ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!!!!!


Οι New York Times σήμερα, αποκαλύπτουν ωμά, οτι η νέα δανειακη σύμβαση, εχει ώς μοναδικό στόχο την διασωση των Τραπέζων και τιποτα παραπάνω. Οι Ελληνες πολιτικοί αρχηγοί γι αυτό το λόγο κλήθηκαν να συμφωνήσουν και να υπογράψουν. Ο ελληνικός λαός μπορεί να εξαθλιωθεί και να πεθάνει, αυτό δεν είναι πρόβλημα της Τροικας, και ούτε την απασχολεί. Το ζητούμενο είναι να ......σωθούν οι τράπεζες, και τα υπόλοιπα να πληρωθούν σε είδος., και να.....
έρχονται οι Γερμανοι κατα εκατοντάδες χιλιάδες να κάνουν διακοπές δωρεάν στην Ελλάδα. αφού όλα θα είναι δικά τους.. Δηλαδή να γίνει η Ελλάδα ιδιωτικό θέρετρο και ΚΑΠΗ των γερμανών και των προσκεκλημένων τους. . Και όπως χαρακτηριστικά καταλήγει η εφημερίδα....."μην τα θέλουν ολα δικά τους οι Ελληνες"...αρκεί οι τράπεζες να είναι καλά. 
Επομένως τα περί πατριωτισμού του Καρατζαφέρη, τα περι διασωσης του Γαπ, και περι σκληρων διαπραγματεύσεων του Σαμαρά, είναι φτύσιμο στα μούτρα του απλού Ελληνα.
Ολα είναι μιλημένα, κανονισμένα, πραγραμματισμένα μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια. Αρκεί να θυμηθείτε τι είπε χτές ο Γιούνκερ..το μουνόπανο απο το Λουξεμβουργο. "Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ψηφιστεί απο την Ελληνική Βουλή η σύμβαση...!!! " 
Την Κυριακή λοιπον, φροντίστε να μην ξαναβγούν από τη Βουλή, και αν βγούν , να εξαφανιστούν απο προσώπου γης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου