωμα» της ισοτιμίας δραχμής- ecu-ευρώ,  άρχισε –όλως παραδόξως - να ανατιμάται η δραχμή!!!  Έως ότου φτάσαμε στον Απρίλιο του 2000 οπότε  η ισοτιμία «κλείδωσε»  (πού παρακαλώ;)  σε 1 ευρώ= 340,75 δρχ.
Αντί δηλαδή η δραχμή να εξακολουθήσει να υποτιμάται-διολισθαίνει…ανατιμήθηκε τεχνηέντως και δολίως και μάλιστα κατά 5%. Κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία της δραχμής.  Ο Λουκάς Παπαδήμος, ως απολύτως αρμόδιος,  με την εγκληματική αυτή ενέργεια σε βάρος της χώρας επέφερε τρία μεγάλα κακά:
 1. Έβλαψε την ανταγωνιστικότητα της  χώρας, 2. Αύξησε το δημόσιο έλλειμμά της και 3. Αύξησε το δημόσιο χρέος της. Ακριβώς από αυτή την ενέργεια Παπαδήμου το έλλειμμα και το δημόσιο χρέος εκτοξεύθηκαν αλματωδώς με αποτέλεσμα να φτάσουμε στη σημερινή τραγική κατάσταση.
Αποδεικνύεται ότι ο ρόλος του Παπαδήμου να ανατιμήσει τεχνηέντως τη δραχμή σε σχέση με το ευρώ, μόνον τυχαίος δεν ήταν: Έκανε το χατίρι της Γερμανίας,  η οποία ήθελε τους εταίρους της στην ΟΝΕ όσο το  δυνατόν λιγότερο ανταγωνιστικούς. Το ίδιο επιχείρησε να κάνει η Γερμανία και με άλλες χώρες που εισέρχονταν στην ΟΝΕ με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Ιταλία,  η οποία όμως αντιστάθηκε και κατάφερε να «κλειδώσει» το εθνικό  της νόμισμα με ισοτιμία 1 ευρώ= 2000 λιρέτες. Την ίδια ώρα,  ο τότε Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, αντί να υπηρετήσει τα συμφέροντα της  χώρας μας,  μαζί με τον Σημίτη στην Πρωθυπουργία, χαντάκωναν  την Ελλάδα, όπως επιθυμούσε η Γερμανία! Σήμερα, ο ίδιος μοιραίος άνθρωπος, ο Λουκάς Παπαδήμος,  συνδιαλέγεται με την Γερμανία,  για να ρίξει την χαριστική βολή στην Ελλάδα και τους Έλληνες!  
Τον άνθρωπο αυτό σήμερα ταΐζουμε απ’ το αίμα μας και το υστέρημά μας, με το μισθό του Πρωθυπουργού. Δοξάστε τον ή κάντε του ό,τι άλλο νομίζετε εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου