ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Τουρκική βάση στο Ksamili της Αλβανίας!

Μία σημαντική παράμετρος των εξελίξεων που οδηγούν στη Νέα Εποχή αφορά στο θέμα της τεράστιας, διαπλανητικού τύπου, παρακολούθησης και ελέγχου των πάντων όσων λαμβάνουν χώρα στην ανθρωπότητα! Πρόκειται για ζήτημα σοκαριστικό και ανατριχιαστικό,που ενώ κάποτε εθεωρείτο καθαρά «επιστημονική φαντασία», σήμερα όλοι πια έχουν πειστεί για την αληθινότητά του... Η οποία δεν είναι....
τίποτα άλλο παρά η επιδίωξη και επίτευξη μιας κλειστής κάστας ατόμων, της πλανητικής ελίτ (ή Υπερκυβέρνησης, που «διευθύνει» τα παγκόσμια πράγματα...), να πραγματοποιεί στενή εποπτεία περίπου των πάντων πάνω σ’ αυτή τη Γη!... Ιστορικά εδώ αναφερόμαστε στο κλασικό λογοτεχνικό έργο του Τζορτζ Όργουελ, το περίφημο «1984», που πρωτοκυκλοφόρησε εν έτει 1949, και αμέσως χαρακτηρίστηκε ως μία «πολύ απαισιόδοξη ουτοπία-θρίλερ».
Και όντως, στην εποχή του ο μέσος άνθρωπος δυσκολευόταν να κατανοήσει το βάθος της οργουελικής σκέψης και την αρνητική προοπτική ενός κόσμου, στον οποίο θα επικρατούσε ένας τεχνο-φασισμός. Ένα δηλ. τεράστιο ολοκληρωτικό σύστημα, στο οποίο η ανθρώπινη προσωπικότητα συντριβόταν ανελέητα και στην καθημερινότητα κυριαρχούσε ο παραλογισμός ενός δύσμορφου κομφορμισμού... Η τύχη του ζευγαριού που θέλησε να «σπάσει» αυτή την εφιαλτική πραγματικότητα ήταν στο μυθιστόρημα πραγματικά τραγική!...
Στο θέμα έχουμε κάνει αναφορά και άλλες φορές και πάντως με ολόκληρη σχετική μας ανάλυση, υπό τον τίτλο «Το μάτι που τα πάντα θωρεί... ο Μεγάλος Αδελφός» [ΣΗΜ.: δημοσιεύτηκε σε Ελλάδα και εξωτερικό, στα ελληνικά στο περ. «Άρδην», τεύχος 70, Ιούνιος 2008, καθώς και ως κεφάλαιο του βιβλίου «Εγώ είμαι η Ελλάδα!» του δρος Ησαΐα Κωνσταντινίδη].
Στην παραπάνω μελέτη μας γίνεται πλήρης ανάλυση του φαινομένου, από όλες τις πιθανές οπτικές σκοπιές, με συγκεκριμένα στοιχεία, παραδείγματα κτλ. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε δημοσιεύτηκε και σε ακαδημαϊκά έντυπα του εξωτερικού, αλλά και διακοινώθηκε σε σχετικά σεμινάρια και διαλέξεις. Αυτά τα γράφουμε δε, ακριβώς για να δείξουμε ότι δεν είμαστε καθόλου όψιμοι ερευνητές επί του συγκεκριμένου ζητήματος, αλλά έχουμε εκφράσει, δημόσια και ανοιχτά, γνώμη πάνω σ’ αυτό, η οποία μάλιστα έγινε ευρέως αποδεκτή από τους επιστημονικούς κύκλους.
Ερχόμαστε τώρα στα τωρινά, στα όσα δραματικά και «καυτά» διαδραματίζονται αυτή την ώρα πάνω στον πλανήτη μας. Και τα οποία προμηνύουν φοβερά και τρομερά γεγονότα, που – για κάποιον μυστικιστικού χαρακτήρα λόγο – «κάποιοι» θέλουν να συμβούν ΦΕΤΟΣ!
Όμως σε συνθήκες παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας (όπως, σε μεγάλο βαθμό, η τωρινή) εκ των πραγμάτων επιβάλλεται από την κυβερνητική ελίτ του πλανήτη μία συνολική άποψη των επί της Γης καταστάσεων, και ο λόγος περί τούτου είναι προφανής: για να εξασφαλίζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο για την κεντρική διοίκηση του πλανήτη η Νέα Τάξη που θέλει να θέσει επί του κόσμου, αποφεύγοντας έτσι εξεγέρσεις εναντίον της, ανυπακοή, συνωμοσίες κτλ.
Βασισμένη λοιπόν πάνω στο πρότυπο του μεσαιωνικού “Panopticon” (του συστήματος δηλ. της στρογγυλής φυλακής, όπου ο επιβλέπων ήλεγχε τα πάντα αφ’ υψηλού) η σημερινή κυβερνώσα πλανητική τάξη θέτει διαρκώς σε λειτουργία πολύ προωθημένα συστήματα παρακολούθησης, όπως π.χ. από το διάστημα, αλλά και πάνω στη γήινη επιφάνεια. Εύλογο είναι ότι αυτό αποτελεί φυσικά δουλειά πρώτιστα των ισχυρών υπηρεσιών πληροφοριών του κόσμου μας...
Στις 4 Απριλίου του 2011, στο άρθρο μας «Πατροκοσμάς: Στη Βόρειο Ήπειρο θα γίνει ο Αρμαγεδδώνας», στην «Ε.Ω.», παραθέσαμε και τα κάτωθι στοιχεία άκρως προωθημένης πληροφορίας:
«Τι λέει λοιπόν ο Κοσμάς ο Αιτωλός για τα περί Τουρκίας και της ανάμειξής της στην Αλβανία; «Οι Τούρκοι θα φύγουν, αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φτάσουν ως τα Εξαμίλια. Στο τέλος θα τους διώξουν εις την Κόκκινη Μηλιά. Από τους Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί, το άλλο τρίτο θα βαπτιστεί και μονάχα το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά»...

Είναι απόλυτα σαφής ο Πατροκοσμάς για όποιον έχει εντρυφήσει στα «άδυτα των αδύτων»! Οι Τούρκοι πράγματι έφυγαν από την Αλβανία (που κηρύχθηκε ανεξάρτητη το 1912), αλλά έχουν πια ξαναγυρίσει, όπως είδαμε παραπάνω... Και έφτασαν ως τα Εξαμίλια, που δεν είναι όμως ούτε τα Εξαμίλια της Κορινθίας, ούτε τα περίφημα 6 ναυτικά μίλια του Αιγαίου. Είναι η περιοχή των Εξαμιλίων της νότιας Αλβανίας (στα αλβανικά Ksamili), που βρίσκεται νοτίως των Αγίων Σαράντα και πάνω απ’ το πανάρχαιο Βουθρωτό! Ε λοιπόν, ήδη οι Τούρκοι βρίσκονται στα Εξαμίλια!!!
Τι ακριβώς συμβαίνει; Αυτή τη στιγμή πληροφορίες της αμερικανικής CIA (που διοχετεύτηκαν και στην ελληνική ΕΥΠ) κάνουν φανερό λόγο για ολόκληρη μυστική (υπόγεια;) τουρκική βάση στο Ksamili της Αλβανίας! Βασική της ασχολία είναι η στρατιωτική και ψυχολογική προετοιμασία για τον επερχόμενο «γενικό πόλεμο» – όπως τον αποκαλεί ο Πατροκοσμάς – καθώς επίσης και η «επόπτευση» όλης της περιοχής της ΝΑ Ευρώπης, μέσω του υπερσύγχρονου συστήματος παρακολούθησης “Panopticum 2011”, που είναι κατασκεύασμα του τόσο φιλόδοξου τουρκικού τεχνολογικού προγράμματος “Cyber-Turk”».
Τα παραπάνω ξένισαν αρκετούς. Μάλιστα πολλοί, εντυπωσιασμένοι από τα δεδομένα αυτά, μας ρώτησαν αν και πότε σκοπεύουμε να βγάλουμε στη φόρα περισσότερα στοιχεία. Βέβαια εμείς κρίναμε ήδη από τότε, πως – εν όψει των δραματικών αλλαγών που έρχονται – ήταν δημοσιεύσιμο ένα μικρό μέρος της απίστευτης αυτής πληροφόρησής μας, γι’ αυτό και αναφέραμε τα παραπάνω, έστω και με τη μορφή περισσότερο υπαινιγμού.
Τώρα όμως, και επειδή έκτοτε οι εξελίξεις επιταχύνθηκαν, ειπώθηκε από τους κύκλους εκείνους που έχουν πετάξει πια τη μάσκα και απλά κρύβουν το πρόσωπό τους μέσα στο σκοτάδι (!), ότι μπορούν να δημοσιευτούν κάποια περαιτέρω στοιχεία. Περιγράφουμε λοιπόν σύντομα κάποιες ευρύτερες πληροφορίες επί του θέματος.
Το φιλόδοξο τουρκικό πρόγραμμα “Cyber-Turk” αποτελεί μέρος μιας διευρυμένης προσπάθειας της γειτονικής χώρας να αποτελέσει τη βασική υπερδύναμη της περιοχής και μια από τις μεγαλύτερες του πλανήτη στον 21ο αιώνα, μέσω εξέλιξης της τεχνολογίας της [ΣΗΜ.: για το θέμα ετούτο, βλ. λεπτομέρειες στο κείμενο του δρος Ησαΐα Κωνσταντινίδη, στην «Ε.Ω..», «Τουρκική κυβερνητική επιστήμη και... η ελληνική απάντηση!», πριν από λίγους μήνες].
Περιλαμβάνει συστήματα προηγμένης νανοτεχνολογίας, «αρχιτεκτονικής» ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και... παρακολούθησης-εποπτείας! Αυτά σε αντιδιαστολή και ως αλληλοσυμπλήρωμα του διαστημικού προγράμματος της Τουρκίας, το οποίο και προβλέπει την έως το έτος 2020... τουρκική παντοδυναμία στο διάστημα!!!
Μέρος λοιπόν του προγράμματος ηλεκτρονικής και τεχνολογικής κυριαρχίας της Άγκυρας στην περιοχή (συνεργαζόμενη προφανώς με μια άλλη, ανώτερή της, παγκόσμια δύναμη...) αποτελεί το υπερφιλόδοξο πρόγραμμά της, υπό την επωνυμία “Panopticum 2011”, το οποίο και – με έναν ειδικό «ρυθμιστή» ανώτερης υφής που είναι ενσωματωμένος στο λογισμικό του– μπορεί και ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ τα πάντα στην ευρύτερη περιοχή, όντας έτσι ο Υπερ-ελεγκτής ολόκληρης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης!!!

Για λόγους δε εθνικής ασφαλείας κρίθηκε από τους ιθύνοντες νόες που εδρεύουν στην Άγκυρα και ελέγχουν τις κινήσεις του παρασκηνίου να «εξάγουν» αυτό το προηγμένο σύστημα ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! Όπως άλλωστε υπονοούσαμε και στο άρθρο μας της 4ης Απριλίου 2011. Και να το εγκαταστήσουν σε έδαφος ευρισκόμενο υπό τη δικαιοδοσία της Άγκυρας κατά το διεθνές δίκαιο, αλλά σε ξένη χώρα της περιοχής!... Εδώ βέβαια δεν μπορούν να ειπωθούν παραπάνω, αλλά – για όσους γνωρίζουν – «ο νοών νοείτω»!
Αυτό λοιπόν είναι το νόημα της, κατά την αμερικανική CIA, «περίεργης» ανάπτυξης τουρκικών κατασκοπευτικών δικτύων την τελευταία βασικά τετραετία σε χώρες, όπως η Π.Γ.Δ.Μ. και η Αλβανία; Και πόσοι άραγε είναι οι τουρκικοί πυρήνες που εξακολουθούν, ενισχυμένοι μάλιστα, να δραστηριοποιούνται βόρεια της Ελλάδας, περικυκλώνοντας όμως έτσι ηλεκτρονικά την πατρίδα μας; Και γιατί, τέλος, αναφορά μεγάλης μυστικής υπηρεσίας του πλανήτη, έκανε λόγο για «σήματα» και «κωδικούς» ανεξήγητης δομής (!), που εκπέμπονται «κατά προσέγγιση» από το δεδομένο εκείνο γεωγραφικό σημείο;...

Δυστυχώς, ΔΕΝ μπορούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω τις σκέψεις μας (και λόγω... έλλειψης χώρου, αν και αυτό φαντάζει μάλλον ως δικαιολογία!) και επιφυλασσόμαστε για το εγγύς μέλλον. Άλλωστε θα ασχοληθούμε ξανά σύντομα και με άλλα θέματα της τουρκικής τεχνολογικής ανάπτυξης των τελευταίων ετών.

Εκείνο που μένει για τώρα να πούμε είναι ότι αυτή την ώρα το τεραστίων διαστάσεων πλανητικό παιχνίδι που παίζεται στο παρασκήνιο έχει πια γίνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ «ΧΟΝΤΡΟ»! Με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Είναι δηλ. φανερό ότι ο κλοιός «σφίγγει» και έτσι, εκ των πραγμάτων, έρχεται η ώρα της «αποκάλυψης» πολλών αινιγμάτων!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου