ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Επιχείρηση τρομοκράτησης των Ελλήνων από έναν θλιβερό τραπεζίτη στο υπουργικό


Αισχρή επιχείρηση κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού από τον διορισμένο πρωθυπουργό Λ.Παπαδήμο αυτή την ώρα στο υπουργικό συμβούλιο.

Προσπαθώντας να αποτρέψει την διάλυση της χρεοκοπημένης κυβέρνησής του μίλησε για "Μια καταστροφική περιπέτεια που θα έπεφτε η χώρα με συνθήκες οικονομικού χάους" και ζήτησε την στήριξη του επαίσχυντου προγράμματος της τρόϊκας που στηρίζει η διαπλοκή και οι τραπεζίτες.

Σε μια χώρα που ήδη μετράει πάνω από ένα εκατομμύριο άνεργους και έπεται άλλο ένα εκατομμύριο, είχε το θράσος να μιλήσει για "κεκτημένα των τελευταίων δεκαετιών, για να διασφαλίσουμε τη θέση της Ελλάδας στην ομάδα των πιο αναπτυγμένων χωρών της Ευρώπης και στο ευρώ".
Λες και δεν υπήρχε η Ελλάδα πριν από το ευρώ ή λες και οι άνεργοι προστατεύθηκαν από το ευρώ. Και σε τελική ανάλυση, αν βγούμε από την ευρωζώνη ποιος θα φταίει; Oι πολίτες; Αυτός θα ευθύνεται και οι όμοιοί του. Αυτός δεν ήταν υπεύθυνος για την πλαστογραφία των στοιχείων με τα οποία μπήκε η Ελλάδα στο ευρώ το 2002;
Ζήτησε "Να πράξουμε ό,τι απαιτείται προκειμένου να αποτραπεί μια άτακτη χρεοκοπία και οι καταστροφικές συνέπειες που θα προκαλούσε" αλλά δεν μας λέει ποιες θα είναι οι καταστροφικές συνέπειες εκχωρώντας την εθνική κυριαρχία και έχοντας στη σβέρκο μας διορισμένους πρωθυπουργούς, όπως ο ίδιος.
Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε επίσης ότι όσοι υπουργοί καταψηφίσουν τη σύμβαση θα βρεθούν εκτός κυβέρνησης, επιβεβαιώνοντας απόλυτα αυτό που είχε γράψει το defencenet.gr ότι επαναδιορίζει τους δηλωσίες (με την έννοια ότι δήλωσαν ότι θα υπερψηφίσουν το νέο Μνημόνιο) M.Boρίδη και Α.Γεωργιάδη.

Ο τραπεζίτης-πρωθυπουργός από την θαλπωρή του Μαξίίμου, είχε το θράσος να πει ότι "Αναγνωρίζει ότι οι αντοχές του ελληνικού λαού αγγίζουν τα όριά τους, αλλά το κοινωνικό κόστος που συνεπάγεται το πρόγραμμα αυτό θα είναι περιορισμένο σε σύγκριση με την οικονομική και κοινωνική καταστροφή που θα ακολουθούσε εάν δεν το υιοθετήσουμε".
Αυτά είχε να πει μόνο; Μόνο τρομοκρατία έχει να προσφέρει στο λαό; Και ποιος του είπε ότι ο άνεργος ή ο αμοιβόμενος με 400 ευρώ το μήνα μπορούν να ζήσουν έτσι. Και τι έχουν να χάσουν οι κολασμένοι του Μνημονίου, παλαιού και νέου από το να εξεγερθούν; Τίποτα να χάσουν, αλλά και μία αξιοπρέπεια να κερδίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου