ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Οι Έλληνες μαθητές ύψωσαν την σημαία της επανάστασης στο μνημείο του Φιλοπάππου!!! (Βίντεο)


Χθες το απόγευμα 4/5/2012 , 2 ημέρες πριν από τις εκλογές θελήσαμε να στείλουμε ένα πατριωτικό μήνυμα και αυτό το κάναμε με το να εκφράσουμε δημόσια , ειρηνικά και συμβολικά την εθνική μας συνείδηση , αυτό το κάναμε με το να αναρτήσουμε 10 μέτρα από τον λόφο του Φιλοπάππου στο τρίτο πιο ψηλό λόφο της Αττικής την σημαία της ελληνικής επανάστασης...

ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...


ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΨΟΥΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ 30% ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΚΟΨΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ !


ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΔΙΧΩΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΩΡΙΜΟΤΑΤΑ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ 30% ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ! ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΊΑ ΟΎΤΕ ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ, ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ... ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ !!



Την ίδια στιγμή που οι 50+ μετρούν τις ώρες μέχρι να ξημερώσει η Κυριακή και να πανε να ψηφίσουν -για ακόμα μια φορά- Πασοκονουδου, οι Έλληνες Μαθητές ύψωσαν στο Μνημείο του Φιλοπάππου το λάβαρο της επανάστασης!!!! Γι'αυτά τα παιδιά νιώθουμε υπερηφάνια, γιατι το σάπιο σύστημα παιδείας δεν κατάφερε να βάλει το μυαλό τους στο μπλέντερ, η αριστερή προπαγάνδα δεν στάθηκε δυνατότερη απο την πίστη που έχουν για το Έθνος, οι ανίκανοι πολιτικοί δεν έσβησαν τη φλόγα που καίει μέσα τους για την πατρίδα... Κι όσο υπάρχουν αυτά τα παιδιά που κάνουν γαλανόλευκα όνειρα, τόσο θα θεριεύει η ελπίδα μας οτι η Ελλάδα θα δοξαστεί και πάλι όπως της πρέπει... 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου